Реклама / Ads
209| 34641 |15.01.2011 НОВИНИ

Карбовски: Патрашкова, ти си бездарна!

.
К. Патрашкова
Мартин Карбовски направи на салата Кристина Патрашкова в авторското си предаване по Нова ТВ. Журналистката, която поиска право на отговор за неща, казани от премиера Борисов миналата седмица, съжали, че е припарила до студиото на устатия водещ.
 

Мегаскандал се завихри в предаването "Карбовски: директно", в което Кристина Патрашкова поиска да отговаря на министър-председателя Б. Борисов. Журналистката се възправи срещу Мартин Карбовски, който зададе поредица от  въпроси, на които иначе смелата "трактористка" не даде конкретни отговори:

-"Против правителството ли сте с Явор Дачков?
-"Защо публикувате информация, която беше редно да мине през прокуратурата във вестника си?
-
"Защо не показахте мъжа с каскета, който ви раздава флашките?", беше само част от канонадата на Карбовски, според когото методите на вестник "Галерия" се припокриват с тези на бившата ДС. Освен това журналистът не пропусна да констатира политическата обвързаност на Патрашкова с РЗС и с Алексей Петров. Тя отрече да има каквито и да е допирни точки с Яне Янев, но не отговори какво е правел съпругът й Иво Димитров в предизборния щаб на РЗС в Габрово.

Вместо отговори през цялото 20-минутно интервю Патрашкова повтаряше, че Карбовски е конформист. Той обаче продължи с изненадите и заяви, че също е получил флашка, на която имало информация, че Патрашкова въртяла свирки на известен футболист, за да й даде интервю. Водещият обаче нямало да я публикува, защото не била проверена и добави, че не всеки прави като вестник "Галерия", в който се пишели партенки и напълно неверни и непроверени неща. В редакцията на телевизията бил получен сигнал, че Патрашкова и Иво Димитров продали фалшива картина от художника Георги Вукадинов на бизнесмен с инициалите А.С., но и това нямало да бъде публикувано поради липса на доказателства.

"Ти и Явор Дачков сте слуги на Алексей Петров и сте едни обикновени клатачи на лодката на властта",
констатира Карбовски. Опонентката му го обвини в тенденциозност и слугинаж на правителството. Патрашкова нападна водещия, че не бил кой знае какъв поет. Той на свой ред контрира, че тя е бездарна журналистка, след което допълни "шегувам се".



Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7234 |15.01.2011 Поскъпват основни хранителни продукти . 11| 12295 |15.01.2011 Н. Младенов: До февруари – списък с нови посланици . 4| 6062 |15.01.2011 Адвокат арестуван за измами и престъпна група . 17| 17693 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads