Реклама / Ads
109| 77250 |19.10.2010 ИНТЕРВЮ

К. Томов: Извънземни кацат на Земята през 2012 г.

.
82% от Библията са лъжи, в Банкя редовно каца НЛО. Берлускони се лъже сам от прехвалената врачка Теодора.
 

Интервю на Калина Георгиева

Това каза пред Frognews.bg Кубрат Томов - енциклопедист, философ и езотерик. Член на БАД (Българско астронавтическо дружество), на клуб "Човек, Земя, Космос", основател на БДП (Българско дружество по психотроника), също на ПУНК (Първи университет за нова култура), на ДНК (Движение за нова култура).
Автор на десетки книги и монографии, на хиляди лекции в цялата страна в продължение на 40 г.


- От кога датират първите срещи на хората и извънземните? Говорите за качествено нова научна революция, какво представлява тя?


- Още от древността е имало един такъв период, през който Земята е била населявана от единна цивилизация и извънземните са им давали космическо знание и то е останало там. През последните десетилетия тече качествено нова научна революция. За нея са характерни синтезът на древното, езотеричното, и на съвременното знание. Оказа се, че науката по собствените пътища потвърди някои от огромните знания на древните хора, за които преди се твърдеше, че са глупости или фантазии. Потвърди ги като истини, а част от други древни езотерични знания още не могат да бъдат разбрани и приети от съвременната наука. Това се дължи на факта, че извънземните са милиони години преди нас. Освен това науката стигна до тезата, че трябва да има космически разум. Вече започнаха да излизат книги, които разобличават огромни лъжи и фалшификации в човешката история и в човешките учения – подчертавам, огромни. Ние живеем в един фалшифициран свят. Пример за това е, че група американски криминолози, прокурори, съдии, следователи преди 15-на години се събраха да проучат Библията с методите на криминологията. Изводът им бе, че на написаното в Библията може да се вярва най-много до 18%. С други думи Библията е смес от големи истини от езотеричното минало и огромен брой лъжи. Относно Исус – твърдят, че бил умрял на кръста, че се бил възнесъл, че се е върнал или че си е заминал. Няма такова нещо – нито е умрял на кръста, нито е възкръснал. Йосиф Ариматейски подкупва Пилат Понтийски и импровизират смъртта му, свалят го от кръста, преди това е бил на Изток и е владеел йога методи и затова лесно е понесъл там някои наранявания, показва се на своите апостоли, дава им съвети и изчезва в Кашмир, където е неговият гроб. Отивам аз при индийския посланик и му казвам: „г-н Пам, сега вече посланикът на Индия в България е друг”. Казах му, че вече има изследвания, които твърдят, че Христос е погребан в Кашмир, при което ми отговори: „Да, ние това го знаем.” Предложих му да се извади тялото му и да се идентифицира, за да спре тази огромна лъжа за него, а той ми отговори, че са били взели решение, но са избухнали поредните религиозни сблъсъци. Спрели са и след това въпросът е престанал да бъде актуален. Нали всички признаваме, че сега сме в криза – световна, тотална, във всички области.

- На какво се дължи тази криза?

- Тя е изразена в системи от остри и тотални противоречия. Защо в световното обществено пространство я няма точната диагноза на тази криза? Излязоха един куп анализи на цивилизацията днес, авторите на които търсят причината за кризата. Това, до което достигат всички, независимо един от друг, е, че кризата се дължи на безумния егоизъм и бездуховност на хората. Тези две неща са следствие на главната причина, която я няма в световното пространство. Аз като учен философ я открих и тя гласи следното: човечеството е в смъртоносна криза, защото се управлява от погрешна йерархия на ценностите в ценностната система. Следователно тя трябва да се изправи с краката надолу и главата на горе. Аз създадох харта на човешките ценности, която има правилна йерархия. Но като последователно мислещ философ, написах харти на човешките права и задължения. Зад гърба си имам и проект и за Световна конституция с модел на разумната държава в нея. Изпратих всичко това на 49 посолства и на представителството на ООН и на Ватикана. Вие случайно да се получавали писмо от умрял?! И до ден днешен не съм получил никакъв отговор. С това ви показвам как са промити мозъците.

- Защо извънземните са създали единно човечество и как се е появило злото?

- Федерацията на извънземните е създала човечеството и дълго време алтернативните форми на живот са били сред нас и са ни предали своето космическо знание, след което са изчезнали. Те са подготвяли хората като ученици, дали са им наготово всичко, но истинската революция на един човешки дух изисква трупане на личен опит, сблъскване с добро и с лошо, с успехи и с падения. И по решение на шефа горе (б. на ред – Господ), той упълномощава един от своето поколение – синове или внуци, Луцифер и събужда у него желанието за зло и да се противопостави на него. Това става със съгласието му. И Луцифер започва да иска световно господство, става носител на злото, дотогава той е бил носител на светлина, но егото му се събужда в лошия смисъл на думата. Луцифер става носител на злото и човечеството тръгва по лош път. За да можем да научим уроците си и да натрупаме опит, извънземните се изнасят. Сега наблюдават, кацат, идват, проучват, но не се месят, за да си научим урока и да помъдреем. А урокът, който стои пред нас, е именно правилната ценностна система, която е болестта на цивилизацията. За да ви докажа, че съществуват извънземни и са идвали и преди, ще ви дам пример с африканското племе на догоните. В преданията, на които са изобразявани извънземните чрез скални рисунки, в това племе е била дадена точна и подробна информация за Орион. Неща, които астролозите откриват едва през 19-20 век. Или пък племето Каяко в Бразилия, където те си имат празник, по време на който се обличат всяка година като извънземни и празнуват.
В България аз знам случай, в който недалече от София преди няколко века хора са видели двама души със скафандри, които са се изнесли във въздуха. Знаете ли, че през 20 век над 100 милиона жители са наблюдавали НЛО? Знаете ли, че и в Банкя имаше кацане на извънземни?

- Защо точно в Банкя?

- Това не знам, там районът е добър, с положителни енергии и минерални води, явно е енергиен източник. Такова нещо е имало и в един руски парк, който е бил пълен с хора. Онези си кацат, поразхождат се малко сред руснаците и си тръгват. От древността, както и от съвременните факти, знаем, че има карма и прераждане. При прераждането дадена душа се ражда в такъв народ, в такова семейство или на такава планета, на която има условие да се развива. До някакво ниво на развитие кармата изчезва. Хората се научават как да не правят карма, само по желание отиват изостанала планета, за да се опитат да помогнат на някоя цивилизация там, която е в критичен етап от своето развитие.

- Има някои твърдения, че през 2012 г. ще настъпи краят на света. Какво очаквате точно да се случи?


- В календара на Маите не се предрича непременно краят на света. Може би тогава свършва тази цивилизация, която е бил досега или по-скоро тази нейна парадигма с нейната ценностна система свършва. Тогава хората ще поставят въпроса за истинските ценности. Това е лечението на цивилизацията и откриването на пътя. Другият вариант е, че по стечения на космически условия може да стане грандиозен катаклизъм – вулкани, земетресения, потъват и изплуват късчета суша. Има и възможен „сценарий”, според който тайните общества, обединени в една световна мафия, която и до днес съществува от много време и се бори за господство, да успеят да вземат властта. Тогава – тежко ни – 5 души и половина, фигуративно казано, ще командват всичко, а милиардите долу ще слушат. Там провеждат тезата за златния милиард. Според тях на Земята има добри условия за добър живот само за около 800 милиона – 1 милиард души, а останалите – хайде...

- Възможно ли е през 2012 година извънземните официално да са на Земята сред нас?

- Мислимо е и това, но дали е така – близо е, ще разберем. Напълно е възможно, защото расте съпротивата в хората срещу несправедливия световен ред, в който се намираме. Организации се създават, мероприятия се провеждат, събуждат се хората и искат да променят ситуацията. Тогава вече извънземните могат да дойдат, за да ни помогнат.

- Как можем да се свържем с тях?


- С концентрация, медитация и молитва. Лягате си вечер да спите, релаксирате тотално, изчиствате си ума от емоции и мисли. Изпращате молитва:
„Моля ви се, уважаеми приятели, хайде да ми се покажете първо в съня, после в реалността. Искам да знам какво става, какво ще става, какво трябва да правим, какво не трябва да правим.” Може да се появят пред вас, когато заспите с мисъл „искам среща с вас”, но да сте си подготвили въпроси, написани на листче до главата, защото не сме много съзнателни в съня. И тези въпроси като са до вас, те идват и говорят. И даже вече можете да поискате да ги видите. Искам да дойдете да се покажете и да ви чувам.

- Вие имали ли сте среща с извънземни?

- Аз съм имал астрални срещи. Астралното тяло е реално тяло. Ще ви разкажа няколко случая. Единият е, когато аз и група хора бяхме информирани от извънземните, че ще дойдат при нас и трябва да се съберем извън града. Събрали сме се 40-50 души, виждаме как НЛО-то идва, на зигзаг каца до групата и пуска стълба от 4-5 стъпала и от там слиза човек. Направихме му пътека, разделяме се на две, за да мине. Той дойде, аз бях до пътека и се спогледахме мълчаливо и си стиснахме ръцете. Аз го питам телепатично: ”Мога ли да те пипна?”, а той се ухили:”Може”. Пипам, пипам, всичко си има на астрално ниво, похили се и изчезна. Събуждам се и тръгвам към офиса. Качвам се на автобуса, трябва да се прехвърлям на друг, седя, седя и на спирката, на която трябва да сляза, ставам и с периферията на съзнанието отбелязвам, че ставам с невероятна лекота, като великолепно смазан механизъм, а в същото време има напрежение и усилие. Слизам, качвам се на друг тролей и продължавам, там където трябва да сляза вече с пълно съзнание си припомня съня и си казвам: „Боже, от едно ръкостискане получих тази енергия, ами да им падна в ръцете, да изчистят всичко където скърца в мен?!”. Създал съм обща теория на силите, в която изследвам всички известни на науката и на физиката сили, такава теория Айнщайн не можа да създаде последните 40 години от своя живот, аз я създадох. От нея следва антигравитация, което означава, че като пъхна предмет в машинката за антигравитация и завъртя копчето – тежи 200 гр, 100 гр, 0 гр, после минус 100 грама, минус 200 грама. Щом го извадя и го пусна, хвърчи на горе. В същата нощ или една от следващите нощи теорията е готова вътре с физика, математика, всичко. Аз сънувам, че съм на Луната, астрално ходя и виждам един капак и ръка, която го отваря отдолу. Влизам в тунел и пред мен – прав коридор с бяло осветление и множество врати. Вървя си и не знам защо влизам в една врата вдясно и се оказвам в лаборатория, където изпитват антигравитационен двигател, отговарящ на моята теория.

- Трябва ли отново да се отвори Царичина и какво се крие там?


- По времето, когато протече тази история след година и половина, дойде СДС на власт и започна преориентация и преоценка на историята. Бяха създадени комисии от геолози, геофизици, физици и всичко там необходимо, за да го изследват и да направят отчет на операцията. Един ден ми дойде на гости генерал от щаба с молба да бъда супер рецензент. Аз се съгласих и ми дадоха всички материали, в това число и на Елисавета Логинова - екстрасенската, която им е давала директиви. Предоставиха ми всички материали, изчетох ги и написах заключение от 5 страници с два извода: първо – всички участници в мероприятието са постъпили непрофесионално и второ – недостатъчно разбират и познават материята, проблемът остава открит. Т.е., трябва да се подходи професионално и да се довърши всичко това. Склонен съм да допусна мнението на Ванга, че там се крие по-предна човешка раса – хермафродитна. Второто, с което се започна, е съкровището на цар Самуил, но около същото това време една от моите екстрасенски сънува, че там долу имало поле, където е съществувало някакво древно племе. За мен може би Ванга е права. Човешките раси са били много на брой и много различни. Църквата е страхотен фалшификатор и манипулатор, не религията, а църквата. Трябва да се прави разлика.

- Какво представляват пиктограмите в царевичните ниви?


- Те са изключително интересно явление и моята хипотеза е, че по този начин нашите приятели от другите цивилизации подават храна за размисъл и за нашето умствено зреене и развитие. Дават ни загадки, дават ни храна да търсим какво изразяват. Те искат да ускорят нашето развитие и да осъзнаем, че имаме приятели горе и да ги помолим да дойдат да помагат.

- Истина ли са твърденията, че има заловени космически кораби и извънземни?

- Правдоподобно е. Историята в Розуел изглежда е вярна, там наистина е имало и мъртъв и жив екипаж на тази летяща чиния (б. на ред. Розуел е град в Ню Мексико, Съединени американски щати. Свързва се с твърдения, че през 1947 г., северно от град Корона, се разбива НЛО). Фалш и лицемерие управляват Щатите и те си го крият. И ако има, както се твърди, контакти с извънземни, те си обменят технологии, които САЩ използват, а човешката раса представлява интерес за много извънземни цивилизации със своята изключително сложна структура, с огромен потенциал, по-голям от този на много извънземни. Те искат да крадат от нас генетика. На това се дължат тези отвличания.

- Всички ли извънземни цивилизации са добре настроени към нас?

- Вселената е пълна с цивилизации. Огромната част от тях стигат до ниво, от което започват да скитат из вселената като из свой роден дом, както ние скитаме из града. До известно ниво цивилизациите са с различен морал – добри и лоши. Над определено ниво на развитие, когато осъзнаят проблема за ценностите, вече няма лоши.

- Земляните ще пътуват ли някога из Космоса свободно с космически кораби?

- Ако поумнеем, в годините, които ни предстоят, ако не допуснем силните на деня с война и с революции да завладеят властта и да господства злото - да. Преодолеем ли това, израстваме нагоре и Космосът ще си стане наш дом. Това е нормалният път на еволюция на всяка разумна цивилизация.

- Има ли извънземни в Слънчевата система?


- Да, на Луната вече има много факти, съобщения и наблюдения, че те имат бази там. Кацат, имат си подземни лаборатории. Това аз го вярвам 99%, да не кажа 100%.

- В България има ли много хора, които контактуват с извънземни?


- За контактуване ми е трудно да кажа, но сигурно има и други. Все пак ние сме първи и по екстрасензорика, ние сме най-първите създания, значи сме най-добрите и пълните с качества екстрасенси в България. И Ванга е тука, и много други. И от моите екстрасенси имам информация, че у нас има няколко точки, в които си има бази на извънземните, които с летящите си чинии влизат там и кацат.

- Могат ли да предсказват извънземните съдбата на хората, както твърди гадателката на Берлускони Теодора?

- Да, могат. Много екстрасенси си имат същества отгоре, които им казват какво ще се случи, дори и Ванга е такава. Теодора има някои качества, но се надценява. Това е обща болест на почти всички професионалисти каквато и да им е професията. Ти, ако си добър професионалист, трябва да знаеш тавана до който се простират твоите възможности, като излежеше извън него да спреш и да си кажеш: я, тука да се ориентирам и да видя какво-що, а не да си въобразява, че още си в твоята професионална област и да почнеш да правиш глупости и измами. Една от тези измами вече е в затвора – Тотка Тотевска.

- Какво ви е мнението за риалитито, което течеше по една от националните телевизии за ясновидци?

- Имаше качествени хора, имаше успехи. Но дали правилно уредиха йерархията на оценките – се съмнявам. Те ме извикаха да направя теста с хората в първото предаване. Предоставиха ми сценария, който имаха, а аз им казах, че това не е най-добрият вариант за предаването. Но те това били закупили като формат и нямало как да го променят, не последваха моя съвет и се разделихме. Не беше професионално изпипано. Те не пожелаха да използват моите знания. Щеше да бъде много по-интересно и много по-убедително по моя сценарии.

- Предстои ли нова ера?


- Разбира се. Новата ера аз я казах. Хиляди години ние сме оставяни сами да се развиваме за да узреем за нова ценностна система, която е директорът на човешкото поведение, която маркира на къде и как да вървим. Този период вече завършва след като сме стигнали до системата и прочее, сега остава това да се разпространи навсякъде и здравите сили на човечеството да приемат хартите и да поемем съвсем нова скорост и посока да поемем. Идва края на един много хилядолетен период, ако поумнеем, ако не ще се разразят ужасите. Защото има страхотни оръжия, част от тях може би причиняват земетресения, цунами и други. Ако те се развихрят ще останат много малко хора и ще започнат от много ниско пак да пълзят.

- Възможно ли е извънземните да ни унищожат, ако достигнем прекалено високо развитие?

- Не, извънземните няма да ни унищожат, защото горе балансът на добрите и лошите е стабилен. Добрите са с многото високо нива и са по-силни. Те ни осигуряват защита, за да се развием сами.

- Могат ли да ни помогнат да преборим болести като СПИН и рак?

- Могат, но отново тези болести са поради неправилния начин на живот, поради неправилните ценности. Ако променим ценностите, болестите ще изчезнат. Ще има едно друго ниво на реализация. Пред човечеството стоят три важни задачи – първата е елементарна и се нарича Просвещение, т.е. да разберем истината и да се учим да мислим. Втората крачка е поемането на лична отговорност заедно с цената й. Третата стъпка е пристъпването към практически действия – самоорганизация или събирането на групи от хора. Част от групите ще бъдат към политически полюс и ще създадем качествено нова политическа групировка, каквато няма никаде в света. Аз съм я кръстил Българско радикално обновително движение или БРОД. В гражданската сфера ще създадем граждански парламент, паралелен на политическия, който съм нарекъл ИЗХОД - истински и завинаги хората да обикнат доброто. Това е проблемът на тази цивилизация и ето тези три стъпки могат да се предприемат. Без това нищо не може да стане.

- Смятате ли, че някой от нашите политици е напътстван от извънземните?


- Писах писмо на Сергей Станишев, на Симеон Сакскобургготски, на Бойко Борисов в което обяснявах, че ако искат да променят хода на нещата, аз съм учен-енциклопедист и имам теории, философии и практическа програма, да се срещнем да им ги дам. Никой не ми отговори. Когато излизат в публичните дебати, сянка от разбиране за това, което говорим - няма.

- Вярно ли е, че сте извънземен?


- Да, поне 40-50 жени и мъже при първа среща с мен са ми казвали, че усещането им е, че аз съм извънземен. Резултатите, които съм постигнал, ги няма никаде.

Случаят "Розуел" - (18+)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 13442 |18.10.2010 К. Стефанов: Най-добрите посланици не се назначават от президента . 32| 13307 |14.10.2010 Е. Николова: Трудовият колектив на Петров не може да дава присъди . 17| 9447 |13.10.2010 Л. Младенов: Ризински e жертва на сподвижниците на Милошевич в Македония . 26| 9852 |10.10.2010 М. Виткова: Може да върнем стария здравен модел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads