Реклама / Ads
6| 7791 |21.04.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Бареков: Борисов е Херкулес

.
Кръстникът на премиера
Бойко Борисов е българският Херкулес. Така уж на майтап бившият водещ в bTV Николай Бареков слага с баданарка нова визия на премиера, който до сега бе известен като Батман, Супер Бойко, Супер мен и т.н.
 

Услужливият водещ обрисува нашия Херкулес във в. „24 часа” като „леко мускулест, леко героичен, който се опитва да разчисти оборите и мръсотията и гледката е грозна. Краят на прехода е по този начин - с такива арести, с такава бруталност. Око за око, зъб за зъб, е написано в Библията. Красив край, какъвто обещаваха моите приятели Кънчо и Андрей Райчев, няма да има. Това, което написаха преди 2 г. в книгата си, беше една красива утопия. Бедните завинаги бедни, богатите завинаги богати. Математически бяха прави. Който е натрупал пари, натрупал. Който е останал безработен и е загубил, няма как да се вдигне. Но има една морална категория в политиката извън математиката и това е въпросът за възмездието. Няма да има справедливост, морал няма, но има възмездие” почти пророчески казва Бареков, хвалейки Бойко Борисов.

Журналистът, тръгнал към висините на професията от града на тепетата признава, че не е злорадствал, когато свалили Димитър Павлов от ефира на bTV.
„Митко Павлов беше изхабен, той е жертва в случая. Бях казал, като си тръгвах, че и магаре да сложат на мое място, ще има висок рейтинг следващите 6 месеца. Но за съжаление има незаменими хора. Вече не гледам и телевизия. Последното, което гледах, беше Милен Цветков”, признава скромно Бареков.

Той разказва и за слабостта си към скъпите часовници - веднъж е с бял “Пармиджани Пършинг”, друг път - с “Биг банг” на “Юбло”! Сега пък Бареков ходил със “Зенит”, най-новият модел от стомана.
„Моите са предимно стоманени, нямам златни. Само един златен имам - “Юбло”, който ми е подарък от приятел”, хвали се журналистът. Той разкрива тайни за колекционерската си страст: „Зенита с отстъпката съм го взел за 9000-10 000 лв. Най-скъпите ми в моята колекция са наследство от дядо ми. На 18-ия ми рожден ден получих 2 златни швейцарски часовника - “Лонжин” и “Омега”. Те са с уникална стойност. Единият е юбилеен по случай края на Първата световна война. И двата са джобни. Оттам започнах да събирам часовници. Винаги съм се стремил да поддържам по един от тези марки в колекцията си. За мен е важно часовникът да има сантиментална стойност.Второто, което гледам, е механизмът му. Арабските шейхове и българските новобогаташи много обичат златните часовници. Истинският ценител като мен иска специален механизъм, който да бъде създаден от самата фирма. Хубавият мъжки часовник е 10 пъти по-евтин от хубавия дамски, но има 10 пъти по-оригинален механизъм. Дамският епълен със злато и диаманти, а работи с батерия. От всяка марка, която уважавам,имам по един. Ако си взема нов часовник или ми подарят, но имам от тази марка, подарявам стария. Така поддържам в колекцията си 5-6 часовника, никога не са били повече”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6820 |11.02.2010 Сашка Васева покани Бойко Борисов на концерт . 6| 10237 |04.02.2010 Сашка Васева удря "Пайнер" чрез Бойко Борисов . 1| 6136 |11.12.2009 Борисов изпревари Берлускони в класация на "Ла Трибюн" . 11| 5767 |20.10.2009 Министри на Борисов оглавиха класацията на Дарик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads