Реклама / Ads
38| 45089 |14.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Порно студио в София заля света със секс

.
Над 40 образовани юристки, застрахователки, банкерки, медички и студентки работят в тайна порно телевизия у нас! Според осведомени собственик бил депутат от БСП.
 

Повече от 6 години на по-малко от 1 километър от сградата на ДАНС и новата сграда на ГДБОП в София, в завод „Електроника”, безпроблемно съществува едно от най-големите порно студиа на Балканския полуостров. Снимачната площадка функционира на¬пълно безпрепятствено, а „Торнадо” научи за нея от източник, работил там близо една година.

Студиото е разположено на последния етаж на столичния завод и от 2004 година работи съвсем необезпокоявано и абсолютно скрито от очите на обществото ни. То излъчва чрез спътник своята еротична програма - „Еуротик тв”. Най-покъртителното е, че органите на реда, в лицето на МВР, ГДБОП, ако щете и ДАНС, не знаят нищо за това и до този момент полицейска акция не е предприемана! Оказва се, че от центъра на София за цял свят се излъчва 24-часова порно програма, която остава незасечена за службите вече сума ти време! Така всеки един желаещ да гледа „Еуротик ТВ” е трябвало просто да си закупи карта за въпросния сателит от чужбина. В екипа на „Еуротик тв” работят около 40 (може би и повече) български порно актьори, предимно жени. По професии те са мениджъри на възлови позиции в застрахователни компании у нас, с юридическо образование, банкери, медици, рейнджъри. Любопитен факт според информатора ни е участието на девойка, учеща за ченге в школата в Симеоново! Разбира се, и представители на студентския контингент не липсват в профсъюза на телевизията за възрастни.

Кръшните секс тв блокове се снимат в общо 4 студиа във въпросния столичен завод.
Дори в едно от тях известният български фотограф Васил Къркеланов е снимал своя фотосесия за еротично нашенско списание, твърди довереникът ни. Другият скандален факт, свързан със студиото, идва от предположенията за това, кой е истинският му собственик. Според осведомени това е депутат от БСП. 

С днешна дата българите, снимали се в порно продукции, са стотици. Източник на „Торнадо“, запознат с родната порно индустрия, твърди, че снимането на порно у нас се извършва по два основни начина. Видеочатът е първият. Той минава през международен домейн и 90% от клиентите му предимно са чужденци. Според източника всичко необходимо за организирането и реализирането на този вид бизнес включва 5 компютъра, 5 камери, няколко ентусиазирани актьори, които безскрупулно да веят телеса и гениталии, както и един обезшумен апартамент или хотелска стая, по възможност на по-безлюдно място. Допълнително били нужни и няколко „скрити” телефонни номера, но това лесно ставало със заплащане на определени хора в телефонните компании, издаващи номерата. Снимането на игрални порнофилми е вторият, по-скъп начин за производство на порно. Инвестициите в по¬добни продукции най- често идват от чуждестранни продуценти, но това се случва изключително рядко като практика. Схемата за събиране на екип за снимки е следната. Обикновено в интернет се пуска обява, че новосъздадена продуцентска къща обявява кастинг за екип на нова филмова продукция. На въпросното прослушване се явяват около 5000 души, сред които кандидат-актьори, оператори, монтажисти, осветители, режисьори.

След два кастинга екипът на филмчето за възрастни е избран. За да бъде държан под постоянен и сигурен контрол, въпросният екип най-често подписва договори, които изцяло го превръщат в „жертва” и дават право на продуцента да поиска и получи огромно обезщетение в случай на „издънка” от страна на наетото лице.

повече четете във в. Торнадо, бр. 3
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 13461 |02.11.2010 Кризата удари и порно индустрията . 5| 13589 |08.10.2010 Латинка Петрова звезда и в порно клип . 3| 10222 |08.10.2010 "Сексът и градът" с порноверсия . 1| 9367 |04.10.2010 Боровец би Пампорово и Банско по "най-секси курорт" в света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads