Реклама / Ads
1| 8149 |28.05.2007 АКТУАЛНО

Родни политици си поръчват порнозвезди за секс, дават до 30000 евро за тройка

.
Невиждан интерес от страна на родни политици съпътства пребиваването у нас на дузина известни порнозвезди, дошли за изложението „Ерос шоу” в София, научи „Фрог нюз”. Те усилено разпитвали колко пари струва компанията на всяка една от порноактрисите. Организаторите получават причудливи обаждания от хора, които първоначално не желаели да се представят, но впоследствие се разб
 
Невиждан интерес от страна на родни политици съпътства пребиваването у нас на дузина известни порнозвезди, дошли за изложението „Ерос шоу” в София, научи „Фрог нюз”. Те усилено разпитвали колко пари струва компанията на всяка една от порноактрисите. Организаторите получават причудливи обаждания от хора, които първоначално не желаели да се представят, но впоследствие се разбрало, че става дума за депутати. Дори имало обаждания от секретарки, които искали да разберат, дали някоя от порноактрисите, ще се навие да прави любов срещу заплащане с техните шефове. Неофициално са предлагани суми от 2000 евро до 10 000 евро за цяла нощ.
Един от организаторите, сподели пред „Фрог нюз”, че имало оферта за групов секс от много известен български търговец, който предложил 30 000 евро, за да прави секс едновременно с популярната руса палавница от филмите за възрастни Дора Вентер и нейната съименничка- унгарката Месарош. Естествено предложението за тройка, било отхвърлено моментално, понеже програмата на порноактрисите е запълнена изцяло, пък и те не били навити по никакъв начин да се приравняват с момичетата, даряващи мъжете със секс услуги срещу заплащане. Освен това, както „Фрог нюз” вече писа, че повечето от известните порнозвезди или имат сериозен приятел, с когото съжителстват, или са щастливо омъжени.
Друг интересен факт е, че има два супермодерни вибратора, които били поръчани от адрес на една държавна институция, става дума за модела - музикален вибратор, с цена 149 лева – OhMiBod, свързващ се с iPod,CD и mp3 плейъри, компютри и всякакви други устройства. Организаторите на „Ерос шоу” гарантирали пълна конфиденциалност на доставката и отказаха да ни кажат, кое е министерството, пожелало странния артикул.
Истински фурор обаче предизвикала Саня Тигрица- сръбкинята ,която владее повечето мокри сънища на мъжката половина в нашата съседна държава. Към нея предложенията валят едно след друго, като пролетен дъжд – дори от едно министерство има планово посещение на изложението заради Саня.
 
Най-шантавото предложение дошло от богата наша лесбийка, която попитала, дали може да омачка чаршафите в луксозната спалня на своя мезонет, заедно с всичките порноактриси срещу скъпи подаръци – огърлици от бяло злато и брилянти, по една за всяка.
С насмешка и весело настроение и това предложение било отхвърлено. Явно нашите родни политици и баровци са отправили сравнително ниски оферти за момичетата от еротичното изложение, защото те изнасят частни представления срещу определено заплащане – около 3 000 евро за час, но тези представления, освен секс между жени на живо, не предлагат друго изкушение за мъжете.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3181 |18.04.2024 ГЕРБ се опитват да скрият доклада по "Боташ" с констатирана тежка корупция . 2| 13963 |17.04.2024 Кой стои зад ремонта на бул. "Патриарх Евтимий"? Авторите не са "Спаси София", нито Васил Терзиев . 10| 74604 |15.04.2024 Техеран: Ще превърнем в прах Тел Авив и Йерусалим. Израел: Можем да сринем Иран за десет часа. Засега е тихо . 3| 3268 |14.04.2024 Иран атакува пряко Израел. Какво знаем?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads