Реклама / Ads
0| 6138 |13.04.2010 АРТ ДЖУНГЛА

"Мисия Лондон" води към Москва

.
Орлин Горанов пък обмисля да се кандидатира за президент на следващите избори.
 

След “Дзифт” и “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” пред новия български филм “Мисия Лондон” стои висока летва. Ще я прескочи ли и ще я вдигне ли още по-високо? Режисьорът и продуцент на новата кинотворба Димитър Митовски я определя като предимно комерсиална, но литературната основа – едноименният роман на Алек Попов, който е и сред сценаристите на филма, ни кара да очакваме по-широк обществен резонанс. Неслучайно на пресконференцията за филма имаше и въпроси няма ли да се засегнат някои политически особи у нас и в Обединеното Кралство? Политическата сатира, която разкрива “нашенски си” черти на английска сцена, а в края на действието се пренася в Москва, което загатва и за бъдещо развитие на този сюжет. Затова още отсега новосформираният тандем Алек Попов – Димитър Митовски замисля следващия филм.

Специално за Frognews.bg режисьорът каза: “Алек не го познавах преди да започнем да работим по “Мисия Лондон”, но в крайна сметка се оказа, че по някакъв начин сме много близки като мислене, като светоусещане, като неща, които харесваме, които искаме да направим и от тази гледна точка ми е супер лесно да работя с него, надявам се и на него с мен. Аз много харесвам нещата, които Алек прави и смятам, че “Черната кутия” така както е една нова стъпка, едно ново ниво в неговото творчество, така – ако успеем да филмираме този роман – би било добре и за мен, защото смятам, че това би бил и един добър нов филм.”

На въпрос ще се кандидатира ли за следващите президентски избори у нас президентът от “Мисия Лондон” Орлин Горанов пък шеговито отговори, че благодари за доверието, но само ако Ернестина Шинова /президеншата в “Мисия Лондон”/ му е вице. Не на шега обаче добави, че българите, които гледат филма трябва да се замислят защо той се появява на екрана точно в този момент.

А защо – нека наистина преценят зрителите, на които поне истинската ударна доза забавление е гарантирана и от елитния актьорски екип, в който редом с Юлиан Вергов, Ана Пападопулу и Любомир Нейков са и имена като Алън Форд и Томас Арана.

Стоян Колев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5374 |13.04.2010 Графика на Пикасо слага началото на БГ Лувър . 0| 8623 |13.04.2010 Куба оживява различно в картините на Греди Асса . 1| 11136 |12.04.2010 Филм разкрива зловещата истина за ГМО и Монсанто . 9| 38668 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads