К. Томов: Извънземни кацат на Земята през 2012 г.

109

|

71821

|19.10.2010
К. Томов: Извънземни кацат на Земята през 2012 г.

82% от Библията са лъжи, в Банкя редовно каца НЛО. Берлускони се лъже сам от прехвалената врачка Теодора.Интервю на Калина Георгиева

Това каза пред Frognews.bg Кубрат Томов - енциклопедист, философ и езотерик. Член на БАД (Българско астронавтическо дружество), на клуб "Човек, Земя, Космос", основател на БДП (Българско дружество по психотроника), също на ПУНК (Първи университет за нова култура), на ДНК (Движение за нова култура).
Автор на десетки книги и монографии, на хиляди лекции в цялата страна в продължение на 40 г.


- От кога датират първите срещи на хората и извънземните? Говорите за качествено нова научна революция, какво представлява тя?


- Още от древността е имало един такъв период, през който Земята е била населявана от единна цивилизация и извънземните са им давали космическо знание и то е останало там. През последните десетилетия тече качествено нова научна революция. За нея са характерни синтезът на древното, езотеричното, и на съвременното знание. Оказа се, че науката по собствените пътища потвърди някои от огромните знания на древните хора, за които преди се твърдеше, че са глупости или фантазии. Потвърди ги като истини, а част от други древни езотерични знания още не могат да бъдат разбрани и приети от съвременната наука. Това се дължи на факта, че извънземните са милиони години преди нас. Освен това науката стигна до тезата, че трябва да има космически разум. Вече започнаха да излизат книги, които разобличават огромни лъжи и фалшификации в човешката история и в човешките учения – подчертавам, огромни. Ние живеем в един фалшифициран свят. Пример за това е, че група американски криминолози, прокурори, съдии, следователи преди 15-на години се събраха да проучат Библията с методите на криминологията. Изводът им бе, че на написаното в Библията може да се вярва най-много до 18%. С други думи Библията е смес от големи истини от езотеричното минало и огромен брой лъжи. Относно Исус – твърдят, че бил умрял на кръста, че се бил възнесъл, че се е върнал или че си е заминал. Няма такова нещо – нито е умрял на кръста, нито е възкръснал. Йосиф Ариматейски подкупва Пилат Понтийски и импровизират смъртта му, свалят го от кръста, преди това е бил на Изток и е владеел йога методи и затова лесно е понесъл там някои наранявания, показва се на своите апостоли, дава им съвети и изчезва в Кашмир, където е неговият гроб. Отивам аз при индийския посланик и му казвам: „г-н Пам, сега вече посланикът на Индия в България е друг”. Казах му, че вече има изследвания, които твърдят, че Христос е погребан в Кашмир, при което ми отговори: „Да, ние това го знаем.” Предложих му да се извади тялото му и да се идентифицира, за да спре тази огромна лъжа за него, а той ми отговори, че са били взели решение, но са избухнали поредните религиозни сблъсъци. Спрели са и след това въпросът е престанал да бъде актуален. Нали всички признаваме, че сега сме в криза – световна, тотална, във всички области.

- На какво се дължи тази криза?

- Тя е изразена в системи от остри и тотални противоречия. Защо в световното обществено пространство я няма точната диагноза на тази криза? Излязоха един куп анализи на цивилизацията днес, авторите на които търсят причината за кризата. Това, до което достигат всички, независимо един от друг, е, че кризата се дължи на безумния егоизъм и бездуховност на хората. Тези две неща са следствие на главната причина, която я няма в световното пространство. Аз като учен философ я открих и тя гласи следното: човечеството е в смъртоносна криза, защото се управлява от погрешна йерархия на ценностите в ценностната система. Следователно тя трябва да се изправи с краката надолу и главата на горе. Аз създадох харта на човешките ценности, която има правилна йерархия. Но като последователно мислещ философ, написах харти на човешките права и задължения. Зад гърба си имам и проект и за Световна конституция с модел на разумната държава в нея. Изпратих всичко това на 49 посолства и на представителството на ООН и на Ватикана. Вие случайно да се получавали писмо от умрял?! И до ден днешен не съм получил никакъв отговор. С това ви показвам как са промити мозъците.

- Защо извънземните са създали единно човечество и как се е появило злото?

- Федерацията на извънземните е създала човечеството и дълго време алтернативните форми на живот са били сред нас и са ни предали своето космическо знание, след което са изчезнали. Те са подготвяли хората като ученици, дали са им наготово всичко, но истинската революция на един човешки дух изисква трупане на личен опит, сблъскване с добро и с лошо, с успехи и с падения. И по решение на шефа горе (б. на ред – Господ), той упълномощава един от своето поколение – синове или внуци, Луцифер и събужда у него желанието за зло и да се противопостави на него. Това става със съгласието му. И Луцифер започва да иска световно господство, става носител на злото, дотогава той е бил носител на светлина, но егото му се събужда в лошия смисъл на думата. Луцифер става носител на злото и човечеството тръгва по лош път. За да можем да научим уроците си и да натрупаме опит, извънземните се изнасят. Сега наблюдават, кацат, идват, проучват, но не се месят, за да си научим урока и да помъдреем. А урокът, който стои пред нас, е именно правилната ценностна система, която е болестта на цивилизацията. За да ви докажа, че съществуват извънземни и са идвали и преди, ще ви дам пример с африканското племе на догоните. В преданията, на които са изобразявани извънземните чрез скални рисунки, в това племе е била дадена точна и подробна информация за Орион. Неща, които астролозите откриват едва през 19-20 век. Или пък племето Каяко в Бразилия, където те си имат празник, по време на който се обличат всяка година като извънземни и празнуват.
В България аз знам случай, в който недалече от София преди няколко века хора са видели двама души със скафандри, които са се изнесли във въздуха. Знаете ли, че през 20 век над 100 милиона жители са наблюдавали НЛО? Знаете ли, че и в Банкя имаше кацане на извънземни?

- Защо точно в Банкя?

- Това не знам, там районът е добър, с положителни енергии и минерални води, явно е енергиен източник. Такова нещо е имало и в един руски парк, който е бил пълен с хора. Онези си кацат, поразхождат се малко сред руснаците и си тръгват. От древността, както и от съвременните факти, знаем, че има карма и прераждане. При прераждането дадена душа се ражда в такъв народ, в такова семейство или на такава планета, на която има условие да се развива. До някакво ниво на развитие кармата изчезва. Хората се научават как да не правят карма, само по желание отиват изостанала планета, за да се опитат да помогнат на някоя цивилизация там, която е в критичен етап от своето развитие.

- Има някои твърдения, че през 2012 г. ще настъпи краят на света. Какво очаквате точно да се случи?


- В календара на Маите не се предрича непременно краят на света. Може би тогава свършва тази цивилизация, която е бил досега или по-скоро тази нейна парадигма с нейната ценностна система свършва. Тогава хората ще поставят въпроса за истинските ценности. Това е лечението на цивилизацията и откриването на пътя. Другият вариант е, че по стечения на космически условия може да стане грандиозен катаклизъм – вулкани, земетресения, потъват и изплуват късчета суша. Има и възможен „сценарий”, според който тайните общества, обединени в една световна мафия, която и до днес съществува от много време и се бори за господство, да успеят да вземат властта. Тогава – тежко ни – 5 души и половина, фигуративно казано, ще командват всичко, а милиардите долу ще слушат. Там провеждат тезата за златния милиард. Според тях на Земята има добри условия за добър живот само за около 800 милиона – 1 милиард души, а останалите – хайде...

- Възможно ли е през 2012 година извънземните официално да са на Земята сред нас?

- Мислимо е и това, но дали е така – близо е, ще разберем. Напълно е възможно, защото расте съпротивата в хората срещу несправедливия световен ред, в който се намираме. Организации се създават, мероприятия се провеждат, събуждат се хората и искат да променят ситуацията. Тогава вече извънземните могат да дойдат, за да ни помогнат.

- Как можем да се свържем с тях?


- С концентрация, медитация и молитва. Лягате си вечер да спите, релаксирате тотално, изчиствате си ума от емоции и мисли. Изпращате молитва:
„Моля ви се, уважаеми приятели, хайде да ми се покажете първо в съня, после в реалността. Искам да знам какво става, какво ще става, какво трябва да правим, какво не трябва да правим.” Може да се появят пред вас, когато заспите с мисъл „искам среща с вас”, но да сте си подготвили въпроси, написани на листче до главата, защото не сме много съзнателни в съня. И тези въпроси като са до вас, те идват и говорят. И даже вече можете да поискате да ги видите. Искам да дойдете да се покажете и да ви чувам.

- Вие имали ли сте среща с извънземни?

- Аз съм имал астрални срещи. Астралното тяло е реално тяло. Ще ви разкажа няколко случая. Единият е, когато аз и група хора бяхме информирани от извънземните, че ще дойдат при нас и трябва да се съберем извън града. Събрали сме се 40-50 души, виждаме как НЛО-то идва, на зигзаг каца до групата и пуска стълба от 4-5 стъпала и от там слиза човек. Направихме му пътека, разделяме се на две, за да мине. Той дойде, аз бях до пътека и се спогледахме мълчаливо и си стиснахме ръцете. Аз го питам телепатично: ”Мога ли да те пипна?”, а той се ухили:”Може”. Пипам, пипам, всичко си има на астрално ниво, похили се и изчезна. Събуждам се и тръгвам към офиса. Качвам се на автобуса, трябва да се прехвърлям на друг, седя, седя и на спирката, на която трябва да сляза, ставам и с периферията на съзнанието отбелязвам, че ставам с невероятна лекота, като великолепно смазан механизъм, а в същото време има напрежение и усилие. Слизам, качвам се на друг тролей и продължавам, там където трябва да сляза вече с пълно съзнание си припомня съня и си казвам: „Боже, от едно ръкостискане получих тази енергия, ами да им падна в ръцете, да изчистят всичко където скърца в мен?!”. Създал съм обща теория на силите, в която изследвам всички известни на науката и на физиката сили, такава теория Айнщайн не можа да създаде последните 40 години от своя живот, аз я създадох. От нея следва антигравитация, което означава, че като пъхна предмет в машинката за антигравитация и завъртя копчето – тежи 200 гр, 100 гр, 0 гр, после минус 100 грама, минус 200 грама. Щом го извадя и го пусна, хвърчи на горе. В същата нощ или една от следващите нощи теорията е готова вътре с физика, математика, всичко. Аз сънувам, че съм на Луната, астрално ходя и виждам един капак и ръка, която го отваря отдолу. Влизам в тунел и пред мен – прав коридор с бяло осветление и множество врати. Вървя си и не знам защо влизам в една врата вдясно и се оказвам в лаборатория, където изпитват антигравитационен двигател, отговарящ на моята теория.

- Трябва ли отново да се отвори Царичина и какво се крие там?


- По времето, когато протече тази история след година и половина, дойде СДС на власт и започна преориентация и преоценка на историята. Бяха създадени комисии от геолози, геофизици, физици и всичко там необходимо, за да го изследват и да направят отчет на операцията. Един ден ми дойде на гости генерал от щаба с молба да бъда супер рецензент. Аз се съгласих и ми дадоха всички материали, в това число и на Елисавета Логинова - екстрасенската, която им е давала директиви. Предоставиха ми всички материали, изчетох ги и написах заключение от 5 страници с два извода: първо – всички участници в мероприятието са постъпили непрофесионално и второ – недостатъчно разбират и познават материята, проблемът остава открит. Т.е., трябва да се подходи професионално и да се довърши всичко това. Склонен съм да допусна мнението на Ванга, че там се крие по-предна човешка раса – хермафродитна. Второто, с което се започна, е съкровището на цар Самуил, но около същото това време една от моите екстрасенски сънува, че там долу имало поле, където е съществувало някакво древно племе. За мен може би Ванга е права. Човешките раси са били много на брой и много различни. Църквата е страхотен фалшификатор и манипулатор, не религията, а църквата. Трябва да се прави разлика.

- Какво представляват пиктограмите в царевичните ниви?


- Те са изключително интересно явление и моята хипотеза е, че по този начин нашите приятели от другите цивилизации подават храна за размисъл и за нашето умствено зреене и развитие. Дават ни загадки, дават ни храна да търсим какво изразяват. Те искат да ускорят нашето развитие и да осъзнаем, че имаме приятели горе и да ги помолим да дойдат да помагат.

- Истина ли са твърденията, че има заловени космически кораби и извънземни?

- Правдоподобно е. Историята в Розуел изглежда е вярна, там наистина е имало и мъртъв и жив екипаж на тази летяща чиния (б. на ред. Розуел е град в Ню Мексико, Съединени американски щати. Свързва се с твърдения, че през 1947 г., северно от град Корона, се разбива НЛО). Фалш и лицемерие управляват Щатите и те си го крият. И ако има, както се твърди, контакти с извънземни, те си обменят технологии, които САЩ използват, а човешката раса представлява интерес за много извънземни цивилизации със своята изключително сложна структура, с огромен потенциал, по-голям от този на много извънземни. Те искат да крадат от нас генетика. На това се дължат тези отвличания.

- Всички ли извънземни цивилизации са добре настроени към нас?

- Вселената е пълна с цивилизации. Огромната част от тях стигат до ниво, от което започват да скитат из вселената като из свой роден дом, както ние скитаме из града. До известно ниво цивилизациите са с различен морал – добри и лоши. Над определено ниво на развитие, когато осъзнаят проблема за ценностите, вече няма лоши.

- Земляните ще пътуват ли някога из Космоса свободно с космически кораби?

- Ако поумнеем, в годините, които ни предстоят, ако не допуснем силните на деня с война и с революции да завладеят властта и да господства злото - да. Преодолеем ли това, израстваме нагоре и Космосът ще си стане наш дом. Това е нормалният път на еволюция на всяка разумна цивилизация.

- Има ли извънземни в Слънчевата система?


- Да, на Луната вече има много факти, съобщения и наблюдения, че те имат бази там. Кацат, имат си подземни лаборатории. Това аз го вярвам 99%, да не кажа 100%.

- В България има ли много хора, които контактуват с извънземни?


- За контактуване ми е трудно да кажа, но сигурно има и други. Все пак ние сме първи и по екстрасензорика, ние сме най-първите създания, значи сме най-добрите и пълните с качества екстрасенси в България. И Ванга е тука, и много други. И от моите екстрасенси имам информация, че у нас има няколко точки, в които си има бази на извънземните, които с летящите си чинии влизат там и кацат.

- Могат ли да предсказват извънземните съдбата на хората, както твърди гадателката на Берлускони Теодора?

- Да, могат. Много екстрасенси си имат същества отгоре, които им казват какво ще се случи, дори и Ванга е такава. Теодора има някои качества, но се надценява. Това е обща болест на почти всички професионалисти каквато и да им е професията. Ти, ако си добър професионалист, трябва да знаеш тавана до който се простират твоите възможности, като излежеше извън него да спреш и да си кажеш: я, тука да се ориентирам и да видя какво-що, а не да си въобразява, че още си в твоята професионална област и да почнеш да правиш глупости и измами. Една от тези измами вече е в затвора – Тотка Тотевска.

- Какво ви е мнението за риалитито, което течеше по една от националните телевизии за ясновидци?

- Имаше качествени хора, имаше успехи. Но дали правилно уредиха йерархията на оценките – се съмнявам. Те ме извикаха да направя теста с хората в първото предаване. Предоставиха ми сценария, който имаха, а аз им казах, че това не е най-добрият вариант за предаването. Но те това били закупили като формат и нямало как да го променят, не последваха моя съвет и се разделихме. Не беше професионално изпипано. Те не пожелаха да използват моите знания. Щеше да бъде много по-интересно и много по-убедително по моя сценарии.

- Предстои ли нова ера?


- Разбира се. Новата ера аз я казах. Хиляди години ние сме оставяни сами да се развиваме за да узреем за нова ценностна система, която е директорът на човешкото поведение, която маркира на къде и как да вървим. Този период вече завършва след като сме стигнали до системата и прочее, сега остава това да се разпространи навсякъде и здравите сили на човечеството да приемат хартите и да поемем съвсем нова скорост и посока да поемем. Идва края на един много хилядолетен период, ако поумнеем, ако не ще се разразят ужасите. Защото има страхотни оръжия, част от тях може би причиняват земетресения, цунами и други. Ако те се развихрят ще останат много малко хора и ще започнат от много ниско пак да пълзят.

- Възможно ли е извънземните да ни унищожат, ако достигнем прекалено високо развитие?

- Не, извънземните няма да ни унищожат, защото горе балансът на добрите и лошите е стабилен. Добрите са с многото високо нива и са по-силни. Те ни осигуряват защита, за да се развием сами.

- Могат ли да ни помогнат да преборим болести като СПИН и рак?

- Могат, но отново тези болести са поради неправилния начин на живот, поради неправилните ценности. Ако променим ценностите, болестите ще изчезнат. Ще има едно друго ниво на реализация. Пред човечеството стоят три важни задачи – първата е елементарна и се нарича Просвещение, т.е. да разберем истината и да се учим да мислим. Втората крачка е поемането на лична отговорност заедно с цената й. Третата стъпка е пристъпването към практически действия – самоорганизация или събирането на групи от хора. Част от групите ще бъдат към политически полюс и ще създадем качествено нова политическа групировка, каквато няма никаде в света. Аз съм я кръстил Българско радикално обновително движение или БРОД. В гражданската сфера ще създадем граждански парламент, паралелен на политическия, който съм нарекъл ИЗХОД - истински и завинаги хората да обикнат доброто. Това е проблемът на тази цивилизация и ето тези три стъпки могат да се предприемат. Без това нищо не може да стане.

- Смятате ли, че някой от нашите политици е напътстван от извънземните?


- Писах писмо на Сергей Станишев, на Симеон Сакскобургготски, на Бойко Борисов в което обяснявах, че ако искат да променят хода на нещата, аз съм учен-енциклопедист и имам теории, философии и практическа програма, да се срещнем да им ги дам. Никой не ми отговори. Когато излизат в публичните дебати, сянка от разбиране за това, което говорим - няма.

- Вярно ли е, че сте извънземен?


- Да, поне 40-50 жени и мъже при първа среща с мен са ми казвали, че усещането им е, че аз съм извънземен. Резултатите, които съм постигнал, ги няма никаде.

Случаят "Розуел" - (18+)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

CERN
Че то няма нужда от никакъв коментар!
keke25
Хахахаа якооо. . . народа се сдуха сериозно, баси кризата
-
Хайде де, извънземни като него нямало никАде. Ами янето? Ами журналистите, дето списват тез матралчета?
землянин
Много наивистично, прекалено и твърде много глупости. Оставя усещане за нещо несериозно, особено финала. Човекът определно има нужда и от терапия, в напреднал стадий е. Иначе говори увлекателно, като изключим Богохулството, което не мога да му простя!
1Х2
Защо точно в Банкя? - Това не знам, Да не знае, че там обитава Господ Боко?!
Xaxo
и аз се имах за луд. . . . . . бегай у Банкя
Ицо
Ку брате! Не хвърляй своите бисери пред свинете, защото ще се обърнат и ще те разкъсат.
глупости
ivo petkov
С колко много посредственост и просташко словоблудство е изпълнен форумът. Явно това са останките от местната интелигенция.
Ивайло
Бе и у нас на балкона чат-пат кацат извънземни, ама кат` ми мине ракията и се оказва, че са врабчета. . . А някоя психиатрична болница не може ли да се "самосезира" за тоя пич Томов ?
янднсээ
ако се замислиме е много прав ама айде ше се занимаваме пак съ сиелианитие
FYI
Кубрат не е виновен, че е сбъркан. Сбъркани са обаче и тия които вземат интервюта от такива като него. Половината от нацията е от такъв "материал".
Митко ЗЕМНИЯ от Банкя
Кубрат Томов - енциклопедист, философ, езотерик - ШИЗОФРЕНИК. Защо ни занимават с този малоумен български извънземен? На кого му е приятно да гледа или общува с ненормални? Това интервю с ненормален изотерик - ШИЗОФРЕНИК носи болестотворни енергий които действат болестотворно на читателя!
qwerty,

Ами защо го четеш. . . . . . . . . . о. 0 [Изотерик]

0 + 0 - !
Ico,

Maloumen si ti Mitko Zemniq SHIZOFRENIK koito deystvat bolestotvorno na chitatelq. Tss

0 + 0 - !
edin BG
lud 4owek, zasto mu dawat tribuna se pitam????
българка
Кубрат Томов въобще не е луд, а е съвсем прав в това, че 2012 година ще бъде преломна за духовното ни израстване, материалното ще мине на заден план. Качества като страх, омраза, злоба, егоизъм , лакомия ще бъдат напълно загърбени. Ще бъдем принудени и в това е нашия шанс за спасение.
qwerty,

Не на нас, а на тези които се раждат от 2012 на татък

0 + 0 - !
българка
Дали са кацали НЛО в Банкя незнам, но знам, че Б. Борисов е богоизбран да изведе България от 20 годишния преход - без изход. Затова не го плюйте, ами му помагайте, за да заживеем по-скоро по-добре. Ако това не се харесва на някого и през гърба да се пръсне, думите ми ще пребъдат. И ще управлява дълго и успешно.
qwerty,

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . НЯМА ДА Е ТОЙ, А ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗБРАНО 2017 ГОДИНА, КОЕТО ЩЕ БЪДЕ РЪКОВОДЕНО ОТ ЖЕНА. :) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 + 0 - !
Карина
ти пък как знаеш, че Биби е богоизбран, контакт някакъв ли осъществи с тези които избират богоизбраните :))))
UFO
ДУХОВНАТА НЕДОСТАТЪЧНОСТ И МИЗЕРИЯТА СЪСИПА ТОЗИ РОБСКИ И НАВЕЖДАЩ СЕ ПРЕД ЧУЖДОТО БЪЛГАРСКИ НАРОД. СЛЕД КАТО ЗА 20 ГОДИНИ НИ СЕ ИЗРЕДИХА ВСИЧКИ И СЛЕД КАТО И БОЙКО НИ ДООПРАВИ ЗАЛИВАЙКИ НИ В СЛУЗ ОТ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ, ЧАКАМЕ ДА НИ ОКОНЧАТЕЛНО ОПРАВИ И ИЗВЪНЗЕМНИЯ МЕСИЯ.
уфолог
Ами ако е прав?Ами ако наистина е така?Съмнявайте се!!!
qwerty,

Точно така. Съмнението поражда въпроси, а въпросите откриват истината.

0 + 0 - !
осведомен
Да, така е. Ще кацнат през 2012г. Предвожда ги Бойко Борисов. Който преди това е излетял, тъй като самият той е извънзем. Вестниците Труд, Стандарт и 24часа са пропуснали да отразят излитането му, както и трите "независими" национални телевизии. Да бързат да се строяват отсега за да не го пропуснат като кацне с извънземните.
1
Като чета повечето от гадните коментари ми се вижда, че в новата епоха няма място за подобен род хора с долно, ниско, просташко мислене. Само израстването от материалното към духовното ще ни спаси. НА Б. Б. НАЙ-МАЛКО СЕ НАДЯВАЙТЕ!! ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН - ПРОСТО СИ Е ЕДИН ПОЖАРНИКАР. ЗА ЕДНА ГОДИНА НЕ Е ПОМРЪДНАЛ НА ЙОТА В РАЗВИТИЕТО СИ. ТОЙ НЕ Е ДУХОВНИЯ ПАСТИР КОЙТО ЩЕ НИ ИЗВЕДЕ КЪМ НОВИ ВИСИНИ.
2
Дай поконкретно. Чакам предложения!
offline
типично комунистическо извънземно. . безбожник. . пууу!
Горкият човечец, съвсем е изкрейзил. Не беше толкова зле.
ХХL
Този или е луд, или мошеник.
Селски ФЕЛДШЕР
Уважаеми форумци с ЧИСТО ПСИХОДИСПАНСЕРНО МИНАЛО, Прочетете само първото изречение и се вгледайте в погледа на този човек. Той не прилича на никой от вашите познати с ЧИСТО ПСИХОДИСПАНСЕРНО МИНАЛО. То е защото той не като нас. Той е изперкал и се нуждае от спешно лечение в единствения психодиспансер с лишване от свобода в Ловеч. Колкото по скоро, толкова по добре защото може така да подлуди някой ден простия народец в София, че да се изтрепем по улиците. Спомнете си оня ХЕРОЙ от Хасково с неговото земетресение. NO PASARAN на ПСИХОТЕРОРИЗМА!!!
pepa
da prav e no nie balgarite ne sme dorasli za tova. . . . zascho li????? zaschoto ni sa promiti mozachite. . . . kato zapochnesch ot sazdavaneto ni kato darzava i stignem do tuk!!!!!! poglednete Egipet paramidite. . . Rery sascho. . . Meksiko sas malkite piramimidi????? kak stava tova?????? sas kavo sa gi sekli tezi skali???? tarambola ki sa gi kato tvardat Franchuzite???? kak sche si obyasnisch schlaifaneto. . . eto tova e vaprosa??????/
до селския фелдшер
Какво да му се "вглеждаме в погледа"?! Ако не знаеш, едното му око е изкуствено! Оди си на село, щом те е страх некой у Софето да те не претрепе!
UFOплюватор
От всичко прочетено стигам до извода, че човекът е ухапан от щъркел. Той е някакъв безбожен окултист, потдал се на демонични явления и сили и сега ни занимава с психоидиотските си налудности. Ако извънземните са такива като него, нищо чудно че ги няма, най-вероятно са затворени в някаоя лудница на 9 галактически километър в посока Сириус. .
Карина
споко, имаме опит с извънземните, веднъж вече ги посрещахме край Русе :)))
до карина
Представи си да. Във всеки човек има заложен талант за нещо, но трябва да търси, докато го намери. Талантът е 10% и 90% труд. Хора, отворете псетивата си, кажете не на страха! Бог е любов, а страхът е обратното на любовта. Спазвайте 10-те божии заповеди и се пазете от 7-те смъртни гряха. Обичайте ближния си. Загърбете омразата, злобата и завистта. В това е смисълът на края през 2012 г. Край на негативните емоции, навлизане в ерата на любовта. Колкото до Б. Борисов, не му завиждайте, неговият кръст е тежък, а Вие, които го обругавате знайте, че всеки светец е бил грешник, преди да стане светец .
Джордано Бруно....
. . . . който първи отстоява идеята за безкрайността на вселената. Неговите космологични теории надминават хелиоцентричната система на Николай Коперник и определят Слънцето, като една от безбройно многото, свободно движещи се, други звезди. За тези свои твърдения той е изгорен жив на клада от италианските власти през 1600 г. , след като Римската инквизиция го обвинява в ерес. След неговата смърт идеите му стават популярни и през 19 и 20 век на него се гледа като на мъченик за свободната мисъл и модерната наука.
Я, не знаех че ме забранявате!
българче
Аз не бих коментирала човекът Томов, а тези които му дават поле за изява. Един луд никога няма да си признае диагнозата, но е интересно защо се експонира като капацитет или отговора е във въпроса . . . . . . . .
гражданин
Всеки е капацитет в нещо. В областта, която коментира, той е не само капацитет, но и авторитет. Разбира се, не е задължително всеки да може да го разбере. Той е такъв ерудит, че просто може само да му се завижда. Независимо, че е с едно око, той постоянно чете. А Вие, които го оплювате колко книги прочетохте с двете си очи през последната година?
Зелено човече
Ние отдавна сме тук - на вашата земя. Кацнахме и се настанихме в главата на съществото наричащо се Кубрат Томов. Вярно, все още воюваме с бръмбърите, дето са се нанесли в другата половина на мозъка му, но до 2012 г. ще дойде подкрепление и ще ги изгоним окончателно! После ще се заемем сериозно с вашите проблеми! До тогава - наздраве!
до зелено човече
Аз проблеми нямам, това го приемам като заплаха, но до 2012 г. има много време. Поживьом, увидим ! Наздаровя !
ot nasa do zeleno 4ove4e
ха ха ха . . . е ние от наса как не сме те хванали още. . ха ха ха. еи този кубрат много материал е изчел и изгледал. . . брееееиииии. . за какьв граждански парламент говори тоя наречен изход мале болния мозьк. . ши на вкара в беля. . .
Бивш ученик
Кубрат томов ми е бил учител в Техникума по автоматика-София преди 40 години. Тогава ни водеше да гледаме филма "Спомени от бъдещето" на фон Деникен и т. н. Впрочем бе много ерудиран и прекрасен преподавател, разбираше си от материята. Сега повечко се е увлякъл в езотериката, но иначе съвсем не е глупав!
гражданин
Всеки може да приеме толкова, колкото може да си представи. Идеите, които той представя ще се осъществят, но след повечко години. Това е подобно на ЕС, но на планетарно ниво. Той живее напред във времето. Това, което сега изглежда немислимо след 20-на години и аз не знам колко точно, ще стане факт. Това не го прави луд. Нима ЕС е лудост?
до гражданин
благодаря че ни каза. . . само че нещо ти убягва . ти за ню еидж движението чувал ли си. . . ако не си запознаи се по отблизо.
чичо
Ей бастун мож ли накара извънземните довечера да помогнат на ЦСКЬ
хихихи, отивам в Банкя да чакам. изперкал народ сме ей, щом повервахме че ще ни оправят за 800 дни на оня мухлю, после на боко, що сега да не чакаме на извънземните p. s. не съм повервал на нито един от тез смешници, по съм навит за извънземните
Христо
Извънземните през 2012 год. ще слязат на земята и ще одупят Кубрат Томов. След което доволни ще се приберат обратно. Дано на Кубрат Томов му хареса и все често да ги кани на гости на земята и при първа възможност и нас да ни уреди.
Plamen
Chovekat si hodi s diagnozata-Schozophrenia i Munhousen syndrome
ПРЕДАТЕЛЯТ НА ЛЕВСКИ
Извънземните отдавна са кацнали на Позитано, силно враждебни към Булгария и със сибирски произход.
Питане
А хамстерите от рода на СерГей Дмитриевич може ли да бъдат причислбени към категорията на извънземните ?
еЛ еМ
Какво е материя? Ако си припомним какво установиха физиците за атома ще трябва да се замислим: не сме ли твърде много празни. Ако сравним атома с размерите на футболно игрище то топката е ядрото, а електроните се намират по периферията. Почти празно. Всъщност ние трябва да приемем, че сме изградени от енергия и за тази енергия има свидетелства, че в нивото на своята най-ниска вибрация се проявява като материя. В по-висшите светове (все още недостъпни за нашето познание) енергията е с висока вибрация – това е светът на Висшите Души и Иерархии . Те ни въздействат енергийно и в зависимост от нашето ниво на еволюция откликваме по един или друг начин. Всепроникващият Дух, който пронизва цялата вселена се свързва чрез душата с материята. Всяка частица от материята има душа(също енергия), но душата на човека е най-еволюирала. Човекът като най-сложно енергийно устроен има етерно, астрално (емоционално) и ментално тела. Всичките те са енергии и от тяхното развитие зависи как един човек ще се пр
еЛ еМ
Всичките те са енергии и от тяхното развитие зависи как един човек ще се проявява като личност. Йерархията, Която духовно въздейства на човечеството и го стимулира да изявява качества като всеобща любов, добра воля и съпричастност към другите е Йерархията на Бялото братство, ръководена от Христос, Чиято душа се е въплътила някога в Исус от Назарет. Йерархията, която въздейства на по-ниско (материално) ниво е Йерархията на черното братство и това въздействие се изразява в проява на най-нисшите човешки качества дължащи се на егоизъм, егоцентризъм, себевеличие и често изразяващи се в наклонности за извършване на магии. Така човекът е разпънат между двете и от това как ще откликне на импулсите на двете Йерархия ще се проявява по един или друг начин. За сега колкото и да е трудно надделява Бялото Братство. Всъщност и двете Йерархии са с Божествен ( т. е. висш) произход и са вечната човешка дилема, но така или иначе рано или късно (в зависимост от човешката осъзнатост) ще надделее Бялото Брат
еЛ еМ
но така или иначе рано или късно (в зависимост от човешката осъзнатост) ще надделее Бялото Братство защото такъв е Висшия Закон. В този етап на развитие, в който сега се намираме, в човечеството е силно развито астралното тяло. Началото за това е положено още по времето на Атлантида, когато хората получавайки духовни знания наготово от висши същества са развили прекалено психическите си качества, злоупотребили са с тях и жестоко са били наказани с масово изтребване. Сега това прекалено развито астрално тяло под влияние на вече силното развито ментално ( умствено) тяло създава илюзии, привидения и всякакви психически явления. За да се освободи от тях човек трябва да обуздае и овладее своите чувства и емоции и стъпил на здравата основа на неповлияното и чисто ментално тяло да осъществи връзката със своята чиста душа за да достигне това ниво на еволюция, което му предстои. Йерархията на Бялото Братство притежава достатъчно сила и мощ да го съхрани от т. н. космическо зло.
Станислав Стамов
Библията е историята на света. Доказателствата за нейната истинност са на всякъде по света. Вярващите не са луди и никога няма да намерите вярващ, който да говори такива глупости , още повече като специалист по всичко. Този човек се мисли за много информиран , но не казва нищо същественно и вярно. Твърди , 4е усеща нещата, но само си ги фантазира. В Библията е истината и вярата в честността и доброто. Нали занете как започва- Словото, Слънцето, Земята, животните, хората. . . .
кин дза дза
навремето тоя кубрат томов го мислех за сериозен пък то излезе че нещо май центровката му е заминала.
Тодоров
Беше ми достатъчно да прочета абзаца с криминалогията, 18% истини и погребания в Индия Исус Христос, за да разбера колко много може да оглупее в следствие на теософски напъни един средно-интелигентен човек, какъвто е Кубрат Томов. Статията? Поръчкова и "сензационна" точно толкова, колкото са доказани "истините" в това селско писание. Фрогнюз, не падайте толкова ниско, моля ви! Само вас чета от чужбина. . .
Тодоров
Беше ми достатъчно да прочета абзаца с криминалогията, 18% истини и погребания в Индия Исус Христос, за да разбера колко много може да оглупее в следствие на теософски напъни един средно-интелигентен човек, какъвто е Кубрат Томов. Статията? Поръчкова и "сензационна" точно толкова, колкото са доказани "истините" в това селско писание. Фрогнюз, не падайте толкова ниско, моля ви! Само вас чета от чужбина. . .
Извънземни в Парламента
К. Томов не е глупак ! Глупаци са тези дето вярват на политиците!!!
денчо
Явно здравеопазването в Родната е яко зле, след като този, и онези по-долу дето му вярват на бълнуванията не са ги диспансеризирали. Само лития ще оправи работата. . .
ДИAЛOГ
ДИAЛOГ мeжду Боко и Кубрат, Банкя 2010: Аз го питам телепатично: ”Мога ли да те пипна?”, а той се ухили:”Може”. Пипам, пипам, всичко си има на астрално ниво, похили се и изчезна.
NLO
Ще кацнат и ще продадат на доган една чиния
Диплoми oт ПУНК!
Диплoми oт ПУНК (Първи университет за нова култура)ON-LINE: diplomi@punk. com
Много си е добре човекът. Кой ви е виновен, че сте на светлинни години от него.
ДО ЕНТЕЛЕКТУАЛЕЦА Тодорофф...
Прочети книгата"Христос в Индия"-може да я намериш и в Интернет. Няма да ти свали много "високото интелектуално ниво"!!!
LUFTHANSA
томов, Томов, не си разбрал депешата правилно. Ние ще ви доведем вашия Воленчо, а вие сте помислили за извънземен.
bimbo
o6te edin sbarkan 4ovek na tazi zemq, da se smee6li da pla4e6li na glupostiote re4eni ot tozi sbarkan 4ovek. Nqkakva skalna risunka na nqkakvo pleme i hop tq kazva istinata , dali ne e prepil pove4e rakiq da govori taka ina4e izvan zemnite se poqvqvat sled tretata 4a6a rakiq.
Кубрат Томов открил, че Христос бил погребан в Кашмир. Японци твърдят, че бил погребан в Япония. Милан Миланов твърди, че Христос бил погребан във Франция. А пък истинския Христос е умрял и възкръснал. Много станаха лъжците на дребно. Кубрат е дребен мошеник.
евгени
Този от десетилетия отрича Христос. Чудя се как още не е умрял. Погрешно е да се дава трибуна на луди.
Костовист
Всички безбожници, еретици, търсачи на лесна религия се нахвърлят върху Християнството, Нито дума срещу исляма, будизма, Шива, Рам. . . . . . Говори за лиспса на духовност на човечеството, а каква по-голяма духовност от Християнството-всички човешки и Божествени добродетели са в Него-от Обичай ближия, . . ако имаш две ризи дай едната на другия. . . ако ти ударят едната буза-дай и другата, н. . . не прави на другите това което не искаш на тебе да оравят. . . . . обичайте се, ако има Любов помежду ви по това ще се познае , че сте християни. . . . .
Вера
не стига , че е пълно с правописни грешки, ами и с фактите, доколкото са общоизвестни, авторката хич не е наясно. А Кубрат Томов не издаваше ли някакви удостоверения за ексстрасенси срещу 600 лв в една от академиите си? Май го документираха в Господари на ефира?
Вера
И пак в Господари на ефира гледах, че група от неговите "ясновидци" и " екстрасенси" го търсеха за пари, които им дължеше. ПРеди година им събрал / ха- ха на ясновидците/ по 400 евро или лв за екскурзия до Египет, и досега нито пари, нито екскурзия! Каза, че ги е дал на една " ясновидка" за месец, да ги превърти явно, сделката не станала и парите на "ясновидците" за екскурзията изгорели. Човека Томов каза, че ще им ги върне. А екстрасенсите си криеха лицата, защото иначе ще си изгубят клиентелата
Дянков
стига с тия извънземни, ами дайте да видим какъв данък да измислим още. .
Darth Vader
Мухахахахахахаха-
Васил Кунчев
Фрогнюз падна толкова ниЗко, че взе да оре в тинята. Трибуна на всеки който иска да се изхрачи по Христос. Всички форми на окултизъм и езотерика са просто разновидности на сатанизма. Не случайно плюят основно по Христос и Християните. Най-големите учени на Земята са вярващи Християни, тези чийто имена са в учебниците по Физика, Химия, Биология, Математика . . . ноооо ей сега Томов ще им обясни колко са глупави. >>> www. nobelisti. com <<< Разбира се, че има извънземни. Много добре са описани в Библията, всъщност в цялата Библия става дума за влиянието на извънземните върху човеците. Бог е извънземен, ангелите също(включително падналите и прокудени на Земята ангели). А за предишните цивилизации може само да се каже - жалко за тях, щом са били достойни единствено за изтребление чрез потоп. За разлика от нас Българите които сме благословен народ, защитил и умножил Божието Слово и Православната вяра. Разпръснал Истинска Християнска Светлина, чрез лесни за разбиране и ползване
Васил Кунчев
Разпръснал Истинска Християнска Светлина, чрез лесни за разбиране и ползване азбука и език. Нека във всеки от нас живее по един Левски! Да живее Православна България!
Професора
Кубрат Томов е "Психо" има за цел да увлече хора със слаба воля и нервна система. Този "Псевдо учен" прокарва теорий, които не са верни.
до "Васил Кунчев"
Православний, поради что си решил да срамиш името на Васил Левски? Нали той самият е живял в манастир и, като ви е видял що за Църква и "духовници" сте, е побягнал през глава оттам? Същото е и с Иван Рилски! Хайде стига с тоя православен патос, щото на всички е известно, че сте натрапници по нашите земи, зверски избихте елита на България през IX век и оттогава непрестанно подкрепяте управляващите срещу собствения им народ! И стига сте се идентифицирали с Христос и обсебвали учението му! Много сте далеч от Него, от нравствената чистота, която той проповядва!
Гуньчо
"Създал съм обща теория на силите, в която изследвам всички известни на науката и на физиката сили, такава теория Айнщайн не можа да създаде последните 40 години от своя живот, аз я създадох. "
Извънземното
Абе да го ева, таз седмица мисля да населя най-много жени :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Вселена
ако го слушате за някои неща има логика, едва ли сме сами в цялата Вселена. . .
ВН Л
Глупаво е да твърдим, че сме сами във Вселената, но още по-глупаво звучи определянето на дата на кацане на извънземните на Земята. Плюс това не се знае защо идват - с цялата си наивност можем ли да ги посрещнем с хляб и сол?! Може, ако кацнат в България.
Izwynzemen
Abe to stra6no napravo. . . prosto ostanah bez dumi, toq 4ovek q e zakysal sdravo. . .
Марсианец
Може би е прав, но за библията греши. Не 82, а 100% са пълни глупости. Едон внимателен прочит на непредубеден човек е достатъчен. Що се отнася до нейната популярност, то това е плод на сравнително добра реклама и доста пролята кръв. Кръв се лее и в самата библия и заради нея. Като си зададем въпроса кому е изгодно нещата си отиват на мястото а вярващите пият една студена вода/дори несветена/.
българка
Искам да поправя Кубрат Томов с това, че до 2012 година ще имаме безспорни доказателства, че извънземни са кацали на земята. Такива, каквито могат да се видят и пипнат.
Аврам
Кубрат е съвсем изкукуригал.
ДО ВАСИЛ КУНЧЕВ
Сегашната цивилизация също вече се приближава до своя потоп. Най-големите учени не само християни. Ще трябва да почетеш повече. България е благословенна земя не с християнството, а със своите предхристиянски познания и духовно наследство, което за радост се пази все още от не малко потомци на тази земя. Християнството и библията са измислени от евреите, за да манипулират с цел власт и пари западния свят. Дано и ти скоро се осъзнаеш Кунчев.
dryn
Жалко, че от такива хора другите си съдят за духовните реалности. Оставя чувство за бабини истории . . а всичко е мн по-интересно и сериозно.
Митко
100% от Библията е истина, а това което казва Кубрат Томов е заблуда на Сатана.
pf
hora tva klipche ne go gledaite) fake e razrovete se iz vbox ili googleto i sh razberetedd smisal tova klipche kazvat che e praveno ot istinskoto prez 1948-1950. . . .
alex
Zdraveite moje li niakoi da mi kaje kude moje da vidia k tomov mnogo iskam da razvia svuestestveni as se opitvam no mi triabva i malko da poviarvam v sebesi kajete mi kude v plovdiv moje da go vidia
Анонимен
2012 е много близко вече.
помнещ
Същият този философ Кубрат преди години плачеше за текезесетата в едно предаване по телевизията.
Отмъстителя
ХАХАХА колко сте зле!!! Човека казва много истини, ама вие сте убитаци и такива ще си умрете. Аи да видим после кой ще се смее. Ще ядете бахура глупаци такива.
emo
men oba4e ot tova dosta me e strax ne znam dali 6te izzdarja taka to moje i da ne umrem 2012 godina no az meje da umra ot tazi misul ne moga da si predstavq kak gi izmislqt tiq ne6ta az mai ve4e ne trqbva da vqrvam v tova
тризнна иванова
има много неща , Хорацио. . . . Човекът и Вселената са устроени и в дълбочина. Но все пак здравия смисъл и чувството за мярка никой още не отменял , а категоричността в съждения е признак на ограниченост. Гн Томов, дали имате отношение към разработките на псехотроно, вълново и прочее супероръжие или сте от другата страна на барикадата?
тризнна иванова
всеки свободен да вярва и да не вярва в каквото иска. Добър и умен човек просто ще кажене ви вярвам, злите и лицемерните винаги нападат на личността. има неписан природен вселенски закон за зло има възмездие , а иначе слънцето свети на всички и на добрите и назлите.
Николай
Като гледам коментарите ви , правят рязак проблясък тези които са религиозни , не знам за извън земните , но това са Христос хич не ме учудва , определно е прав за едно , наистина има много промити мозъци и по долу по коментарите ви си личи ясно, как религията те прави да изглеждаш жалък страхливец който писка против всичко което не му харесва за религията или по точно за вече промития му мозък :)
РТЩ
Има една много добра българска поговорка - Простутията ходи по хората. Вярно е, не всеки може да разбере думите му. . . Може да е прав или грешен, но това не ви дава правото да слизате толкова ниско и да показвате колко са ви празни главите. Много е лесно да плюеш, трудно е да потшърдиш каквото си казал с доводи. . . Човека поне вярва в нещо и е достатъчно интелигентен да си отдели от времето за да го обясни по прост начин на вас ограничени мозъци. . .
another one..
Направете един задълбочен прочит на всички коментари и си направете простата хронологична оценка на коментарите от 2010, и на тези от края на 2011 - началото на 2012. . Не ви ли прави впечатление простият език с който се изразяват хората, дали своите коментари през 2010?! Това е доказателство, че в нашето общество има прогрес и, че хората започват да мислят и да приемат различните. p. s. Не плюйте хората с различно от вашето мнение. . все пак времето е съдник. . то ще покаже кой казва истината! :)
dimiar dimitrov
bibliata ke laje. a vas vi vodi dux na zabluda
yanulina
Вие господин Томов сте сериозен ученик и поддръжник на Луцифер , който така критикувате.
MYUMYUN
IMA SAMO EDNA ISTINA I TQ E EDIN E ALLAH I MOHAMED E NEGOV PROROK SLAVA NA ALLAH GOSPODARQ NA SVETOVETE LE ILEHE ILLALLAH UA MOHAMMADAR RASULULLAH AL-HAMDU LILLAH RABIL ALEMIIN
qwerty,

доста си уверен. почни да си задаваш въпроси. това това няма да ти навреди :) (без лоши чувства)

0 + 0 - !
ahmed dogan
косми4еското пространство е необятно галактиките безброи ако ние хуманоидите си мислиме 4е някаде там няма други цивилизаци това е равно на егоизам безумие, засто когато 1вите хора стигат на луната екипите на НАСА предават пряко кам земята от 2 канала единия до хората другия кодиран и засто космонавта НИЛЛ АРМСТРОНГ при излизане в лунна орбита казва по кодираният канал о боже виждам не6то което е непонятно за 4овешкият разум машина която няма ништо общто сас савременните земни летателни апарати , позамислете се малко порасаждаваите вапрос на време е да се докаже 4е 4овека нее произлазал от маимуната а просто една развита цивилизациа се е заселила на земята 4аст от нея е останала тук, това сте се слу4и след време когато насите бадести поколения излетят и се заселят на нова планета това е колелото на живота . . . нештата са прости4ки елементарни. . . БЕЛЯТ ДОМ И МОСКВА ПРИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗВАН ЗЕМНИ ЗАСТО НИТО ОТРИ4АТ НИТО ПОТВАРЖДАВАТ. . .
АЛИ БАБА
КАКАВ АЛЛАХ ВЕ МАНГАЛ ТАКАВ ПРОСТ СЕ ВИ ГО НА4УКАМ НА МУСУЛМАНИТЕ КАТО СТЕ ТОЛКОВА ВЕЛИКИ КАКВО САЗДАДОХТЕ ВИЕ АРАБИ ДОЛНИ КАКВО АВТОМОБИЛ ЛИ ХЛАДИЛНИК ЛИ КЛИМАТИК ЛИ ЛАП ТОП ЛИ ТЕЛЕФОН ЛИ С КАКВО ДОПРИНЕСОХТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ТЕРОРИСТИ ВСИ4КИ МУСУЛМАНИ СТЕ ЕДНОТИПНИ ГАДНИ И ЛУКАВИ СЛУГИ НА НАС ХРИСТИЯНИТЕ И МНОГО СКОРО АМЕРИКА И ИЗРАЕЛ СТЕ ВИ ЗАЛИ4АТ ВСИ4КИ ПРАВОВЕРНИ СТЕ ВИ ПРАТИМЕ ПРИ АЛЛАХА ПРИ ОСАМА БЕН ЛАДЕН ЗАСТОТО ТУК НА ЗЕМАТА НЯМА МЯСТО ЗА ПАРАЗИТИ А ВАШАТА РАСА Е ТО4НО ТАКАВА. . . НЕКАДАРНА ГАДНА ЛУКАВА 4АКАЛИ ПРОСКУБАНИ. . .
озарис,

Медицината, астрономията, математиката са произлезли от арабите.

0 + 1 - !
hodzilcho,

Лошо, лошо Пич. . . . и Алито (Али Баба) е паразит, грабител, разбойник . . . Е не чак колкото католиците, които избиха народа на два континента и продължават да го правят на останалите! Ти май им викаш евалла? . . . без да се усещаш как те стържат на сухо, за сега де, има време и за по-вече. Ай не сме им уйдисали на сметките, ай са ни "цивилизовали", я с някоя ракетка, я с някое вирусче, а може и с настоящото компрадорско управление на БГ-тата по Света!

0 + 0 - !

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах