Реклама / Ads
9| 24230 |01.12.2009 НОВИНИ

Разпитаха богаташа Стайков за пребитата Деси Зидарова

.
Деси Зидарова Източник: hotnews.bg
Стайко Стайков, син на собственика на „СИС Индъстрис” Миню Стайков, е бил разпитан по повод побоя на манекенката Деси Зидарова. Той трябвало да представи алиби за 28 ноември вечерта.
 

Проверени са и разговорите му по мобилния телефон с актрисата от сериала на Нова телевизия „Хотел България”. Двамата живеели заедно от близо година, но преди две-три седмици се разделили. Оттогава Стайков свалил и охраната на Деси, която пазел като рохко яйце преди това.

Деси Зидарова бе пребита с бухалки от маскирани на 28 ноември около 21.15 часа пред фризьорския й салон в кв. “Лозенец“. Тя бе настанена във Втора травматология на „Пирогов“ със счупена дясна подбедрица, пукната лява подбедрица, счупени ребра и счупен горен ляв зъб.

Деси Зидарова е бивша съпруга на собственика на столичния клуб “Ескейп“ Веселин Янев. От него има две деца – Виктор, на 4 години и Ванеса, на 2 години. Янев вече бе при нея в болницата. Питал я дали е имала проблеми с някой, но тя била много объркана все още и не отговорила ясно. Искала да знае как са децата. 

По време на нападението биячите заявили на жертвата, че само малко ще я понабият, но няма да я убиват. Ударили два-три пъти и стилиста, който придружавал красавицата.

Говори се, че пребитата актриса и модел е напуснала съпруга си Веселин Янев именно заради 21-годишния милионер Стайко Стайков.
Самият Стайков-младши пък имал сериозни разправии с фамилията заради Зидарова. Баща му Миню и майка му Рени били категорично против връзката с манекенката. Заплашен, че ще бъде изолиран от семейния бизнес и ще му секне паричния поток Стайко Стайков прекратил отношенията си с Деси.

Алкохолният бос Миню Стайков е известен не само с производството на спиртни напитки, но и с близките си приятелства с известни политици. Преди време той подари скъпа ловна карабина на президента Георги Първанов по време на посещението на държавния глава във фабриката му край Церковски.

На предишните парламентарни избори Стайков бе спряган като кандидат на БСП за депутат.

Неведнъж фирми и складове на „СИС индъстрис“ ООД са проверявани многократно от полицията и спецслужби за фалшиви бандероли и етикети с невярно съдържание.

През 2003 г. президентът Първанов награди Миню Стайков с юбилеен медал „100 години Илинденско-Преображенско въстание“ като радетел на тракийската кауза.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4810 |20.11.2009 Разпитаха Георги Кадиев в Националното следствие . 2| 5908 |12.11.2009 Дадоха ход на Маргините!!! Разпитаха Пашата . 9| 4844 |17.09.2009 Разпитаха бивш зам. министър срещу Батко . 3| 5166 |16.09.2009 Разпитаха бившия здравен министър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads