Реклама / Ads
33| 10849 |17.07.2011 НОВИНИ

Депутат тройкаджия от ГЕРБ се жени на голф поляна

.
Георги Андонов
Премиерът Бойко Борисов, министри, депутати и съпартийци от ГЕРБ - общо 350 гости, ще отидат на сватбата на най-младия депутат Георги Андонов.
 

На 24 юли той ще се врече във вечна вярност на дългогодишната си приятелка Веселина Григорова, разказва 24 часа. Венчавката на 27-годишния народен представител и бъдещата му съпруга ще е в черквата "Св. св. Кирил и Методий" в родния град на двамата Гоце Делчев. Службата ще се ръководи от Неврокопския митрополит Натанаил. Само преди месец владиката венча и друг депутат от Пиринско - лидера на РЗС Яне Янев и приятелката му Галя.

След църковната церемония гостите на Георги и Веселина отиват в голф комплекс край Разлог, където вечерта е тържеството. Там на зелена поляна под бяла арка лично кметът на Разлог Красимир Герчев ще води ритуала по сключване на гражданския брак. Менюто вече е уточнено. Основното ястие ще е с пилешко месо заради летните горещини. За гостите ще има огромна шоколадова торта с няколко вида плодове. Веселина и Георги не са се колебали при избора на кумове. С депутата от Благоевград Атанас Камбитов, също от ГЕРБ, и съпругата му са приятели от години - те на драго сърце приели да сложат подпис като свидетели.

Наскоро заедно с Георги си купили и брачните халки на световноизвестна турска бижутерийна компания. На тях ще има специално гравиран надпис, който Веселина засега пази в тайна. От същата фирма е и годежният й пръстен - определя го като най-красивия на света. Строго елегантен, с черен костюм и бяла риза ще бъде младоженецът на сватбата. "Шие му ги по каталог реномирана наша фирма. По този начин Жоро иска да подкрепи българското", разказва Веселина.

За доброто настроение на гостите ще се погрижи Николина Чакърдъкова със своя Неврокопски танцов ансамбъл. На тях е поверена и част от организацията на тържеството в ресторанта на голф комплекса. Със спектакъла "Българска сватба" те ще поздравят младоженците и техните родители и гости.

Младите все още не мислят за дете. "Сега на дневен ред е бъдещето на Георги. Той ще е кандидат за кмет на Гоце Делчев и му предстои трудно изпитание наесен. "Не сме планирали и сватбено пътешествие, защото първо трябва да се изготви програмата за кампанията му", обяснява Веселина. Освен че е най-младият депутат от ГЕРБ, Георги Андонов е арендатор на 3000 дка земя в Гоцеделчевско. Докато е в парламента, за реколтата от картофи, фабриката за сортирането им и магазините се грижат брат му Благой и родителите му.

Младият депутат е известен в родния си град и с други неща. Според слухове той бил преместен на избираемо масто в депутатската листа през 2009 г. след като баща му "стимулирал" подобаващо партийните шефове в Благоевград. Гоцеделчевци се изумили от избора и поради това, че младежят едва завършил средното си образование, а тройките били преобладаващите му оценки в училище. Освен това нямал и висши образование, но то не му и трябвало, тъй като от арендованите земи семейството изкарвало достатъчно да покрива всякакви нужди и масрафи, включително и тежка сватба като тази в голф клуба. Пък и нямало никакъв проблем да се изкара една диплома от Юго-Западния университет в Благоевград... Откакто станал депутат младокът навирил нос и се държал с хората в Гоце Зелчев надменно, разказват местни жители. Като се прибирал в родното място обичал да дава акъл на местните политици и да важничи пред съпартийците си, което предизвиквало нарастване на "любовта" към него и към партията, която представлява. Това обаче не се знае в София и в роководството на ГЕРБ смятат, че под крилото им расте достоен кадър, коментират пред Frognews.bg гарбаджии от Благоевградско.
Други пък споделят, че бащата на младоженеца тъчал на два стана за по-сигурна кариера на младежа. Хем фамилията демонстрирала лоялност към ГЕРБ, хем към президентът Георги Първанов-Гоце. Родителят се виждал често с държавния глава, която онзи прескачал на лов за вълци в района. Дори организирал местни бесепари и бизнесмени да участват в хайките за да има масовост.
Разбира се, това са слухове, но Гоце Делчев е малък град и хората се познават. Все едно синът на Николай Добрев - Кирил Добрев, да се прави пред съгражданите си на интелигентен, възпитан и добър...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 6052 |13.07.2011 Номинират депутат на ГЕРБ за шеф на НОИ . 6| 5058 |13.07.2011 16 575 евро на месец прибира евродепутат . 18| 5499 |12.07.2011 Депутат шантажирал кметове на БСП? . 10| 5437 |07.07.2011 Депутатите не приeмат евтаназията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads