Осман Октай: Семейството ще похарчи Доган

37

|

14484

|26.09.2010
Осман Октай: Семейството ще похарчи Доган
Осман Октай

Ахмед Доган вече е ядосан, дори на тези, които нарича свое семейство, защото знае, че е похарчен. Това каза в предаването “Горещо” по Нова телевизия бившата първа ръка на Сокола и зам.-председател на ДПС Осман Октай.Още от миналата година говоря, че Доган е единственият човек в България, който може да дестабилизира държавата, коментира Октай. Той може да предизвика напрежение на религиозно етническа основа, като използва своя електорат. И тук проблемът не е Кърджали, а Североизточна България, където има изключително силни позиции. Защото ако в Кърджали има 7 кмета на ДПС, в Североизточна България те са 21. Там всички структури са под негов контрол и влияние. Кметовете в почти всяко село разполага с 2-3 автобуса, които са им под ръка. Само за една нощ може да натоварят в тях много хора, които, например, трябва да защитават своите религиозни права. Така може да се мобилизира около 150 000 турци, които да излязат на протести на триъгълника Разград, Шумен, Търговище. Достатъчно е сред тях да има 1000 провокатора, за да бъде хвърлена полицията срещу тях. Знаете какво може да се случи, спомняте си какво стана със студентите в София, които протестираха миналато година пред парламента. Но това е единствената възможност на Доган, за да се защити. Защото разбира, че вече е пожертван, но никога няма да се даде без бой, казва активистът на ДПС.

Според Октай ситуацията в ДПС и особено за Ахмед Доган се променила след убийството на Ахмед Емин. Той има своите версии за тази вендета, но те са свързани с едно важно обстоятелство – дали Емин се е срещнал с Доган преди убийството или не. И в двата случая обаче са намесени службите, смята бившият зам.-председател на ДПС.

Октай счита, че след това убийство Ахмед Доган има три алтернативи. Първата – да се оттегли от политиката и да си гледа живота, да си харчи спокойно парите. Това вече не може да се случи, особено след като в съда бяха внесени обвинения срещу Соколо, свързани с нерегламентираните му контакти около проекта “Цанков камък”.Втората – да бъде ликвидиран подобно на Ахмед Емин, заради това, че твърде много знае, което го прави твърде опасен, ако използва информация, която има. Трета- просто да бъде похарчен, тъй като хора, за които е работил, вече обмислят друг политически проект. Но Доган няма да се даде лесно, след като, както сам казва, през всичките тези години е работили за тези хора, коментира Октай.

По думите му днешните проблеми на лидера на ДПС са още от 2001 г., когато се създава Тройната коалиция. От тогава започва и мафиотизирането на българската държава. Той лично е бил свидетел на среща между Илия Павлов, шеф на “Мултигруп”и Ахмед Доган в Бистрица. Когато пристигнал при тях, Павлов го посрещнал с думите : “Хайде вече да направим това правителство, от колко години чакаме това”. Моментът е сериозен, трябва да се обмисли много добре стратегията на ДПС и участието му в управлява страната. Тогава обаче Доган се опита да дистанцира ръководството на ДПС от преговирите при създаването на коалиция, взимайки еднолично всички решения. Няколко месеца по-късно кръгът “Възраждане” е включен в Националния съвет за икономическо развитие, а всички знаем, кои влизаха в него – Илия Павлов, Емил Кюлев, Васил Божков и др., както и представители на медиите, които обслужваха техните интереси – Тошо Тошев и Радослав Радев.

Тогава настъпи и разривът между мен и Ахмед Доган. Три часа след срещата в Бистрица, той пристигна в централата на ДПС. Беше нервен, невъздържан в приказките си. Помолих го да останем за малко насаме. Тогава му зададох един единствен въпрос: “Ние или Илия Павлов ще прави правителството? Разделих се с Доган, защото аз искам в политиката да бъдем партньори, а не да обслужвам някого, убеден е Осман Октай.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Иван
Революцията изяжда децата си.
меса
Няма да е голяма загуба. Ще се оправим по-добре и без Доган.
Фердо
Не е само това! Спомняте ли си последната демонстрация на имамите в София? Не бяха ли там и депутати от ДПС? Нали ви е ясно, че една партия не може да си присвоява правото да е единствен говорител на цяло едно вероизповедание!
отвратен
Осман Октай също знае много. Защо не е отстранен досега? Дали не го пазят сили, които имат полза от неговото говорене срещу Доган? Мръсна политическа игра.
Семтекс
Жалко ако българския бизнес/бил той и сенчест/ в името на парите жертва интересите на България! В Турция например Тансу Чилер /министър председател преди време/ беше уличена във връзки с турската мафия и забележете за какво - мафията беше използвана да ликвидира кюрдски политически фигури! Ей на това му викам политически отговорна мафия!
toni
ДО СЕМТЕКС. . . . БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪТ ДА БЪДЕ ПОЖЕРТВАНА (ПРОДАДЕНА), ЗАРАДИ БИЗНЕС ИНТЕРЕСИТЕ НА ШЕПА БЕЗМОРАЛНИ И БЕЗКРУПОЛНИ НОВОБОГАТАШИ, КОИТО ЕСТЕСТВЕНО ПО-КЪСНО ОСТАНАЛИ БЕЗ ДЪРЖАВНА ПОДКРЕПА, ЩЕ БЪДАТ РЕДУЦИРАНИ ЗА НАГРАДА ОТ БЛАГОДЕТЕЛИТЕ СИ ДО ДРЕБНИ ЧОРБАДЖИЙСКИ ИЗМЕКЯРИ. ЕСТЕСТВЕНО ТОВА АНТИНАЦИОНАЛНО ПАДЕНИЕ СЕ ИЗВЪРШВА ПОД ДАВЛЕНИЕТО НА ВЪНШНИ СИЛИ, КОИТО ВЕЧЕ ЗА ОБХВАНАЛИ СЕРИОЗНИ ЛОСТОВЕ В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ. ТЕЗИ СИЛИ СА ГОТОВИ ДА ПОЖЕРТВАТ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, КОЙТО НЕ ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА. ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС ЗА ШЕПАТА ОСТАНАЛИ ИСТИНСКИ ПОТОМЦИ НА ТАЗИ ЗЕМЯ Е ДА СЕ КАПСУЛИРАТ ДУХОВНО И ОПАЗЯТ МИСИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ.
Много добре го каза снощи Октай - от 1989г. ни управляват задкулисно, а всички управляващи досега са само едни марионетки.
Петко
vbox7. com/play:fcb2e6dc Горещо със Осман Октай -25 Септември 2010г -Коментара е излишен !
Гочоолу, Дочоолу, Бочоолу
Такива лакърдии не се нижат едно към гьотере или без интифа отгоре. Да видим какъв кюляф са му скроили на заптието с аления фес. . .
познаващи октай
мъката която мъчи октай е явна, от всичко което каза проличава неговата загриженост и любов към доган, изявленията му не са нова новина, доган въпреки помията която се излива върху него оставя бесните кучета да лая докато се уморят, и после или се вразумяват и клякат в нозете му или от прекаленото си злобеене се самоунищожават. неразумността му е явна.
Иуда Соломонов
Семейството на Доган е масонската ложа, в която членува. Ще направи това, което те му кажат, както и на други места в БГ - http://toross. blog. bg/politika/2010/09/24/masonyt-slavcho-postroi-tri-klozeta-goni-mandat-s-bsp-i-jive. 610521
Производител
В последният брой на в-к 168 часа освен снимката на Волен Николов Сидеров на една маса между Илия Павлов и Сашо Дончев, от времето когато Мултигруп източи цялата държава, а Болен им беше говорител на заплата, има едно много правдоподобна версия за "новия" спектакъл дето ще гледаме в бъдещите няколко години. Постановката са казвала "ПРОЕКТЪТ ПЪРВАНОВ-БОРИСОВ". Според сценария синдикати, браншови организации и други фиктивни сдружения по места, щели да изградят отдолу широка основа, която после Първанов ще обедини в широка коалиция. Бойко щял да развърже кисията на държавата догодина, като опоска резерва и вземе яки заеми. Така ще продължава да прави първи копки всеки ден и да открива новопостроени обекти. По този начин, щял да спечели без проблем изборите за Президент, а после Първанов щял да оглави народното недоволство срещу правителството, което явно отново ще фалира държавата и ще спечели изборите за Парламент. Така елегантно щели да си сменят местата по схемата
Производител
Така елегантно Гоце и Бойко щели да си разменят местата по схемата Путин-Медведев. Да обаче Доган още не си е дал съгласието за участие във схемата щото не си виждал интереса и затова сега го притискат с този милион или с разкритията на Осман Октай. Морков или тояга. Явно новият руски клон на нашата мафия хич не си поплюва. Ако Доган не се съгласи да играе ролята определена му от сценаристите, може и да го гръмнат. На него требе да му е ясно, че с квито се събереш - такъв ще станеш. И квот си правил на другите - това ще получиш и ти.
Да
Октай е много ерудиран и свестен човек, културен, логичен, добронамерен. Дори много повече от Бойко, според мен. Всичко е до човека. Октай е естет и ерудит. Прав е в това, което говори. Дано да има повече хора, които не се опияняват от властта и не позволяват да ги съсипе като човеци. Ако се бяхме обединили всички добронамерени хора в България независимо от религия, етнос и пр. , България днес щеше да грее между всички държави и щеше да е добре, мирно, спокойно и сито на всички ни.
До ДА
Харесвам Вашия коментар, особено идеята за обединение независимо от етнос и вероизповедание. Дано дочакаме деня когато няма да насъскват хората - граждани на България един срещу друг.
12
защо толкова писане и умуване по тоя продажен фес?как їтлетя'георги илиев?има специалисти по въпроса!както товарищ сталин говорил-есть человек -есть проблем, неть человека-неть проблем!!!А за мен ще бъде ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ да научя, че някой снайперист му е видял сметката на тоя гнусен манипулатор
12
защо толкова писане и умуване по тоя продажен фес?как їтлетя'георги илиев?има специалисти по въпроса!както товарищ сталин говорил-есть человек -есть проблем, неть человека-неть проблем!!!А за мен ще бъде ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ да научя, че някой снайперист му е видял сметката на тоя гнусен манипулатор
pepa
koi e Dogan????? koi e Osman Oktai?????? otvichane na vnimanieto i manipolirvaneto prodalzava da e sas palna sila!!!!!!!!!! pitam Oktai. . . moze li po zakonite na BG. da saschestvuva tazi partiya?????
Ебати.............кво става бе
И какво да правим! Как да оцелеем ние, а и държавата. Все пак има и родолюбци. Чета в новини по медийте страшни неща, -етнически конфликти, циганизация, изчезване на българите като етнос, лумпенизиране, . . . . Осман Октай каза по ТВ че всичко се дирижира от Държавна Сигурност. Че всички политици са готови да затрият държавата и нас само и само да се обогатят. . . . . . . Яд ме е и се нервирам ако е така, искам да имам надежда, вяра. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Кажете какво става???!?
2010
Няма нужда някой на някого да казва. Достатъчно е да прекарате няколко часа в някое българско градче. Циганизацията е тотална. Първо унищожиха селата, сега наред са малките градчета, по-нататък му мислете вие гражданите от по-големите градове. Липсата на работа и селската шуробаджанащина /на държавните службици се назначава родата и сватовете/ прогони качествените млади хора от малките населени места. Няма читав млад човек, който да знае и търси конституционните си права. Всичко е свело глави както при татово време пред партийния секретар и се моли да има и за него коричка хляб от държавната пица. ОБРЕЧЕНИ СМЕ!
Колев
ДПС и Доган бяха създадени от БКП-БСП и ДС за да намалят силата на тогавашната СДС. Те бяха тайното оръжие на и театър доганов. Помните че Доган искаше БСП да бъде забранена. Всички висшисти от турски произход по Живково време бяха принуждавани да подписват декларации за сътрудничество с ДС. БКП-БСП е най-кръвожадната и най-подла организация дейсваща с лъжи и сплетни. Тези идеи могат да прегърнат само болни и комплексирани отритнати мозъци. Тяхната история от атентата св. Неделя и особенно след 9-септември е кръв и лъжи. Като свършат с противника започват помежду си както е с Трайчо Костов и много други.
l/user
В България няма „сини”, „червени”, „жълти” и „пембени”; нито има българи, турци, цигани и занзибарци. (Политиците са тези, които разделят обществото на партии и етноси. ) В България има само властимащи и власттърпящи, привилегировани и онеправдани, господари и рая. Властимащите всячески(най-вече чрез медиите) манипулират разума и чувствата на хората, внушавайки недоверие и страх между етносите, разпалвайки дори ненавист с едничката цел – запазването на статуквото. За каузата те привличат всеки, който е загърбил съвестта и достойнството си (а такива са всички некадърници), протежират ги за да ги вербуват(както в комунистическите времена) и лансират във властта. Така статуквото придобива приемственост, а регреса - нескончаемост.
l/user
. За жалост, осъзнаването на тази реалност е труден процес. Не защото българинът е тъп и необразован, а защото страхът е вездесъщото чувство на роба. Именно робската психика (стадния инстинкт) прави народа безпомощен. Дори един бунт ще бъде стихиен, но не и израз на смелост. Защото смелостта е висше съзнание за достойнство и дълг да се наричаш Човек. (Но. . . какво остава за народа, когато и тук във форумите, всеки се крие зад някакъв псевдоним(ник), премирайки от страх да не бъде изобличено плебейското му его. )
Росен
Доган ни прави на идиоти. Крайно време е да му покажем, че имаме прокуратура и съд, които работят. Че имаме държавност све пак!
Осман
Осман Октай е един калтак !
Иван Кръстев
Тъпунгерите, които вярват и се възхищават на Болния пигмей-фюрер Сайдеров е добре да видят цялото интервю по Нова телевизия. там се казва кой създаде Атака и с каква цел.
до 2010
На какво сме обречени, бе?. . .
georgi
А така!Сега пък едва от 2001 започнало мафиотизирането на държавата! А преди това какво беше? Още от 1944 си е този процес.
retlk
http://etrud. blogspot. com/2010/09/blog-post_26. html
Казасов
Това което Октай казва че може да стане, МОЖЕШЕ да стане през последните 20 години, ако не беше Доган и ОРГАНИЗИРАНАТА партия ДПС. Но това беше до сега, май мислят нещо ново, но без тях няма ксак да стане. Ама то е измислено, върви по план, чака се да си мине технологичното време. Или поне се надяваме да е така.
Чучолигарчо
Истината болиии . . . Айде сега тия от Прокуратурата и Съда се самосезират и си свършат работата. ДПС и ВРЕДНА за България!
тя
А дали Осман Октай , изпаднал в такова откровение не е застрашен??? Доколкото знам Ахмед Доган е доста отмъстителен човек, смята се за недосегаем и не търпи инакомислещи около себе си!!! Ха да видим кой-кого ще надцака???
ЧЕТИН
ЧЕНГЕНЕС ДОГАН е разхлабен педал. Минало е времето в което е бил функционален. Сега е абортиран от политикатал
Осман
Осман Октай е един калтак, тоест мъжка курва !
Jordanka, poostariala veche
"Horosho vspomnit kogda rabotali vmeste. . . " v instituta kam TZK na BKP /sajaliavam, niamam kirilitza/ niakade kam Gornobanski pat i Ovcha Kupel. Horosho vspomnit, Osman Oktai ! Slavno vreme beshe! No sega e oshte po-slavno za tebe! Usilia ti struvashe izkachvaneto, no znaeshe kak da hodish po tamni pateki. . . sega si po na svetlo
M-shok
Да, след "Горещо", излъчено на 25/09/10, коментарът за този гаден ЦИГАНИН-доган е просто излишен!!!!!Горка ни майка ако не се обединим сега при това работещо правителство, обявило война на всичко отвратно, крадливо и анти държавно, което вгорчава живота ни!!!!Мисли бългатино ТРЕЗВО и не се бави да се обединяваме о време!!!
кротушков
и доган и октай са "от един дол дренки". просто днес единият служи на бившето първо главно, а другият на бившето второ главно, или обратното. бившите главни управления на кдс днес действуват разделено, под различни имена на партии, организации, или като "независими". така отново владеят положението в новата "демократична" обстановка. ченгета, ченгета и гледащи ги в устите глупаци - това е българия, от 1944 г. и до ден днешен. амин.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах