Предсказанията на Ванга: През 2008 г. война в Индия, през 2010 - трета световна

133

|

39028

|29.12.2007
Предсказанията на Ванга: През 2008 г. война в Индия, през 2010 - трета световна

Сайтът happy-new-year.com.ua публикува в навечерието на Нова година текст „Предсказанията на Ванга". Кога и пред кого са изречени не се споменава. Картината на бъдещето обаче е доста драматична, да не кажем апокалиптична.


Европа се затрива, трета световна война покосява човечеството, Китай се превръща в световен лидер. Полярните снегове се топят, а в Стария континент се разпореждат мюсюлманите. След 40 години лечението ще бъде просто смяна на всички органи. Свързахме се по електронен път със сайта, откъдето ни отговориха, че притежават предсказанията на българската пророчица от сигурен източник, който е контактувал с нея многократно преди смъртта й.

Е, тяхна си работа. Ние ви предоставяме този текст, а вие сами ще решите кое как е. В това, че Ванга виждаше бъдещето, няма никакво съмнение. Очевидно нейната популярност зад граница не е намаляла и българската пророчица бива цитирана както съвременния Нострадамус. Какво пък, ще поживеем - ще видим.

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ВАНГА

През 2008 година ще се извършат покушения срещу 4 държавни глави. Същата година ще започне военен конфликт в Индия. Това всъщност ще бъде предпоставка за начало на Трета световна война.

2010 - Начало на Третата световна война. Ще избухне през ноември и ще свърши през октомври 2014 г. Ще започне като обикновена война, с обичайните средства, но след това ще бъдат изполвани ядрени оръжия, а накрая и химическо оръжие.

vanga-1.jpg2011 - В резултат на радиоактивния прах в Северното полукълбо ще загинат всички животни и растения. В същото време мюсюлманско нашествие ще притисне останките от Европа.

2014 - Повечето от останалите жители на Земята ще страдат от гнойни рани, рак на кожата и други последствия на химическите оръжия.

2016 - Европа постепенно се обезлюдява.

2018 - Китай е новата световна сила. Развитите доскоро държави ще бъдат безмилостно експлоатирани.

2023 - Орбитата на Земята малко ще се промени.

2025 - Европа все още е почти безлюдна.
2028 - Ще бъде открит нов източник на енергия, най-вероятно контролирана термоядрена реакция. Гладът постепенно се преодолява. Към Венера ще бъде изпратен космически кораб с астронавти

2033 - Полярните ледове се топят, вдига се нивото на Световния океан.

2043 - Световната икономика се намира в разцвет. В Европа още управляват мюсюлманите.

2046 - Създават се изкуствени човешки органи. Смяната на органи се превръща в основен метод за лечение.

2066 - САЩ нападат мюсюлманския Рим с нов вид оръжие - климатично. Настъпва рязко охлаждане на климата.

2076 - Все повече се налага безкласовото общество, разновидност на комунизма.

2084 - Природата започва да се възстановява.

vanga-4.gif2088 - Нова епидемия - стареене за секунди.

2097 - Болеста е овладяна.

2100 - Изкуствено слънце ще огрее тъмната страна на Земята.

2111 - Хората се превръщат в киборги.

2123 - Войни между малките държави. Големите не се намесват.

2125 - В Унгария (авторите имат предвид България, като родината на Ванга) ще получат сигнали от Космоса и всички ще си спомнят за Ванга.

2130 - Появяват се първите колонии под вода.

2164 - Животните се превръщат в полухора.

2167 - Възниква нова религия.

2170 - Световна суша.

2183 - Колония на Марс се превръща в ядрена сила и настоява за независимост от Земята (както някога САЩ от Англия).

2187 - Спират се изригванията на два огромни вулкана.

2195 - Морските колонии се превръщат в напълно независими територии.

2196 - Азиатската и европейската раса напълно се смесват.

2201 - На Слънцето се забавя термоядрената реакция, започва захлаждане.

2221 - При търсенето на контакт с извънземни форми на живот човечеството попада на нещо страшно.

2256 - Космически кораб пренася на Земята ужасна болест.

2262 - Постепенно се променят орбитите на планетите. Марс е заплашен от комета.

2271 - Отново са разчетени изменените константни.

2273 - Създава се нова раса. Вече няма жълти, бели и черни.

2279 - Получаване на енергия от нищото - възможно от вакуума или „черната дупка".

vanga-2.jpg2288 - Пътеществие във времето. Нови контакти с извънземни.

2291 - Слънцето се охлажда. Започват опити да се поддържа температурата му.

2296 - Мощни слънчеви изригвания. Ще се промени силата на притегляне. Започват да падат стари космически станции и спътници.

2299 - Във Франция се заражда партизанско движение срещу исляма.

2302 - Откриват се нови закони и тайни на Вселената.

2304 - Ще се разкрие тайната на Луната.

2341 - Нещо страшно приближава Земята.

2354 - Авария на едно от изкуствените слънца.

2371 - Настъпва великият глад.

2378 - Появява се нова раса.

2480 - Сблъсък между две изкуствени слънца. Земята попада в сянка.

3005 - Война на Марс. Нарушава се траекторията на планетите.

3010 - Комета се врязва в Луната. Около Земята летят отломки и космически прах.

3197 - По това време на Земята ще загине всичко живо, но човечеството ще е заложило основите на нов живот в друга звездна система.

 

Това е накратко. Както се вижда, през следващите години и векове на Земята хората няма да скучаят. Ще се редуват разцвет и глад, мюсюлмани и жълти, тук-там бели и черни. Ванга не е казала нищо за цените на петрола, за местните избори през 2303 година, за отношенията между Русия, САЩ и България... Дали пък през 2402 г. София няма да е с нормално улично движение, ще е готово ли метрото към четвъртото хилядолетие, кой ще смени ГЕРБ от стогодишната власт, настъплението на мюсюлманите в Европа чрез ДПС ли се осъществява или въпреки ДПС. Все важни въпроси, на които вероятно Ванга отговаря в някой друг сайт в глобалната мрежа. Като го открием, ще го предложим на вашето внимание. Засега ще се задоволим с това, с което разполагаме. Дано сме развеселили Леля Ванга, ако ни гледа някъде отгоре. А че някои от предсказанията ще се случат - няма никакво съмнение. Не е ясно само дали Китай ще чака чак до 2018 година, за да обяви световното си господство... Така че да учим китайски йероглифи и да събираме зимнина, че и бая гладни години се задават...

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

гост
Дрън-дрън. . . Кой ти вярва на бабини деветини?
иви
аз мисля , че това е доста страшно. . .
гост
Някой не пие редовно алкохол
внучето на ванга
баба се шегува
гинеколог от анадола
изтървали са 2068 година:мъжете могат да забременяват и да бъдат забременявани.
гост
чак пък такава точност в годините
гост
nai mi haresvat komentarite na news-a sled prognosite nakraia-koito gi e pisal-bravo, jalko 4e niama ime veseli praznizi i gledaite po polojitelno na ne6tata
Drake
А през 2 322 година българският национален отбор по футбол най-после се класира за световно първенство. Ахмед Доган си подава окончателно оставката като лидер на ДПС и по този повод Иван Славков участва в пищен купон на който се изяждат три домата , купа леща и се изпива бутилка лимонада ( големия глад вече е настъпил)
Красимира Стоянова
Нека всеки, който чете тази статия да знае, че ТЕЗИ ПРЕДСКАЗАНИЯ СА НАПИСАНИ ОТ НЯКОЙ ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ВАНГА!Аман от откачалки и познавачи на , които направиха от нея просто един фантом и карикатура, мно-о-о-го далече от истината. Като е чул източникът такива важни и страшни неща, защо не ги публикува, когато Ванга беше жива, че да ги потвърди?Абсолютно нищо не е вярно, това не са думи на Ванга! Красимира Стоянова-племенница на Ванга
гост
Какво чудесно успокоение за нас-българите, които успешно и ускорено отлитаме в един по-добър святлл
гост
Айде, някой пак включи латерната за Апокалипсис! Винаги, когато има недоволство - от мизерията, в която сме затънали, от алчни световни лидери, от тежка политическа и икономическа катастрофа, платените медии, управлявани от световния елит, разполагат с най-голямото оръжие - МАНИПУЛАЦИЯТА, за да си кажем, каквото и да е, само това да не е! ХОРА, не вярвайте на всичко това, живейте си живота всеки ден и се радвайте на себе си, въпреки всичко! Има Бог, който няма да накаже нас, моралните, а когото трябва! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! България ще пребъде, каквото и да се случва! Защото сме здрав ген, защото сме БЪЛГАРИ!
гост
Който го е измислил е някой професор от украинското 'Карлуково'Най-много ми допада 2291 г. , когато ще започнем да подгряваме слънцето и 2341-когато съвсем научно се споменава, че 'се приближава нещо страшно към земята'Ех, Чернобил, Чернобил. . .
гост
Защо се крие този ценен източник на такава важна информация?Как ще докаже, че е казано от Ванга, щом като тя не е жива да го потвърди или отрече. Това я някой луд, я някой масон, евреин или от тайните им служби-с две думи отрепка, която не заслужава никакво внимание.
гост
Не зная защо, трябва да си правят майтап с жената. Нейните предвиждания до като беше жива бяха шоу за кукувиците и изпаднали в беда хора. Като не можеше никой да им помогне се ловеха и за най-кухата сламка. Подобно и днес се радваме, че някой мафиот теглил куршума на друг. Но според алогизмите в статията ми се струва, че нещо е взето от Баба Ванга, гака и тя вещаеше.
гост
Какво казваше Алф:- 'Майтап , бе Уили'!
batto6o
2273 - Създава се нова раса. Вече няма жълти, бели и черни. -Вече са само зелени(ама по-тъмно зелените пак го духат)хахаха
гост
А някои пък пият прекалено много алкохол, при това редовно . . .
гост
докато беше в зоната на здрача един украинец се е информирал от ванга ко шъ стаа. сеа съ учаква и една украинка да се среща с нея и да допълни пропуските на първия
гост
брат ми ти остави мюсюлманите на мира а мисли за КУРДИТЕ ако ти вкарат от зад хуй колкото крака ти ще ревеш кат магаре без зъби
гост
брат ми ти остави мюсюлманите на мира а мисли за КУРДИТЕ ако ти вкарат от зад хуй колкото крака ти ще ревеш кат магаре без зъби
гост
В Русия съм, в Русия съм. . . Мога да Ви кажа едно предстазание, което ще се случи всеки момент. То се е случило вече, но и ще продължи да се случва за напред и е 100% сигурно: 'Бедните ще го духат. . . '
гост
В Русия съм, в Русия съм. . . Мога да Ви кажа едно предстазание, което ще се случи всеки момент. То се е случило вече, но и ще продължи да се случва за напред и е 100% сигурно: 'Бедните ще го духат. . . '
деси
е може и да се случи самоче в друг живот, но не това е невъзможно. Ванга няма да се върне за да потвъди, но за глобалното затопляне е друго нещо това се вижда и се усеща още от сега дори вече се е увиличила с 1. 8%
tctctc
Ne vi li e sram be. . purvo zloupotrebqvate s jenata, vtoro se gavrite s psihikata na horata!aide toq deto si go ivadil tva ot guza da go duha!
гост
Според мен има наистина по малко истина но не вярвам че жсичко ще стаме точно така
da iztrebim musulmanite zatova!!!
Гостов
Ванга не е правила такива предсказания.
NetGhost
2066 - САЩ нападат мюсюлманския Рим с нов вид оръжие - климатично. Настъпва рязко охлаждане на климата. -------------------------------- Хахахаха! Някой е играл прекалено много Red Alert 2! :D
qvkata
az do nqkyde vqrvam v tova ne6to no samo byde6teto 6te pokaje!!!!!
hell boy
tova e dosta strashno a?
Don't read this files!!!!!!!!
Moje i da se sbadnat niakoi ot neshtata, no ne viarvam, 4e svetat she se zagubi taka glupavo!!!
Тайна
Ако тва е истина е много гадно поне да става кот ще става след 100 по добре ще е
Търговищенец
За 3 та световна война, бях чувал от другаде (пак предсказано от Ванга) че ще е 2012, а не 2010 година. Авторите не бива да се шегуват на такива теми!
наталия
Абе този психотрон, който го е писал трябва да му извият вратът като на 'мръсен киборг' мамкати мръсна психопатска. . . Как може да има такива хора на таз Земя бе?!
mimi
nqkoi prosto si pravi glupavi 6egi i se podigrava s imeto na vanga.
zlee
направо се нервирам като чета тия глупости, а относно Стоянова. . . защо не поискате аргументация от happy-new-year. com. ua тов е абсолютно безумите, дали го имат някъде документирано? аз лично не бих оставил нещата така
vence
az pyk moga da vi kaja 4e tova shte stane . . taka 4e ebete se dokrai dokato mojete vyob6te da ne vi ebe !!!! JIVEITE DOKATO MOJETE NASLADETE SE NA OSTANKITE OT JIVOTA SI !!! MOJE DA SYM NA 18 god ama ne ebe !!!
no name
az mislq, 4e tova shte se slu4i. shtom go e kazala Vanga ide losho da znaete. bednite shte se smeqt, a bogatite shte pla4at i tova e kazala tq.
Kondio
Kondio e nai-golemiqt!Samo tova moga da kaja !
loreta
da i az taka misla 4e idva mn lo6o i tova me pla6i i nemi haresva vlob6te za6toto 6te sam mn malda kato stana 2012 ;(
TONI
Не ми се вярва тва да стане се пак Европа е мн мощен континет са тва за приподата може и да стане. . . . но все пак за вс ние ще сме си виновни!!!!
ГОГО
Като гледам в Индия какво става, май нещата вече се случват.
shte vi obiq,

shte mi qdete uq

0 + 0 - !
ЛЕЛЕ
В Индия вече е война не ми се мисли
shte vi obiq,

ei bokluci shte vi obiq

0 + 0 - !
изперкахте ей
В цялата тази творба на свободни размисли ако има нещо вярно ще се очудя. Само се всява неква излишна паника от хора, които си немат лични проблеми и са толко изтрещели, че се чудат накуде да си избият шибаната лудост!
shte vi obiq,

doini shmatki ste tova ee baba VANGA tq ee velik prorok be bokluci

0 + 0 - !
gp0ra7a
No CommenT :X
крисчо
някой страшно много се е изгаврил с Ванга, първо го приех сериозно, амам като видях какви глупости пише :D:D:D:D:D, до колкото зн Ванга само хубави неща е предрекла за България.
пророка
О да можете да бъдете сигурни че точно това ще се случи през 2012 година бъдете сигурни !!!
Пророчецата
Бъдете наистина силни, дано да не се случи на 2012
kacko
taq vanga mai predi tfa da go predreche se e napila mnogo jestoko . . . . . :D
Стоянов
Аз лияно повярвах само на първите два рда, и то само докато не прочетох третия! Това са абсолютни глупости, които съм напълно убеден, че не са изречени от Ванга! Нека не се крият тези, които са написали тази глупост а да се покажат пред света и да понесат срама от глупостта си!!!
боли ва главата
yxayhay през 2111 хората били се превърнали в киборги :D а пак през 2112 сиг на майкати и поникнал х*й. тоя дет го писал го боли глава ;xx
Иванов
Бях чел, че 2012 е края на света. . . според Ванга. Нещо друго да кажете :D
VandaL
Vasilka 6a gi iztrepe. . . kiborgite 6a zavladeqt vs4iko i nai ve4e 6a e po cql den edene i piene i za krai EBATI KU4I KAPACITE
ShuShubeyChycaTa
Bezbroi Jiliboni 6te pluznat po sveta i plujacite 6te sa redom do tqh. . . . Giganta i toi 6te sleze po nqkoi vreme. . . Babite 6te praqt bani4i . . . . . . sha igram bouing i 6a piem johny. . . i vsi4ki 6a sa ahnali
Vasilka
Vasilka 6te e komanid na jilibonvoto pleme 6a muat bani4i na korem . . . Baniuha stanala na4alnik na plujacite. . a Cecko na4alnik na Gigantite. . . a puk Jlatanka s edin jet naglejda situaciqta i sa bori s radiaciqta Nikaka si vee bairqka i slu6a Kondqka. . . . Vasilka naramila qdrenite raketi sa nahendrila na Lunata
Undertaker
2008 mina ve4e, a ne sam 4ul da ima poku6eniq sre6tu darjavni glavi, oba4e do4uh za konflikt v indiq, no tozi konflikt ne e voenen tei 4e zasega predskazaniqta ne se sbadvat
llwis
Dam tva si e 4ist scenarii vijte v toq link za da se uverite http://paper. standartnews. com/bg/article. php?d=2007-03-31&article=18393
таня
2111 - Хората се превръщат в киборги. хаха dobre we, star trek
....
to na vsqkyde edno i syshto pisano . . za nqkoi neshta e poznavala. . ama teq neshta det se kopirat posetoqnno ot tu tam. . ne stava namerete neshtu novo e hora. . daite zapis s glasa na baba vanga v koito kazva predskazaniqta si za kvo povtarqte edno i syshto za 4-ti pyt 4eta . .
koki
prez 2012 majete 6te se rajdat s pytka
koki
tova se otnasq za toz koito go enapisal a ako ejena da i porasne x*i na ystata da ne moje pove4e da prikazva i da pla6i horata s prostotii ida oslepee kato baba Vanga zatova 4e nadiga kokalite ot groba na proro4icata!Zasrami se tapotiq takava!
Nuclear_Energy
Ванга никога не е предсказвала такова нещо. ЛЪЖЛИВИ КОПЕЛДАЦИ !!!
burqta_f
Da vqrvam li, 4e naistina vsi4ko e predskazala baba vanga ili sa samo sluhove, stra6ni4ko mi se struva. Dano da ne ni se slu4va ni6to podobno. Dori i nas ve4e da ni nqma, na6ite deca , vnuci 4e dori i pra vnuci mn 6te se ma4at. Samo pri misalta cqlata nastrahvam. dostata4no lo6i ne6ta ni se slu4iha ve4e. O6te li da se ma4im?Stiga tolkova. i nie iskame da jiveem normalen jivot v BALGARIQ!!!
Доктор Ливайн
Аз съм на Ммарс с баба Ванга тук е хубаво !!! трагвайте!!!
ALF
Идваме с Уили
sssddss
neznam dali e verno
Pulni gluposti
Pulni gluposti! 4ista podigravka! @:
Абе, хора!Моля припомнете ми през 2008 срещу кои четирима държавни глави бяха извършени покушения?
ЛивайнПауър
абе засрамете се най-после, може ли да се подигравате с Ванга?!
Гост
Хорате се превръщат в киборки. Това са пълни глупости.
hvana me strah za deteto mi
Krisito0o0
abe hora vie ludi li ste dr godina 3 svetovna voina :D brau be mn umno a tva za kiborgite e hiper sme6no
Въпроси
Кога, къде и на кого е 'предсказала' Ванга тези неща? Защо тези 'предсказания ' се появиха в руските медии най-напред, а никой в България не беше и чувал за тях? Нима Ванга е предпочела и се е доверила повече на някой от руските си посетители отколкото на близките си и доверени хора в България? И защо никъде в тези руски медии не се споменава на кого точно и кога Ванга е предрекла тези неща?И накрая, защо точно през 2008 година се публикуваха тези 'предсказания'? Ако някой може да ми докаже че предсказанията са истински, може и да повярвам, че Ванга ги е казала ( не че ще се сбъднат), а на останалите ако искате вярвайте, ваша работа!
Още един въпрос
За 2008 година Кои бяха четиримата държавни глави, срещу които се извършиха покушения през 2008 година както гласи първото предсказание?
ХИЩНИКЪТ
Ае пичове и пички не знам за вас, ама аз си умрех пред монитора да се хиля на тва, което сте писали като коментари. Евалата хора ! :D :D :D :D :D :D
даката
как да съм сигурен че тази информация е достоверна а не измислици на някой извратен фантазьор
лошата
а бе, вие нямате ли си друга работа! Що не го духат фантазьорите!
ловец
ЕХЕЕ ЧЕ ЯКА ФАНТАСТИКА . И през толкова малък период на години цял свят се променя. да да да. ТО още малко - 2010 - земята избухва - 2011 земята се въстановява хахахахахах ххахахахаххаах
aninceto
abe hora kvo vi stava?!vie mai ne ste porasnali dostata4no a?pomislete malko samo-vsqko ne6to ima kakto na4alo taka i krai. ami kak nqma da nastapi ne6to takova?ne govorq za po kasno ot 2018g. vijte samo tva kolko vazmojno izglejda. osobeno za tiq voini i bolesti. ami az hi4 ne se u4udvam. vie ne gledate li televiziq?za ozonoviq sloi, za globalnoto zatoplqne, za mrasotiqta na zemqta, za tova 4e e prenaselena?plius tva malko samo da ste slu6ali za vanga i mislq 4e nqma da vi izglejda tolkova sme6no tva koeto kazva. naprotiv-6te vi potreperat zadnicite pred kompa. zamislete se varhu tova!
Izabel
Abe hora , koi e kazal che tova Baba Vanga go e kazala !!!!!!!!!! Tova sa go napisali adminite na tozi sait s celd a privlekat poveche vnimanie i da ima poveche poseshteniq tozi sait ! Ako vie tolkova interesno kupete si Knigata na Vanga i vijte kakvo naistina e kazala VMESTO DA VI LAJAT V TOZ TAPIQ SAIT ;)
дидо
спое ме това не е вярно
дидо
ОЛЕ ТВА ЧЕ ЩЕ ИМА БОЛЕС С КОЯТО ЩЕ САРЕЕМ А СЕКУНДИ
nekfa si
spored men vsi4ko tova e vqrno. . . . . Az vqrvam v takiva ne6ta. . . vse nqkoga trqbva da se primirim 4e 6te doide kraq na sveta. . . nezavisimo 4e 6te e 2010g.
психолог
Спомняте ли се, че през 1994 г. по време на световното първенство по футбол се твърдеше усилено, че Ванга била казала, че на финала щели да се срещнат два отбора започващи с буквата Б, България и Бразилия и то по времето, когато Ванга беше още жива? Както всички отлично знаем това не се състоя т. к. България загуби от Италия с 1:2 на полуфинала. Твърдя най-отговорно, че всички вестници, списания, медии и сайтове публикуващи непроверени и недоказани твърдения би следвало да бъдат подведени под съдебна отговорност и спряни от тираж! И не заради това, че се облагодетелсрват финансово от елементарно зомбиране, а за това, че пресдставляват ЗАПЛАХА и ВРЕДА за психиката и нормалното функциониране на подрастващите! Можете ли да си представите как би се чувствало едно дете четейки, че само след 5 г. ще получи гнойни рани, рак на кожата и всякакви други болести вследствие употребата на ядрено и химическо оръжие? Освен това както знаем през 2008 г. не се извършиха покушения срещу 4 държавни глави
психолог
. . . и не започна военен конфликт в Индия, следователно няма и предпоставка за началото на Трета Световна Война през 2010 г. ! А сега предлагам да спрем да обсъждаме тази повече от фалшива и измислена тема в случай, че не бъде заличана!
Toni Gerganov
Tva e mnogo interesno i mnogo vqrno pritesnqvame che sme 2009 Godina i samo 1 godina ni deli ot Tretata Svetovna Voina shte stane mnogo strashno Tez IRANCI SMOTANI !!! I Vse pak Da JIVEE BULGARIQ !!!
Brain
HORA, ne vqrvaite, na glyposti. TOVA NE E KAZANO OT VANGA. BADETE GORDI 4E STE BALGARI, DORI DA NQMATE MOTIV ZA TOVA. VQRVAITE SLQPO!BADESTE IMA!!!!!!!!!!HRISTIANITE STE GOSPODSTVAT NAD SVETA I STE GO OSVETQT S MILOST I ZNANIQ!!!!!!!!!
Brain
HORA, ne vqrvaite, na glyposti. TOVA NE E KAZANO OT VANGA. BADETE GORDI 4E STE BALGARI, DORI DA NQMATE MOTIV ZA TOVA. VQRVAITE SLQPO!BADESTE IMA!!!!!!!!!!HRISTIANITE STE GOSPODSTVAT NAD SVETA I STE GO OSVETQT S MILOST I ZNANIQ!!!!!!!!!
Brain
HORA, ne vqrvaite, na glyposti. TOVA NE E KAZANO OT VANGA. BADETE GORDI 4E STE BALGARI, DORI DA NQMATE MOTIV ZA TOVA. VQRVAITE SLQPO!BADESTE IMA!!!!!!!!!!HRISTIANITE STE GOSPODSTVAT NAD SVETA I STE GO OSVETQT S MILOST I ZNANIQ!!!!!!!!!
traiqn
verno e be
Brain
Koe e verno, priqtelio?4e ste ima ili, 4e nqma da ima voina? 4ovek, az si padam, malko syhar, ama sam gotin. PRO4ETI KOMENTARITE PO GORE!IAKI SA NIAKOI!AZ MNOGO SE RADVAM, 4E IMA TOLKOVA TREZVO MISLESTI HORA V TAZI DARZAVA SMOTANA. PIITE I SE 4YKAITE KA4ESTVENO I NA VOLIA. NO NE SE NAPIVAITE I NE SE PRE-EBAVAITE!!!!!!!!!!
Brain
Koe e verno, priqtelio?4e ste ima ili, 4e nqma da ima voina? 4ovek, az si padam, malko syhar, ama sam gotin. PRO4ETI KOMENTARITE PO GORE!IAKI SA NIAKOI!AZ MNOGO SE RADVAM, 4E IMA TOLKOVA TREZVO MISLESTI HORA V TAZI DARZAVA SMOTANA. PIITE I SE 4YKAITE KA4ESTVENO I NA VOLIA. NO NE SE NAPIVAITE I NE SE PRE-EBAVAITE!!!!!!!!!!
Brain
Koe e verno, priqtelio?4e ste ima ili, 4e nqma da ima voina? 4ovek, az si padam, malko syhar, ama sam gotin. PRO4ETI KOMENTARITE PO GORE!IAKI SA NIAKOI!AZ MNOGO SE RADVAM, 4E IMA TOLKOVA TREZVO MISLESTI HORA V TAZI DARZAVA SMOTANA. PIITE I SE 4YKAITE KA4ESTVENO I NA VOLIA. NO NE SE NAPIVAITE I NE SE PRE-EBAVAITE!!!!!!!!!!
V6
Sredstvo za masova manipulacia e si4ko tva!Ni6to drugo. . .
mariqpld
az vqrvam na vsqka edna duma kazana ot Vanga. nadqvam se nqkoi da gi e izmislil tiq raboti za6toto sa strahoviti. makar 4e ve4e gi 4etah i v kniga za Vanga. az se vazhi6tavam na tazi velika jena. poklon
millisa
tova predi malko go 4etoh v drug sait, no tam se tvarde6e 4e go e predskazal nostradamus
Киборг Ц33
Здравейте яз съм ут бидеще и ки ви кажим че туй е вярну, едно ден мъжо че забременява от жену и че се прави нова раса - роми. Да знайти че да вярвати на тфаз чудо оти ки са мре и ки са праят роми в изобилие във бидущейто, от мене толкова ки са видим когато правите роми в бъдещето!
тцтцтц
Ами гласувайте още за доган виждате ли амуджите ще ни затрият
.ija hush
Tova go e pisal samo D-r 4oli boli. Napravo sme6ni fantazi. Sled 100 godini zivotnite 6te bili polu hora. Samo za 100 godini vreme. Dosega sa minali milioni i ne sa se promenili. Nova rasa ve4e ima evrei s germanski pre4upeni krastove a ne s zvezdi kato predi. Kosmonafti na Venera pa tam v momenta e 900 gradusa po celzi i neprekasnato vulkani. Evropa hem prazna nem pretapkana s rezani nema logika. A tova 4e voina 6te ima si e normalno. To pa koga ne e imalo. Tova si e priroden zakon za balansa na 4ove4estvoto. E vazmozno e da namerat druga planeta za nov zivot no kak 6te se transpontirat 10 miliarda hora?
.ija hush
Tova go e pisal samo D-r 4oli boli. Napravo sme6ni fantazi. Sled 100 godini zivotnite 6te bili polu hora. Samo za 100 godini vreme. Dosega sa minali milioni i ne sa se promenili. Nova rasa ve4e ima evrei s germanski pre4upeni krastove a ne s zvezdi kato predi. Kosmonafti na Venera pa tam v momenta e 900 gradusa po celzi i neprekasnato vulkani. Evropa hem prazna nem pretapkana s rezani nema logika. A tova 4e voina 6te ima si e normalno. To pa koga ne e imalo. Tova si e priroden zakon za balansa na 4ove4estvoto. E vazmozno e da namerat druga planeta za nov zivot no kak 6te se transpontirat 10 miliarda hora?
bla bla bla
dereeeee :@ vie ako i vervate na taq. . . daite mi pistolet!!!. . . . .
кирил
taq babka ne znae ni6ty , . . . 6matka e
Melinda
leleeeeeeeeeeee pobivat me trupki strasni4koe
Ицо
Тези неща до колкото знам са били публикувани в някакъв руски вестник. А не в Български. За ванга много съм се интересувал но такива думи не съм намирал да е казвала, пък и обикновено тя не е говорила с конкретни години. За 2008 и 2010 нещата може и да са вярни, но мисля че другите неща са плод на нечия развинтена фантазия.
ani
ne mi se vqrva 4e tova 6te stane nqkoga
Administrator
Towa sa pulni glyposti nqkoi ako warva neznam !
Reins
А дано и след всички тези сабития(ако са вярни) да са останали малко Българи и на новата планета да ни отделят едно къдче)
томас
аз мисля че доста глупости има написани - следва страшния съд - не такива неща. Човечеството щяло да прави колонии нам къде. . .
ivan
Аз мисля, че това са пълни глупости. Много са зле хората, на земята има живот от 4 милярд години, а хора от мнооооого по-малко. И краят на света не е дошъл. Да ще кажете динозаврите. . . . Но знаете ли колко микроорганизми са оцелели от тогава, а знаети ли , че преди около 100 години откриха прасисторически вид риба в дълбините на нз къде си непроменене от тогава и някви са решили, че за период от 1000 години иде края на света. Я кажете 4-5 милярда- срещу 1000 г. Ще помоля всички хора да не пишат такива неща, защото много хора приемат нещата като истина и се плащат и сатват разни лоши наща. Съмнявам се това да го е предсказала Ванга.
anonimen
ni koy ne znae kakvo ste se sluciiii wwweeeee horaaa. maloumni li ste beeee nali 2000 g stese da e kraya na sveta?
11
moje ama nevqrvam
brbr
Moje ama nevrvam
s
izvinete no kakvo stana za 2012godina KRAQT NA SVETA?????????
bogito
nqdqvam se 4e ima dostata4no umni hora i nevqrvat na tezi gluposti pisani ot nqkoi kraten koito polzva imeto na jenata zadamy vqrvat nqkoi hora. .
Надежда
Ванга е мъдра жена и понякога е права, а дали ще се случи времето ще покаже. Затова, който казва, че не е истина нека да почака. Когато дойде 21 декември 2012 година ще видим дали ще се разруши целият сват
гост
Аз не вярвам на такива глупости. Нали предсказанията бяха , че ще умрем 2000г. А ето виждате ли още сме живи затова не вярвай те на нищо , което казват хората и по - точно , което си измислят!
аз никъде не съм чула да го е предсказала това чух е че българия ще се оправи при жена и че ни чака добро и когато стане лошо Рупите ще помогнат на България и вярата в Бог.
kenfs
tova e dosta stra6no ne se znae ni6to. ne se znae kakvo moje da se sly4i s 4ove4estvoto dosta stra6no e . . .
gost
lele kakvo ni o4akva. . . . XD nz koi gi e mislil oba4e ne mi se vqrva da e Vanga i koito i da e mn se e vkaral vuv filma
Dobrin_Kolev
hora nikoi da ne si pravi bazici vsi4ko e vuzmojno shtom ima hybavo ne zabravqite 4e moje da ima i zlo
NEIZVESTEN
tova e istina
баба плещи глупости, ама така е демоните не спът
ahmed
абсолютни глупости и бращолевици като на луд човек или умопобъркан, съмнява ме че ако от всички предсказания се сбъдне едно ще е чудо
Нострадамус
Явно "бабините деветини" вече се случват. Ванга май позна за третата световна война, която се заформя (Египет, Либия, Бахрейн), със сигурност и радиационното облъчване тази година което вече е факт. . .
margarita
az puk vqrvam 4e 6te stane za6toto ve4e e zapo4nalo ako se zamislite malko 6te razberete ot 2010 ako ne i po rano mn xora ostavat bez rabota i nqmat pari na6ata durjava ne vurvi na nikade ni6to nqma da se opravi i nito 6te stane po dobre a po zle mnogo xora kazvat 4e sa gluposti no ne e taka tova e istina zasujalenie i zatova sme vinovni nie xorata. . . za6toto predi 30 godini nqma6e takiva texniki 2 dve dumi texnologiqta koqto se obogatqva den sled den tq ni pogubva po su6tiq na4in kolkoto pove4e se ka4va texnologiata tolkovaa pove4e zle stavame i nie
Thalison
Extremely helpufl article, please write more.
ivan vasilev
kvo to kaza baba vanga vsichko stana
mitko
da no danese slu4i tova nesho koeto vanka kazava

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах