Реклама / Ads
1| 7248 |25.05.2017 НОВИНИ

Абуаси пред Фрог: Европа е с жалки ръководители, които слушат американците

.
Мохд Абуаси
През последните години в Европа има жалки ръководители, които не знаят какво искат. Икономически държавите от Стария континент вървят назад. Това каза пред Фрог нюз експертът по радикален ислям и шеф на центъра за Близкоизточни изследвания Мохд Абуаси.
 

 Виждате пред  какви социално-икономически проблеми с ме изправени. И всичко това е заради грешни политики. Европа е най-засегната от бежанците. Именно по тази причина Европа трябва да играе активна роля в решаването на конфликта в Сирия. Европейските лидери, обаче играят по свирката на американското правителство, без значение дали е Тръмп  или Обама . Българските  политици пък изцяло се съобразяват с ЕС .

 

Американците твърдяха,  че са им нужни 2-3 години за да се преборят за град Ракка .  Според мен ИД  може да бъде ликвидирана най-много за 6 месеца с местните сили и без намесата на американците. Последните, обаче си правят тънки политически  сметки. И искат всичко да е ясно преди да се ликвидира окончателно ИД .  По тази причина  бавят  пълното унищожаване на терористичната организация. За това тя има още сили да удари дори сърцето на Европа.  Американците искат границата между Ирак и Сирия да е под техен контрол.

 

Те настояват  на южната граница на Сирия обезателно да има една зона, която да изолира сирийците от израелците.  И това, разбира се, да е в ущърб на сирийската земя. Американците държат в крайна сметка да наложат своето присъствие в региона, за да могат да участват в решаването на съдбата на Сирия.  Тръмп  прави в Саудитска Арабия най-големия център за борба срещу екстремистките идеологии. Представяте ли си?! Източникът на тероризма ще се бори със себе си. Страната, която дава най-много терористи, ще воюва срещу това явление. Отгоре на всичко  се дават близо 400 млрд . долара за оръжие.  Това означава нови войни, убийства,  нови бежанци. А от това ще страда Европа.

 

Вижте какво още каза Мохд  Абуаси  в рубриката „Интервю“. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5928 |25.05.2017 Само във Фрог: „Дежурен свидетел“ изнудва богати хора за пари . 3| 16664 |25.05.2017 Само във Фрог: Провалил конкурс в МВР, гласят за директор в МО . 1| 4441 |23.05.2017 В. Чуков: Преди 4 г. на същата дата в Лондон беше убит военен от Манчестър . 11| 7339 |22.05.2017 М. Андреев пред Фрог: Цацаров вижда в огледалото хора от ЦУМ до х-л „Берлин”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads