Реклама / Ads
57| 71841 |08.08.2007 АКТУАЛНО

10 лв. върви „свирката”, а 20 – секс с малолетни в Обзор

.
В Обзор малолетни момичета и момчета могат да ви направят „свирка” срещу скромната сума от 5 евро или 10 лв. Пълната програма, която включва и класически секс, достига цели 10 евро! Подобно е положението по цялото Черноморие.
 

  Мургави Лолитки предлагат невероятен набор от сексуални услуги по цялото ни Черноморие. Никакви полицаи не ги респектират, а сводниците следят за всеки клиент и манипулация, след което прибират заработените от крепостните им мъжки и женски проститутки пари. Помислено е и за воайорите: част от изпълненията може да видите на живо в интернет. Гледката е извън границите на натурализма, но това очевидно не тревожи никого.

Пред дискотеки и хотели в Обзор се разхождат малки момиченца, които си вдигат поличката пред българи и чужденци с думите: ,,Бате, свирка праим за 10 лв.”, съобщи специално за Frognews.bg наш сътрудник. Детската плът се предлага успоредно с тази на изпечени проститутки и хиперактивни травестити. Наш репортер пък се убеди с очите си каква навалица от травестити населява пространството около катедралата-гордост на Варна. Те издебват нищо неподозиращи туристи и ги атакуват с всякакви предложения за секс, оргии и напълно абсурдни предложения, включващи садо-мазо и други хард изпълнения. Униформен, който спокойно наблюдава случващото се, обяснява, че може да действа само, ако „ги хванем в момент на действие”. Периодично част от травеститите все пак попадат в ареста, но след 24 часа отново са на „терена” около катедралата. Клиенти най-често са яко заредили се с алкохол туристи, както и развеселени купонджии и дори местни бизнесмени. Сигурността на предлагащите секс услуги се осигурява от охранителни групички, съставени от мускулести цигани.Преди минути ме нападнаха няколко травестити и бяха много настоятелни, до агресивност и само повтарянето „нямам пари” ме отърва от тях и сутеньорите им, разказа пред наш репортер германски турист. Той първоначално си помислил, че около храма се празнува някакъв религиозен празник и попаднал в окото на бурята, както се казва.

„Нищо на сила не правим, всичко е по взаимно желание. Работим за удоволствието на клиента, като се върне в страната си да е доволен от българската почивка”, философски обяснява кльощав сутеньор, който се представя като Жоро.deca1porno.jpg

 

  Предлагаме на вашето внимание снимки, направени от наши читатели, както и един доста странен текст на фолкпесен. Екипът на Frognews.bg смята, че час по-скоро трябва да стартира кампания като тези за медиците ни и катастрофите по пътищата, която да събуди обществото за нечуваните перверзии, които ни заобикалят и с които, уви, свикваме. Това трябва да спре! Напишете ни, ако ни подкрепяте. Вашият глас е важен. 

Ти си само осми клас

изп.: Константин Ти си само осми клас,
вярно, секси се държиш,
но няма нищо между нас,
я иди да спиш!

Ти си само осми клас,
а какви ми ги въртиш,
но още малко ще съм пас
и ще изгориш.

Ако знае баща ти твойте секси игри,
опасно сладки игри.
О не, не ми говори!
Ако знае баща ти,
но не знае нали?
Ела, недей ме жали,
главата ми запали.
Нека ме боли!

Ти си само осми клас,
а какво направи с мен?
За тебе само мисля аз,
всяка нощ и ден.

Ти си само осми клас,
но по нищо не личи.
Май новобранецът съм аз
в твоите очи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6304 |08.08.2007 Жена продаде урна с прах на покойница за 58 цента . 1| 9983 |07.08.2007 Мерилин Менсън купувал скелети . 2| 9979 |07.08.2007 Овца не даде показания пред холандски съд . 5| 7869 |07.08.2007 Куп звезди играят в мегапродукцията Stardust

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads