Реклама / Ads
32| 16859 |24.06.2011 АКТУАЛНО

Скандално: Вижте как се асфалтира в България!

.
Читатели на Frognews.bg ни изпратиха да видим нагледно как прясно се полага асфалт и моментално се минава по него! Качество - един път!
 

"Работим във фирма, която се намира на ул. „Клокотница” № 2А. От вчера (23.06.2011 г.) се извършват ремотни дейности на участъка от улицата, по която по принцип непрекъснато минават автомобили, а автобуси влизат и излизат от Централна автогара. Ремотните дейности включват изрязване на цели платна асфалт и полагане на такъв. Днес решиха да полагат асфалт точно пред административната сграда, в която работим. От чисто любопитство решихме да видим как точно се случва процесът. С изненада установихме, че пътят не се затваря, докато се извършват ремонтните работи, което е реална предпоставка за пътно-транспортни произшествия, създава опасност за работниците на пътя, както и за самите пешеходци. Не стига това, но и работниците предпочетоха да почиват на масите на заведението в нашата сграда, докато пият бира и пушат цигари. Това, което ни удиви най-много, обаче, беше, че качеството на извършените дейности беше компрометирано, тъй като всички автомобили започнаха да минават по пресния положен току що асфалт, както можете да видите и от клипчето, което сме приложили. По свидетелства на хора, които са следели процеса и вчера, водач на мотоциклет също е минал с голяма скорост върху асфалта, което, разбира се, е наложило след това работниците отново да оправят настилката.

Изпращаме ви тази информация, защото смятаме, че е необходимо да заявим гражданска позиция и нещата да не се случват за пореден път по байганьовски! Както ще видите от приложените снимки, работниците са от фирма „Пътища и съоръжения” ЕАД", пишат нашите читатели.



Frognews.bg получи и ответна реакция от страна на фирмата-изпълнител. Публикуване дословно тяхното възражение:

"Уважаеми дами и господа,
Във връзка с поместения материал във www.frognews.bg относно ремонт на асфалтова настилка на ул. Клокотница, №2А, София, извършен на 23 и 24 юни 2011 г. бихме искали да изразим учудването си, че материалът е поместен, като се цитира името на фирма „Пътища и съоръжения“ ЕАД, без за това да е поискана нашата позиция.
Като изразяваме дълбокото си уважение към Вашата он-лайн медия, бихме искали да Ви помолим да имате предвид и нашата позиция, в случай, че има следващи публикации по темата.
За контакти, Весела Симеонова, Сътрудник „Връзки с обществеността“, 0886/468 946.
С уважение,

инж. Владимир Василев
Изпълнителен директор
Пътища и Съоръжения ЕАД"

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 77| 21507 |23.06.2011 Пак артупражненията върху паметника на Съветската армия . 40| 12075 |22.06.2011 Октопода пуска нов скандален вестник . 1| 11399 |21.06.2011 Лятото идва днес; почват зверски жеги . 12| 7422 |17.06.2011 НС гласува вота на недоверие към кабинета "Борисов"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads