Реклама / Ads
5| 6638 |01.10.2010 НОВИНИ

Спипаха директор на школо с детско порно

.
Директорът на основното училище в гърменското село Хвостяне ще бъде уволнен. Това съобщиха от регионалната инспекция на просветното министерство. Рахим Арнаудов ще бъде отстранен от поста, защото снимал порно филм с непълнолетно момиче, съобщава "Стандарт".
 

В сряда школският шеф, който е и учител по литература, е бил привлечен като обвиняем за създаване на порнографски материал за чието изготвяне е използвано лице ненавършило 18 години, уточни прокурорът от Гоце Делчев Мария Шапкова. Арнаудов е бил задържан за 24 часа след което е пуснат срещу 300 лева парична гаранция.

Преди три години той снимал с камера и фотоапарат 17-годишно момиче, което не е било негова ученичка, да прави секс с 30-годишен мъж от съседното село Долно Дряново. Арнаудов превърнал в "снимачна площадка" стая на мотел в района на Гоце Делчев, а порно филмът трае около 30 минути, разказаха запознати успели да гледат гнусната лента.

Сексът между непълнолетната и по-възрастният мъж е заснет от стационарна камера в стаята. Пред нея се мяркал от време на време Арнаудов, който ту клякал, ту залягал, за да хване отблизо най-тънките моменти от любовната игра. След като взел диска с порното, директорът обещал на "актьорите" да го изтрие, но три години го съхранявал прилежно. Преди време момичето, което се ядосало от неспазеното обещание, подало жалба в прокуратурата.

При извършените обиск в дома на Арнаудов, в офиса и училището, е намерен и иззет въпросният диск.

"Това са пълни глупости, знам кой иска да ме злепостави. Не отговаря на истината, че съм снимал непълнолетно момиче, това трябва да се докаже в съда. Не е тайна, че съм видеооператор в свободното си време. Опитват се да ме дискредитират, става въпрос за политическа атака от ДПС, тъй като съм симпатизант на ГЕРБ", заяви в четвъртък обвиняемият Рахим Арнаудов. Той е категоричен, че искат да го омаскарят и няма да остане и ден на поста си, за да не се петни системата и училището, в което работи като шеф от около 8 години. Има фирма в Хвостяне за облицовъчни камъни и кафене.

Според осведомени преди време Арнаудов е проверяван и по сигнал, че е работел за възстановяване на помашки традиции и обичаи и организиране на празник на помаците в Северна Гърция. Така и не му е повдигнато обвинение, а само е предупреден да не насажда етническа вражда.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5917 |10.09.2010 Спипаха 26-годишен, обрал "Фантастико" . 1| 5482 |06.09.2010 Канабис и контрабандни цигари спипаха гранични полицаи . 0| 4922 |23.08.2010 Спипаха нелегални на път за ЕС . 4| 5399 |20.08.2010 В операция "Шейховете" спипаха и полицаи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads