Реклама / Ads
3| 9335 |18.05.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Не са проблем кретенските снимки, а че не избираме политици, от които да не ни е срам

.
Любомир Аламанов
Не е проблем, че премиерът ни лъже. Проблемът е, че много хора му вярват. Това коментира гражданинът Любомир Маламанов.
 
Не е проблем, че човек прави кретенска снимка. Случва се. Проблем е, че я качва онлайн да се похвали.

Не е и чак проблем, че човек се хвали с кретенска снимка. Случва се. Проблем е, че иска да бъде зам.-министър.

 

Не е и чак проблем, че иска да бъде зам.-министър. Случва се. Проблем е, че не разбира, че не е достоен за подобен пост.

 

Не е и чак проблем, че не разбира, че не е достоен за подобен пост. Случва се. Проблем е, че не знае как да се извини.

 

Не е и чак проблем, че не знае как да се извини. Случва се. Проблем е, че се извинява на правителството. Явно това му е най-важното.

 

Не е и чак проблем, че се извинява на правителството. Случва се. Проблем е, че шефът му, вицепремиер, се опитва да оневини собствения си кадър с дебелашки шеги. За "Бухенвалд".

 

Не е и чак проблем, че вицепремиер се опитва да оневини собствен кадър с дебелашки шеги. Случва се. Проблем е, че самият вицепремиер дава пример с недопустимо поведение. Като рита бабички по границата. А ние се чудим защо млади мъже ритат жени на обществени места.

 

Не е и чак проблем, че вицепремиер дава пример с недопустимо поведение. Случва се.

 

Проблем е, че се опитва да се измъкне с лафове, че всички правели така.

 

Не е и чак проблем, че вицепремиер се опитва да се измъкне с лафове, че всички правели така. Случва се. Проблем е, че премиерът толерира подобно поведение.

 

Не е и чак проблем, че премиерът толерира подобно поведение. Случва се. Проблем е, че за премиера това вече е практика. Да не забравим, че сегашният министър на правосъдието, a.k.a. Грешката Цачева, през предизборната кампания повтаряше, че едно време всички сме били комунисти.

 

Не е и чак проблем, че за премиера това вече е практика. Случва се. Проблем е, че това е цялостният му стил на управление.

 

Не е и чак проблем, че това е цялостният му стил на управление. Случва се. Проблем е, че съсипва всички институции, централизира власт и постепенно ни омотава в заклинания за стабилност. Да не говорим за бюджети, обществени поръчки и подобни.

 

Не е и чак проблем, че съсипва всички институции, централизира власт и постепенно ни омотава в заклинания за стабилност. Случва се. Проблем е, че ни лъже, че няма друг начин на управление.

 

Не е и чак проблем, че ни лъже, че няма друг начин на управление. Случва се. Проблем е, че много хора му вярват, че няма друг стил на управление.

 

Не е и чак проблем, че много хора му вярват, че няма друг стил на управление. Случва се. Проблем е, че продължават да го преизбират.

 

Не е и чак проблем, че продължават да го преизбират. Случва се. Проблем е, че хората се чудят защо нещата не вървят както в другите страни.

 

Не е и чак проблем, че хората се чудят защо нещата не вървят както в другите страни.

 

Случва се. Проблем е, че хората не искат да се поучат от грешките си, да вземат нещата и отговорността в ръцете си и да изберат политици, от които няма да ни е срам.

 

Та, с просто транзитивно правило:

 

Не е проблем, че човек прави кретенска снимка. Случва се. Проблем е, че хората не искат да се поучат от грешките си, да вземат нещата и отговорността в ръцете си и да изберат политици, от които няма да ни е срам.

 

Q.E.D.

 

P.S. Не ви ли е поне малко срам от тези, които ни управляват в момента?


Любомир Аламанов

Фейсбук.


Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5543 |18.03.2024 Ути Бъчваров: Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение . 6| 7139 |17.03.2024 Разбойниците и Бог: Защо любима песен на патриарх Неофит, Шаляпин и Борис Христов плаши управниците? . 6| 6959 |16.03.2024 Проф. Дайнов: ПП-ДБ разбраха, че могат да насочват ГЕРБ и ДПС в правилна посока . 3| 2953 |16.03.2024 "Турски поток" - гордост за Борисов и срам за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads