Реклама / Ads
159| 12285 |03.06.2011 АКТУАЛНО

Слави Трифонов подпря Кунева, ама много ачик...

.
Слави Трифонов
Целият екип на гологлавия водещ застана зад М. Кунева, обявявайки я за "нашия кандидат"; да се гласува по интернет поиска т.нар. желязна бг лейди и наблегна на образованието като един от лайтмотивите на своята платформа.
 

Слави Трифонов и целият му екип застанаха зад кандидатурата на Меглена Кунева
за президент на България в предстоящите избори наесен. В "Шоуто на Слави" навръх 2 юни целия екип на гологлавия шоумен под строй застана зад т.нар. Желязна бг лейди и ексеврокомисар, която официално обяви, че най-вероятно ще се впусне в предизборната битка за президент. С добре отработени въпроси сценаристите на Слави "разпитаха" Кунева за бъдещите й планове, а тя наблегна преди всичко на европейската писта и образованието като водещи модели в развитието на държавата. Вероятният кандидат-президент се застъпи категорично и за гласуването по интернет.

Кунева дипломатично заобиколи въпроса за настоящето управление и се измъкна от необходимостта директно да го критикува,
като предпочете да изрази очаквания за предстоящите две години управление на кабинета Борисов, акцентирайки върху онова, което предстои да свърши настоящият премиер. Единстеният ироничен комплимент, който се изплъзна с половин уста от страна на Кунева, беше за 19-те км магистрали, построени досега по време на мандата на Борисов, но с уговорката, че това не стигало.

След първата си официална поява вече в качеството си на впуснала се в предизборната битка, Кунева грациозно помаха на бенда и на публиката в студиото, като се оттегли, оставяйки публиката в очакване често да се явява в студиото на гологлавия водещ, заявил явна подкрепа за кандидатурата й. Зрители от публиката се запитаха дали това е официалната позиция и на БТВ и коментираха, че подобно поведение би подхождало по-скоро на Опра Уинфри, напр., която направи своя собствена телевизия, в която респективно би могла да заявява и собствени позиции.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 12597 |13.02.2011 С. Колтуклиева: В държавата има много подсъдими, но само един подсъдим си има държава... . 56| 7870 |24.01.2011 Борисов за Първанов: Много внимание се обръща на човек, който си отива . 27| 7088 |13.01.2011 Б. Велчев: Знам много, но не мога да го кажа . 5| 8621 |19.10.2009 Шоколадът най-много върви в кризата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads