Реклама / Ads
1| 5818 |10.12.2017 НОВИНИ

Ирина Папазова: Изборът на Мис България беше абсолютно честен

.
Изборът на Мис България беше абсолютно честен. Изборът беше много на кантар – борбата между пет момичета беше много оспорвана и всяко от тях можеше да спечели. Това каза по БТВ организаторът на конкурса Ирина Папазова по повод победата на Тамара Георгиева, която предизвика скандал в обществото.
 

Папазова обясни, че тази година за първи път журито се е състояло от 24 души – повече от обикновено. Това са много различни хора – специалисти, рекламодатели, популярни личности. Тази ситуация обаче постави много спорни моменти. Взех си поуки и повече толкова голямо жури няма да има, подчерта тя.

 

Тя уточни, че тази година е приета система, при която се гласува за първо, второ и трето място и се дават определен брой точки. След гласуването се оказа, че Тамара и още едно момиче – Йовита, са с равен брой точки – 70. В случая използвах правото си на двоен глас за Тамара, което носи 20 точки, заяви организаторката на конкурса "Мис България".

 

Тя призна, че нейният глас е бил решителен за избора на Тамара. Моите аргументи за гласуването на първо място бяха годините – не може Мис България да е на 18 години. По принцип винаги се гледа да се избере малко по-голямо момиче. Другият плюс на Тамара са езиците, образованието, което има, а също така и перфектната й фигура, коментира Ирина Папазова.

 

Тя е категорична, че не е получавала парични стимули за първото място на Тамара. Фирмата, чрез която организирам конкурса, е частна. Ако реша, утре и Вас мога да ви направя Мис България, обърна се Папазова към водещия Светослав Иванов. Мисля, че времето ще покаже, че Тамара е един удачен избор, заяви тя. Организаторката на конкурса "Мис България" каза още, че не се притеснява от проверка на прокуратурата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 12537 |22.09.2017 Иванов: Изборът на Мавродиев за шеф в ББР е по-голям гаф от избора на Пеевски за ДАНС . 2| 4333 |16.09.2017 Цветанов: Изборът на шеф на ВАС е в правомощията на ВСС . 4| 4722 |15.09.2017 Ирина Бокова: Никога не съм получавала пари от правителства . 3| 6402 |13.09.2017 Даниел Божилов за Фрог: Изборът на председател на ВАС - гласуване по поръчка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads