Астрологична прогноза за политиката на кабинета Борисов

16

|

11788

|01.08.2009
Астрологична прогноза за политиката на кабинета Борисов
Силва, астролог

Бойко Борисов ще има твърде противоречив имидж и ще бъде постоянно във фокуса на медиите, възхваляван до небето от едни и оплюван ужасно от други. През 2011 г. ще започне и нова част от неговата политическа кариера, която ще бъде твърде изненадваща и дори екстравагантнаСилва Дончева

Изборите за народно събрание на 5 юли се проведоха на фона на пълнеща се Луна и предстоящо лунно затъмнение. По този начин целият цикъл на преговорите и консултациите за сформиране на бъдещо правителство се оказаха между две затъмнения – Лунното затъмнение на 7 юли и Пълното слънчево затъмнение на 22 юли. Последното пък определя целия 29 дневен период до следващата нова Луна на 20 август, време през което ще се предложи, утвърди и заработи бъдещото правителство.

Както е известно, всички събития, които са доминирани от такива природни явления, чертаят бъдещи трудности и изпитания. В този смисъл затъмнението на Луната от сянката на Земята в знака на Рак на 7 юли разкрива, че доминантна роля са взели изключително материални и рационални сили и че съответно и политиката в бъдеще ще бъде на основата на възможно най-студената и материалистична основа, в която ще преобладават предимно решения за запазване на традициите и статуквото. Същевременно земното е символ и на непрестанното люлеене между плюса и минуса, между движението нагоре и движението надолу, между смяната на топлина и студ. В този аспект ще са и бъдещите решения и действия на управляващите. В областта на банково-кредитната, стопанската и инвестиционната политика ще има крайни и дори противоречащи си решения. Те ще доведат до доминиране на определени сфери и проекти и почти пълното пренебрегване на други. Приоритетно ще бъде запазване на статуквото в поземления фонд, опазване на всякакъв вид недвижимо имущество и концентриране на силите по окрупняването (комасацията най-сетне ще стане държавна политика) на едрата собственост от всякакъв мащаб и вид.

На друг план затъмнението на Слънцето, което определя целия цикъл от 22 юли нататък разкрива една крайна популистка и лява политика, провеждана успоредно на фона на запазване на имотите и статуквото на прослойката от 6-7 % изключително богати хора и корпорации. В края на краищата доминантния символ и при изборите и при назначаването на правителството бе Луната.

1. Луната затъмнява Слънцето в началото на цикъла и определя същността на целия период.
2. В момента на клетвата на новото правителството изгряващото светило на Изток е пак Луната, намираща се в знака на Везни и на фона на съзвездие Дева.
3. Знакът, който определя най-високата точка в хороскопа на самото правителство е Рак, а неговата връзка към Земята е пак Луната.
4. Лунното затъмнение от 7 юли е в знака на Рак.
5. По време на слънчевото затъмнение на 22 юли Слънцето е в знака на Рак в преход към знака Лъв и на фона на съзвездие Рак.
6. По време на клетвата на новото правителство Слънцето е в знака на Лъв и на фона на съзвездие Рак, чийто управител е Луната.

Символи на Луната са: лявата посока, народа, популизма, постоянните промени, нестабилността, емоционалността, женското начало, едрата недвижима собственост, земеделието, огромния материализъм, афинитета към статуквото, традицията и семейството.


звездната карта на периода

Това определя и доминантите в новото управление, както следва:.

1. Обгрижване на сектора, свързан с недвижимата собственост: лични и обществени имоти, гори, земеделски земи и лозя. В този смисъл ще бъдат насочени и действията на правителството. Тези действия ще бъдат както силно популистки – защита на кредитите на всички видове субекти, облекчаване работата на селските стопани и на хранително-вкусовата промишленост чрез данъчни и социални преференции, европейско субсидиране и държавна помощ, така и по опазване и разширяване на големите имущества на едри собственици и големи корпорации.

2. По-голямата част от политиката ще бъде изключително популистка и като идеи и като реализация. Действително ще се наблегне на социалната политика вследствие на което уравновиловката ще бъде издигната като един от приоритетите на държавата. Навсякъде ще се създадат структури и системи за раздаване на неголеми, но повсеместни помощи. Може да се стигне дори до намеса на държавата в определяне на цените на някои стоки. Здравна помощ няма да бъде отказвана, макар и на все по-лошо ниво и с тотално недостигащи средства. В същия смисъл и разликата между високите и ниски пенсии все повече ще се стопява. В този смисъл лявото в политиката ще доминира. На практика социалната политика ще се разгърне в широчина, но ще намалее рязко като качество.

3. Реално ще бъдат постигнати положителни резултати в образованието и грижата за майчинството и децата. Те обаче няма да бъдат в посока на качеството, а в посоката на масовостта. В този смисъл високите степени на образование и високите постижения ще бъдат за кой ли път пренебрегвани – при затъмнението си Слънцето навлиза затъмнено в Лъв, знак свързан с творчеството, изкуството и по-високите нива на просвещение. Тази тенденция също праща действията на правителството в лявата посока.

4. В политиката силно влияние ще имат медиите. В звездната карта на правителството нелошата позиция на Уран разкрива нещо, с което не сме свикнали. Това е доминиращо въздействие на средствата за масова комуникация и въздействие. Това бе изпитаният в предните години и доказал ефективността си правилен контакт с медиите. В този смисъл имиджа на правителството колкото и да звучи невероятно ще расте нагоре с времето. Максимумът ще бъде през 2011г., когато във връзка с голям енергиен и успешен проект мнението за кабинета рязко ще се покачи. Тогава е твърде рисковано да се иска промяна на политическия статус, защото ГЕРБ ще победи пак. На практика най-лошия период и най-лошия имидж за кабинета и за самия Бойко Борисов е през ноември 2009г. Тогава ще има търкания с Русия, неприятности във връзка с енергийни мощности и големи сътресения в медийното пространство. Възможен е вот на недоверие, който ще бъде рисков. Кабинетът обаче ще оцелее докрай, защото ще е крайно приспособим, както и ще разчита на различни съюзници в различни времена. Луната е символ на промяната, адаптивността и артистичността. А тя и в България се харесва.
В този смисъл ролята на медиите ще е огромна и на практика управлението на външен план ще се осъществява оттам. С времето тази тенденция ще нараства. Няма да е пресилено, ако се твърди, че ще си произведем холивудски начин на управление и в пряк и в преносен смисъл. В България ще бъде наблюдаван филма „Умирай трудно – пореден епизод”, а в ролята на Брус Уилис ще бъде премиерът Бойко Борисов. Всъщност, ако Бойко се изявяваше в Холивуд едва ли Брус би бил предпочетен за която и да е роля.

5. В управлението на страната през следващите четири години ще нараства влиянието на жените. Дори да не е много видимо Луната просто ще затъмнява Слънцето и то ще грее само частично и с отразена от Луната светлина. Хороскопът е категоричен, че повечето работа ще се върши от жени и от екипи от жени. Това е особено видимо в съдебната и законодателната власт. В управлението масово ще се привлекат хора с по-обикновен произход, с по-народни, по-умалителни и по-женски имена. Всичко това ще бъде демонстрация на близост с народните маси.  

6. В България същевременно ще има лидерско управление, което напълно съответства на манталитета и желанията на народа. На този фон в парламента реално има само няколко души – Бойко Борисов, който фокусира 116 души, Ахмед Доган - 38 души, Волен Сидеров - 21 души, Иван Костов - 15 души и Яне Янев - 10 души. Евентуално има и още 40 души от БСП, които изпълняват волята на партията-майка и също не са свободомислещи. Между другото и всички останали имена по-горе са нейни рожби. Така че можем спокойно да си изберем парламент от една кръгла маса с около 12 души. Те щяха да изберат Първият сред равните и след това да се проведе единствено възможната политика в условията на членство в ЕС и бушуваща икономическа криза. Другото си е направо хабене на средства и игра на Гражданско общество, което още десетилетия ще се формира в България.

7. Във връзка със световната икономическа криза в хороскопа се вижда зависимостта на България от външни средства. На практика ние ще харчим чужди пари и ще зависим от чужди пари. Очевидна е нуждата от предпазно споразумение с МВФ, което така и така вече е тук и няма от кого да се крием. В този смисъл финансовата политика ще е ограничителна, силно затворена в рамките на вътрешния пазар и с все по-засилващо се влияние на данъчните органи. Единствено чрез тях може да се покрие дефицитът в текущата сметка, който инак би фалирал държавата за кратко време. Финансовата сфера в звездната карта е под знака на Скорпион, което показва недвусмислено наличието на силни задкулисни и нечестни финансови игри. По отношение на борбата с организираната престъпност и корупцията нещата ще са само на вид по-публични. Още в края на август и началото на септември може да започнат действия по разследване на някои сделки, но това ще бъдат определени жертвени овци с популистка насоченост.
Поради театралния, емоционален и популистки начин на управление това ще бъде начин на въздействие през цялото управление.
 
8. По отношение на средствата от ЕС тяхното влияние ще нараства с времето. По стабилно и ефективно това влияние ще се почувства чак през 2011г. Същевременно тогава ще се реализира и голям енергиен проект, който ще донесе висок имидж на правителството. Това ще укрепи енергетиката на страната. Бойко Борисов ще има твърде противоречив имидж и ще бъде постоянно във фокуса на медиите, възхваляван до небето от едни и оплюван ужасно от други. Тогава ще започне и нова част от неговата политическа кариера, която ще бъде твърде изненадваща и дори екстравагантна. За съжаление ефектът ще е слаб поради доста непредвидими световни процеси около същия този период. Защото ако световната криза бе предизвикана от тежкия аспект на Сатурн и Уран, намиращи се в масови, народни знаци като Дева и Риби, то от 2011г. предстои още по-неприятното взаимодействие на Ураниум и Плутониум и то не откъде да е, а от войнствения Овен и от суровия и студен Козирог, управляващ политиците. За това време нека не говорим, а да се порадваме на днешните слънчеви дни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Холивуд
Да в Холивуд всички ще изгладнеят, ама вкл. и оператори и вс. останали, защото позициите отиват в ръцете на приятели. След това и в Боливуд и навсякъде. Прогнозата носи все пак оптимизъм и купон, за после ще видим
Лориен
Оффф, прогнозата и преди изборите, комай беше друга. . . Що и не бият 100 пръчки на голо, та да "познае". . . :)
Луна
Ей този хороскоп е принос към световната астрология; най после Слънцето ще бъде затъмено от Луната и ще грее частично с отразена от Луната светлина. Това е положенито, съобразявайте се.
Ясно, сценарият е същият като при всички предходни правителства без изключение - първите 2 години уж симулират някакъв възход, а следващите 2 години положението става много критично. Всичките следват стриктно планът Ран-Ът.
from abroаd :-)
Факт, доживях да прочета този ''супер'' смислен текст, ама фразата, че Луната щяла да затъмни Слънцето и че то щяло да грее с отразена светлина, е просто един брилянтен шедьовър на идиотска метафора.
Jean de Moscou
Ех, този бате Бойко. И на врачките разчурулика хормоните.
Четящ
Никой май не разбира от астрология, та да ви светна - става въпрос за: Когато лунен цикъл започва с лунно затъмнение, тогава той целия символично покава затъмнение на Слънцето и целия перод от 29 дни се определя от това затъмнение. Тогава се приема, че слънчевите лъчиса отразени. Не възприемайте нещата като комунисти от сталинския период, а попрочетете първо. Не е възможно да разбирате от всичко, но е възможно да не се изказвате неподготвени, нали умници?
Петко Симеонов
Това съчинение е написано от психично отклонена на IV-ти километър в столицата. Софиянци знаят че там се намира лудницата. Написаното няма нищо общо астросоциологията.
pepa
taka si e az vyarvam v tezi neshta -no ima drugo ne mozesh da napravish horoskop -na naroda kato chyalo. . . . zatova se kazva che horoskopa e za- induvidualen chovek- no nishto po veche. . . .
критикарите
За критикарите вижте учебниците по астрология и след като видите понетийния апарат тогава коментирайте, а не всички пенкилер
bodilka
Нека уважаващите себе си, да влязат в <Афера. бг> и прочетат какви съвети дава Цвятко Цветков на Бойко Борисов. Каква е новата етнорелигиозна определеност за България и ако ББ не е послушен, какво би могло да му се случи. . . После попрегледат плана Ран-Ът и без да искат дори, ще станат "ясновидци"!
кристално
В Египет всеки фараон си е имал астролог. Мн. богат човек е бил. Съветник на Бога - Слънце. Нещата тогава са се гледали сериозно. Когато днес някой погледне сериозно на астрологията, извън писаниците "прогнози с точки" всички малоумници започват да се мръщят. За Б. Б си е съвсем така, а астросоциолога не е в час. . .
сталинските комунисти
Изглежда все повече хора си позволяват да пишат текстове, предназначени за ''сталински комунисти'' - въпросният текст за специализирано астрологично списание/семинар/конференция ли е предназначен или има за цел да внуши на простолюдието, че то за нищо не става и че ще не ще трябва да търпи и поредното идотско правителство начело с психопат, защото даже положението на звездите в хороскопа го подкрепя. . . нямаме усещане за фаталност и незаменимост на правителството, а усещане за внушение да се примирим и с него. . . Приятна неделя на всички компетентни четящи!!
Към предния
Ти можеш ли да разчетеш тази карта към статията? Като не можеш, не коментирай тогава. Аз не разбирам и си мълча. Толкова и от политика разбираме, ама не да замърсяваме нета с мнения! И от футбол и от всичко, вкл. и от астрология. Пък се и обиждаме, после защо са такива политиците? Защото такива сме и ние!
Вуте
Леле!Е, те такова мазало не бех чел скоро. Ега и не четим повече.
Анти Вуте
Прост си Вуте, не е това за теб, иди за мента.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах