5 пози, които правят мъжа звяр в леглото

6

|

34153

|

28.07.2010

5 пози, които правят мъжа звяр в леглото
Имате в леглото си мързеливец, а копнеете за горещ секс с разтърсващи оргазми? Съществуват десетки секс пози за разнообразяване на любовния живот, особено когато жената е по-заинтересована да действа.

Секс поза 1 – Патето


Между най-малко сложните, но много обичани пози, принадлежи именно тази на Патето. Когато мъжът открива един много интересен поглед, а жената дирижира дълбочината и посоката на проникване и едновременно с това определя бързината.

Или как става: Кажете на партньора си да седне на леглото с леко разкрачени крака. Опрете се с ръце на земята и клекнете с широко разтворени крака по неговата естествена извивка на гърба, наклонете се и яхнете втвърдения му пенис. Движете се по посока нагоре, надолу и вагината ви със сигурност ще бъде отлично стимулирана.
Какво се харесва на жените: Благодарение на нежния натиск на G-точката изживяват върховно удоволствие и в повечето случаи оргазъм.

Какво се харесва на мъжете: Много страстна поза. Мъжете оценяват вълнуващия поглед на жените.

Секс поза 2 – Конче

Сложете мъжа си по гръб и седнете върху него като го обхванете с крака, възседнете го и без да ползвате ръцете си управлявайте целия акт само с бедрата си. Можете да прецените бързината и дълбочината на проникване. Сама си изберете дали да бъде класическото бутане с притласкване или да правите кръгчета, докато сте го възседнала и през това време да стимулирате клитора си. Вземете ръцете на партньора си и му покажете ясно, че той също трябва да участва.

Какво се харесва на жените: Сами управляват интензитета и бързината, също така дълбочината и посоката. Може да достигнат до перфектна удовлетвореност.

Какво се харесва на мъжете: Погледът на жената и фактът, че могат да си играят с нейните гърди.

Секс поза 3 – Скорпион


Много нетрадиционно, въпреки че е изключително внушителна поза и изисква максимална гъвкавост на жената. Мъжът е по гръб, клекнете към него с гръб и го обладайте. След това бавно започнете да се накланяте от едната посока в другата, докато не легнете върху гърдите му. За по-удобно изживяване изпънете краката си по неговите. Отново трябва да се докосвате максимално, за да може половинката да гали гърдите ви и да докосва клитора.

Какво се харесва на жените: Максималният контакт с партньора и интензивното преживяване.

Какво се харесва на мъжете: Каквото и на жените, плюс това че могат да докосват навсякъде.

Секс поза 4 – Десертче

Когато сте се наситили на леглото, сложете партньора си да седне на стола, седнете върху него като обхванете пениса му с бедра и се отърквайте докато стигнете дупенцето. С ръце обгърнете неговите и продължавайте да се отърквате. Това е отлично начало за анален секс. Не забравяйте за лубриканта!

Какво се харесва на жените: Наистина наситено изживяване. И когато партньорът започне да стимулира G-точката, оргазмът бързо идва.

Какво се харесва на мъжете: Много ги впечатлява позата. Могат да докосват не само гърдите, но и клитора.

Секс поза 5 – Последна

Ако принадлежите към феновете на оралния секс, тази поза трябва незабавно да бъде пробвана. Мъжът е с разтворени крака, клекнете пред него, вземете пениса му, нежно го насочете по тялото ви от коремчето до устните.

Какво се харесва на жените: Фактът, че партньорът е оставен на благоволението на партньорката.

Какво се харесва на мъжете: Класика, която обича всеки мъж. Блестящо като за любовна игра.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

28/07/2010 - 22:13
ПРОСТОТИЯ ! ПРИЛОЖЕНИЕТО СЕКС ПОЗИТЕ Е ЗАВИСИМО ОТ ГОЛЕМИНАТА НА ПОЛОВИЯ АПАРТ НА МЪЖА!
29/07/2010 - 11:58
Жабарчета, а деца дали четат саъта ви???
gggg30/07/2010 - 14:29
frogowe slagaite i snimka na gola macka nqkade na saita. prodadohte li se i wie ?
09/03/2014 - 16:56
10/06/2014 - 11:00
tupoo
tttttt24/06/2014 - 11:20
Slojete nyakakvi snimki, ce da ni stava po interesno de tiy ne nie interesno

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

. София

+18°

+26°

.

лек полъх

. Бургас

+20°

+28°

.

лек полъх

. Варна

+21°

+28°

.

лек полъх

. Пловдив

+18°

+29°

.

лек полъх

. Ст. Загора

+19°

+32°

.

лек полъх

. Русе

+19°

+33°

.

лек полъх

ФИКСИНГЪТ 25 Юли, 2014

EUR 1.95583
USD 1.44683
CHF 1.61053
GBP 2.47104
CAD 1.43410
AUD 1.29021
  • Премиерът Пламен Орешарски подаде оставка. „Протест на радостта“

  • Премиерът Пламен Орешарски подаде оставка. „Протест на радостта“

  • Премиерът Пламен Орешарски подаде оставка. „Протест на радостта“

Как да защитим колата си от градушка

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Владо Трифонов Владо Трифонов "Умът и чуствата ни се усъвършенстват в разговори с другите хора. Пак там те се похабяват. Затова най-важното от всичко е да умеем да подбираме събеседниците си. (Блез Паскал) Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Иво Митрев Иво Митрев Нетърговски организации REDUTA.BG REDUTA.BG ХРОНО-СИНКЛАСТИЧЕН ИНФУНДИБУЛУМ Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство