Реклама / Ads
0| 6668 |30.05.2017 ФРОГ МЮЗИК

Стинг забива в София през септември

.
Британският музикант Стинг ще изнесе отново концерт у нас. София ще бъде една от спирките в турнето ”57th and 9th”, промотиращо последния албум на певеца. Шоуто ще бъде на 16 септември от 20.00 ч. зала ”Арена Армеец”, съобщиха организаторите от ”София мюзик ентерпрайсис”.
 

След повече от десетилетие мълчание, през ноември миналата година Стинг представи своя дванадесети солов албум - "57th and 9th". Албумът е записан само за няколко седмици с участието на музикантите Доминик Милър /китара/ и Вини Колайута /барабани/, както и барабанистът Джош Фрийс, китаристът Лайъл Уъркмен и беквокалите на групата от Сан Антонио "The Last BandolerosЮ.

 

Специален гост на турнето на Стинг е неговият син Джо Съмнър. През последните пет години той гради успешна солова кариера, заедно с изявите си като лидер на рок групата "Fiction Plane". Той признава, че влияние върху него са оказали както баща му и "The Police", с които често е пътувал на турне, така и Снуп Дог.

 

Гордън Матю Томас Съмнър, както е истинското му име, е един от най-популярните британски музиканти, чиято успешна кариера продължава над четири десетилетия. Той е едновременно композитор, певец, текстописец, актьор и активист, продал над 100 милиона албума. Големият му пробив е през 1977 г., когато заедно със Стюарт Коупланд и Анди Съмърс сформират "The Police". Групата издава десет успешни албума, печели шест награди "Грами" и две "Бритс" и е приета в Рокендрол Залата на Славата през 2003 г.

 

В средата на 80-те години на миналия век Стинг поставя начало на соловата си кариера, ознаменувана с хитове като "Fields of Gold", "Englishman in New York", "Fragile" и "Desert Rose". Той печели още 10 награди "Грами", две "Бритс", "Златен Глобус", "Еми", има и четири номинации за "Оскар". Изявява се и като актьор в популярни хитове като "Дюн" на Дейвид Линч, "Приключенията на барон Мюнхаузен" на Тери Гилиъм и "Две димящи дула" на Гай Ричи. Легендарният музикант подкрепя и различни организации за защита на човешките права и на горите и изнася поредица от благотворителни концерти в защита на тези каузи.

 

Билетите за концерта на Стинг са на цени от 70 до 140 лева. Продажбата им започва от 2 юни.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5526 |30.05.2017 Оставиха в ареста бизнесмена, обвинен за двойното убийство в София . 0| 5146 |29.05.2017 Московски: 2 млн. лева струват процедурите за концесията на летище „София” . 0| 4250 |29.05.2017 Левскари замеряли джамията в София с бутилки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads