Николай Камов подаде оставка

2

|

3630

|

12.07.2009

Николай Камов подаде оставка
Ивайло Калфин свърши тази работа преди 2 месеца, когато оглави листите на БСП за Европарламента.


От партията потвърдиха, че лидерът им Николай Камов е подал оставка като председател на политическо движение “Социалдемократи”. Той се е отказал от партийния пост на заседание на Националния съвет на социалдемократите, на което е обсъждано участието на политическото движение в изборите. По този начин Камов пое своята отговорност за загубата на парламентарните избори. До избора на нов председател временно длъжността ще изпълняват Елена Нонева и заместник-председателите на партията Божидар Митев, Лъчезар Шиков и Славчо Георгиев.

"Ние постигнахме резултат, който не ни задоволява, но той беше честен, без купуване на гласове и изборни манипулации.", остават горди от партията. Членовете й отчитат, че е била осъществена основната цел - отстраняване на “лошото и корумпирано управление на тройната коалиция и промяна на политическото статукво в България”. Преди да подаде оставка, Камов поздрави ГЕРБ за успеха, който бил заслужен и напълно логичен.
Николай Камов е сред знаковите фигури в парламента. Той е бил в 5 поредни Народни събрания -от 36-тото до 40-тото, от 1991 г. до 2009 г.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

ники12/07/2009 - 14:40
ТЕ СВЕСТНИТЕ ТАКА ПОСТЪПВАТ, А ДРУГИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ МОМИ
тома неверни12/07/2009 - 14:42
на ум ми идва само , поговорката зА ПЛАХОВЕТЕ И КОРАБА. когато са на власт, все има по 1 макар и малко кокалче, но в опозициа. . . . лошо

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

. София

+18°

+26°

.

лек полъх

. Бургас

+20°

+28°

.

лек полъх

. Варна

+21°

+28°

.

лек полъх

. Пловдив

+18°

+29°

.

лек полъх

. Ст. Загора

+19°

+32°

.

лек полъх

. Русе

+19°

+33°

.

лек полъх

ФИКСИНГЪТ 31 Юли, 2014

EUR 1.95583
USD 1.44683
CHF 1.61053
GBP 2.47104
CAD 1.43410
AUD 1.29021
  • Празник на прасковата в сливенско

  • Празник на прасковата в сливенско

  • Празник на прасковата в сливенско

Как да защитим колата си от градушка

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Владо Трифонов Владо Трифонов "Умът и чуствата ни се усъвършенстват в разговори с другите хора. Пак там те се похабяват. Затова най-важното от всичко е да умеем да подбираме събеседниците си. (Блез Паскал) Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Иво Митрев Иво Митрев Нетърговски организации REDUTA.BG REDUTA.BG ХРОНО-СИНКЛАСТИЧЕН ИНФУНДИБУЛУМ Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство