Реклама / Ads
22| 33061 |17.12.2010 ИНТЕРВЮ

Яна Грудева : Не съм била любовница на Г. Илиев

.
Яна Грудева
Г. Любенов беше шокиран в началото, че му плясват една манекенка, разказва Грудева.
 

След като ексводещата на сутрешния блок по Pro-bg смени телевизията тази есен, всяка неделя зрителите на „Станция Нова” могат да се радват на новото й амплоа на тв гид. Макар Яна да е сравнително ново лице в родния телевизионен ефир, самата тя може да се похвали с немалко пикантни градски легенди, отправени по неин адрес - от омраза с колегата си Георги Любенов, до любовница на убития бос на ВИС Георги Илиев.

интервю на Иван Колев

- Яна, ти си бивш модел. Как реши да се преориентираш към телевизията?


- С телевизионно водене се занимавах още в Русе, в местната кабелна телевизия. Едва впоследствие се насочих към моделството. Първо, водех едно детско шоу, още когато бях на 13-14 години, правехме го заедно с кака Лара. В гимназията пък водих за кратко новини по същата местна русенска телевизия. С моделството се захванах, едва когато дойдох да студентствам в София. Станах модел на агенция „Ексграунд” и бях такава до момента в който се явих на кастинг за момиче на времето по телевизия ПРО БГ. Така реално отново станах водеща, само че на сутрешен блок. Специално това обаче, бе избор и решение на продуцентите на телевизията, тъй като много съм им била приличала на Ракел Уелч! Което е страхотен комплимент за мен!

- А защо се премести в „Станция Нова” по Нова тв?


- След като падна сутрешния блок на ПРО БГ, който водехме заедно с Жоро Любенов, ми се обадиха от екипа на Иван и Андрей за кастинг на „Отчаяните съпруги”. Аз отидох на него, но вместо да съм „отчаяна съпруга”, те ми предложиха, тази моя, нова, но гениална роля в предаването им. Всички казват, че там си ми е мястото, а и на мен много ми харесва да съм в този медиен отбор.

- Моделството или амплоато на водеща ти допада повече?


- Рабира се, че на водеща! Моделската работа в България за съжаление отива към все по-ниско ниво! Заплащането е малко, ангажиментите безумни... пък и всяко второ девойче вече твърди, че е модел! Пълен абсурд! А и самите модни конкурси са изключително опорочени. Телевизията, обаче е друга работа. Тя определено повече ми допада.

- Вярно ли е, че с Жоро Любенов сте в конфликт?


- Не сме в конфликт! В началото му беше трудно с мен, все пак той има доста години опит в ТВ, и изведнъж му плесват една манекенка! Беше малко шокиран. В последствие обаче, се сработихме прекрасно и днес сме добри приятели. Разбира се, че сме се карали, но за някакви дреболии, все пак в редът на нещата е, на моменти да имаш различно мнение от човека с който работиш. Това обаче, е съвсем естествено.

- Имаш ли си гадже в момента?

- Не нямам!

- А имала ли си гадже, което да е било популярно лице по някакъв начин у нас?

- Нямала съм такова до този момент. Ако се появи обаче на хоризонта, обещавам, че ще се похваля първо на „Торнадо”!

- Говори се, че на 5-тата годишнина на модната агенция „Ексграунд” си била засечена в компанията на покойния бос на ВИС Георги Илиев? Имали си някакви по-интимни отношения с него?

- Възможно е да сме били в една компания, тъй като модната агенция беше негова собственост, но за това дали съм имала някакви интимни отношения с него, дали сме били любовници, моят категоричен отговор е „НЕ”!

- Решила ли си, къде да прекараш коледните и новогодишните празници?

- Да! Ще ги отпразнувам в Банкок с прекрасна група мои приятели! Вече купих билет и нямам търпение да стегна куфарите и да заминавам.

------------------
Яна Грудева е бивш модел на Агенция „Ексграунд” сочена като агенцията на ВИС и Георги Илиев. В момента на Грудева, освен ангажиментите й около „Станция Нова”, й предстой да дипломиране като PR в НБУ. От малка се увлича по професията на телевизионен водещ и успява да сбъдне мечтата си. Страшно обича да пътува. Известна е като голяма купонджийка и за разлика от традиционния моделски контингент няма белези по тялото си от пластична хирургия. Определя себе си като естествена и натурална брюнетка със завидно чувство за хумор.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 13423 |15.12.2010 Проф. Попконстантинов: Лакомията е вредна за археологията и за нашите паметници . 4| 15711 |13.12.2010 И. Йотова: „Гафомани” ОТ ГЕРБ държат Борисов в шах . 112| 20237 |10.12.2010 Е. Дайнов: Кабинетът изкопа дупка, в която ще падне . 31| 19712 |10.12.2010 Денди: Нашенският политик е най-често плебей, който се мисли за плейбой

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads