Реклама / Ads
53| 11805 |08.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ани Салич взела 10 000 лв от концерта за Хаити

.
Ани Салич е гушнала тлъст хонорар от 10 000 лева като водеща на концерта в подкрепа на децата от Хаити, излъчен миналия вторник по бТВ. Това съобщава сайтът kliuki.bg.
 

Новинарката, която водеше концерта с опечален вид и черна фанелка, непрекъснато агитираше зрителите да изпращат sms-и за благотворителната акция. Въпреки кахърното си поведение и демострация на съпричастност към децата на разрушения от земетресение остров, журналистката без притеснение прибрала тлъстия хонорар, което втрещило всичките й колеги. Ани минава за една от най-активните в гилдията, когато става дума за някакви благотворителни инициативи и изяви, особено по отношение на малки деца, затова никой не повярвал, че е толкова комерсиална. Водещата обаче въобще не се притеснила от погледите на колегите си, и заявила, че е работила по проекта денонощно в рамките на 10 дни. „Аз дарявам харизмата си, а не трудът си, той не е безплатен, и в Библията е казано, че всеки трябва да получи според заслугите“, отсякла Ани. Да са живи и здрави зрителите, повярвали и този път на организаторите на „благотворителната“ акция и безприкословно се отзовали в подкрепа на поредната инициатива.

Те очевидно са забравили, че преди година и половина Салич се изявяваше като главно действащо лице в супер проекта за събиране на помощи за децата от Могилино „Великолепната шесторка”, в който бе водеща няколко седмици поред, облечена в рокли по за няколко хилядарки.

Солистът на AC/DC Брайън Джонсън не издържа преди дни и атакува солиста на U2 Боно, че преигравал с благотворителните акции. Нападна и Боб Гелдоф, който също бил голям позьор и се пъхал пред микрофоните всеки път, когато станело дума за събиране на някакви помощи. „Като дарявам нещо, правя го без камери и микрофони. Стига са ни занимавали колко са добрички. Престъпление е да призоваваш хора, които нямат възможност, да даряват за благотворителност”, отсече Джонсън, който ще забива в София на 14 май.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7027 |08.02.2010 Антоан - бебе на звезда и идол . 11| 6671 |06.02.2010 Станишев стана фен на президента във Facebook . 0| 5650 |06.02.2010 Чарли Шийн инсценирал кражба на мерцедеса си . 0| 5437 |05.02.2010 Раздават тестове за бременност на 13-годишни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads