Реклама / Ads
11| 7339 |22.05.2017 НОВИНИ

М. Андреев пред Фрог: Цацаров вижда в огледалото хора от ЦУМ до х-л „Берлин”

.
Методи Андреев Източник: БГНЕС
ЦУМгейт започва да прилича на латиносериал. Героите са еднакви -пълнички, мазнички и свързани със задкулисието. Проблемът е много дълбок. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев по повод последните обяснения на Цацаров за скандалната среща в ЦУМ.
 

Убеден съм, че прокуратурата моделира главните си прокурори. А кукловодите на задкулисието правят селекцията на хората за този пост. Търсят подходящ човек. На първо място трябва да е амбициозен. Имаше един леко лудичък. Важно, обаче е избраниците лесно да се моделират от задкулисието. Ако прокуратурата, като система, беше демократична, а не постсъветска и постимперска, нямаше да има такива рецидиви.

Забелязвате ли как Сотир Цацаров, вместо да отговори на поставените му въпроси за срещата в ЦУМ, започва да обяснява: „Ама той Лозан Панов ходил в адвокатски кантори”. Главният прокурор измества въпроса и не дава нормално обяснение за личните си действия. Мъчи се нещо да обяснява, ама много добре осъзнава, че никой не му вярва. Доверието в държавното обвинение е едва 4%.

Борисов твърдо застана на страната на Цацаров. Той никога не е постъпвал по друг начин. Не напразно постави условие, че съдебната реформа е възможна само с одобрението на главния прокурор. Така Бойко Методиев Борисов постави под похлупака на прокуратурата волята на българския законодателен орган, волята на Народното събрание. Това е нечувана наглост.

Не знам сутрин, като се оглежда Борисов в огледалото, кой вижда. Дали само Делян Пеевски или и други хора?! Защото, както се разбра, той вижда и други хора. За Цацаров е ясно. Той вижда много хора-между ЦУМ и хотел „Берлин”. Борисов, Цацаров, Делян Пеевски и Ахмед Доган са рамкирани хора. Те комуникират по между си по друг начин и създават усещането за реалното съществуване на паралелната държава и паралелната власт.

 

Какво още каза Методи Андреев, вижте в рубриката "Политика".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6716 |22.05.2017 Само във Фрог: Охранител разкрива съучастник на братя измамници . 1| 4543 |20.05.2017 Преизбраха Христо Григоров за председател на БЧК . 1| 6944 |19.05.2017 Служители на протест пред НЕК . 1| 4585 |19.05.2017 Само във Фрог: Бивш митничар стои зад хакерската атака в митницата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads