Реклама / Ads
4| 5904 |19.05.2017 НОВИНИ

Таско Ерменков нарече Антон Тодоров ”политически травестит”

.
Голям политически скандал избухна в парламента между ГЕРБ и БСП. Повод за това стана критична декларация на „червените”, прочетена от Корнелия Нинова. Това ядоса депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, който обяви БСП за антибългарска партия, избила хора, спасили българските евреи и наследниците на баба Тонка.
 

. Освен това „червената” партия на два пъти искала да ни направи република на СССР. Тодоров обвини БКП/БСП, че са клали българите, както османците не са го правили, предаде "Флагман".

 

От БСП започнаха да блъскат яростно по банките в знак на протест, след което напуснаха пленарната зала. След края на изявлението на Антон Тодоров, което бе под формата на декларация от името на парламентарната група на ГЕРБ, „червените” депутати се върнаха в залата. Тогава думата взе Таско Ерменков от БСП в процедура по начина на водене. Депутатът нарече Тодоров "политически травестит” и поиска ГЕРБ да се отрекат от декларацията.

 

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов обвини БСП, че са задали некоректния тон на дискусията. Той каза, че те искали да прочетат декларация по повод предстоящия празник на 24 май. Заради „червените” обаче сменили намеренията си. За вицепремиер Симеонов, който нападате по този некоректен начин - той нито има нацистки наклонности, това са клевети, манипулации и лъжи и вие го знаете много добре.

 

Това каза Волен Сидеров в декларация от името на ПГ на „Обединени патриоти“ в отговор на декларацията на БСП. „Лидерът на БСП се опитва да напада „Обединени патриоти“ по един некоректен начин, да посочи, че ГЕРБ са взели за партньор някои, които са съмнителни като политическа коректност“, коментира той.

 

„Едно издание е направило провокация срещу Валери Симеонов, такива срещу мен са правени десетки пъти, знам много добре, когато има медийни атаки как могат да ти вкарат в устата нещо, което не си казвал“, обясни Волен Сидеров. „Правите тази атака, защото видяхте, че в това правителство започва истинска работа“, допълни той. „Призовавам към разум и умереност, наистина да гледаме същината на нещата и действията. Валери Симеонов е деен и енергичен човек, иска да свърши нещо, знам го и съм сигурен“, заяви Волен Сидеров.

 

„Критикувал съм го толкова остро, както никой не го е правил, но знам, че има качества да свърши нещо. Ако го нападате, че казал нещо си на някакъв вестник, което не е предадено коректно, това означава, че не търсите не добрия, не политическия, не принципния начин на критика“, каза още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6292 |13.04.2017 Ерменков: Кашата на управленската програма е без цел . 6| 5779 |23.03.2017 Ерменков: Документи разкриват злоупотреби на Д. Танева със служебното й положение . 6| 4231 |05.03.2017 Ердоган нарече немците ”нацисти” . 3| 5289 |11.01.2017 Ерменков: АЕЦ „Белене” да бъде реализирана с държавно участие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads