Скандал в „Станция Нова”: Иво Инджев вади тайни на президента, Мариана Попова бясна

58

|

31440

|05.06.2010
Скандал в „Станция Нова”: Иво Инджев вади тайни на президента, Мариана Попова бясна

Иво Инджев призова бившия офицер от Националната служба за сигурност, която е на подчинение на президента Георги Първанов, Николай Марков да му се обади по телефона. Това стана директно от ефира на „Станция Нова”, където известният журналист гостува в рубриката „Рулетка” и отговаря на въпросите на Люба Кулезич за новата си книга „Президент на РъБъ”.Той обясни, че Марков е сред първите, проговорили за скандални нередности в НСО, което му костваше уволнение и съдебни неприятности. Иво Инджев обясни, че от няколко дни се опитвал да се свърже с офицера, но телефонът му не отговарял. „Да не би да се притеснявате за неговата сигурност?” – попита Кулезич. „Да, притеснявам се, защото има причини за това”, - отвърна Инджев.

Пред зрителите на Нова той разказа за деликатни и дълго време прикривани детайли от живота и действията на президента Първанов. Обясни откъде е черпел информация за книгата си. Стана въпрос и за прословутия мезонет на сем. Първанови, за който се носят слухове, че е подарен от оръжейния бос Петър Манджуков и заради което преди три години Иво Инджев бе принуден да напусне бТВ. Журналистът говори и за ловната страст на Първанов, както и за митовете за връзките му с жени. В книгата е описан епизод, в който арестувания в акция „Октопод” Алексей Петров, заедно с още четирима яки мъжаги от службите, отиват при певицата Мариана Попова и я „съветват” да опровергае слуховете за връзка с президента в редица медии, което тя и направила.

Последната тема очевидно изнерви следващия гост на предаването, точно певицата Мариана Попова. Доста фалцетно тя реагира на въпроса на водещата Нана за тези слухове. „Стига с тези неща, не искам да ги слушам”, ядоса се Попова. Тя обвини „жълтата преса” и журналистите, в лицето на Кулезич, че носели вина за тази история. Тя обаче не отговори нищо на обяснението, че авторите на предаването са поканили най-учтиво хора от „Дондуков” 2 да участват и да изразят своята гледна точка, да опровергаят или да потвърдят изнесените факти в книгата на Инджев. Самата Мариана Попова, макар и афектирана от темата, така и не отрече връзка с президента.

ВАЖНО! Фрогнюз Ви напомня, че е ограничена възможността за коментари заради решение на съда в Страсбург, според което всяка медия в България носи отговорност за написаното във форумите. Благодарим Ви, че сте наш читател!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Otvrashtavam se i ot Goce i ot Indjev!!!Shto e komynist, to e govedo!!!
0 + 0 - !
12345
Това се знае от години но само един журналист пролет не прави - къде са останалите "гъзолизци" - защо не защитиха подобаващо Огнян Стефанов
1 + 0 - !
Валентин
Медиите не само сте се навели пред бойко, но и изпълнявете поръчките му. Това по НОВА беше толкова пошло, толкова поръчково, толкова адресирано, че не отива на национална телевизия. Какво значи Президента да дойде в студиото да отговаря на всеки решил да го плюе, ели пък Кулезич и Инджев?!Какво значи М. П. така и не отрече. . . ? Щом не е отрекла, значи е . . . !
0 + 0 - !
Минко
Най - после от началото на мандата на Първанов в едно предаване, в една телевизия се чу, нещо, което дасега не се беше чувало в ефир - истината. И то по времето, когато според президента има цензура. Зрителите сами отсъдиха. Най-важното беше, че Иво Инджев направи това много елегантно, без грам лична отмъстителност, много точно, аргументирано и силно. Сега та ход е Гоцето! Просто да си дава веднага оставката! А Мариана Попова, като не иска да е по жълтите вестници да си пее песните, а не да се чука със силните на деня, за да докопа Евровизия! Аман и от тях. Не ги били слушали. Ами като пеете простоти кой да ви слуша. Металика идвот веднъж на две години и пълнят 50 000 от раз, нашите поп изпълнители по 300 -400 души в селското читалище. Да вземат пример от ФСБ - толкова години не бяха се появявали, направиха една тава и веднага са в десетката.
1 + 0 - !
Кирчев
Първанов е една мръсна, подмолна, ориенталска, феодална, сталинистска гнида.
2 + 0 - !
Валентин
Медиите не само сте се навели пред бойко, но и изпълнявете поръчките му. Това по НОВА беше толкова пошло, толкова поръчково, толкова адресирано, че не отива на национална телевизия. Какво значи Президента да дойде в студиото да отговаря на всеки решил да го плюе, ели пък Кулезич и Инджев?!Какво значи М. П. така и не отрече. . . ? Щом не е отрекла, значи е . . . !
1 + 1 - !
ПОДЛОГОВА телевизия
То па тая ПОДЛОГОВА телевизия и тия платени ЦИРКАДЖИИ кой ги гледа. . . .
0 + 0 - !
Минко до Валентин
Господине, това не е ПЛЮЕНЕ!!! Плюене е да излезе някой да почне да плямпа врели - некипели. Иво Инджев представя ДОКАЗАТЕЛСТВА в книгата си! Всъщност той не представя нищо ново, за хората като мен свикнали да се информират от чужди журналисти, но за селянията по селата това дано най-сетне им покаже какъв мошенник е това президентче! А иначе ти да не си , имаше един Валентин еди кой си - съветник на Гоце!
1 + 0 - !
слежебно правителство
Крайно време е Президента да си прави слежебно правителство на спасението от некадърници, подлоги и платени клакьори. . . . колко жалки и смешни са тия пияндета иванчовци и андрейчовци, смешковците и злобетата кур-езич и свирнджиев. . . .
0 + 1 - !
Морозов
Абе Валентинка я кажи: Гоце уби ли архара - да така е, Гоце излъга ли че не е бил агент на ДС - излъга, Гоце е. . а ли Мариана Попова - да! И така нататък. Какво общо има с това Бойко Борисов!!
1 + 0 - !
КИКИ РИКИ
ТОЗИ ВАЛЕНТИН Е ГОЛЯМА КОМУНЯГА. ТОЙ МАЙ ЛИЖЕ ГЪЗА НА ГОЦЕ. ИВО НИЩО НЕ Е ИЗЛЪГАЛ. ГОЦЕ ИЗЛЪГА И ЗА АРХАРА И ЗА МНОГО ДРУГИ НЕЩА. ЗА НЕГО Е ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ. КОЛКОТО ЗА БОЙКО, ВИДЯХТЕ ЕДИН ЧОВЕК ЗА ЗАСТАВА ПРЕД ДОБРЕ СМАЗАНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАШИНА ЦЕЛИ 65 ГОДИНИ, И ПАК ДА ПЛЮЕТЕ. БОЖЕ, БОЖЕ ДОКОГА ПРОСТАЦИТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЖИВОТА НИ???????????
1 + 0 - !
До минко от Истината
минко, ти да не си на Минка свирката брат. . . та от къде е тая достоверна информация от колегата ти свиркаджията свиринджиев . . . та като е толкова достоверна тая информция, колко журналиста и ТВ присъстваха на представянето на "брошурката" . . . като се има в предвид, че медиите 98% са правителствени клакьори и говорители . . . . сам си направи извода
0 + 1 - !
;r.r[rfke,iud ieoe,dijrs
Сега вече е време да напишат , че всъщност не е отстрелял архар , а узбек , който е бил наметнат с кожа на архар. Когато си на гости спазваш програмата , която са ти приготвили домакините. И ако те са решили да се подмазат на първанов и са го завели да стреля в резерват това е техен проблем. Президента може да си е мислел , че е заведен в ловно стопанство и не е длъжен да знае кои животни са забранени за лов. Има ли още хора освен върлите врагове на Президенто дето се хващат на тия локуми
0 + 1 - !
требе патката да му е много го
На Президенто требе патката да му е много голема, щом толкова много милиционеро-седерасти се катерят на нея. . . . . . . . . . Само да не се хързулнете па да паднете па да се убиете, дръжте се. . . . . а и да не му пръцкате, та да я убиете. . .
0 + 0 - !
Десен
Първанов винаги ще си остане на нивото на Гоце, т. е. гнида от циганско-граовски произход : http://toross. blog. bg/politika/2010/03/08/paravankata-si-ostana-na-nivoto-goce-t-e-chujd-sluga. 506857
1 + 0 - !
Муро Куриев
Време е да се напънете да се изпичнете, па да му се качите на пипетката на Президента. . . . МИЗЕРАБЛИ НЕКАДЪРНИ. . . .
0 + 2 - !
мишле
Гледам от президентството се изнервили и организирали отряд форумни тролове да цапат. Няма нужда. Барабар с шефа си сте харзулнати по нанадолнището. Скоро някой ще дръпне въженцето на тоалетното казанче и клок-клок айдееее. . . . .
0 + 0 - !
Най големият политик на преход
Най големият политик на прехода е Гоце. . . . . . . . . Гоце е бил от Сирищник, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!!! Гоце е бил комунист, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!! Гоце е ПИЧ /щот бил фащал трипер, според чалгата. . . . и не е усерко като некои драскачи/. . . . ПИЧ е, за жалост на чалгата и е факт и гордост!!! Гоце е най големият политик на този изстрадан преход и за това трябва - в най скоро време да състави служебен кабинет на спасението и веднага след Президент да стане Премер, факт!!
0 + 1 - !
Една българка
Фенове Параванови, взимайте си най-великия политик на прехода и айде у Сирищник да си направите Гоцева република! Живейте си по неговите правила, а нас, нормалните хора, ни оставете един път и завинаги без гнусното ви присъствие!
2 + 0 - !
до минко
за хората като мен свикнали да се информират от чужди журналисти, но за селянията по селата това дано- ами минко сигурно си чел тогава коментарите на чуждите журналисти кой управлява-мутрите, сигурно и си свикнал да четеш как подиграват правителството а и целия народ на чалгария
0 + 0 - !
хаха
Абе форумните комуняги защо не пищяха така като Славчо Учиндолски всяка вечер сипеше помия по Борисов и Цветанов.
2 + 0 - !
До до Минко
Аз не формирам мнението си за престъпленията на Гоце с личността на премиера. Чуждите медии пишат реално и за Борисов и за Гоце. Не гледа ли пресконференцията на Гоце - захаросана и удобна!!! Гоце е престъпник и България олеква с всеки ден, в който Гоце продължава да е президент. И не се опитвайте да обяснявате предстъпленията на Гоце с това, че Костов през 98г. откраднал нещо. Костов си е Костов, Първанов си е Първанов!
1 + 0 - !
Вярно било
"Иво Инджев вади тайни на президента, Мариана Попова бясна" Ами като е бясна, да отиде на лекар или при Първанов, да и шибнат една противо бясна ваксина, ако и това не помогне, да и шибат, да и бият, да и, кой за каквото се сети, та дано и мине, че да не вземе да зарази и президента наш, ама пък, то май вече няма от какво да се заразява президента повече.
1 + 0 - !
ХАХА
СРЕД НАШАТА ГИЛДИЯ ВСИЧКИ ЗНАЕМЕ, ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА П-А Е ИНДЖЕВ, ХАХАХА
0 + 1 - !
pepa
Parvanov da si naeme advokat i da se dokaze. . . . sascho i Mariya Popova. . . stiga eftini piari. . . . . .
1 + 0 - !
Чистач
Абе какъв нов проект с този лустросан селски нужник? На който портиер му е Румен Пикльото. И поредното червено копеленце Корумпашев.
1 + 0 - !
Браво Иво!
Браво на Иво Инджев! Най-после един журналист да извади истината за президента. Браво на Люба Кулезич за това, че даде възможност да се представи книгата. А другите телевизии канят корумпираният алкохолик и деградант Батето.
2 + 0 - !
Малкото Гоце
Я Марианка да публикува снимка на малкото Гоце. Да му се порадваме. Все пак е второ поколение с обувки.
1 + 0 - !
Наяла се въшка
Службите го готвеха за лидер на ВМРО. После оглави някаква националистична първична организациика. След това си отиде там където му е мястото при БСП. По времето на Жан Виденов се въртеше като миш в трици, предаде лидера си и сам яхна дъртафелницата. Краде пари от Петрол срещу храни, огои се , завъртя се около мафиотите олигарси и свинари. Наяде се въшка и напърчи опашка. Няма по мръсен интригант в българския политически живот от него. Нов проект на дядовия ми.
1 + 0 - !
СПИРИТУС
НАЙ -ПОСЛЕ В ТЕЛЕВИЗИЯ някой да каже нещо ИСТИНСКО-президента лъжец ГОЦЕ трипера е чукал МАРИАНА ПОПОВА пИвицата!Лошото е , че:Гоце трипера крие и отмъщава на всеки дръзнал да каже ИСТИНАТА, а тая курва е една от многото доближили власта която искат да я ОБСЛУЖВАТ. За Мира БАДЖЕВА итем подобни журналистически отрепки идва ред
1 + 0 - !
Гошо силикона
Кои парцалки е опраскало това конте? Влиза ли там и архара? Е, те това ако е направил, евала!
0 + 0 - !
Мирослав Дърмов
" Една година преди президентските избори, в момент, когато може би самият Първанов все още не е знаел за блестящата перспектива, която го очаква, разговарях в сградата на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД (бившият Дом на българо-съветската дружба) с близкия до Георги Йорданов Ч. Д. (спестявам името, за да предпазя тази личност от гнева на засегнатите) за ситуацията в БСП след смъртта на Николай Добрев и, стигайки до Първанов, Ч. Д. заяви: “Знаеш ли, че го готвят за президент?” Бях шокиран и може би реакцията ми не беше издържана политически, като казах, че това е абсурд и той е просто пластмасова мъжка кукла Барби и почти толкова умен. Получих отговора: “Да, мързелив е и много суетен. Един такъв президент няма да работи, а ще се наслаждава на показността на властта. Ще управляват тези около него. ” Последва брилянтен психологически портрет с акцент не само на ловната страст, но и на други забежки, както и точно определение на това, което го прави зависим, като н
1 + 0 - !
Нищожествата и мизераблите
Нищожествата и мизераблите, като не могат да го оборят с акъл и аргументи, ще хвърлят кал и ще му се катерят по патката. . . . . А на Президенто требе патката да му е много голема, щом толкова много милиционеро-седерасти се катерят на нея. . . . . . . . . . Само да не се хързулнете па да паднете и да се убиете , дръжте се. . . . . а и да не му пръцкате, та да я убиете. . .
0 + 1 - !
Сульо Пулев
Сега разбрахте ли , че Бг. журналистиката е курва! ББ. и ГОЦЕ си прехвърлят топката именно чрез медиите. И какво от всичко това, какво новаторско има в кирливата риза на Гоце. . . . . . . . Кораба ни потъва, а ние пеем ли пеем!
0 + 0 - !
nova математика
Президент + Мариана Попова = Оргазъм
0 + 1 - !
Иван
Дърмов, голяма подлога си! Ч. Д. - комунистът и доносникът Чавдар Добрев ти казал това. И той като теб се подмазваше на БСП. Затвори си устата да не те попитам като другите: още ли переш парите на червения Николай Банев в Америка? И престани да се изказваш като последна инстанция!Банален си!
1 + 0 - !
ядосан
Ебати миризливия Сирищник, обидно! Незабавна оставка, но комунист оставка не дава, разбира само от бой по канчето (образно казано). Затова бой по канчето, до оставката - това би се случило във всяка нормална и горда държава. Ама в държавата на гоцетата е друго яче
2 + 0 - !
hgfj
CHERVEN NEREZ
1 + 0 - !
това могат това правят...КАЛ и
Липса на убедителни доводи и аргументи, компенсирани с милиционерски прийоми, помии, задкулисни и гадни игрички . . . . . . МИЛИЦИОНЕРСКА РАБОТА. . . . . . това могат това правят. . .
0 + 0 - !
Свиринджиев
Стрелял и убил архар в резерват; стрелял, но не уцелил; не е стрелял, но се е целил в архар; не се е целил в архар, но е стрелял по зайци, и ги е убил; стрелял, но не улучил зайци; не е стрелял, но се е целил по зайци; не се е целил по зайци, но отишъл въоръжен в резерват, което било забранено; не е сигурно дали е бил въоръжен, но според местните хора със сигурност е посетил резервата; не е сигурно дали е бил в резервата, но е имал намерение да го посети; не е имал намерение, но със сигурност е бил в Узбекистан, което е в нарушение на закона… “Голямата журналистка”
1 + 0 - !
параванов
Повелителят на козите http://www. mediaclub. tk/
1 + 0 - !
Голяма работа! Покатерила се някаква на президента на оная работа, и дай сега думба лумба. Човещинка.
0 + 0 - !
КОЛЕЖКА
Как не я е срам тая пача Марияна Попова. Хората не слушали стойностна музика. Е та тебе ли да те слушаме мари. И що се сърдиш на Люба?Права е жената да пита това и е работата. Ако не е истина що се фръцкаш толкова. ОРЛИН ГОРАНОВ Е ПЕВЕЦ И НЕГО СМЕ ГО СЛУШАЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖОВАМЕ ДА ГО СЛУШАМЕ И НИЕ И ДЕЦАТА НИ. А ти пача иди при Гоце и не се гневи. Нема за оти.
0 + 0 - !
Тошо
Едното ченге набедило другото ченге и тук започва надплюването ха ха ха
0 + 0 - !
Гади ми се от простотия и злоб
Егати народа-мазохист, егати журналята!! Къде другаде по света има идиоти на които правителството им вдига данъците, замразява пенсии и заплати, отвличат децата му, умират от епидемии, а те ругаят предишното правителство, унижават Президента? Егати министрите, егати премиера, които при криза не работят и вдигат само пушилки и прикриват НЕКАДЪРНОСТ. Народа казва, че само некадърникът си създава ореол с оплаквания, интриги, скандали и се лутат без цел, без посока! Какъв Първанов ви е виновен, къв комунист ви гони, кви 5 лева. . . . Не виждате ли кой ще ви завлече и ви завлича в пропастта, не виждате ли некадърното правителство. . . . . . Гади ми се от простотия и злоба. . . .
0 + 0 - !
Мариана Попова? Браво на Гоце, ако е вярно! Всеки ще я чука, ако му падне. Как искам да вкарам хуя си в сладката и топла пичка!
0 + 0 - !
КУРедич май завижда
Гоце е бил от Сирищник, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!!! Гоце е бил комунист, за радост на чалгата и е факт, но това не е срамно!! Гоце е ПИЧ /щот бил фащал трипер, според чалгата. . . . и не е усерко като некои драскачи/. . . . ПИЧ е, за жалост на чалгата и е факт и гордост!!! Гоце е най големият политик на този изстрадан преход и за това трябва - в най скоро време да състави служебен кабинет на спасението и веднага след Президент да стане Премер, факт!!
0 + 1 - !
Мариана Попова? Браво на Гоце, ако е вярно! Всеки ще я . . . , ако му падне. Как искам да вкарам . . . си в . . . . и . . . . . . !
1 + 0 - !
Идат избори май скорооооо
. . . Внимавай народе кого ще изберем . . . Някой червен крадльо или . . .
0 + 0 - !
всички тука "ДУХАТЕ СУПАТА"
Вие всички тука 'ДУХАТЕ СУПАТА' то е ясно. . . . . Но въпроса е - Кой и колко му плаща на това . . . . . в журналистиката наречена . . . . ??? А за . . . е под достойнството ми да я обсъждам. . .
0 + 0 - !
Измислен Боци
ЗА ПЕРВЕРЗИЯТА И ЗА МЕДИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ <http://www. svobodata. com/page. php?pid=3379&rid=154>
0 + 0 - !
12|
хак ви е-ако бяхте изтребили комунягите, както те са ви избивали, сега нямаше да има червени драскащи маймуни!да жувей посткомунистическа Чалгария
0 + 0 - !
гади ми се от НИЩОЖЕСТВА...
В блога на тоя педерунгел Свиринджев, всичко неправилно се трие . . . . ебати долния, НИСЪК нечовек . . . . но явно и почитателите му са същите. . . . гади ми се от НИЩОЖЕСТВА. . .
0 + 0 - !
smeon
g-nIndgev, Za nas balgarite vie ste enichar vav politikata. Poziciata vi e pagubna za Balgaria.
0 + 0 - !
Обективен
Мдаа, Кулизич очевидно завижда на Мариана за президентската близост Защо тъй бе, Любке, нали сръбкините са с по-гореща кръв, пък и си по-изписана от въпросната певица? Мда, всички герои на въпросонто предаване, воглаве с Гоце са от нужника на БКП и смърдят ли, смърдят.
0 + 0 - !
Колев
ЧЕРВЕНИЯТ МАЙМУНАРНИК ПАК СЕ РАЗТРЕСЕ ОТ ИСТИНАТА. ПАРОДИЯТА ГОЦЕ СИ ОСТАВА СИРИШНИШКИ ПРЕЗИДЕНТ И СРАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА БЪЛГАРИЯ.
0 + 0 - !
Маузер
Да даде Господ повече журналисти, като Иво Инджев. Желая му дълъг живот и повече успехи. Пази Боже от президенти, като Гоцето
1 + 0 - !
"Дракон"
Инджев, не ми се пише, защото твоята мръсна душа не го заслужава.
0 + 0 - !

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

времето в София София

+16°

+31°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+18°

+29°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+19°

+29°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+17°

+32°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+16°

+31°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+17°

+32°

времето в Русе

лек полъх

  • Смесеният хор на БНР записва в храм „Александър Невски“

  • Смесеният хор на БНР записва в храм „Александър Невски“

  • Смесеният хор на БНР записва в храм „Александър Невски“

Компилация летни провали – 2015

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство