Милионерката Петя Славова заподозряна в изчезването на 20 млн. долара на 3 банки

192

|

34898

|14.02.2011
Милионерката Петя Славова заподозряна в изчезването на 20 млн. долара на 3 банки

Американските служби заковаха наша банкерка
София се оказа в епицентъра на международен банков скандал. Инвестбанк, в която мажоритарен собственик е Петя Славова, се оказа в дъното на огромна афера и разследване от американската „Сикрет сървиз” заради мистериозното изчезване на 20 милиона долара. Парите са част от сделка между американската банка HSBC, Bank of America и 4 български банки с цел подпомагане на лошия кредитен портфейл на нашите трезори. Инвестбанк и още 3 големи наши банки е трябвало да получат по 5 милиона долара с които да покрият част от растящите си лоши кредити. Тежкото състояние на родните трезори ги принудило да търсят най-различни способи за кредитиране и допълнително финансиране на негативните си баланси. След като през миналата година една дузина български банки бяха подпомогнати от нисколихвен кредит от

Българска банка за развитие, с помощта на правителството ни е било постигнато споразумение с мощната американска банка HSBC да бъде отпуснат кредит от 20 милиона долара в полза на 4 български трезора. Гарант по сделката стават двама от основните акционери в HSBC, ситуирани във Виена, чрез тяхната компания „Еър Лоджистикс Лимитид Инк” и се разбират да преведат по нейна сметка банкова гаранция в размер на 20 милиона долара за да бъде отпуснат кредитът от американската HSBC. От своя страна Инвестбанк, в лицето на мажоритарния си собственик Петя Славова, трябва да преведе по 5 милиона долара на останалите 3 български банки, като за себе си също трябва да задържи 5 милона от отпуснатия нисколихвен кредит.  Така, на 27 септември 2010 г., американската фирма „Еър Лоджистикс Лимитид Инк” открива депозит за 20 милиона евро в българската Инвестбанк. Фирмата иска от родния трезор да й издаде документ – Swift на стойност от 20 млн. и да го изпрати на кореспондентската си банка в Щатите – солидната „Банк ъв Америка”. Тя пък да прехвърли всичко на банката на клиента. Важна подробност в случая е, че крайната банка HSBC е една от най-големите банки в света. Чак след месец Инвестбанк все пак издава необходимия Swift. Това става на 28 октомври 2010 г., точно в 14:40:35. В документа, адресиран до „Банк ъв Америка”, чрез която да достигне до HSBC, се казва следното: “Ние, Инвестбанк, София, България, потвърждаваме с пълната банкова отговорност и лоялност, че количеството от 20 000 0000 долара кешови фондове са блокирани от нашия клиент за период от 60 дни. Освен това потвърждаваме, че тези пари са с доказан, законен, некриминален произход. Тези фондове са на разположение, блокирани са в Инвестбанк и клиентът е техен държател. Средствата са потвърдени на междубанкова база посредством Swift”.

С други думи това означава: има такъв депозит, готови сме да направим превод, имаме парите. На 3 декември 2010 г. „Еър Лоджистикс Лимитид” изпраща до Петя Славова и нейната директорка Диана Младенова “протест като уведомление и едновременен иск за незабавно изпълнение и за компенсиране на вреди в резултат на неправомерна намеса на Вашата банка”. В писмото се цитира затрудняването на отношенията заради неизпратен до щатските банки документ – Swift, издаден от Инвестбанк. В протеста се казва дословно: “Инвестбанк е задължена да достави успешно на HSBC издаденото Swift съобщение...Инвестбанк не направи необходимото според стандартите и регулациите на международната банкова практика да достави това платежно съобщение, за да може „Еър Лоджистикс“ да извърши планираната платежна транзакция.”
Какво всъщност се е случило? Според анализа на „Сикрет сървиз” собственичката на Инвестбанк допуска уж „случайно” дребна грешка, като разменя две от цифрите по банковия Swift. Така вместо например BG 61 тя вписва BG 16, като така лично усвоява вече преведената гаранция и се опитва да подведе американската HSBC. В Щатите обаче бързо разкриват далаверата и сигнализират „Сикрет сървиз” да предприеме мащабно международно разследване. Според доклада на американските специални служби в дъното на аферата стои собственичката на частната българска банка Петя Славова.
Банкерката предприела измамното действие, тъй като в края на 2010 година била на път да загуби лиценза на своя трезор поради огромния брой лоши кредити на банката си. Състоянието на Инвестбанк във втората половина на миналата година било толкова тежко, че БНБ принудило Славова да внесе до 31 декември 2010 по сметка на БНБ 70 милиона лева гаранция по обезпечение на лошите кредити на трезора. Славова нямала в наличие огромната сума и била изправена пред алтернативата да загуби лиценза си и да обяви фалит, твърдят експерти. За да спаси бизнеса си обаче, старозагорката решила да „ужили” доверчивите американци.


Тя усвоила гаранцията от 20 милиона долара и не превела по 5 милиона на останалите 3 български банки. Вместо това внесла парите в БНБ, за да спаси лиценза на своята банка. В същото време обаче шефовете на трите ощетени трезора надигнали глас и пуснали жалба до американските си контрагенти. Така те спомогнали разследването на „Сикрет сървиз”, като посочили за основен виновник в аферата банката на Славова. На родна територия се стигнало до там, че почти всички американски представителства у нас скъсали връзките си с частния български трезор, а миналата седмица дори отказали американска виза на неговата собственичка. Според информирани положението на банкерката било толкова напечено, че според анонимни източници тя най-вероятно планира напускането на страната. Информаторите ни считат, че най-много до един месец Славова щяла да поеме по стъпките на друг доскоро крупен роден индустриалец, избрал бягството в чужбина вместо съд у нас Доскорошният собственик на кръга „Капитал” Иво Прокопиев замина заедно със семейството си за Сингапур преди 6 месеца, като остави зад гърба си дългове от над 600 милиона лева.

Източниците на „Торнадо” твърдят, че в момента Славова се опитвала да усвои възможно най-много реални пари, а също и скъпоценности от злато и диаманти, които притежава, които да изнесе в чужбина, а парите да преведе по сметки в различни офшорни зони. В момента обаче Петя Славова все още е в България, а у нас са пристигнали специални представители на „Сикрет сървиз”, упълномощени да решат казуса с изчезналите 20 милиона долара. По информация на вестника лично премиерът Бойко Борисов е бил информиран за случая от американския посланик у нас Джеймс Уорлик. „Торнадо” припомня, че преди година и половина в Инвестбанк избухна друг скандал, вследствие на който от трезора бяха уволнени доста служители, начело с изпълнителния директор Владимир Владимиров. Според запознати с тогавашния случай от 3 депозитни сметки на фирми, клиенти на банката, бяха откраднати 6 милиона долара с които пък впоследствие са били обслужени проекти и фирми на Петя Славова.

В друг случай от края на 2009 с посредничеството на личната й секретарка, Анриета Джерекарова, Инвестбанк на Петя Славова се сдобива с имоти и вземания от кредитирани лица на стойност от около 10 милиона лева. Джерекарова използва трезора и покровителството на Славова, за да построи сграда, в която продава на неподозиращи инвеститори апартаменти, които по-късно биват отнети от собствениците в полза на банката. Секретарката на банкерката разработила схема, според която осигурявала на заинтересовани купувачи на жилища заеми от Инвестбанк, а после лично прибирала парите от сметките им. В аферата „Джерекарова” парите си изгубили над 20 души Днес секретарката е на свобода със завлечени милиони, десетки хора обикалят съдилищата, а собственичката на частния трезор е на път да си плюе на петите в чужбина. Не е тайна, че Петя Славова има няколко луксозни имота в чужбина, сред които къща в италианския курорт Стреза до Милано и къща в Дубай. Макар имотът й в Италия да се води на името на рускиня, реално той е личен на Петя Славова, а аверката от Русия е елементарно прикритие. Пак по същата схема в момента голяма част от незасегнатия си бизнес Славова прехвърля на дъщеря си Жени Славова, която пък наскоро се омъжи за син на руски олигарх. Така считаната за най-богата българка е на път да преметне всички и да построи нов капиталистически рай със стари изпрани пари.

В момента шефовете на трите засегнати български трезора са отправили десетки лични запитвания към Петя Славова, но всичките са останали без отговор. Според запознати със скандала между шефовете на някои от трезорите и Славова дори се е стигнало до директни преки заплахи и обиди. Славова заплашвала и журналисти, които се били добрали до информация за развихрящия се скандал.  Сигнали за описаните по-горе случаи са получени в БНБ и прокуратурата още преди година, като през почти цялата 2010 г. те са били допълвани с актуални данни. Въпреки това до момента реакция от институциите все още няма. Въпросните данни са били предоставени също така на премиера Бойко Борисов и на вътрешния министър Цветан Цветанов.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Коко
Уроди
Да бе, Петя Славова заподозрян
а Цветелина Бориславова не е . . . Хайде сега ние трева пасем. И двете са един дол дренки. Деца на НОМЕНКЛАТУРАТА. Другото са приказки и журналистически пикантерии.
DD
Американците здраво са заковали селянката, която навремето беше сервитьорка женена за корабния механик със селската физиономия Митко Събев.
Сапунджиев
Нали тя беше приятелка на Румен Гоцев и тъкмо тя успя да "купи" хотела на Самоковеца на Боровец. Полицията знае много добре докъде стига кръгът. . .
до горния
Нищо не са заковали а следват СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ така както приеха на времето Илия Павлов с милиардите народна пара изнесена там и още маса банкери по късно също отишли с милионите си там. Много са не десетки, а стотици. Интереси брат ми интереси, често и просто парите не миришат.
пример:
банкера ИВАН МИРОНОВ след фалита на банките 97-ма спешно изнесъл се в САЩ, накупил маса имоти и то не какви да е с краднатите и изнесени милиарди народна пара в САЩ от нашата държава. Ще сме бедни как няма да сме бедни. Няма начин. Няма го Стефан Стамболов, няма българи има еничари.
назначените милионери
ДС работи.
до 13:10:09
Вярно е, но само избраните от ДС-апарата. Останалата част от тях която не е никак малко днес са пазванти и охранители по строителните обеукти. Същото както при военните. Не си ли в СХЕМАТА правена по рано и предвиден просто умираш. Спасявай се ако можеш. . .
Дърт пръч
Абе може да е била сервитьорка, ама още я бива (поне на снимката). Тъй че може да отнесе мароко!
Цветелин
Цецо действай, по това ще те оценяваме!
Кларита
Нали миналия ден излезе информация, че на няколо дена в България се пръкват по пелима милионери? някой има ли обяснение за този феномен? Криза, беднотия, мизерни заплати, абсурдни пенсии за хора, работили честно и почтено, които днес са се хванали за главите от БЕЗИЗХОДИЦА, а такива си правят състезания, кой повече ще налапа! Куршум за такива!Хора, ние нямаме ли си площад Тахрир?! Кое пазим? Взеха ни честта и шанса да живеем като достойни люде, яхат ни и ни ограбват, на всичкото отгоре ни се подиграват в лицето. . . Защо сме толкова апатични? И аз съм уморена до краен предел, но бих излязла заедно с всички поругани да поискам сметка. Нямаме времр да си играем на тази нелепа игра, наречена в България "демокрация"! Колкото повече чакаме, толковеа по-зле ще става! искам си живота! Искам живота на близките си!1994 година погребах майка си от стрес и глад!Кой ще ми я върне?! Искам да ги видя наказани!!! Искам възмездие! Нямам сили повече да търпя!Нали това, което стана преди двайсет
Понеделник, 14 Февруари 2011, 13:00:50четах за ран ьт , планьт за разорение на дьржавата , мале не искам да се преврьщам в убиец , но нека господ да ги убие тези копелета гадни дето друга работа си нямат продажници долни. . . еми народе или ставаме да се бием до смьрт или те ще ни затрият, . . . те ни затриха вече. . .
години беше за предприемчивите, умните, работливите?! Това ли са те - измамници, крадци, поругатели на човешки съдби?! докога ще им позволяваме да се разхождат по труповете ни?! Докога ще им позволяваме да ни имат за тор?! Искам си живота!
Синята мъгла
По едно време в тая държава имаше главен прокурор Велчев, разни софийски прокурори Кокинов, Василев и другие друзя. Куда они дяналис. Кога ще рапортуват колко човека осъдиха след тяхните обвинения и пледоарии. Как дела товарищи?
бг
И тази беше протеже и "слабост" на ген. Л. Гоцев ? Много ми прилича на една друга банкерка. По един шаблон ги копират. Конфекция.
Искам си човешкото достоинство! тази паплач трябва да бъде изметена! Да става, каквото ще! Вече нямам нищо за губене и мога да умра, ако така ми е писано!Забравихте ли барикадите, хора?! Вече не могат да ни излъжат. Историята не се повтаря!По-зле не може да стане!
Кларита
Нали миналия ден излезе информация, че на няколо дена в България се пръкват по пелима милионери? някой има ли обяснение за този феномен? Криза, беднотия, мизерни заплати, абсурдни пенсии за хора, работили честно и почтено, които днес са се хванали за главите от БЕЗИЗХОДИЦА, а такива си правят състезания, кой повече ще налапа! Куршум за такива!Хора, ние нямаме ли си площад Тахрир?! Кое пазим? Взеха ни честта и шанса да живеем като достойни люде, яхат ни и ни ограбват, на всичкото отгоре ни се подиграват в лицето. . . Защо сме толкова апатични? И аз съм уморена до краен предел, но бих излязла заедно с всички поругани да поискам сметка. Нямаме времр да си играем на тази нелепа игра, наречена в България "демокрация"! Колкото повече чакаме, толковеа по-зле ще става! искам си живота! Искам живота на близките си!1994 година погребах майка си от стрес и глад!Кой ще ми я върне?! Искам да ги видя наказани!!! Искам възмездие! Нямам сили повече да търпя!Нали това, което стана преди двайсет
до горния -13:30:00
друзя-та отмарят в собствените си комплекси както бившия зам. главен прокур ХРИСТО МАНЧЕВ виден крупен хотелиер на републиката. Не са дремали хората. Ето: Морски частен многофункционале комплекс струващ много милиони -"Вила Романи". Ето с какво се занимал друзята Манчев бил на времето на поста и народа плащал немалката му прокурорска заплата.
Аш колсун, евала гювенди!
UKUK
МРЪСНИЦА. . . . ВСИЧКИ КАТО НЕЯ НА БЕСИЛОТО !!!! Народа мизерства тя тръгнала сватба за милиони да ми прави. . . . . и то с кои пари??????С НАШИТЕЕЕЕЕ!
4o4o
Груба грешка- позволено е да крадеш от българи, но не и от американци. Тогава и Сингапур не спасява.
keke25
Тя си е бивша келнерка. Тя ако не удари в сметката, кой?
arhar
Забележете сега как всички онези, които искат оставката на Цветанов, сега странно ще мълчат ! Хайде сега да ги видим Костов, Р. Петков, Сергей, М. Миков, Л. Корнезов, Янето и сие дали ще се изкажат по въпроса !? Е, не се учудвам, че толкова много ' политици ' у нас искат оставката на Цветанов !
Кларита
Без намек за усмивка ще кажа, че за Цветанов в момента е насъпило "време разделно". Ако не се вземе в ръце, с ГЕРБ е свършено!
BG
просто крадат от където намерят , дано този път не се измъкнат
до Кларита 14:12:09
Сама птичка пролет не прави. Я погледнете КАДРИТЕ около Цветанов?Ами членската маса на ГЕРБ синове и дъщери на НОМЕНКЛАТУРАТА привикван всеки и обяснено какъв е пътя му на очертаното "светло капиталистическо бъдеще". А бе хора някога дал КЛЕТВА в името на НАРОДА и не му изневерил нито за миг докога ще ви уча, и отварям очите докога. На времето спретнали събрание не играл "АВАНГАРДНА КОМУНИСТИЧЕСКА РОЛЯ" днес същите люде се надпреварват да антикомунясват и големи "демократи" станали. Ужас. Най биещите се в гърдите на времето комсомолци и комунисти днес първи демократи. Аман.
забравихте ли
Какво каза бат Бойко за Калинка Илиева цитирам: ````````````````````````````` "Добре беше ПОЗИЦИОНИРАНА но сама си изпорти късмета, самата ТЯ си е виновна". край на цитата. ``````````````````` Е. . . ? Нужно ли е още да обяснявям методиката която ми е много добре ясна как е подреден мат"ряла?Наивници.
Вярно, сама птичка пролет не прави. Нали затова призовавам всички. Трябва да си поискаме дължимото!Иначе, за какво сме живи?! Да ни пият кръвта ли?! Писна ми да съм наблюдател на собствената си бавна смърт!Ако някой може да ми каже, какво се прави с 220 000 лева на месец, ще му стисна ръката!работила съм 31 години, получавам 110(сто и десет) лева пенсия, защото ми удържат 46 за непълен стаж. След началото на това уродливо нещо, което ни погреба, не можах да си намеря работа сдинайсет години. После получих подарък от съдбата и станах чистачка в едни училище, кудето естествените ми колеги бяха учителите. Аз, обаче бях колега на чистачките. Там щях да се пенсионирам, но сърцето ми не издържа. Наложи се да напусна. Как си мислите, че живея с толкова пари? Да е жив и здрав мъжът ми, че с неговата заплатица не сме умрели от глад, но на мен от такъв живот, залъкът ми присяда. А разни Крадци и масови убийци се разхождат свободно и са вечните невинни! Проклето да е семето им!
Кларита
Горният пост е мой.
Синята мъгла
Тука задължително трябваше да се приложат сересета а не са. Тия органи каква работа вършат и кого обслужват. Нали следяха големите преводи за да няма пране на пари. Това как не са го засекли или над банкерката има чадър от властта. Някой да поясни.
sirrio
Излизайте всички на площадите! Протест!
sirrio
Излизайте всички на площадите! Протест!
Kларита
Калина Илиева върна ли парите? Получавала е заплата от нашите данъци! Ох, майко, направо ще завия от гняв!Такава държава и такава нация няма никъде по света! Кротките араби си поискаха своето, само ни се въртим в кръг като слепи коне! Като метиляви овце!
sirrio
Излизайте всички на площадите! Протест!
до Кларита!
ОСНОВНАТА ГРЕШКА тези 20 години е, че не се гледаха индивидуалните качества и ДЕЛАТА на всеки индивид и съдени по тях, а всичките бяха поставени под общ знаменател. Щом някой е бил в БКП край, значи той не е човек. Да , ама НЕ. Над 1000 000души от БКП бяха запокитени от НОМЕНКЛАТУРАТА на боклука мизерстващи днес. Хитро доносниците вкараха бацила на антикомунясването хората да се изпокара и ЦЕЛТА бе постигната. В същото време обрали материалните активи на държавата, забогатяли от грабежа НОМЕНКЛАТУРАТА се телепортира на демократична вълна и вкарала семето на раздора така се държи ВЛАСТ и СТАТУКВО. Костов бил антикомунист, демократ бил и прочие. Бил той на баба им фурката. Дрън, дрън. Но какво ли не прави невежеството. Затова Виктор Юго го е казал: "НАЙ ГОЛЕМИЯ ТИРАНИН НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е НЕВЕЖЕСТВОТО".
впрочем
и премиера другар БОЙКО БОРИСОВ е бил член на БКП. Дори при депилитизацията подава рапорт за напускане запазвайки партийния билет. За награда фирма "ИПОН-1" охранявала банки и петролопроводи, а Цветелина банкерка, мултимилионер, собственик на курорта Пампорово, предприятия и т. н. и т. н. На слепия и Господ не може да помогне.
тодор
Преди около месец гледах интервю с ПЕТЯ СЛАВОВА по БТВ. Останах с впечатлението , че тази жена беше пияна или надрусана. Напълно неадекватната гостенка, постави водещата ЛОРА КРУМОВА в неловкото положение да не може да сложи край на интервюто, след многобройните подканяния за това, от страна на Лорчето!!!!!
Кларита
Хора, предлагам ви да размислите една нощ, за да преодолеете колебанията си и утре, в 12 да се изсипем на пл. Народно събрание, за да поискаме сметка от ЗАКОНОДАТЕЛИТЕ за това, което се случва. След това е ред на Министерския съвет и по-нататък, както се получи!
Кларита
Не виждам някой да ме подкрепя. . . Има ли желаещи? Има ли пострадали от демокрацията в България или аз нещо не разбирам?. . .
do Kalrita
Savetvam te da se sabete na Pozitano.
pepa
ot chyalata rabota specheli Chvetelina. . . prodade i izchezna. . . . zalko za Petya. . . .
Кларита
Не, драги, в НС са всички виновници за положението ни. Ако ми намекваш нещо за съпричастност към БСП, в яка гешка си. В НЦ са: Станишев, Овчаров, Масларова, П. Димитров, тихият крадец . . . а де, забравих му името - бившият строителен министър, Румен Петков. . . още да изброявам ли? На Позитано няма смисъл.
ALIEN
Тази не я ли награждаваха за бизнесдама на годината?! И какви са критерийте за това? Колко повече ще откраднеш? Машала. . .
DOKOGA SHTE BADEM OVCE ZA STRIGANE???!!!Vidiahte li horata v EGIPET kakvo napraviha, dignaha se kato EDIN!!!A nie?!
БАЙ ТОШО
БАНКЕР, ПФУ, САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БУКЛУЦИ!!!
Уважаема Кларита
затова теглят милионите българи заради заблуди каквито виреят във вашата глава. Не правите разлика между НОМЕНКЛАТУРА и между обикновените членове вярващи в лявата идея. Посочените от вас персони са бивши мои другари включени на времето в СХЕМАТА за светлото бъдеще и са ОЛИГАРСИ. Такива като тях са др. Костов, др. Софиянски, др. Бойко Борисов, другаря цар и много други. Списъка е огромен. Затова милионите българи ще стоят в мрак МИЗЕРИЯ и нищета. НЕВЕЖЕСТВОТО писал вече за него е страшна работа. И на призива никой няма да дойде. Трябва ВОДАЧ, водачи, както стадото си има водач. Козата си сака пръч за да има козленца с бик не става. Затова е казано:Простотията ходи по хората не по животните.
Kларита
Тези ваши другари са настоящи законодатели. И, ако правилно мога да смятам, вие и аз, докато чакаме водач, ще си отидем с отворени очи!Лошото е, че и тези след нас няма да го дочакат. Защото се оказва, че в България май не е въпрос на натрупна критична маса, за да излязат и да поискат хората това, което им се полага, а на успешна манипулация. Което мен лично ме натъжава и отвращава!
Е, най после Кларита включи,
ажиба, че 2+2=4, а не на 3! Обръщам внимание, бивши другари. . . Да Кларита правилно отиваме си с отворени очи. Маса заблудени "демократи" и оплюти социалисти на които хладилниците днес са еднакнво празни. Това е то манипулацията. Свърши си перфектно работата. Това за ПРОФЕСИОНАЛИ като мен не е изненада. Да му мислят наивниците които още дърпат стръвта на "демокрацията". . . Не четат!Ако бяха прочели книжлето ОРУЕЛ-1984 малко ще поне да им светне нещо в дебелите чутури. Разгеле да не се натискат да кълват толкова яростно стръвта. . .
сдг
ТИИИХХХХОООО да не съм чул някой да се оплаква, нали много плачеха че имало много СРС-та, оставете олигарсите да си операт паричките, нали Бойко и Цветанов са ви виновни. Сега някой ЦИГАНИН ще се сдобие с банка, е имала борчове, ама кво те ЕБЕ нали си БАНКЕР. И тя като братя Диневи и още много други "бизнесмени"ще се отърве от банката и хоп готово, да го духат данакоплатците.
Кларита
Нека само отбележа, че аз винаги съм знаела, колко е 2#2. Образована съм.
!
Знам , че сте образована но липсата на информация и опита в дълбочината на анализа понякога е пречка в изявите и на образовани. Това са две различни категории неща. ИНФОРМАЦИЯТА е капитал придобит по различни причини и не всеки в достатъчна степен притежава.
l/user
Яяяя, това е само една банкнота! Как не ви е срам! Човек и да се старае, все някъде може да я пропилее.
Kларита
За какви изяви ми говорите?! Мен снобията ме е напуснала преди много години! Сега е вяъпрос на живот и смърт. Май на смърт. . . Ако вие влизате във форума за забавление, на мен никак не ми е забавно! И да добавя - в момента практикувам професията си, макар и за това да не ми се плаща. Защото тя за мен е вдъхновение и поприще. Погубвайки мен, тези които ми отрязаха пътя, лишават ценителите на изящното слово от един добър преводач. Може да звучи нескромно, но е така. справка - Читанка. инфо. Толкова качествена нация сме. На почит е всякаква измет, само защото е откраднала и е оставила хора да гладуват. Значи си заслужаваме теглото!
Е, уважаема Кларита
оставям ви по нататък да си пишете. Боже, да бъде на някой хладилника празен и той да си пишел за забавление. Че той или е луд или . . . Ако отидем в противополжното съждение, то значи шега. А, шега та голо уважгаема Кларита си е извинявайте ама чисто е. . . е! Хайде сега, несериозно е.
шега та - шега на; уважгаема - уважаема;
Kларита
Да сте чували за духовната част на човека? Заради празния хладилник да се откажа от красотата и мъдростта на книгите? Вярно, тук няма 2#2, малко по-сложно е. И не е за забавление, а е спасение от мизерията и от духовната нищета. Ама, какво да ви разправям, тези неща са твърде далечни.
Уважаема Кларита,
благодарете се на Бога, че не дме на маса пряко застанали ОЧИ в ОЧИ с воден равнопоставен диалог. Бих казал дилалог на АРГУМЕНТИТЕ. Не повече от 10 минути са ми необходими за да ви накарам срамежливо да наведете погледа надолу, максимум 15 и сте до тук. Просто сте приключена. ИСТИНАТА уважаема Кларита казал го е поета, за нея бронебойни патрони няма. Тя помита всичко по пътя си. . . Всякакъв недобросъвестен боклук. Просто имате късмет, че не сте се натъкнали на такъв, който не си поплюва и ръководи от максимата брей к"во ще каже началството, ако не уцеля мисълта му. . .
и накрая
може ли на умрял човек к7ато му четат поезия и книги да чуе?Не чува, не чува, душата му вече е в други измерения. Има минимум неща ниеобходими за ФИЗИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ на индивида. Под техния праг организма умира. Нито ще види красотата на женската душа нито мъдростта на книгите. . . Чисто и просто човека умрял. Това е.
Изключително много съм благодарна. Неимоверно, защото за десет минути щях вече да съм отегчена до смърт. Нещо не схващам, за каква истина иде реч. За вселенската или за българската?
до горната
Правилно!Няма да схванете разбира се, вече писал по горе какво е казал за НЕВЕЖЕСТВОТО Виктор Юго. Ясна е работата. За отпускане на душата един хубав вокал. Т ````````````````````````` Antonis Kalogiannis - To feggari kanei volta (Gia ton Grigori - Live sto S. E. F. - CD1 - Track 04) http://www. youtube. com/watch?v=9K5CnYgtDJQ&playnext=1&list=PL2F4B75AA92960AE3
МалеЙЙЙ. . .
lele
Sega Zvetelina 6te lapne i Investbank, 4estito!
Трънчо
Май Лудото Яне знае някои неща от БАНКОВАТА ни действителност. . Подмириса на фалити пак. . Ех, от където да го погледнеш гнилоч и мрасотия. .
1878 - ekcпeриментът
България e обpеченa. Престъпници ca нa влаcт, kaто никога не ca си отивали, иcлямът нaстъпва не без тяxна помoщ, Tуpция де фakтo владee чаcт oт тepитоpията ни, a нашитe "yпрaвници" ca готови да и продaдaт и oстaналoтo, политици и съдии ce гaврят съc законитe, apмията, икономиката и зeмeдeлиeтo ca пoрaзeни, цигaнckи банди вилнeят, негpaмoтен туpчин, туpckи агент, e миниcтъp нa kyлтypaтa, президент-дoнocниk, шеф на българската мафия, зарязва лозята и ce пpитecнява, че народът гладувал, kрaдaт ни иcтopиятa дokaто cлушaмe чaлга , българи ce oбявяват за туpци, paдиo пpeдaва нa "пoмaшkи" eзиk, млaдите емигрирaт, ocтaнaлитe ca в комa. . . Ekcпeриментът запoчнал в 1878 е нa път дa зaвърши бeзcлавнo. . . Дpугo българcko цaрcтвo няма да има. България e обpеченa. Ocвeн ako. . . Ocвeн ako. . .
журналист на свободна практика
Те , американците ще си вземат парите, ако въобще са давали нещо, но ние тъпанарите ще ги плащаме. В тази корупционна схема и крупна банкова измама със сигурност участва банков надзор, чийто шеф-Румен Симеонов е от червената квота. Затова ни прокуратура, ни съд го ловят. Остава татко Калашников. То и Путя Сливова няма да я подминат.
Информиран
Селянката от Казанлъшко - сервитьорката от ресторант "Република" на ЦК на БКП Петя Славова е известна КРАДЛА И ПРЕСТЪПНИЧКА с изключение на ПРОКУРАТУРА, СЪД, СЛЕДСТВИЕ и БНБ. ТЕ НИЩО НЕ ЗНАЯТ ЗА КРАДЛИВАТА СЕРВИТЬОРКА! Те незнаят, че открадна МОБ СВ. НИКОЛА (Инвестбанк); те незнаят, че е осъдена да върне банката на учредителите; те незнаят, че открадна на десетки вложители милионите от сметките и т. н. Но Европейските институции, ще им напомнят, че има ЗАКОНИ и трябва да се спазват, И ТО ЩЕ БЪДЕ СКОРО. НО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОНЕСАТ И ОТГОВОРНОСТ ЗА БЕЗХАБЕРИЕ!
666
AMAN OT KURVI , KOMUNISTI4ESKI !!!
IRIS
CHESTEN MILONER V BULGARIA, e te takova jivotno nema
петър
Някой знае ли кои са другите банки?Моля отговорете!
юрист
Това може да се случи САМО И ЕДИНСТВАНО В БЪЛГАРИЯ! Да откраднеш 20 милиона от американците и да живееш на свобода, къде по света може да се случи? И нормалния човек какво би си помислил, ЧЕ ДЪРЖАВНИЦИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ НЕЩО ЗА ДА СЕ ДЪРЖАТ НЕАДЕКВАТНО. ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМ.
тъпкач
А ма, п. . . о недодрана, в гроба ли ще ги тъпчеш тези откраднати милиони или още ще разтягаш онази си работа, дето е като купа за вряла шкембе чорба с люти подправки. На кол да те набучат, за вода да писнеш, да ти дадат да пиеш, и тя по кола да се стича. Проклета ти й семката и нивата и вуната, задето посегна на чужд залък, задето в чужди кревати се въргаляш, задето продаде бога и си стана идолопоклонник на самата себе си. Анатема, анатема трижди.
адвокат
Постоянно чета за престъпления на Петя Славова. Как е възможно да е на свобода. Да откраднеш банка, да крадеш от клиенти милиони, та дори да откраднеш на Американци 20 милиона и никой да не те притеснява? Добре е дакандидатства Славова за ГИНЕС. Наистина СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА Е КОРУМПИРАНА И НЕРАБОТИ, ПРАВИ СА ЕВРОПЕЙЦИТЕ!
Варналийка
Тази курва не се ли накраде, наяде? Нали Цветан Начев я осъди за църковната банка св. Никола. Още ли не е върнала тази атеистка банката. Господ да я накаже - нея и целия и род до девето коляно
Реалист
МВР министърът се занимава с неща за които няма акъл. Какво си приказвали лекарите и др. За тези банкови измамници и двеста години да живее няма да им разбере далаверите.
ляв есер
смърт на олигарсите, плутократите и сервитьор-милионерките. свобода на народа. но по-добре да не се убиват, а да бъдат върнати да заработват пенсия по предишните си работни места и професии, напр. петя отново да бърка в шкембета и да прави свирки с чеснов дъх. за петарка.
Карл Маркс
БКП и нейното Политбюро на ЦК "начело с другаря Тодор Живков" много искаха да превърнат политическата си власт в икономическа ама на, не става! От наследствени дегенерати не става ни банкер, ни индустриалец.
Гербаджия
Възмутен съм от дън душа! Тази изпечена крадла няма ли нашите Държавници да приложат върху нея строгоста на закона. Дали имаме Прокуратура в нашата страна???
фризьорка
Това е българският капитализъм. Сервитьорка като тази стават банкери. Крупиета като Данмчо ментата стават председатели на Икономическа комисия в Народното събрание. Бандити като пикаещият във фонтани стават министри и т. н. Докога ще търпим всичко това
Дидо
Тази курва не е ли в затвора?
12
тъй и не разбрах-защо сервитьорка да не може да стане милионерка?Вие по коя мерилка я карате?а предател доносник, най-сполучливият проект на ДС-доган ефенди-може!!!И не само може, ами ви дели и порционите в насраната територия. . . А вие квичите за това сладко маце. . . ай сиктир, гяури тъпи
П.Славова
Дреме ми на пут. ката, че ме разследват.
Много образи се навъдиха за бъдещите криминални романи. Отваря се доста работа за писателите.
Янко
Славова е агент на Догановци! Появи се един мислител на Меди Доганов, който защитава крадлата на милиони. Себеподобните винаги са КОМБИНА! Правилно се възмущават коментиращите пишейки, че "НЯМАМЕ ПРОКУРАТУРА и ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ДА ПРИЛОЖАТ ЗАКОНА". И така сервитьорката ще краде милиони необезпокоявана.
Чичо Скруч
Бре, бре, много краде! А Прокуратурата, къде е? Следствието да е прибере, а Съд в затвор скоро да я заведе.
Праведник
Чичо Скруч - ЧУЛ ТЕ ГОСПОД. Дано нещо добро свърши Бойко Борисов, като нареди на БНБ да провери случая с крадените 20 милиона и съдебните спорове между Славова и учредителите на МОБ Св. НИКОЛА.
АНАРХИСТ
комсомолското курве, произведено в банкер налапа спарчето - нали ви казвам, че само ЕС и Шенген ще ни оправят - тези всичките престъпници няма къде да се скрият просто, тукашната власт просто изостава, губи доверие. . .
адвокат
Петя Славова ако чете коментарите по-горе, ще установи, всенародната любов спрямо себе си. Да продължава да краде милиони от вложителите и от където успее. Прокуратурата да продължава да бездейства, както СЪД, Следствие, МВР и БНБ. Можеби според изброените институции делата на Славова не са нарушения!
555
В топ 50 на най-заможните български "бизнесмени" има само 2(две) имена на персони, които никога не са ползвали партийна закрила или подобна от старите или "нови" служби!Само две. . . и тази дама не е сред тях, но е един от основателите на един "клуб" на покойните Илия Павлов и Кюлев!
Асан
Петя Славова нали е приятелка с Цветелина Бориславова. Много от медиите пишеха за тяхната близост. Дали не е закриляна Славова от най-високо място, което и дава повод да си краде постоянно. Как бихте си обяснили нейната наглост от една страна, а от друга - нейната безнаказаност?
Ре
От това и "приятелство" с Бориславова, на която Петя умира да прилича и дори се издокарва като нейната фаца, Дамата загуби тлъст проект в Несебър и всичките и опити да ходатайства удариха на камък. Тези , които познават Бориславова, са наясно , че при нея подобни неща не вървят!Колкото до "приятелството" и "сватовничеството" им, то е толкова действително, колкото приказките на Доган, че симпатизира на Борисов!Хитринка. . . някой да се върже, някой да повярва.
цецо начев
До П. Славова:Ми как ще ти дреме на п. ката, докато в нея са сто мъжки длани и ти ръкопляскат. Но с лъжи, свирки, подкупи и заплахи е до време, после се случва неизбежното и бъди сигурна няма да плачем за теб. Затворът е възможното ти добро бъдеще, щото всичко е възможно. Не знам дали знаеш, но и Господ и ДС бавят, но не забравят, а народната памет не прощава.
tosh
GADNA, DOLNA, SELSKA KURVA. . . . . . . . KAKVA BANKERKA E TAZI BE?????
ние пьк сме заподозряни в бедност, бедни хора не и трябва на бьлгария сиреч трябва да се мре.
bbb
Тя затова е милионерка. Защото е откраднала милиони. В България единствените хора спечелили законно някой и друг милион са тези късметлии, които са ударили джакпота на Тото-2. Всички други са мошенници.
стига сте теглили локумите, ами работете здраво че да и оправим бакиите. хич не си мислете че гоце пръдванов и мехмед сопола ще и оправят борчовете.
булка зимамта на момента барабар с борчовете.
nnn
Е те това е нашият елит, който се пръкна от криминалния преход.
Един китаец-
Чжуан-Цзи преди 2300 години е казал-" За малък грабеж се отива в затвора-а за голям-в двореца".
мичо бейзаадето
Но по тези географски ширини казват, че ако грабиш от народа те тачат, но ако грабиш от падишаха те бесят. Е, чак до бесилка няма да се стигне, ама има и по-бързо ликвидни способи. Напр. да духне в шкембечорбата преди да е изстинала.
11
"Милионерката Петя Славова заподозряна в изчезването на 20 млн. долара на 3 банки" - само толкова ли? Ако зависи от нашите институции, просто ще си траят. И пак нищо няма да се случи. Както стана с Доган. Жалкото е, че такива посредственици, били на времето сервитьори и какви ли не, се награбиха и сега се пишат на хайлайфа в страната.
ja
сикрект сервиз. лошо говори за мазната банкерка.
volen i svoboden banker
Добре , че повечето хора не са толкоява заблудени. Иначе нацията наистина ще изчезне. Когато хладилникът, душата, главата са празни се бориш, за да ги напълниш, бориш се да се развиваш. Другата алтернатива е гладен и беден духом да пишеш за кеф постове под съмнителни статии. Искате си режима от преди 20 години, отидете в Куба, защото мнозиството нормални хора никога няма да пожелаят ония гаден, деградирал, подтискаш, бройлески, безперспективен режим да се завърне. Борете тук и сега , за да направим страната и живота си по- добри, стига сте хленчили. Откъде толкоз злоба, напълнете си вашата купичка- после купата на съседа си и така нататък в името на хората и нацията. Само с борба и развитие ще успеем , а не с омраза оплюване и гледане в кошницата на другите. И стига с тази носталгия по ония долен, малумен и заробващ режим.
баш банкер
Откога да си любовник на П. С. те прави банкер. При това вобен и свободен банкер няма, има уволнен и натягащ се. Но ако под демокрация разбираш плутокрация, а под икономика разбираш кражби, измами, присвояване, личен лукс и пр. при това от назначени за банкери и бизнесмени бивши келнери, шофьори, свинари и минетчийки, то си на прав път. То даже Куба тогава е за предпочитане-там поне още всичко предстои.
volen i svoboden banker
Към предния пост: Прав си абсолютно! Но това не променя факта , че ние тук и сега трябва да променяме нещата, а не да хленчим по отминали събития. А горните постове в по- голямата си част за безобразен хленч , който не предоствя никаква алтернатива.
volen i svoboden banker
Към предния пост: Прав си абсолютно! Но това не променя факта , че ние тук и сега трябва да променяме нещата, а не да хленчим по отминали събития. А горните постове в по- голямата си част за безобразен хленч , който не предоствя никаква алтернатива.
HUEFF
LAINANA KURWA-PERACHKA. . . . .
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Я СЪДЯТ СЕГА ? ЩЕ И ПОМОГНАТ ЛИ ДРУГИТЕ БАНКЕРИ И ДРУГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ ? КОПИЛЕТО ОТ КАПИТАЛ ИЗБЯГАЛО ! ТИЯ ОТ КАПИТАЛ ДЕТО МЕ НЕ ПУСКАТ ВЪ ТЕХНИЯ ФОРУМ ДА ПИША ! - БРАВО КОПИЛЕТА, АКО ИМАМ ВЪЗМОЖНОТ ЩЕ ВИ ГРЪМНА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
Информиран
Селянката от Казанлъшко, сервитьорката от ресторант "Република" на ЦК на БКП - Петя Славова е свикнала да краде. Открадна МОБ Св. Никола (Инвестбанк), Цветан Начев като пълномощник я осъди, но БНБ отказва да изпълни съдебното решение, а Прокуратурата усложливо мълчи, както мълчи за многократните жалби на клиенти от чиито сметки сервитьорката е присвоила парите, както Прокуратурата мълчи и за откраднатите 20 милиона от американска фирма. Така е в България, плащаш си и може да правиш каквото си пожелаеш.
12
пак не мога да ви разбера, простаци чалгарийски-защо се вторачихте в мацето?Крадла била- то цялата ви гнусна кочина е изтъкана от крадци-на вас Петя ви пречи!Що не си погледнете парламента-там има ли ЕДИН, ДЕТО НЕ Е КРАДЕЦ???чалгарийски роби, смели форумни драскачи-да го духате. . . горещото щкембе.
28
Не и завиждам. Тя вече е РАЗВАЛИНА. Ужасно изглеждаше в едно телевизионно предаване.
Ало...,Информирания -14:40:06
и други сме информирани може би и по вече. . . Че я да те питам другаря ЦВЕТАН НАЧЕВ къде го туряш? Че той е по голям мошеник от Петя Славова поне 10 пъти я задминава. Я му поразгледай в тъмните преходни години персоната къде се движила. Особено в кои ПФ е бил и с кои другари. Там сульо не слагат, а нашето момче Цецко. . . Бегай от тука, Цветан я бил осъдил, вместо Петя да го осъди и му го навре отзад на тоя мошеник.
Турист
По едно и също време бяха сватбите на дъщерята на Петя Славова и Челси Клинтън. Българската парвенюшка сватба беше такова селско изхвърляне, че спрямо тях Клинтънови изглеждаха социално слаби. Това е нивото на българския "елит". Да откраднем парите, да се покажем и да ни няма.
карл маркс
Защо никой не визира "родителят" й в банкерството Любен Гоцев - гуруто на червения фашизъм?
TPM
Моля написалият статията да каже кои са другите три банки, на които помагат американците. И те са в киреча като Славова, но трябва да ги знаем и ние. Кои са другите три Славовци. За да могат и хората навреме да си изтеглят спестяванията.
Варналийка
От всички коментаращи се намери един нещастник, който прави опит да защити крадливата сервитьорка, нападайки Цветан Начев. Какъв ти е проблев Начев, най-вероятно си закачен на хранилката и се чувстваш длъжен да хулиш без значение кой, само да защитиш крадлата. Статията е за СЕРВИТЬОРКАТА, а не за друг! Нейният път е един -КЪМ ЗАТВОРА.
Грешка "варналийке"
така говорят само манипулаторите, които имат ЛИЧЕН ИНТЕРЕС какъвто навярно е вашия. Крадеца вика дръжте крпадеца! Госпожа Петя Славова ми е никаква, но ИСТИНАТА изисква да се поставят на еднаква плоскост фактите и тогава види истинската светлина по казуса. Тоест РАВНОПОСТАВЕНО без изблици на този ми е симпатичен, оня не. Казано простичко по народному: "КОЙ Е КУМ КОЙ Е СВАТ И КОЙ НА БУЛКАТА БРАТ". Същата публика и простоии на НЕВЕЖИ при темата с Надежда Нейски. ИНФОРМАЦИЯТА е специфичен продукт уважаема и с нея шега не бива. ```````````````````````````````````````` VI-отдел SS, ИУСБ, Валтер Шеленберг.
крпадеца -крадеца; простоии -простотии
Банкер
Не познавам по нагъл и крадлив човек от Петя Славова. Уникална е! След толкова кражби в това число на МОБ св. Никола (Инвестбанк) и 20-те милиона американски, КАК УСПЯВЯ ДЯ СЕ СПАСИ, ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ. Започвам да се убеждавам, че корупцията в България е стигнала своя връх. Плащаш си и продължаваш със своята ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ.
666
За втори път се появява платен коментатор, който прави опити да защити престъпничката. Явно са му платили да клечи пред компютара и да оправдава крадлата. Нещата са ясни, не е нужно да се правим на щрауси. Дамата краде милиони и не си играе с дреболии. Но Господ е търпелив и справедлив. Той забавя, но незабравя! Ще и дойде редът, рано или късно.
ФАКТИТЕ!
Извадка от Неофициален раздел бр. 63 от 1995 г. на ДВ ```````````````````````````````````````````````````` Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ регистрира под № 21604, т. 261, р. 1, стр. 130, по ф. д. № 23891/94 на 3 състав акционерно дружество “Международна ортодоксална банка “Свети Никола” - АД, със седалище и адрес на управление София, община “Сердика”, ул. Кавала 23, и с предмет на дейност: изписан е предмета на дейност. ``````````````````````````` Дружеството е с двустепенна система на управление - надзорен съвет в състав: председател - Стоян Мишев Мишев, Владимир Цанев Кънчев, Кирил Цоков Льосков, Станислав Константинов Безуханов, Милен Атанасов Миланов, Петър Чанев Балезов; управителен съвет в състав: ЦВЕТАН ПЕТРОВ НАЧЕВ, Огнян Иванов Пеовски, Валентина Величкова Атанасова, Красимир Красимиров Георгиев, Горан Стефанов Симеонов, Георги Руменов Сотиров, Пламен Цветанов Николов, и се представлява от главния изпълнителен директор ЦВЕТАН ПЕТРОВ НАЧЕВ
ФАКТИГЕ
ЦВЕТАН ПЕТРОВ НАЧЕВ участва също и в ръководни органи на ПРИВАТИЗАЦИОННИ ФОНДОВЕ, 85 на брой създадени късната есен на 96-та с ЦЕЛ участие в предстоящия процес на така нареченото раздържавяване на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА държавна собственост градена от целия народ периода 44-та -10. 11. 89-та г, до провеждането на дворцовия "демократичен" преврат. Периода 1998-99година ПФ се преобразуват в холдинги. Състава на тези фондове станали по късно холдинги като ветрило по късно обхаващат банковия застрахователния сектори и т. н. Лицето НАЧЕВ е в схемата заложен на сигурна ясла с предначертано светло капиталистическо бъдеще. Има и статия за господина в ел. издание гласове на Дачков намерете си я и я прочетете. Това достатъчно. Струва ми се, че ако бяхте си направили труда да направите сладко на мъжа и децата би било по полезно за вас, отколкото да се занимавате с материя непонятна за вас. ФОРУМА е високоинтелектуална среда и той няма нищо общо със селския площад. ````````````````````````````` Валтер Ш
Уважаеми 666 и вие сте в грешк
НЕ СЪМ ПЛАТЕН а лъжците са лош мат"рял и те трябва да бъдат разобличавани. ``````````````````````````````` Бях ви писал по рано да си седите кротко в Лондони да не се излишно обаждате. Бях също и маркирал обстоятелството как сте попаднали в СХЕМАТА, че и работодател даже станал сторил това по рано и няма пак да се обяснявам. Идете при съседа си Димитър Иванов и си пийте уискито далеч от тегобите на милионите мои братя и сестри хвърлени в мрак, мизерия и нищета. Манипулациите ви не вървят драги ми номенклатурчико- 666! ````````````````` Валтер Шеленберг.
цветан начев
За сведение на всезнайковците съм участвал от името на банката само и единствено в учредяването на НПФ Св. Никола като председател на НС и съм напуснал по своя молба тази позиция на 15 февруари 1998г. много преди всяко преобразуване като холдинг. За периода в който съм бил не съм получавал никакво възнаграждение или бонуси и екстри. А П. С. не е била там просто защото го откраднаха преди нея.
и така
както казах дамата Петя Славова само тя крадила а Цецко Начев света вода ненапит. Чист като момина сълза-херувимче. Бъдете СПРАВЕДЛИВИ уважаеми форумци. ````````````````````````````` "ИСТИНАТА облечена в дрипи, или в мантия от лилии е еднакво неприкосновена"! Виктор Юго. ``````````````````` София, 15. 02. 2001г.
jaba
a zvetelina b. zasho li ia propuskat? tia e otkradnala oshte poveche. 3
от Лондон
Тази гнида червена, която се появи и нагло защитава сервитьорката, като измества темата към Цветан Начев. Боклук скрий се, сервитьорката ще ти плати надницата. КАКВОТО И ДА ПИШЕШ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, ЧЕ 20-те милиона ги няма. А СЕРВИТЬОРКАТА СИ ОСТАВА ЗАВИНАГИ КРАДЛА!!!
Зрител
Доста треперят килотите на Славова, за да плаща на Валя Ахчиева да я защитава по БНТ. Най-после Прокуературата трябва да и потърси отговорност за злоупотребите. То бива наглост, но нейната няма граници
дидо
Дори и не ви прочетох всичките коментари защото вече нямаше какво да се чете. Просто се вижте всички само колко сте жалки и олицетворявате абсолютната българска простотия. Това се отнася за всички от вас които сте писали тук. Подвели сте се от гл. редактор Огнян Стефанов на този сайт и той ви манипулира както си иска и всички в купом започнахте да се правите компетентни за какво ли не. Жалка картинка сте. Нищо от това, което е публикувано в жалкият им весттик е вярно, а е поръчково и с предварителен сценарий. Ама голям смях падна когато ви чета излиянията. И естествено Валя Ахчиева ви удари такава пресница със голата истина в нейното предаване, че поне един ден ще трябва да вървите с наведа глава преди да обвинявате без изобщо да сте наясно с истината. То май не било компютри ами компоти и не ги изнасяли ами внасяли. Сега вече сте наясно, че никави пари не са изчезнали, а така наречената проверка на американците е една лъжа. п. с. И да не забравите всички в купом да си поръсите главите с пепел пр
Godfather,

Най-после един смислен коментар. Кой чул недочул, подведени от търсещи сензации "журналисти". Няма грам истина в тази история. Една красива и умна жена е обвинена в измислена "кражба". Рано или късно истината ще излезе.

0 + 0 - !
дидо, ти си си навел задника, задник, да браниш една крадлива задница.
към валя ахчиева-за толко пари-толкоз.
Айн Ранд
В момента най-глупавото действие е да се излезе на улицата. Лошите от бившето ДС това искат, за да падне правителството което в момента ги убива икономически. Това е първото правителство което не е комунистическо. Бъдете позитивни и правете това кото можете и за което имате дарба.
Валя, Валя…….
дo Валя Ахчиева би билo дoбpe в eдo твoe прeдaвaнe дa ce пokaжe kak ce e навeла пpeд Славова, зa дa взeмe жалкият xoнopap на жалкaтa cи cъвecт! Жалка картинa……. .
сс
на мястото на заинтересованите бих се разтревожил от официален отговор на американците, че нямат нико общо. това обикновено е развързване на ръцете. горкато валя ахчиева. простотията не се лукува, а даже е заразна. откак се е сработила с румен симеонов от бнб и с п. сливова, към природната си глупост е добавила и квалифицарана. впрочем невменяемите не подлежат на съд.
Ало списващите във форума,
ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ИНТЕРЕСИ. Няма сини, червени, жълти и т. н. Има интереси от как свят съществува. Петя, Цветелина, Хампарцумян, изобщо който и банкер да е всичи крадоха народа и държавата и продължават да я крадат. От 2009г. , насам чрез парламентарни хватки ГЕРБ е на власт- новия проект на БКП и номенклатурата. Като окрадат какво могат и напълнят гуши както царистите на времето и тия ще си идат за да дойдат следващите по списъка. И така до свършека на света. Потърпевш е единствено народа, обикновените хора, излъгани и ограбени от всякакви тарикати пръкнали се в годините на прехода.
Какво се чудим като и Славова и Симеонов и Ахчиева са от червената квота крадци и манипулатори. На Валя Къщичката, на Румен басейнчето, на Петя замък в Кгпеза до Лаго маджоре и останалото в офшорки за светло бъдеще пак под тяхно ръководство. Евала им правим.
до горния
Щом обичаш цветовете всичко е червено включително ГЕРБ. Членската и маса са предимно децапна номенклатурагта. Което име искаш вземи всичките по списък избрани.
Преводач
Оправете си превода.
Най после един форумец 11:08:0
включил за какво става въпрос. Всичко друго е тъпунгери изключая манипулаторите със зъби и нокти защитаващи СТАТУКВОТО резултат на 20 годишен пладнешки грабеж на държавата.
tony
e bati vie ne ste li na rabota be , mnogo pisa4i ima tuk i to svruhinteligentni , za tiah nai-niama rabota , 6IBANI PRO KOMUNIGI , pi6ete si v 6IBANIA vesnik DUMA be goveda , miri6ete 4ak v 4ujbina
Горния баламурник tony
не знае, че на 90% писачите по форумите го правят от компютъра на работното място. Влиза шефа и с кликване на мишката УЖ дълбоко замислили по работата. Излиза от вратата и отново във ФОРУМА. Това говедо къде пише на латиница, а не на български не е нещо в час.
vili ot chicago
e 6te vidim tazi ma6a na komunygite kakvo 6te i napravyt ako y ostavyt v zatvora i i vzemat vsi4ko pridobito nezakonno evala ama posle tiy star4otzi komunygi kakvo 6te ydat
до горната комсомолка забравил
майчиния си език. О неразумний юроде, не се срами от езика БЪЛГАРСКИ. Пиши на български не на латиница дрвъ без корен. да си бе седяла в българия комсомолке, а не избягала с краднатите от народа пари. Той банкера крадец ИВАН МИРОНОВ и той в chicago пише също на латиница окрал парите на народа чрез фалиралата Минерал банк. Крадци изедници народни сте вий vili ot chicago на които много им знаят устата. Да си бе седяла в България и бориш за свободата на племето си пъзло.
пешо
По-празен поглед от този не бях виждал. . . . .
до горния
Защото не разбираш от жени. Те не те вълнуват щото си педал. . .
На тази още ли не са й спретнали някое атентатче?
Какво атентатче преди да е върнала отркаднатото. Не атентатче, а клизма отпред, отзад, отгоре и отдолу до пълно обезчервяване. Ма тая много носи на е. . . е. Пък и бандата от съучастници захлебили голяма , та сигурно накрая ще ги събират на стадионите или в Св. Неделя.
Хаха
Е нема таква държава. . . . . . цецковци и борета. . . . духлювци
DALGIA
KOLKOTO I DA PLUETE PO PETIA SLAVOVA, AZ IA HARESVAM MNOGO I ISKAM DA PREKARAM NIAKOLKO DNI NA MALDIVITE. SAS ILI BEZ SEZ NIAMA ZNACHENIE.
до DALGIA
Няма да ти се отвори парашута, щото плю по нея.
до горния ха ха
аз съм цецо начев и искам да те знам ти къв си да си мериш пишката с мен, келнер нещастен. първо се научи къв и как се носи костюм, после си намери жена под петдесет и трето свикни, че си има йерархия и колкото и долу да съм паднал пак съм твърде високо, за да можеш да ме пипнеш. лазбра ли ме, ДУХЛЬО
до 21:14:15
Ще си останеш с йерархията, мокрите сънища и падналата пишка. За нищо не ставаш боклук.
Матея (23:27)
-“Вие сте добре полирани гробни плочи, изглеждащи прекрасно отвън, но закриващи вътре кости на умрели и всичко нечисто”?
XXI
Как сте, как сте?"-пошегувал се др. Т. Живков с работниците. "Добре сме, добре сме"-пошегували се те!
Банкерки ли? Само да не им гледаш CV-то на тия комунистически далавераджийки.
Банкер
Селянката от Казънлъшко, сервитьорката от Варненската шкембеджийница е срем за банкерското съсловие. А върха на наглостта и е, че не спира да краде. Относно защитниците и от Банков надзор при БНБ и Прокуратура, нещата са близко до разума. Краят и наближава, защото Господ забавя, но не забравя.
Гербаджия
Тук там в коментарите се появява по някой ибрикчия. Най вероятно му е платено да клечи пред компютъра, или е крадец като сервитьорката.
Варналийка
ДНЕС ПРОЧЕТОХ ВЕСТНИК "ШОУ" ИМА ИНТЕРВЮ С ЦВЕТАН НАЧЕВ, НАПРАВО ВЪРХА Е! РАЗБИРАШ ВСИЧКО ЗА СЕРВИТЬОРКАТА ОТ ВАРНЕНСКАТА ШКЕМБЕДЖИЙНИЦАТА. НЕ Е НУЖНО ДА ТИ ОБЯСНЯВА ВАЛЯ АХЧИЕВА ДАЛИ ВОДАТА Е МОКРА. СПОРЕД АХЧИЕВА ИЗЛИЗА, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА СЕ ОБЪРКАЛИ И ПРАВЯТ НАПРАЗНО РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ПЕТЯ СЛАВОВА. ПРОЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО ВЪВ В. "ШОУ".
Информиран
Вярно ли е, че Славова е влязла в психиатриа за да се прави на луда. Трябвало да се спасява, и за да отърве кожата от предстоящата пандела, това бил пътят. Който има повече информащия да пише.
от Лондон
До "Информирания" Още не е влязла в психиатриа, но вече близо година не може да спи, а щом заспи сънува Цветан Начев. Това е споделила с любимия си - годеник.
abe frog
вие сте ебати продажните скапаняци!! Ах4иева как ви разкри тъпите лъжи!! Петев се гър4е6е като насран!!По поръ4ка на Гоце и Асан Омеров ли се опитвате да разклатите банковата система! Големи патриоти сте, да гниете в ада дано!
фрог клати банковата система!
Гоце, Яне, Трактора и пр. използват битата карта, келнерката от снимката и тъпите копелета от фрог, за да разклатят банковата ни система, а след това то се знае. . . Не ви е срам, патриоти.
Николай
Аз мисля да не си откривам сметка във Инвестбанк
Асан
Славова кога ща връща банката на учредителите и? Прокуратурата няма ли най-после да се самосезира, въпреки, че е получила десетки писмени сигнали срещу Славова? Ако нямат намерение червените да я пращат в затвора, то да я пратят в шкембеджийницата, където е доказала, че се справя. Защо я държат банкерка само да хулят покрай нея финансовата институция?
Иванчо
Към предния. . . да не би пък да имаш някой лев че да ти трябва сметка. . . .
хасан
Асанчо и ти ли бе резняк си от УЧЕРИДИТЕЛИТЕ. . . да не си Цецко рязания???
До Хасан
Педал ти сигурно си пробвал Цецовия, та знаеш дали е рязан щом го коментираш.
замислен
Първо и аз си помислих, че има далавера, но като гледах предаването на Ахчиева и чух какво каза редактора на вестник Торнадо и ми станаясно че няма далавера а поръчка за омасскаряване. Нищо смислено не можа да обясни човека, а говори само глупости.
до 15:07:12
АБСОЛЮТНО ТОЧНО!Игрички на лайното Начев.
Дидо
Нагли типове клечат пред компа и хвалят крадливата сервитьорка. Или им плаща, или и те са същите крадци като нея. Просто крадците се чувстват длъжни да подкрепят крадлата.
Информиран
Славова и нейните барабанчици все по често ще се сещат и стряскат от Ц. Начев. Ще им стане ясно, че е незаобиколим фактор.
101
Ало информирания, не ги дразни с Цветан, че с желание се надпреварват да пишат глупости за да се натегнат на Славова.
Информиран -22:49:28
Тоя Начев не го хвали. И той е крадец на прехода надминал далеч Петя Славова. Влизаш в "БУЛСТАТ" или фирмения регистър на ДВ и му виждаш фирмите и приятелите - съдружници във фирмите. Лъднали като тиган на месечина! От НОМЕНКЛАТУРЧИК и нагоре. Не прави читателите на ахмаци.
Лъднали - Лъснали
юрист
Ти гнидо спинозна (до Информиран), колко ти плати сервитьорката Славова, та хулейки хора нямащи общо с написания материя, си мислиш, че оправдаваш подаянието от Славова. Този крадлив добитък скоро ще бъде прибран на топло за дълго време. Защото народа е казал "Лакому дупе два кура побира".
Гербаджия
На тази дърта курва ще и бъде прибрано всичко което е откраднала. Времето и изтече.
Аааааааа, другарю "юрист&
Брейййй бе вий много от близо следите тази електронна страница, що тъй? Боцка ви нещо в дупето. Ама един голям четвъртит заслужавате де гиди джанъм лъжци със лъжци. Писал нашия по горе хули било имало, демек защо хулите лицето ЦЕЦО НАЧЕВ. Ми защото е и той бандит и крал народа и държавата. Щото сте платени манипулатори на групировката "Цецо Начев и сие" холдинг. Я му вижте фирмите по "БУЛСТАТ" и ДВ и кръга съдружници "почтени" бизнесмени? От мошеник и нагоре! В тях са сякаш прескочи кобила, ужас от крадци на прехода крали заедно с Цецо народа и държавата та чак пасрали. Ако се направи развитие на схемата до 5-то ниво на кръга съдружници и техните фирмени участия като нищо може да изпуши сървърът на жабетата. Ама Цецко го пазят косъмче да не падне от главата на този номенклатурчик пък Славова единствено лошата. Лъжци със лъжци. Аман от вас.
До "Ааааа другарю "Ю
Оточнение - не съм от ДРУГАРИТЕ! Но този елемент е със сигурност комунист крадлив, който като дърт манипулатор отвлича вниманието от бандитите Славова-Събев. Статията е за "милионерката" П. Славова. Тя не е за друг. Та платения комунист който клечи пред компютъра и манипулира, да обясни за КРАДЛИВАТА СЕРВИТЬОРКА? Как забогатя тази селянка? От къде открадна пари та напазарува хотели, заводи, та дори и двете делфинчета във Варна? АМИ ХОРАТА ОБЯСНЯВАТ, ТЯ КАТО МЪЛЧИ - ОТ ОТКРАДНАТАТА МОБ СВ. НИКОЛА (Инвестбанк). На всички стана известно също, че в мълчанието и помагат също и Прокуратура, БНБ и останалите държавни институции, но също е известно, ЧЕ МЪЛЧАНИЕТО СТРУВА ПАРИ! Както и ти комунистическа маймуна клечиш и пишеш срещу пари.
Праведник
Не е за вярване! Дори има няколко тъпанара които защитатат крадливата сервитьорка. Най-вероятно са крадци като нея, или платени драскачи. А е възможно и самата курва да пише позитивно за себе си!
Тъпунгера "праведник"
такива като него пълно във форумите. Бе казано, че комсомолеца Цветан Начев е също играч в схемата и крадец на прехозда, но това все едно го няма. Мълчат всички като "комунист на разпит". Петя лошата, а Цецко Начев добричкия. За него нито дума, че е един също немалък разбойник на прехода. Що не си ибе. . те п. . . та майчина?
Варналийка
Правилно коментират , че Славова е назначила крадци като нея, да я защитават по форумите. Нямат срам тези типове. Денонощно дежурят по сайтовете и с удоволствие пишат глупости по адрес на хора нямащи нищо общо със статията.
друга варналийка
Въпроса е двупосочен! Може същото да се каже, че зловещия фирмен "Начев и Сие партньори" са си назначил крадци като тях самите да ги защитават по форумите. Наистина гаден е този ОКТОПОД. Нямат срам изродите крази държавата добре видно от фирмения регистър. тези типове. Денонощно теповете дежурят по сайтовете и с удоволствие пишат глупости по адрес на други хора само и само да не се сети някой за техните зулуми вършени на времето както и натрупаните богатства по какъв начин станало. Мръсни типове гледат да натопят Славова, а те чистички като сълзици. Да, ама НЕ. Всеки да си сърба попарата.
Чичо Скруч
Засрамете се, докога ще коментирате тази курва Славова.
до горния простак
Кой го казва, някакъв пернишки циганин, който вместо да вземе отношение по статията в контекста на грабежите станали тези 20 години в който участваха и забогатяха неправомерно много лица циганина псува. Вместо да се седи в пернишката кочина мирно и кротко, нашия пикльо дошъл изпърдял и излишно умирисал форума. Аман от простаци напъплили форумите като хлебарки.
Нов
Случайно попаднах тук. . . . и съжалявам. . . Голяма гнилоч. . . а колкото до Славова. . . за разлика от всички тук, който търкат само клавиатурата , . . . . познавам я лично . . . невероятен Човек. . . . не им обръщай внимание. . . . ДЕРЗАЙ. . .
до 09:38:37
А, бе няма случайни във ФОРУМА но поне не си се грозно "изпразнил" като останалите форумни селяндури псувайки като каруцар.
не знам що за човек може да пише за петуния като за дързост и акъл. не се хабете-който трябва я познава и знае къде да я намери.
anonimen
zasto goljamite medii malchat. . . . . . . . . . .
psihiatara
hora, spored vas Slavova se drogira, na silni uspokoitelni e ili si e naludnichava???
naj-dobrija
ami mislja 4e hem si e ludi4ka, hem uspokoitelnite i ne sa malko. Ama si go e zaslugila ku4kata
ивчето
Славова не спря да краде, ама не е виновна тя, а тези които я толерират. Тя си играе според музиката, но и нейния край се вижда-ха дано е по-скоро, че да не попари и други
"НАЙ-ГОЛЯМОМОТО ЗЛО НА БЪ
Чети "Най-голямото зло на България" от Владо Трифонов и ще ти светне за Петя Славова и за всички като нея!Точно, ясно, гениално!

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+18°

+30°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+23°

+30°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+23°

+31°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+21°

+34°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+21°

+33°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+21°

+35°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах