Реклама / Ads
4| 10410 |18.05.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Вагината - враг №1 на Световното по футбол през 2018 г.

.
Тайното място крие големи опасности...
Девойки пренасят пиротехника на стадионите. В 90 на сто от случаите апаратурата за проверка на багажите не успява да засече забранените предмети. Става дума за модата да се укриват опасни предмети във вагината.
 
Затова женският полов орган се превръща в най-голямата опасност за безопасността по време на Свотовното първенство по футбол през 2018 г. Това пише в доклад на Министерство на вътрешните работи на Русия, която е домакин на шампионата.

Докладът е огласен преди два дни. Според експерти девойки могат да пренасят също взривни устройства и дори оръжие. Това засилва опасността от терористични актове, които напоследък са страшен бич за редица страни в Европа, констатира руското МВР, цитирано от медиите.

Ченгетата припомнят, че по време на дербито между футболните отбори на ЦСКА и „Спартак” в Москва, охранители са открили в женските тоалетни десеки презервативи. Оказало се, че в тях са пренесени на стадиона фойерверки, димки и запалителни устройства, с които са предизвикани истински безредици и сблъсъци с органите на реда.

 

Световното първенство по футбол ще се провде в Русия от 14 юни до 15 юли 2018 г. Предприемат се невиждани досега мерки за сигурност, осигурява се модерна техника и рентгени на входовете на спортните съоръжения. Проблем обаче остават вагините.

 

Припомнят се известните вече случаи, когато 25-годишната датчанка Оле Лингасви, отива в Израел по заръка на съпруга си, член на терористична организация, с цел да убие еврейски лидери. Тя е скрила именно във вагината си оръжие.

 

Жени са пренесли оръжие и за бандата „Бликнегд”, която ограбва банки, за да набави средства на терористична организация от Палестина.

 

Подобни разкрития са регистрирани в редица скандинавски страни, където млади момичета са били обучавани да укриват взривни устройства от мюсюлмански терористи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5934 |09.05.2017 Отличен на България на световното първенство за ски учители в Швейцария . 0| 3987 |12.03.2017 Александра Жекова е четвърта на Световното . 0| 3468 |10.01.2017 Световното по футбол вече с 48 отбора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads