Скандал в „Станция Нова”: Иво Инджев вади тайни на президента, Мариана Попова бясна

58

|

32333

|05.06.2010
Скандал в „Станция Нова”: Иво Инджев вади тайни на президента, Мариана Попова бясна

Иво Инджев призова бившия офицер от Националната служба за сигурност, която е на подчинение на президента Георги Първанов, Николай Марков да му се обади по телефона. Това стана директно от ефира на „Станция Нова”, където известният журналист гостува в рубриката „Рулетка” и отговаря на въпросите на Люба Кулезич за новата си книга „Президент на РъБъ”.Той обясни, че Марков е сред първите, проговорили за скандални нередности в НСО, което му костваше уволнение и съдебни неприятности. Иво Инджев обясни, че от няколко дни се опитвал да се свърже с офицера, но телефонът му не отговарял. „Да не би да се притеснявате за неговата сигурност?” – попита Кулезич. „Да, притеснявам се, защото има причини за това”, - отвърна Инджев.

Пред зрителите на Нова той разказа за деликатни и дълго време прикривани детайли от живота и действията на президента Първанов. Обясни откъде е черпел информация за книгата си. Стана въпрос и за прословутия мезонет на сем. Първанови, за който се носят слухове, че е подарен от оръжейния бос Петър Манджуков и заради което преди три години Иво Инджев бе принуден да напусне бТВ. Журналистът говори и за ловната страст на Първанов, както и за митовете за връзките му с жени. В книгата е описан епизод, в който арестувания в акция „Октопод” Алексей Петров, заедно с още четирима яки мъжаги от службите, отиват при певицата Мариана Попова и я „съветват” да опровергае слуховете за връзка с президента в редица медии, което тя и направила.

Последната тема очевидно изнерви следващия гост на предаването, точно певицата Мариана Попова. Доста фалцетно тя реагира на въпроса на водещата Нана за тези слухове. „Стига с тези неща, не искам да ги слушам”, ядоса се Попова. Тя обвини „жълтата преса” и журналистите, в лицето на Кулезич, че носели вина за тази история. Тя обаче не отговори нищо на обяснението, че авторите на предаването са поканили най-учтиво хора от „Дондуков” 2 да участват и да изразят своята гледна точка, да опровергаят или да потвърдят изнесените факти в книгата на Инджев. Самата Мариана Попова, макар и афектирана от темата, така и не отрече връзка с президента.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Otvrashtavam se i ot Goce i ot Indjev!!!Shto e komynist, to e govedo!!!
12345
Това се знае от години но само един журналист пролет не прави - къде са останалите "гъзолизци" - защо не защитиха подобаващо Огнян Стефанов
Валентин
Медиите не само сте се навели пред бойко, но и изпълнявете поръчките му. Това по НОВА беше толкова пошло, толкова поръчково, толкова адресирано, че не отива на национална телевизия. Какво значи Президента да дойде в студиото да отговаря на всеки решил да го плюе, ели пък Кулезич и Инджев?!Какво значи М. П. така и не отрече. . . ? Щом не е отрекла, значи е . . . !
Минко
Най - после от началото на мандата на Първанов в едно предаване, в една телевизия се чу, нещо, което дасега не се беше чувало в ефир - истината. И то по времето, когато според президента има цензура. Зрителите сами отсъдиха. Най-важното беше, че Иво Инджев направи това много елегантно, без грам лична отмъстителност, много точно, аргументирано и силно. Сега та ход е Гоцето! Просто да си дава веднага оставката! А Мариана Попова, като не иска да е по жълтите вестници да си пее песните, а не да се чука със силните на деня, за да докопа Евровизия! Аман и от тях. Не ги били слушали. Ами като пеете простоти кой да ви слуша. Металика идвот веднъж на две години и пълнят 50 000 от раз, нашите поп изпълнители по 300 -400 души в селското читалище. Да вземат пример от ФСБ - толкова години не бяха се появявали, направиха една тава и веднага са в десетката.
Кирчев
Първанов е една мръсна, подмолна, ориенталска, феодална, сталинистска гнида.
Валентин
Медиите не само сте се навели пред бойко, но и изпълнявете поръчките му. Това по НОВА беше толкова пошло, толкова поръчково, толкова адресирано, че не отива на национална телевизия. Какво значи Президента да дойде в студиото да отговаря на всеки решил да го плюе, ели пък Кулезич и Инджев?!Какво значи М. П. така и не отрече. . . ? Щом не е отрекла, значи е . . . !
ПОДЛОГОВА телевизия
То па тая ПОДЛОГОВА телевизия и тия платени ЦИРКАДЖИИ кой ги гледа. . . .
Минко до Валентин
Господине, това не е ПЛЮЕНЕ!!! Плюене е да излезе някой да почне да плямпа врели - некипели. Иво Инджев представя ДОКАЗАТЕЛСТВА в книгата си! Всъщност той не представя нищо ново, за хората като мен свикнали да се информират от чужди журналисти, но за селянията по селата това дано най-сетне им покаже какъв мошенник е това президентче! А иначе ти да не си , имаше един Валентин еди кой си - съветник на Гоце!
слежебно правителство
Крайно време е Президента да си прави слежебно правителство на спасението от некадърници, подлоги и платени клакьори. . . . колко жалки и смешни са тия пияндета иванчовци и андрейчовци, смешковците и злобетата кур-езич и свирнджиев. . . .
Морозов
Абе Валентинка я кажи: Гоце уби ли архара - да така е, Гоце излъга ли че не е бил агент на ДС - излъга, Гоце е. . а ли Мариана Попова - да! И така нататък. Какво общо има с това Бойко Борисов!!
КИКИ РИКИ
ТОЗИ ВАЛЕНТИН Е ГОЛЯМА КОМУНЯГА. ТОЙ МАЙ ЛИЖЕ ГЪЗА НА ГОЦЕ. ИВО НИЩО НЕ Е ИЗЛЪГАЛ. ГОЦЕ ИЗЛЪГА И ЗА АРХАРА И ЗА МНОГО ДРУГИ НЕЩА. ЗА НЕГО Е ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ. КОЛКОТО ЗА БОЙКО, ВИДЯХТЕ ЕДИН ЧОВЕК ЗА ЗАСТАВА ПРЕД ДОБРЕ СМАЗАНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАШИНА ЦЕЛИ 65 ГОДИНИ, И ПАК ДА ПЛЮЕТЕ. БОЖЕ, БОЖЕ ДОКОГА ПРОСТАЦИТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЖИВОТА НИ???????????
До минко от Истината
минко, ти да не си на Минка свирката брат. . . та от къде е тая достоверна информация от колегата ти свиркаджията свиринджиев . . . та като е толкова достоверна тая информция, колко журналиста и ТВ присъстваха на представянето на "брошурката" . . . като се има в предвид, че медиите 98% са правителствени клакьори и говорители . . . . сам си направи извода
;r.r[rfke,iud ieoe,dijrs
Сега вече е време да напишат , че всъщност не е отстрелял архар , а узбек , който е бил наметнат с кожа на архар. Когато си на гости спазваш програмата , която са ти приготвили домакините. И ако те са решили да се подмазат на първанов и са го завели да стреля в резерват това е техен проблем. Президента може да си е мислел , че е заведен в ловно стопанство и не е длъжен да знае кои животни са забранени за лов. Има ли още хора освен върлите врагове на Президенто дето се хващат на тия локуми
требе патката да му е много го
На Президенто требе патката да му е много голема, щом толкова много милиционеро-седерасти се катерят на нея. . . . . . . . . . Само да не се хързулнете па да паднете па да се убиете, дръжте се. . . . . а и да не му пръцкате, та да я убиете. . .
Десен
Първанов винаги ще си остане на нивото на Гоце, т. е. гнида от циганско-граовски произход : http://toross. blog. bg/politika/2010/03/08/paravankata-si-ostana-na-nivoto-goce-t-e-chujd-sluga. 506857
Муро Куриев
Време е да се напънете да се изпичнете, па да му се качите на пипетката на Президента. . . . МИЗЕРАБЛИ НЕКАДЪРНИ. . . .
мишле
Гледам от президентството се изнервили и организирали отряд форумни тролове да цапат. Няма нужда. Барабар с шефа си сте харзулнати по нанадолнището. Скоро някой ще дръпне въженцето на тоалетното казанче и клок-клок айдееее. . . . .
Най големият политик на преход
Най големият политик на прехода е Гоце. . . . . . . . . Гоце е бил от Сирищник, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!!! Гоце е бил комунист, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!! Гоце е ПИЧ /щот бил фащал трипер, според чалгата. . . . и не е усерко като некои драскачи/. . . . ПИЧ е, за жалост на чалгата и е факт и гордост!!! Гоце е най големият политик на този изстрадан преход и за това трябва - в най скоро време да състави служебен кабинет на спасението и веднага след Президент да стане Премер, факт!!
Една българка
Фенове Параванови, взимайте си най-великия политик на прехода и айде у Сирищник да си направите Гоцева република! Живейте си по неговите правила, а нас, нормалните хора, ни оставете един път и завинаги без гнусното ви присъствие!
до минко
за хората като мен свикнали да се информират от чужди журналисти, но за селянията по селата това дано- ами минко сигурно си чел тогава коментарите на чуждите журналисти кой управлява-мутрите, сигурно и си свикнал да четеш как подиграват правителството а и целия народ на чалгария
хаха
Абе форумните комуняги защо не пищяха така като Славчо Учиндолски всяка вечер сипеше помия по Борисов и Цветанов.
До до Минко
Аз не формирам мнението си за престъпленията на Гоце с личността на премиера. Чуждите медии пишат реално и за Борисов и за Гоце. Не гледа ли пресконференцията на Гоце - захаросана и удобна!!! Гоце е престъпник и България олеква с всеки ден, в който Гоце продължава да е президент. И не се опитвайте да обяснявате предстъпленията на Гоце с това, че Костов през 98г. откраднал нещо. Костов си е Костов, Първанов си е Първанов!
Вярно било
"Иво Инджев вади тайни на президента, Мариана Попова бясна" Ами като е бясна, да отиде на лекар или при Първанов, да и шибнат една противо бясна ваксина, ако и това не помогне, да и шибат, да и бият, да и, кой за каквото се сети, та дано и мине, че да не вземе да зарази и президента наш, ама пък, то май вече няма от какво да се заразява президента повече.
ХАХА
СРЕД НАШАТА ГИЛДИЯ ВСИЧКИ ЗНАЕМЕ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА П-А Е ИНДЖЕВ, ХАХАХА
pepa
Parvanov da si naeme advokat i da se dokaze. . . . sascho i Mariya Popova. . . stiga eftini piari. . . . . .
Чистач
Абе какъв нов проект с този лустросан селски нужник? На който портиер му е Румен Пикльото. И поредното червено копеленце Корумпашев.
Браво Иво!
Браво на Иво Инджев! Най-после един журналист да извади истината за президента. Браво на Люба Кулезич за това, че даде възможност да се представи книгата. А другите телевизии канят корумпираният алкохолик и деградант Батето.
Малкото Гоце
Я Марианка да публикува снимка на малкото Гоце. Да му се порадваме. Все пак е второ поколение с обувки.
Наяла се въшка
Службите го готвеха за лидер на ВМРО. После оглави някаква националистична първична организациика. След това си отиде там където му е мястото при БСП. По времето на Жан Виденов се въртеше като миш в трици, предаде лидера си и сам яхна дъртафелницата. Краде пари от Петрол срещу храни, огои се , завъртя се около мафиотите олигарси и свинари. Наяде се въшка и напърчи опашка. Няма по мръсен интригант в българския политически живот от него. Нов проект на дядовия ми.
СПИРИТУС
НАЙ -ПОСЛЕ В ТЕЛЕВИЗИЯ някой да каже нещо ИСТИНСКО-президента лъжец ГОЦЕ трипера е чукал МАРИАНА ПОПОВА пИвицата!Лошото е , че:Гоце трипера крие и отмъщава на всеки дръзнал да каже ИСТИНАТА, а тая курва е една от многото доближили власта която искат да я ОБСЛУЖВАТ. За Мира БАДЖЕВА итем подобни журналистически отрепки идва ред
Гошо силикона
Кои парцалки е опраскало това конте? Влиза ли там и архара? Е, те това ако е направил, евала!
Мирослав Дърмов
" Една година преди президентските избори, в момент, когато може би самият Първанов все още не е знаел за блестящата перспектива, която го очаква, разговарях в сградата на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД (бившият Дом на българо-съветската дружба) с близкия до Георги Йорданов Ч. Д. (спестявам името, за да предпазя тази личност от гнева на засегнатите) за ситуацията в БСП след смъртта на Николай Добрев и, стигайки до Първанов, Ч. Д. заяви: “Знаеш ли, че го готвят за президент?” Бях шокиран и може би реакцията ми не беше издържана политически, като казах, че това е абсурд и той е просто пластмасова мъжка кукла Барби и почти толкова умен. Получих отговора: “Да, мързелив е и много суетен. Един такъв президент няма да работи, а ще се наслаждава на показността на властта. Ще управляват тези около него. ” Последва брилянтен психологически портрет с акцент не само на ловната страст, но и на други забежки, както и точно определение на това, което го прави зависим, като н
Нищожествата и мизераблите
Нищожествата и мизераблите, като не могат да го оборят с акъл и аргументи, ще хвърлят кал и ще му се катерят по патката. . . . . А на Президенто требе патката да му е много голема, щом толкова много милиционеро-седерасти се катерят на нея. . . . . . . . . . Само да не се хързулнете па да паднете и да се убиете , дръжте се. . . . . а и да не му пръцкате, та да я убиете. . .
Сульо Пулев
Сега разбрахте ли , че Бг. журналистиката е курва! ББ. и ГОЦЕ си прехвърлят топката именно чрез медиите. И какво от всичко това, какво новаторско има в кирливата риза на Гоце. . . . . . . . Кораба ни потъва, а ние пеем ли пеем!
nova математика
Президент + Мариана Попова = Оргазъм
Иван
Дърмов, голяма подлога си! Ч. Д. - комунистът и доносникът Чавдар Добрев ти казал това. И той като теб се подмазваше на БСП. Затвори си устата да не те попитам като другите: още ли переш парите на червения Николай Банев в Америка? И престани да се изказваш като последна инстанция!Банален си!
ядосан
Ебати миризливия Сирищник, обидно! Незабавна оставка, но комунист оставка не дава, разбира само от бой по канчето (образно казано). Затова бой по канчето, до оставката - това би се случило във всяка нормална и горда държава. Ама в държавата на гоцетата е друго яче
hgfj
CHERVEN NEREZ
това могат това правят...КАЛ и
Липса на убедителни доводи и аргументи, компенсирани с милиционерски прийоми, помии, задкулисни и гадни игрички . . . . . . МИЛИЦИОНЕРСКА РАБОТА. . . . . . това могат това правят. . .
Свиринджиев
Стрелял и убил архар в резерват; стрелял, но не уцелил; не е стрелял, но се е целил в архар; не се е целил в архар, но е стрелял по зайци, и ги е убил; стрелял, но не улучил зайци; не е стрелял, но се е целил по зайци; не се е целил по зайци, но отишъл въоръжен в резерват, което било забранено; не е сигурно дали е бил въоръжен, но според местните хора със сигурност е посетил резервата; не е сигурно дали е бил в резервата, но е имал намерение да го посети; не е имал намерение, но със сигурност е бил в Узбекистан, което е в нарушение на закона… “Голямата журналистка”
параванов
Повелителят на козите http://www. mediaclub. tk/
Голяма работа! Покатерила се някаква на президента на оная работа, и дай сега думба лумба. Човещинка.
КОЛЕЖКА
Как не я е срам тая пача Марияна Попова. Хората не слушали стойностна музика. Е та тебе ли да те слушаме мари. И що се сърдиш на Люба?Права е жената да пита това и е работата. Ако не е истина що се фръцкаш толкова. ОРЛИН ГОРАНОВ Е ПЕВЕЦ И НЕГО СМЕ ГО СЛУШАЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖОВАМЕ ДА ГО СЛУШАМЕ И НИЕ И ДЕЦАТА НИ. А ти пача иди при Гоце и не се гневи. Нема за оти.
Тошо
Едното ченге набедило другото ченге и тук започва надплюването ха ха ха
Гади ми се от простотия и злоб
Егати народа-мазохист, егати журналята!! Къде другаде по света има идиоти на които правителството им вдига данъците, замразява пенсии и заплати, отвличат децата му, умират от епидемии, а те ругаят предишното правителство, унижават Президента? Егати министрите, егати премиера, които при криза не работят и вдигат само пушилки и прикриват НЕКАДЪРНОСТ. Народа казва, че само некадърникът си създава ореол с оплаквания, интриги, скандали и се лутат без цел, без посока! Какъв Първанов ви е виновен, къв комунист ви гони, кви 5 лева. . . . Не виждате ли кой ще ви завлече и ви завлича в пропастта, не виждате ли некадърното правителство. . . . . . Гади ми се от простотия и злоба. . . .
Мариана Попова? Браво на Гоце, ако е вярно! Всеки ще я чука, ако му падне. Как искам да вкарам хуя си в сладката и топла пичка!
КУРедич май завижда
Гоце е бил от Сирищник, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!!! Гоце е бил комунист, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!! Гоце е ПИЧ /щот бил фащал трипер, според чалгата. . . . и не е усерко като некои драскачи/. . . . ПИЧ е, за жалост на чалгата и е факт и гордост!!! Гоце е най големият политик на този изстрадан преход и за това трябва - в най скоро време да състави служебен кабинет на спасението и веднага след Президент да стане Премер, факт!!
Мариана Попова? Браво на Гоце, ако е вярно! Всеки ще я . . . , ако му падне. Как искам да вкарам . . . си в . . . . и . . . . . . !
Идат избори май скорооооо
. . . Внимавай народе кого ще изберем . . . Някой червен крадльо или . . .
всички тука "ДУХАТЕ СУПАТА"
Вие всички тука 'ДУХАТЕ СУПАТА' то е ясно. . . . . Но въпроса е - Кой и колко му плаща на това . . . . . в журналистиката наречена . . . . ??? А за . . . е под достойнството ми да я обсъждам. . .
Измислен Боци
ЗА ПЕРВЕРЗИЯТА И ЗА МЕДИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ <http://www. svobodata. com/page. php?pid=3379&rid=154>
12|
хак ви е-ако бяхте изтребили комунягите, както те са ви избивали, сега нямаше да има червени драскащи маймуни!да жувей посткомунистическа Чалгария
гади ми се от НИЩОЖЕСТВА...
В блога на тоя педерунгел Свиринджев, всичко неправилно се трие . . . . ебати долния, НИСЪК нечовек . . . . но явно и почитателите му са същите. . . . гади ми се от НИЩОЖЕСТВА. . .
smeon
g-nIndgev, Za nas balgarite vie ste enichar vav politikata. Poziciata vi e pagubna za Balgaria.
Обективен
Мдаа, Кулизич очевидно завижда на Мариана за президентската близост Защо тъй бе, Любке, нали сръбкините са с по-гореща кръв, пък и си по-изписана от въпросната певица? Мда, всички герои на въпросонто предаване, воглаве с Гоце са от нужника на БКП и смърдят ли, смърдят.
Колев
ЧЕРВЕНИЯТ МАЙМУНАРНИК ПАК СЕ РАЗТРЕСЕ ОТ ИСТИНАТА. ПАРОДИЯТА ГОЦЕ СИ ОСТАВА СИРИШНИШКИ ПРЕЗИДЕНТ И СРАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА БЪЛГАРИЯ.
Маузер
Да даде Господ повече журналисти, като Иво Инджев. Желая му дълъг живот и повече успехи. Пази Боже от президенти, като Гоцето
"Дракон"
Инджев, не ми се пише, защото твоята мръсна душа не го заслужава.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах