Реклама / Ads
3| 8183 |16.05.2017 НОВИНИ

Красимир Янков пак удари по Корнелия Нинова

.
Красимир Янков Източник: БГНЕС
Корнелия Нинова ми изтъкна само лични причини за моето освобождаване от ръководството на БСП. Аз нямам проблем с нея. Това е едностранно отношение. Тя да обясни. Това каза Красимир Янков от БСП.
 

Янков каза пред bTV, че освобождаването му от Изпълнителното бюро, според Нинова, е освобождаване от зависимости, защото има много хора в левицата, които го подкрепят. Той отрече категорично да е търгувал своите 79 гласа, които спечели при състезанието си за лидер на партията.

На въпрос дали обещаните гласове на Нинова са били пазарлък, Янков отговори, че никой не може да насочи всички гласове за един кандидат към друг и отрече да е търгувал с гласове. С днешна дата Янков заяви, че една година е имало свършена работа, но след тези 12 месеца нещата в партията са се променили.

И президентските, и парламентарните избори са плод на работа на много хора. Според мен тя по този начин смята, че се освобождава от зависимости, защото аз представлявам една част от партията, която ми има доверие", допълни Янков. Тази промяна сега означава, че няма да се чува моето мнение и гласа на хората, които ме подкрепят. Според Янков, Нинова е освободила много знакови фигури от ръководния орган. Хора с опит и различно мнение няма да бъдат чути,  допълни червеният депутат. Той подчерта, че все пак БСП е демократична партия.

Според мен в БСП вече няма да се чува различното мнение и различния глас. Все пак ние сме демократична партия и политическите решения се взимат от колективните органи. Аз с Корнелия Нинова лични разговори не съм водил, а само за действията на партията. За това ми е странен мотивът, че съм освободен по лични причини. Усетих това отношение още когато бях отстранен от избирателния район, където съм избиран два пъти и бях сложен в Добрич. Разбира се, че се чувам с Георги Гергов. При неговото отстраняване не чух един аргумент срещу социалиста Гергов, разкри Янков.

Янков смята, че Нинова ще бъде сменена след мандата си, тъй като тя разединява, а не обединява.

Социалистът бе категоричен, че и третият кабинет на Борисов няма да изкара мандата си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4782 |15.05.2017 Красимир Янков: Ако имам разминавания с Нинова, те са как функционира БСП . 1| 5206 |15.05.2017 Красимир Янков: Нинова ме освободи по лични мотиви . 7| 4830 |12.05.2017 Симеон Дянков: Нямаме достатъчно хора, за да работят . 2| 3974 |09.05.2017 Проверка на оградата по границата ударила на камък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads