Реклама / Ads
4| 7611 |31.10.2007 НОВИНИ

Чрез здрав секс към победа на балотажа

.
Здрав секс дава предимство на кандидат-кметовете за балотажа. Няма майтап! Наизустяването на речи и статистики при срещи с избиратели става много по-лесно след здравословен секс.
 
Това съобщава ВВС, като допълва, че преди изява в телевизионно студио най-добре е да сте преживяли истинска любовна игра.

Списание New Scientist съобщава, че психологът Стюарт Броуди от Университета Пейсли е открил, че сексът помага за преодоляване на стреса от публични изяви и диспути.

Все пак, не всички видове секс имат влияние - ефективен е само истинският полов акт, свързан с проникване. Другите разновидности не оказват почти никакво влияние върху нивата на запаметяване и стреса от говорене пред публика.

sex-1.jpgПрофесор Броуди е изследвал как различните форми на секс оказват ефект върху кръвното налягане в тежки ситуации. В продължение на две седмици 24 жени и 22-ма мъже, занимаващи се с обществена дейност или работещи на отговорни постове в общинската и кметската администрация водели дневници колко често и какъв секс са правили. След това преминали през тест за измерване на стреса, който включвал говорене пред аудитория и водене на спор с опонент.

Доброволците, които били правили истински секс, били най-спокойни и демонстрирали хладнокръвно поведение, а кръвното им се върнало към нормални стойности по-бързо от тези, които изкарали двете седмици с други сексуални занимания, като мастурбиране.

Тези пък, които били "на сухо" имали регистрирани най-високи стойности на кръвно налягане в отговор на стреса.

Няма статистика как сексът се отразява на българските кандидати за кметове, но се забелязва, че тези, които общуват лесно с хората и нямат проблем с публичните си изяви имат свободно поведение въобще. Те са общителни, отворени са за разговори на всякакви теми. Според психолога Тодор Пройчев няма съмнение, че сексуалният живот на такива личности е нормален и редовен. Frognews.bg

Текст към снимка: Кандидат-кмет тренира упорито за среща с избиратели преди балотажа на 4 ноември. 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6220 |16.09.2007 Бойко Борисов с шанс за победа от раз, според социологическа анкета . 2| 5399 |03.08.2007 Болна от рак осъди здравното министерство за втори път . 2| 5286 |03.08.2007 Цените по морето бъркат здраво в джоба на туристите . 0| 6026 |30.07.2007 Управляващите отложиха здравната стратегия за септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads