Реклама / Ads
6| 6265 |15.10.2017 ПОЛИТИКА

Христо Иванов: България се управлява зле, искаме да променим това

.
Пет партии имаме общи виждания, искаме да дадем някаква нова перспектива на хората, защото България се управлява зле. Уморихме се от обединения и разделяния, трябва да посочим перспектива.
 
Това каза в студиото на Би Ти Ви Христо Иванов. "Искам да заговорим за това, че България напуска демократичния модел за развитие, да кажем на хората, че са управлявани зле и можем да им предложим промяна на тази политика", допълни лидерът на "Да, България".

Той съобщи ,че ще предложат на избирателите си нова политическа алтернатива и заедно с тях да спрат изплъзването на страната от европейския си проект към познати и порочни структури.

"Втората атомна централа, ако започне да се строи, ще се превърне във втора КТБ. Ще се наливат едни пари, без реален ефект, без ясни цели за развитие. Притеснени сме и за ролята на държавната банка-ББР, която също може да стане терен за далавери и обслужване на определени бизнес интереси. Страхуваме се и от рейдърството, което се практикува и от държавата", смята Иванов.

Според него, случилото се в КТБ може да бъде осветлено единствено и само от работеща и независима съдебна власт. Но тъй като това не е налице в България, истината едва ли ще излезе наяве. "Добре би било Цветан Василев да извади на бял свят онези задкулистни договорки, които са типични за управляващата клика, за да видят всички колко дълбока е корупцията по върховете", каза накрая лидерът на "Да, България".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4787 |12.10.2017 Марешки: Ще има още оставки сред управляващите, но само на кокошкари и пионки . 1| 4209 |12.10.2017 България е на дъното по медийна грамотност . 1| 4930 |11.10.2017 Станишев организира дискусия „Заедно в сигурността, ролята на България в общата европейска отбрана“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads