Реклама / Ads
18| 17901 |30.06.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Радина Кърджилова показа гащи и потник на зрителите

.
Радина Кърджилова
В спалнята на звездата от „Стъклен дом” Радина Кърджилова започна поредният опит за тв пробив на Петя Дикова. Дъщерята на скандалния водещ Сашо Диков и актрисата Аня Пенчева се опита за няколко минути да спретне непринуден звезден диалог около 9 часа сутринта.
 

 „С какво спиш”, директно започна разговора Пипи. „Ето с това”, - отвърна уж непринудено Радина и показа пред камерата първо потниче, а след това и гащи, които предварително бе пъхнала под възглавницата. След това разговорът се завъртя около това колко Кърджилова обича да се излежава и мрази да става рано за репетиции и снимки. Щом стана дума за снимки, Пипи лукаво насочи темата към едно, по-близо до порното, отколкото до арт видео с участието на Радина, което плъзна в интернет преди време. „Бяхме на вилата на една приятелка, напихме се и се лигавихме. Но не беше нещо разюздано, както излезе”, - обясни нашумялата млада актриса.

Имала много предложения и много работа в момента. Справяла се, защото била много амбициозно дете.
Искала да има дете, много обичала децата, но засега нямало от кого.


Петя Дикова

Кърджилова отправи и здравословно пожелание към зрителите, което зучеше така: Хората не трябва да се напиват, да не взимат наркотици, да се контролират. Всичко трябва да е в норма и контрол. Хората на изкуството са известни с това, че обичат да си пийват повечко, но трябва да се внимава с тези неща. Заблуждават се тези, които мислят, че емоциите трябва да бъдат продължени с алкохол. После следва пристрастяване, болници, лечение. Не е лошо хората да пият, но не да прекаляват.
В този момент Пипи я притисна в ъгъла с най-актуалният въпрос дали звездата си има гадже и кое е то. Радина почна да овърта с неясното: „Засега търся още”.
„Не е ли Деян Донков?”, - продължи да настъпва Дикова.
„Престанете да ме измъчвате с тези мъже!” – уж ядосано, но повече с кокетство сложи точка на рубриката Кърджилова.
Припомняме на читателите, че в медиите се появиха информации, че Радина Кърджилова е новата изгора на актьора Деян Донков. Също и, че двамата били забелязани край морето няколко пъти в странно състояние, което напомняло на поведението на Ума Търман от Тарантиновия „Криминале”, където Джон Траволта се мъчеше да я измъкне от лапите на белия прашец. Предполага се, че са репетирали нови роли сред природата...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 11543 |29.06.2011 Цолова докара до инфаркт Ешкенази . 21| 8880 |28.06.2011 Звездата на „Кракра” иска да е Витомир Саръиванов . 0| 11056 |28.06.2011 Чък Лори убива Чарли Шийн . 4| 7908 |27.06.2011 Фолк звезди снасят на ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads