Убиецът Йоско въртял милиони с инертни материали

54

|

8185

|04.03.2011
Убиецът Йоско въртял милиони с инертни материали

Снимка: в."Монитор"

Йоско от Сливен, който преди два дни уби двама мъже при страшна катастрофа в столичния кв. "Бояна", вече е прескочил трапа. Спуканият му пикочен мехур е зашит и до 2 дни ще бъде преместен в урологията на "Пирогов", заявиха от болницата. Йоско е с три счупени ребра, които няма да бъдат оперирани, а ще зараснат по естествен път.Убиецът след това ще бъде вкаран в затворническа болница веднага щом стане възможно да бъде изписан от "Пирогов", писа в. "Стандарт".

Йосиф Йосифов, който преди години бе раследван като поръчител на убийството на Косьо Самоковеца, е стратегическият доставчик на инертни материали за ремонти на пътища в Сливенско за 120 млн. лв. Той е доставял чакъла и пясъка за кърпенето на 18 отсечки през последните 4 години. На практика Йоско е прибирал половината от парите, отпуснати за ремонти, твърдят източници от прокуратурата.

Инертните материали - чакъл и пясък, са взимани предимно от две кариери в Калояново и Тополчане, заявиха вчера висши магистрати. Според разследване на прокуратурата сливенският бизнесмен ги е превзел, без да спази закона. В националния регистър на концесиите няма и следа за това, фирма на Йосиф Йосифов, съпругата му Ваня или брат му Пламен да има право да експлоатира кариерите.

Основен играч в бизнеса с инертни материали на Йосиф Йосифов е съпругата му Ваня чрез фирмата му "Билдинг корект" и фирмата на брат му Пламен "П.И.Й." На практика обаче Йоско добива чакъл и земна маса от кариерата в с. Калояново и с. Тополчане незаконно. Негови машини сключвали договор с община Сливен за почистване на коритата на местните реки, сред които и Тунджа. След както изпълнели договора, машините незаконно започвали да копаят и добиват чакъл и пясък. След това извозвали добития материал от десетки хиляди кубични метри близо до ямболското шосе, тролейбусното депо и срещу сливенския "Винпром", разказаха вчера сливналии.

Никой обаче не смеел да подаде официални сигнали в МВР и прокуратурата срещу Йосиф Йосифов, твърди "Стандарт", позовавайки се на източници от ГДБОП. Според местните хора Йоско бил в добри отношения с всяка власт. Братята Йосифови изкупили на безценица всички бивши общински имоти около т. нар. ново гробище в северозападната част на Сливен и след това започнали да ги препродават на десеторни цени. Един от имотите бил придобит срещу 24 000 лв., а след това продаден за бензиностанция срещу 500 000 лв.

Заради далаверите на Йоско и роднините му с общинска земя по-късно "изгорели" началникът на общинската служба "Геодезия, картография и кадастър" Добрин Иванов и шефът на общинската служба "Земеделие" Добрин Банчев, срещу които сега се водели наказателни дела. "С катастрофата в Бояна Йоско ни падна на тепсия", коментираха вчера от прокуратурата. Те започват разследване на дейността на сливенския престъпен бос. Освен за катастрофата срещу Йоско ще започнат и серия проверки по сигнали в МВР.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Мунчо
Да го разпнат на кръст. . . !!! Господ си знае работата. . . .
циркаджии
тоя ще го глобят ли от мвр поне 50 лв. че е карал без колан ?
николета
е нали Бойко строеше магистралите!?!?! То се оказа че Йоско работи за него!!! Браво, все хубави хора!
!
Ами до сега къде биле данъчните МВР, прокуратурата и т. н. Всички дремали. А може и някой от тях с Йоско играли? Йоско не е бил сам и не може да бъде сама а играл с някой от тях. Били играл милиони дрън, дрън кого заблужданат. Така се играе то в малка България къде като пръднеш в София и в Силистра се усеща пръднята.
Ре
Съдът ще го освободи и ще си има пробация!
"С катастрофата в Бояна Йоско ни падна на тепсия" - чуйте само какъв бисер може да измъдри една канцеларска кратъна! Защо трябва да загинат две невинни създания, за да може некъдърните държавни люжпери да си свършат работата?! До кога ние обществото ще плащаме грешни данъци за заплати на некъдърници и връзкари?! До кога ще се радваме на ПР акции с гръмки имена, за които ние сме платили, а друг "спортист" обира овациите?! Какви овации, какви 5лв. , това ИМ е работата и нито овации, нито ПР е нужен, а единствено да бъдат коректни спрямо работодателя си, сиреч НАС данъкоплатците!!!! И накрая - защо лекарите който иначе допускат всякакви мърлявски грешки и гаври със средностатистическият българин , точно сега показаха колко са кадърни, ЩО?
до горния
докатоне дойде някой народен СИЛЕН властен и умен диктатор от рода Владимир Иличи Ленин, Йосиф Висарионович Сталин , Тодор Живково или Аугусто ПИНОЧЕТ. Докато такъв не дойде -ГЛАД за народа , гаври, мъки , геноцид, мизерия. Така ще е. Без ДИКТАТОР не става.
до горния
питаи до кога ще седим и ще мьлчим. . . другите дьржави нещо кат не им отьрва стават и протестират или се бият, а ние седим и мьлчим.
Е нека щялото герберушко войнство види техният идол с какви хора стои магистралите си! Нали се сещате че тези момчета без протекция едва ли могат повече от това да се сбият в някоя местна дискотека!? Това е нова България - чалга, пишман футбол, футболисти, каратисти, физкултурници, мутри, селски левенти И найвници. На онзи заблуденият с ливадите /той си знае/ му пожелавам кортежа на б. б или там на някой съвременен герой да го срещне на пътя :)
до 13:27:08
Е как с какви хора стори магистралите. Със крадци и изедници на майка България. Ми направи СПРАВКА погледни им Христовата възраст и сам прецени кога успяха да натрупан милионите огромните палати и т. н. Как става тая работа. На 33-35 години и някои дори и милиардери. А стига бе , майтап Уили.
до по горния, та да чуе долния
айде сега мислете, защо гласувахте за бойко, вече две години управлява, каква тепсия бе олигофрени, ако не беше катастрофата, тоя щеше да вилнее още 100 години, бойко си е мутра с мутрите и това е голата истина
кой от големите
стой зад този, дето без протекции и семки на стадиона неможе да продава, колко такива има още, къде ви е държавата да защити нормалния бизнес и хората, от доразвилнелите се мутри, да го духат герб и бойко и оня с изпъкналите жили дето се дере по площадите и подкрепя герб
До горния и долния и накрая средния: не е нужно остроумие с ирония към всички тук. То е ясно че всеки знае повече от другия, ама там ни е проблема. Щото тез простоватите момчета не са толкоз умни като горния, долния или пък средния но затова пък си знаят интереса, а нашият интерес е да си знаем ползата. А от всичкото туй перчене с празни слова файда йок. Плюите градивно и целенасочено! Не разсейвайте огъня, т. е. плюнките, вото те милиционерите това искат - да се джавкаме, сеир да има и накрая да се чудиме от къде ниго завряха.
Бабугер
Прави сте!!! БОЙКО, за година и седем месеца, го е създал и направил такъв. А Цецо, за същото време, направи чиновниците в полицията такива.
за първи път имаме десно правителства с толкова мутри, от тоя трепери целия окръг, защо , защото знаят кой аджеба стои зад него, естествено да не би да е първия и единствения,
Sin
Че той е можел още 20г. да си "добива" чакъл и пясък, без някой да го обезпокои ! Защо трябва да претрепе някого, за да се "види" всичко ? Има ли въобще прокуратура и полиция в тази държава ?
още една причина в полза на истината, че от мутра става само мутра
"С катастрофата в Бояна Йоско ни падна на тепсия", коментираха вчера от прокуратуратаShtom chakate da katastrofirat za da gi sadite i osajdate. . . . Ebati i darjavat. . . .
do gornite
NE be toi ne stroi magistrali. Samo 18 otsechki v Sliven. Za 120 mln leva samo chakal i piasaka. Sigurno piasaka e zlaten. . . . Zlatni patishta. . . Narode pochvaite da kopaite asfalta. Pod nego ima zlaten piasak i chakal za 120 mln.
на края народа ще започне със собствена борба против престъпността, знаем на какво е способен човек опрян до стената и загубил всичко, егати полицията и прокуратурата и съд и всичко
до горния
Ама като те гледам същата стока лаладжия си. Тя тая работа с "революцията" е сложна работа, не е като да бръкнеш под полата на някоя загоряла вдовица. Там лесно но тук нещата не седят така.
сдг
Що сега да ви е паднал на тепсия бе. До сега какво гелдахте, полиция при вас няма ли?или всеки лапка и папка. Трябваше да убие двама човека че да му търсите отговорност. АМИ АКО НЕ БЕШЕ ГО НАПРАВИЛ. ТЕЗИ ПРОКУРОРИ И РАЗСЛЕДВАЩИ ПОЛИЦАИ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ГИ УВОЛНИТЕ, ТЕ НЕ СА ЗА ТАКАВА РАБОТА, ЯВНО СА СЛОЖЕНИ ДА ПАЗАЯТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БАНДИТИТЕ, НЕ НА ДЪРЖАВАТА.
до горния Петък, 4 Март 2011,
Брей, аз като гледам бая хора видях тук. Ма много си умен бре! А сега ти гониш :))))
до горния
Кои бе?Я ги кажи кои са тия хубавци къде видял, че и ний зяпачите малко да им се "порадваме". . .
ммДА!
Може да си купи прокурор и съдии, но ГОСПОД не прощава. Възмездие има за всеки нечестен и алчен тип!Жалко за загиналите, невинни души. Лека им пръс.
ami ako mu izpusne shevat na pikochnia mehur?. . . . Doktorite shte sa vinovniiiiii. Tazi biala mafia. . . . I Cvinokio sha gi poricae. . . .
ха,ха,ХА!
Червените присТъпници, осраНи от всякъде, само дебнат някоя дума , да се закачат и плюят, без да се погледнат , че целите са в храчки. Та тоя Йоско е заварен от Станишевото правителство и с комсомолски жар е започнал далаверите, възпитан от аверите си на дъртата мръсница БСП.
ppx
Невинни си отидоха, а престъпника жив.
до ха,ха,ХА!
еми добре, прав си. ама нали се сещаш че вече СерГеий вече не е на власт, а твоят кумир, идол! защо беше нужно да загинат двама невинни че да може родният батман да го окауши?
гражданин
В сливенско има уран, представете си ако тези инертни материали се окажат и вредни. . . Ще ми се Ахчиева да направи предаване за тези. И не напоследно място - много е тъжно, че загинаха тези хора, невинни. А за онези, които пишат, че Бойко го е създал Йоско - грешат. Погледнете през кои години се е борил със Самоковеца и дори го е убил.
това за урана има резон! а като се има в предвид че тези момчета са нагли и безмозъчни, нищо чудно да караме и по уранови пътища! а затова кой го е създал, смятам че е без значение - важното е че б. б. не прави никакви опити да противодейства на бившите си колеги - мутри. сега той е на власт - той трябва да ги хваща, а кой ги е създал това е минало.
Кире
Жалко, че не е пукнала мършата долнопробна!
к.к
Е преди 4 години Бойко не е строял пътища!Какво се оказва , че и тогава по документи са правели пътища , за да крадат парите!От цялата сводка за здравословното състояние на отрепката не се разбра бил е дрогиран и пиян или му е , , прилошало, , ?Защото преди години точно доктор от Пирогов учеше Митьо Очите как да симулира сърдечен пристъп!
до гражданин - 15:44:40
Валя Ахчиева е високо качество ветропоказател и тя така предавания без ИНТЕРЕСИ не прави. Иначе как с еднета му телевизионерска заплата ще направи такъв ПАЛАТ в гората оборудван и мебелиран -последен писък на научнот-техническата мисъл в сферата на електрониката по света. Вътре само италианско обзавеждзане и мебели.
к.к
Е ако съдебната власт беше на ББ може и да го обвинявате!Но както всички виждаме и преди и сега стигне ли се до тях отрепките са свободни!По едно време си мислех , че нашите са некадърни да събират доказателства , но след делото , , Борилски , , разбрах , че единствените доказателства за тях са финикийските знаци!Нали не сте забравили , че посланика на Франция ходеше по делата , защото нашите велики съдии , оспорваха доказателствата на френските полицаи и услужливо ги пренебрегваха или изпускаха цели страници!
Браво на дамата к.к
сама достигнала за извода за финикийските знаци!Ще допълня ```````````````````````````````````````````````````````````` Всичко в живота е финикийски знаци. Без тях си кръгла нула, господин никой. Просто не може бе тях като задължителен атрибут са. Дори гушкането под юрганите ие е вид ПОЛИТИКА и любовта изстива и изчезва много бързо при липсата на финикийдсите знаци.
bbb
То аслъ такива са ни бизнесмените в България. За да имаш милиони или трябва да си престъпник или да си политик, който е философ, но разбира и от язовири.
ami ako mu izpusne shevat na pikochnia mehur?. . . . Doktorite shte sa vinovniiiiii. Tazi biala mafia. . . . Cvinokio sha gi poricae. . . . Boko, Cvacko, haide chakame osadenite Sergeevci i Doganovci. Nali shtehte da gi sadite?????. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
kico
Йоско работи от 4 години незаконно. Кмет на Сливен е Лечков. Той не предприема нищо. Лечков е от ГЕРБ. А познайте какво ще стане?От 3 до 6 месеца условно, а вие си пишете колкото искате!!
к.к
Лечков е кмет на Сливен много преди ГЕРБ изобщо да съществува!А и да ви припомня -миналата година когато беше заплашвал полицаи и беше избягал от проверка , не му се размина нали?!От изказванията му не личеше да питае любов към ГЕРБ!фИНИКИЙСКИТЕ ЗНАЦИ СА НЕОБХОДИМОСТ , НО ДАНО НЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ , ДА РАЗБЕРЕШ , ЧЕ НЕ ВСИЧКО СЕ КУПУВА С ТЯХ!Баба Ванга казваше -неискайте много щото не мож платите цената!
SirT
Сега като излезне от болнница Гоце да му даде и на него орден Стара планина!
do K.K
Boko, Cvacko, haide chakame osadenite Sergeevci i Doganovci. Nali shtehte da gi sadite?????. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
до к.к
то е повече от ясно за миналото, кой какъв е бил и кое го е нямало. добре, ама ние живееме в настоящето и се стремим да имаме що годе нормално бъдеще! а такива "изводи" нещо не се връзват, прекалено много се пресипва и че даже излива, има фира. и добър беше примера с френският посланик, та мили хора нали си представяте че власта, не аз или Вие, а власта отдели и половината от вниманието на френският посланик спрямо тези отрепки какво ще бъде настоящето. представяте ли си че целият ПР, свързан с безплодни полицеиски акции беше насочен към манипулациите в съда, колко боклуци щеше да получат присъди. какво стана с Масларова? какво стана с гръмките полицейски акции? НИЩО!
ХОРА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ МВР...
НЕ РАБОТИ ОТКАКТО ЦЕЦО СЕ ПОЯВИ!!! ПОЛИЦИЯТА САМО КРАДЕ И РЕКЕТИРА ПО УЛИЦИТЕ И ТРОТУАРИТЕ!!! ОТГОРЕ НА ВСИЧКО СА ОЩЕ ПО-НАГЛИ И БЕЗСРАМНИ, ПО ПРИМЕРА НА МИНИСТЪРА СИ!!! ТАКОВА ЧУДО НЕ Е ИМАЛО НИКОГА!!!!
приказки от сорта: той бил такъв, ама той бил крадец, ама това стана щото онзи е крал и някакъв друг пък го създал - уважаем/а к. к. не са в резон с това време. не по този начин. много плоска манипулация. хората който пишат тука не са толкоз залюхани. то в крайна сметка се вижда всичко! не може сутринта да кажеш едно, на обяд да мислиш друго, а вечерта да направиш трето различно от последните две. безпорядък, хаос, некомпетентност, примитивни болшевишки номера и зависимост!!! това е
до ХОРА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ МВР...
Тука съм на 100% съгласен. Наистина са много нагли. Бездействат, никакво човешко отношение към гражданите, арогантни, некомпетентни, шлегматични, абе нямам думи
Адолф
МАМКА ВИ МАГИСТРАТСКА- ХОРА ЛИ ТРЯБВА ДА ЗАГИНАТ, ЗА ДА ОСЪДИТЕ ТОЯ СЛИВЕНСКИ ИЗРОД!!! КАТО СТЕ ЗНАЕЛИ ТОЛКОВА МНОГО ЗА ДАЛАВЕРИТЕ МУ ЗАЩО НЕ ГО ПРИБРАХТЕ НА ТОПЛО, БЕ ЧЕПОВЕ В ТОГИ!!!
Алън Коолув
ПРОДАВАМ ГАЙГЕР-МЮЛЕРОВ БРОЯЧ! Мириканска направа!
Asen Prodanov, Burgas
Поредната кървава драма на пътя у нас, поредното безотговорно масово убийство, наричано в България пътно-транспортно произшествие, поредното безумие в ужасното ни ежедневие, поредната демонстрация на наглост и престъпен непукизъм към другите, щом караш скъп и баровски автомобил. И то не от човек създал име в обществото с труд и качества, а от криминално проявен и многократно регистриран за престъпления срещу реда и закона рецидивист. Ако магистратите продължават да оневиняват такива отрепки, като Йоско, то неминуемо потърпевшите ще започнат сами да раздават правосъдие, за да получат справедливост. Хората отдавна вече не вярват, че българският съд ще овъзмезди невинните жертви. Българските съдии толерират престъпността със смехотворни и символични присъди, тъй като чрез адвокатите на бандити и мафиоти, участват в конспиративната схема по преразпределението на кървавите пари. А това създава чувство за безнаказаност и недосегаемост у престъпниците. И невинните жертви се множат в геометрич
ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ
ТУК Е ПЪЛНО С ЧЕРВЕНИ ЛАЙНОМЕТИ!
Йоско
Спокойно , не се палете , съда ще го пусне. . .
Иф
Защо висшите магистрати не зададат въпрос на по нисшите им събратя, какво прави този престъпник на свобода. Кои са тези магистрати, които само оправдават тези убийци? Какво ви е виновен Бойко, той ги хващаше , но вие ги пускате. Червени мръсници, оцапани с българска човешка кръв.
Дред
Бараво на К. К. най- после един разумен човек да напише нещо смислено. Вярно че тука има само червени лайномети. Празноглавци и празнодумци. То от комунист акъл не може да се очаква. Те ако го имаха нямаше да са червени лайнояди. Защото ако ги питаш тези тук загуби време писачи, какво са получили от любимата си БСП трудно биха се сетили. Тези които обаче се облажват едва ли пишат тук.
atahas
Тоя изрод трябва направо да бъде обесен! Стига вече сте си играли на демокрация и независима съдебна система с такива престъпници. За тия не важи правилото "невинен до доказване на противното". Ако пък тази власт не може да се справи с тези мутри нека да ги пуснат на тълпата. Мисля че на много хора им е дошло до гуша от изстъплениета им и демонстрираното пълно незачитане на правата на другите.

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах