Скъпи ученички и миски, евтини студентки за секс по празниците

37

|

19345

|

12.12.2009

Скъпи ученички и миски, евтини студентки за секс по празниците
Само за Чичко Паричко...
Елитни проститутки вдигат цените за Коледа и Нова година. Тарифите варират от 500 до 2000 евро за денонощие. Става дума за компаньонки с консумация, съобщиха източници на Frognews.bg.

В списъка с готини мацки челно място заемали манекенки от известни модни агенции. Те обаче не се наемали чрез агенциите, а с посредници, които уреждали любовни авантюри за богати българи. Особенно се котирали напоследък ученички от елитни гимназии, цените на които достигат до 3000 евро за 48 часа. Имало дори екстра „девственица” с цени по договаряне. Сред скъпите момичета са и всякакви миски и плеймейтки.
Посредниците предлагали и маршрути в нощни заведения, пътуване в страната, наемали хотели и къщи за гости по празниците. 1000 евро на ден струвала къща в района на Банско и Разлог.

Хаваите и остров Оаху са абсолютен хит тази година. Те били предпочитани пред Дубай, където българските олигарски ходеха до скоро да си харчат парите. Миналата седмица в Дубай милионер бил засечен с любовицата си от негови познати от България, известни бизнесмени от туристическия бранш. Само след ден жена му научила „новината” и вдигнала голям скандал, заплашила и с развод, разкрития прелюбодеец. Преди дни той и бил казал, че отива в Дубай да подписва договор в областта на строителния бизнес, а се оказало, че е на сексекскурзия.

Нов дискретен каталог е пуснат в бизнес и политическите среди, по който можете да изберете момиче за удоволствие. Той бил бил известен като Sexy-Girl-1 и бил подобен на отпечатания преди време от "Студио Вазелин" - Sofia by night. Предлагат се стандартни услуги на свой терен или при клиента за 100 лева на час. Ако клиента настоява за някакви екстри, цената може да стигне и до 200 лева за час. Не били верни слуховете, че от няколко месеца цените падали. Най-евтини се оказали студентките. Немалко от тях се съгласявали на секс дори само срещу вечеря и малки подаръци. В част от заведенията в Студентски град можело да се поръчат палави кандидатвисшистки, които се отзовавали на телефонни повиквания до час.

В София в момента над 120 малки частни хотелчета предлагат студиа, апартаменти и стаи за любовни ласки. Само в Драгалевци, Симеоново и Бистрица пък имало поне 20 луксозни места, където при пълна дискретност, богати българи и чужденци можели да заведат компаньонки.

Политици и бизнесмени отново са сред най-придпочитаните клиенти. Чужденците по традиция също се ползвали с доверието на посредниците. На тези категории баровци момичетата били доставяни на място в специални коли с охрана.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

НАДо12/12/2009 - 09:38
Просташка новина за селяндури!?Ето това е типичен пример за селската селяндурщина, върлуваща в бкпстан!!?Това занимава всеки селтак, изтъпанил се в големия град и извадил медийно перо от мазния си задник!?От шооотата ви, до ей този попУларен комуноиден сайт!?!Позор за Човешкото Съзнание е това!?Несретници некадърни и полуграмотни!?!?
така било то12/12/2009 - 09:47
Ха!Че за такива пари човек може да отиде до Париж, да вечеря в ресторант****звезди и да си преспи с мадама, ама мадама, и бельото и бельо, и парфюма парфюм. . . за другото няма да говоря. . . В Париж не съм ходил, но с французойка съм бил, така че са ми ясни нещата!Цените на воаяжа и ресторанта-има ги в мрежата. Весело прекарване, и помислете за идеята, струва си!
noFreeman12/12/2009 - 09:53
НАДО. . . . бе пич бегай в някой по-умен сайт. . . . има си всякакви новини тук и не виждам що не си го прочетеш и да си излезнеш. . . . скапаняк скапан!!!
sdf12/12/2009 - 10:12
Като чета статийката излиза , че само аз не спа с проститутки и нещо повече-нямам и желание. Опростачването ли е повсеместно или само написалия статийката бърза да ни каже колко е напреднал?
ПОДо12/12/2009 - 10:13
НАДо, твоето слово е светлина за нас, Подопечните Омаломощени Данъкоплатци, (накратко ПОД). Само то ни напомня, че завинаги сме изправени пред вековечния наш неразрешим от ПОД въпрос – Хляб и/или Свобода! Затова и питаме – има ли линия НАД по този въпрос или няма линия НАД по този въпрос!? И ако Хлябът е тленната наша храна за нашето смъртното тяло, а Свободата е безсмъртната наша храна за нашата безсмъртна душа, защо става така, че колчем се изправим пред алтернативата Хляб или Свобода, толчем винаги и веднага избираме Хляба, а с него всичко земно, включително парите, политиката и проституцията, а накрая и смъртта!? Имали окръжни или други тълкувания НАД по този мъчителен за ПОД въпрос!?
НАДо12/12/2009 - 10:20
Абе, като сте селяндури, червени ли сте, че така квичите!?Или сте ептян урижинал безцветни тъпаци?!?Трудно е, а?!Не прифатате след очалгосването!?А ПОДо само да рупа сака?!?Или и едно плейбойчи може да облизва, напрегайки гънка главеста за Свобода?!?
Бимбо12/12/2009 - 10:22
Браво за писанията на НАДо.
ПРОСТ12/12/2009 - 10:27
ДЕГРАДАЦИЯ + МАРГИНАЛИЗАЦИЯ <> НАЦИЯ
12/12/2009 - 10:29
http://www. forumat-bg. com/index. php?option=com_content&task=view&id=462&Itemid=71
яая12/12/2009 - 10:56
Най-гадното от дома за сираци в Крумовград. http://rodopi24. . . com/2009/12/. -post_2611. html
Oт Шопа12/12/2009 - 11:02
Навремето, чужденците на посещение в БКПстан бяха възхитени и разказваха, че в България проститутките са с униформи и са много евтини - за 2 чифта чорапогащи. Те не заеха, че това бяха ученичките. Времената се промениха, цените също, но ученичките са все така . бливи.
Мунчо12/12/2009 - 11:08
"Пази боже сляпо да прогледа" - Алеко Константинов. Олигарси, богаташи, бизнесмени (тази думичка май че беше синоним на най-лошите хора на света). . . Какви олигарси, какви бизнесмени, какви пет лева? Миришат ви партенките в цървулите бе селяндури. А иначе упадъка на нацията е ужасяващ - справка коя да е ТВ: рИалити-та, турски сериали, Азис, Сл. Трифонов, "Денсинг-старс" (дали някой може да каже какво означава на български). Кога ли ще ни стигнат американците - по простотия. НИКОГА. . .
1312/12/2009 - 11:08
СРАМ!!! МЛАДИ МОМИЧЕТА - СТУДЕНТКИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ БЪДЕЩИЯ ЕЛИТ НА НАЦИЯТА. ПОДОБНИ НОВИНИ СА ГАВРА С БЪЛГАРКАТА. НЕ НИ ГИ СЪОБЩАВАЙТЕ - НЕ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ВСИЧКО ЗА БЛАТОТО ОТ МРЪСОТИЯ , КОЕТО НИ ЗАЛИВА, ЗА ХОРАТА, КОИТО ПЛАЧАТ, ЧЕ КРИЗАТА ИМ Е СРИНАЛА БИЗНЕСА, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ. . .
Фред Астор12/12/2009 - 11:33
За тези пари ще наемете цял клас, като ще ги доведат бащите им. Какво да се прави , криза.
Фред Астор12/12/2009 - 11:36
До "13". Елит ще бъде всеки който може да пише. Останалите , плебс.
Whizz Kid12/12/2009 - 12:02
А Огнянчо Стефанов се оказа ченге.
НАДо12/12/2009 - 12:03
ПОДо, чете ли новата статия на Ифандиев и последните му коментари??!Чети и умувай, щом имаш време!??Ние отдавна живеем по Добрия начин, описан от него!?Минахме и продължаваме да вървим през трудностите с Любов и Труд, винаги близо до Земята Българска, РАЯ НА ЗЕЛЕНАТА ПЛАНЕТА!!!?
НАДо12/12/2009 - 12:06
Това беше ясно Уйззи, но много се надявахме голготата му да го изкара към покаяние и Светлина?!?!Досега не дава големи надежди?!?
Това беше ЦЕЛТА12/12/2009 - 12:55
на прехода! Да създаде ОПРОСТАЧЕНА България-миски, всякакви проститутки, чалгари и нарокомани. По този начин НОВАТА ПРОСЛОЙКА скрита зад цялото чалгажийство показвано по платените медии да развлича масовото съзнание както истава. Това по СОЦА го нямаше. Ще ГО тъстите със свещ. Но глупаци като НАДото това не го разбират.
така било то до sdf12/12/2009 - 13:03
Ами пробвай бе, драги!Може да ти хареса. Има си и преимущества:не се притесняваш дали ще ти стане, или не;като свършиш нямаш никакъв ангажимент, разнообразно е. . . въпросът е да имаш пари, нали така?И се пише спЯ, за сведение. Лек ден.
НАДо12/12/2009 - 13:18
ХА ХА ХА Абе ЦЕЛ, че съм глупак го знам твърде отдавна!?И то така добре, че да го превърна в начин за добро оцеляване!?!Обаче за опростачването, колкото и да съм глупав, знам че цели партийни организации се изсипваха в големите градове и си я нагнетоха чалгарията по комунистически!!?В сферата на Културата под партизанските образи на такива, като бате им Серго и Митко Бомбата, се изсипа пасмина от некадърност, посредственост и селяндурщина!??Я вижте водещите и програмите на тауавизиите!?Бездарие и дебелащина!?Още когато селяндурчетата от "кукуто" омякаха ефира, се разбра за тенденцията!?Да се изнасят и показват по такъв начин фактите, че осмиването не да има коригиращ ефект, а примирение и чиста чалга зараза!?!Такива нищожества, като славиту, квачкова, тутмакчиев. . . . разните му педерасти и селски шафрантии, наложиха еталон за поведение, вместо да се осмива коригиращо!!?И това продължава!?Че вече участва и очалгарената им публика от "елита" чалгаростанци!!?
12/12/2009 - 13:31
Дайте малко координати на слънчевите момичета. Рекламата добре, но как да си поръчам? Имам парички, но съм от село.
12/12/2009 - 13:36
Инфлация, разбираш ли? Ама сега е криза, трябва да се намаляват проиводствените разходи, а те цените вдигат.
ПОДо12/12/2009 - 13:39
НАДо, не ни укорявай в това, че не разбираме и не схващаме изцяло идеята НАД – природата ни е ПОД. Впрочем, и ние от ПОД се трудим с любов и вярваме в труда си – тъй близо до нашата свещена земя и тъй близо до самия български небосвод, ала и тъкмо с това сме осъдени да сме завинаги Подопечни Омаломощени Данъкоплатци. Всъщност, беда ли е, НАДо, за нас, ако мислим, че не може да има НАД без ПОД!?
НАДо12/12/2009 - 13:47
Никаква беда не е!?Даже много е добре!?Защото ако успеем тази многохилядна крадлива и престъпна пасмина, да нахакаме по трудови пандели!?А останалите, податливите, успеем да превъзпитаме?!?То ПОД ще си имаме за още илядо годин!??Я се огледайте само, каква навалица от ПОД щъка из бкпстан?!?!?Това малоумно, мързеливо и престъпно стадо, на НАД ли веднага да го прайм, а?!?Я не се занасяйте?!?Нашто ПОД все пак е за предпочитане, пред кетайското, ели бимбилистанското!?!Само трябва да си го стопанисваме разумно???!
ив12/12/2009 - 14:43
В демократична държава всеки сам избира как да живее и на кой бог да се моли и вярва. Така им харесва така живеят нали това искахме да сме различни и свободни. Условието е да не става насила а да е по собствен избор. Така че дерзайте скъпи съграждани животът е пред вас кой както иска да си го живей стига да не пречи на другите и да спазва законите.
sdf12/12/2009 - 14:51
Ходещите при проститутки са вид нещастници. Тези които не го разбират не са преживели едни от най-хубавите човешки преживявания. Точно за това отразяването с вдъхновение на подобни новини си е съвсем долнопробно.
ккк12/12/2009 - 15:22
Ало колко Ви платиха за това информе?
Хксов12/12/2009 - 15:34
Тази статия да я чете Цветан Цветанов и ако не може да се справи с проблема да си подава оставката АМИДИАТЛИ инак лошо .
Хърсев12/12/2009 - 15:40
Блазя им на тия с паричките. . . . Младо агнешко на Коледа не е лошо. . .
koko13/12/2009 - 03:50
Алоооо ти кво зацикли ма, да не е от яд, че не си се вредила у . групата
Starija hush13/12/2009 - 05:38
Au kakvi ceni?Po moe vreme samo za edno 6kembe 4orba ima6e 6antonerkata v krevata.
Mojito13/12/2009 - 16:36
Блатната тема - основна в жълтата преса, която излиза в бантустана Бълхаристан. Толкова боклучаво стана всичко в забравената от бога страна. Нищо вече не е интересно - ното . ът е . , а за живота да не говорим. Оскотяването е нормално агрегатно състояние на средностатистическия българин. България се превърна в престъпно и бедняшко гето на Европа.
MOR13/12/2009 - 22:26
Я виж ти !!!! Коя била най-коментираната статия !?!?
на писачите с любов14/12/2009 - 09:41
http://byul. hit. bg/muza. htm
hayrulla18/06/2012 - 20:55
samo tursiiiiiiiiiiiii b bilgariya
hayrula18/06/2012 - 20:57
yas huya dati doyda akila

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

. София

+18°

+26°

.

лек полъх

. Бургас

+21°

+29°

.

лек полъх

. Варна

+21°

+28°

.

лек полъх

. Пловдив

+18°

+29°

.

лек полъх

. Ст. Загора

+19°

+32°

.

лек полъх

. Русе

+21°

+32°

.

лек полъх

ФИКСИНГЪТ 1 Август, 2014

EUR 1.95583
USD 1.44683
CHF 1.61053
GBP 2.47104
CAD 1.43410
AUD 1.29021
  • Празник на прасковата в сливенско

  • Празник на прасковата в сливенско

  • Празник на прасковата в сливенско

Как да защитим колата си от градушка

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Владо Трифонов Владо Трифонов "Умът и чуствата ни се усъвършенстват в разговори с другите хора. Пак там те се похабяват. Затова най-важното от всичко е да умеем да подбираме събеседниците си. (Блез Паскал) Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Иво Митрев Иво Митрев Нетърговски организации REDUTA.BG REDUTA.BG ХРОНО-СИНКЛАСТИЧЕН ИНФУНДИБУЛУМ Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство