Сводницата на Поли Пантев проговори: Водеше проститутките като консултантки, предлагаше ги на политици

29

|

37573

|05.08.2011
Сводницата на Поли Пантев проговори: Водеше проститутките като консултантки, предлагаше ги на политици

Бизнесменът имал публичен дом, използвал момичетата за набиране на ценна информация, пращал ги и при конкуренти


Убитият на остров Аруба сикаджия Поли Пантев е имал „армия” от момичета, които са работели за него. Красавиците са му доставяли информация за известни политици, мутри, бизнесмени и конкуренти в наркобизнеса. Това разкрива пред „Торнадо” Габриела Лукаева, която в продължение на години поддържа и ръководи публичния дом на Поли Пантев. Той се помещава в близост до НДК. По думите й там се подбирали само момичета с чиста репутация, интелигентни, образовани, владеещи по няколко езика.

„Подборът беше много строг. За Поли работеха 20-30 момичета. Имаха дори и трудови договори, в тях най-често пишеше, че са консултантки. Аз трябваше да ги подбирам. Обикновено наемахме студентки. Идваха от провинцията, но имаше и момичета от София. Преди да бъдат пуснати на работа, минаваха през специално обучение. Бяха като гейши

– знаеха как да правят компания, кога да мълчат и да бъдат дискретни, умееха да забавляват. Винаги елегантно облечени, нямаше никакъв проблем да ги пускат в "Шератон" или Японския, разказва Габриела. Тя е бивш служител на полицията в Бургас. След като напуска, се мести в София и попада в обкръжението на Поли Пантев. Свързва се с него покрай свой приятел, който по онова време работи в средите на СИК. Когато й предлагат да приеме ролята на маман, тя се съгласява веднага – заплащането е повече от добро, а и вижда във всичко това шанс да стане част от обкръжението на подземния бос. Компаньонките на Поли са разпращани по домовете на клиентите или ги придружават из заведения.

„Често поръчваше момичета и покойният Илия Павлов. Но никога сам, не съм го виждала и в дома. Идваше негов служител. Обикновено наемаше четири – пет определени девойки, които му бяха слабост. След това ги откарваше в дома на Павлов в Бистрица, където забавляваха него и гостите му. Сред редовните клиенти имаше и много руснаци, дори и служители от посолството. Най-често ползваха услугите на момичетата безплатно, но съм чувала, че за сметка на това и те са се отплащали на Поли Пантев с различни услуги”, спомня си Габриела.

По думите й самият той никога не прибягвал до „талантите” на чаровничките. След като ги пращал при определени клиенти обаче, ги викал при себе си, за да ги препита. Все пак има и своите любимки. Фаворитка му е тайландката Нут
Екзотичната красавица попада в България случайно, заедно с танцова трупа, и решава да остане. „Невероятна жена беше. Владееше перфектно четири езика, научи и български за няколко месеца. Баща й бил някакъв виден дипломат, но двамата не се разбираха. Поли й имаше доверие за всичко. Пращаше я само при специални клиенти. Много често я наемаше известен политик, лидер на партия. Канеше я в имението си край София и там оставаха с дни.

В един момент Нут просто изчезна, а Поли беше като болен. Прати свои хора да я търсят. Накрая се оказа, че са я отвлекли двама руснаци, които явно са искали по този начин да изнудват Поли. Той побесня, двама от бодигардовете му – Марин и Емо, я докараха след два дни. Не знам какво е ставало с похитителите й, но на другия ден чухме, че единият вече не е между живите. Бил намерен убит, със счупени капачки на колената”, разказва Габриела. След този случай Нут спира да работи повече за Поли Пантев и напуска България.

Другата му фаворитка е Бианка. Попада в „клуба” малко преди да завърши руска филология. По онова време младата жена е добре известна в т.нар. ъндърграунд като „момичето на Поли” и никой не смее да я закачи. „Шефът” й пък се привързва до такава степен към нея, че я спира от работа в елитния публичен дом и държи тя да се занимава само с него. Историята завършва трагично. „В един момент на Поли явно му омръзна Бианка и я върна обратно при нас. Тя беше допуснала фаталната грешка да се влюби в него и понасяше много тежко това, че е изпаднала от компанията му. Веднъж се обади специален клиент, приятел на Поли, на който той държеше особено много. Изпратихме Бианка в къщата му в Бояна. Когато отишла там, се оказало, че има парти. В един момент я нападнали трима души, гаврили с цяла нощ с нея Тя се върна съсипана. Два дни след това се самоуби”, спомня си Габриела.

Като човек с търговски нюх, Поли Пантев подхожда и към публичния дом като към добра инвестиция. Дори обмисля да закупи огромен имот в Бояна, където да настани момичетата. „Искаше да са от различни националности, сред тях да има примерно миски и манекенки, но така и не осъществи намеренията си, в един момент реши да се откаже от този бизнес и повери дома на свой съдружник”, разказва Габриела. Все пак девойките явно са привързани към Поли Пантев, защото на погребението се стичат всички до една. Идва и тайландката Нут, която оставя на гроба му букет бели лиии.

Мария Николаева

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Мда
поредният боклук - подземен бос. . тази Мадам не трябва ли да е в затвора?
Габриела Лукаева имам предвид? Как става това - преди Полицай, после служител в публичен дом и подбиращ проститутки???
Поздравления за българките,
едва ли й е било много трудно да намира проституки. 90% са такива от българките. Че и прости.
Николай Василев
Това последното за българките не е вярно; даже бих казал, че повечето са по-трудно достъпни от западноевропейките (патриархалното възпитание си казва думата!). А няма защо да се чудим, че въпросната Габриела е бивш полицай, а после се занимава с проститутки. . . . то е неизбежно при полицаите-все пак и те са хора и работят години наред с престъпници, добиват начинът им на мислене и действие, за жалост!
анализатор
Разбрах няколко неща. Първо, за сетен път се документира неразривната връзка полиция(милиция) - мутри и проститутки в лицето на тази мадам Габриела (не маман, както е написано, е ролята на по-възрастната, изпълнителна и продажна к. . ва)и разбира се на главните действащи лица като Поли Пантев, Илия Павлов и т. н. Питала съм се през годините няма ли достатъчно мъже от тези среди, за които е обидно хорица като тези да ги командват? Второ, нещо не ми е ясно. При цялата система на подчинени отношения как е допусната тайландката да си замине? Най-малкото от чувството на егоизам от страна на Поли Пантев маляка, а и тя знае доста неща около битието им и може да продаде тази информация? Никой друг не смее да гъкне, да не говорим да се отклони от редиците. Трето, за онзи публичен дом ли се говори, за който все още понякога се споменава на бул. "Прага" и "Шандор Петьофи", или този (ако го има) е друг? Четвърто, какво прави полицията и НАП при все нежеланието на управляващите да
читател
Разбира се , че връзката ДС/ полиция - криминален контингент , организирана престъпност в България е неразривна. Сега и това се изясни , че за по-сигурно проститутките го държат пряко чрез "маман" от полицията . . .
вдвд
В Румъния уволнили на куп 10 000 полицаи. Ние сме три пъти по малко , значи като начело трябва да изхвърчат 3000 шкембелии мърлячи. Цветанов да не ги защитава, защото благодарение на тях падна катастрофално рейтинга му. Катаджиите трябва да бъдат уволнени всичките без изключение. Включая и чиновничките " мадам"
Добри
Боже, каква идилия! Нежни отношения, силни чувства и коректност, благодарност до гроб. Чак да ти се додрайфа. Защо ни занимавате с тези бози?
Докато не се изчисти по-голямата част от тази мръсотия, България няма да тръгне по правилния път.
браво бе
Браво бе, аферим. Тази женица е работила в системата на правоохранителните органи и след напускането е отишла да работи в мутренската организация СИК. Вместо да бъде порицана /ако не е за затвора/ вие я представяте почти в положителна светлина. Благодарение на такава "Журналистика" моралните ценности на българите са преобърнати наопаки. Ако обаче ви се случи да ви оберат или пребият някоя нощ хич недейте да търсите помощ и съдействие от някоя подобна полицейска служителка каквато е била Габриела.
какъв
е смисълът да ни го казват това?Разбирате ли?Аз-не.
12
здравейте чалгарийски куросмуци. . . нищите ли ги?тъйтъй. . . дано Господа Бог ви даде по-дълъг живот, та да се наслаждавате на грухтенето си в лайняна Чалгария, където сатаниШкоффци, цвяткоцвъковци, лгоцевци, златеффци, гергоффци и вся остальная червеносвинчувска сволоч ви шибат каждий ден. . . Да не забравяте, че на вас ВСЕНЯКОЙ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ СТЕ СЕ РОДИЛИ И ЖИВЕЕТЕ КАТО РОБИ-най-вече тракторът. . . или май доган беше-не ли?Айде. . . духайте супата, утрепки жалки от подъл народ мъченик
да добавим
Читател е най-близо до истината. Мадам не е отишла сама, била е изпратена от тези които са командвали и т. наречения бос и са ползвали събираната информация за да държат в зависимост ползвателите на нежни ласки. Така се прави демокрационен преход по москомски маниер.
СЕЛТИКА
РУСКИ ПРОТЕКТОРАТ ОГЛАВЯВАН ОТ ДЕСАРСКО МЕКЕРЕ - ТОВА Е БГ. ВСИЧКО НАДОЛУ Е ПОДОБЕН БАРДАК. НАВСЯКЪДЕ Е БАРДАК. СЪДЪТ Е ВЪРХЪТ НА ПИРАМИДАТА НА РЕЖИСИРАНИЯ ОТ ЧЕРВЕНОТО ГЕСТАПО ПРЕХОД.
До 12,
а ти се прибери в лудничката, чедо. Където и да отиде човек носи себе си със себе си. :)) ти не носиш нищо смислено, шизофрениче. Виждам натрупан гняв и много мъка, чедо. . . хайде поспи. Поспи, пък белким злобичката ти остане в съня.
Селянин
Нищо ново под слънцето - нещо което го има навсйкъде под леко различна форма, все пак различните страни имат различни закони. Не разбирам някои от коментиращите - що се правят на по-големи светци и от Господ!?
Морков с големи зъби.
фантазии, но тизи път без вкус. Елитни проститутки, ала бала, Пантев - мишока, ала бала. От кога изметта - политическа или престъпна е станала нещо повече от боклук с някой лев, скъпа ни МН?
суьо
Доколкото знам Пантю Пантев, наричан галено "Поли" от страхливата паплач е племенник на "безпартийния" червен професор (не знам по какво, но професор)Андрей Пантев. Крушката не пада по-далеч от дървото.
.....
Що ни занимавате с тия боклуци, на боклука Пантев му напълниха канчето с оловце, а тая курва а полицейска е за затвора веднага!
ккк,

буклук бил. . . може и да е бил човека ама беше тарикат а вие усриовци такива като го видехте и се насирахте и викахте дай батко да го лапна малко не ме бии мама ви деба

1 + 0 - !
Гацо
Таз статия ми се струва доста измислена . Поредният мит жена с няколко езика ще тръгне да си продава тялото и интелекта за тъпа рускиня и мутрата Поли Пантев че е много велик аиде ДЖА . Калинките и корабчета пак хукнаха . Жена с няколко езика и образование едвали ще е на възраст която да е атрактивна за проститутка а и едвали умен човек би си вадил по този начин хлябът ако не е разбирасе наркоман или поштракляла нимфоманка .
сутеньора
разбира се по-важно е да четем за простите путки на вече изгнилата под земята . поли пантев, отколкото за престъпленията на бойко борисов и компания. така нареждат от Москва, бе, нали разбираш! капути, просто не знаете къде се намирате и хак да ви е!
ВСИЧКИ ПРЕЗИДЕНТИ НА БЪЛГАРИЯ-ДО МОМЕНТА А И НАЙ ВЕРОЯТНО И В БЪДЕЩЕ СА ПРОИЗВОДНИ НА М В Р и СЛУЖБИТЕ НА ДЕЙСТВАЩАТА /ДС/. ЗА КАКВО САМО ОТКРИВАМЕ ТОПЛАТА ВОДА?
ТРУМАН
КОЛКОТО И ЕЗИКА ДА СА ЗНАЕЛИ, КОЛКО И ДА БИЛИ ЛЮБЕЗНИ С КЛИЕНТИТЕ СИ ОСТАВАТ ПРОСТИТУТКИ. ПО-ОПАСНИ ЗА ДЪРЖАВАТА СА ОБАЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НИ ПРОСТИТУТКИ. ТЕ ПРОДАВАТ ДЪРЖАВАТА, НАРОДА НИ , КУЛТУРАТА НИ, ТРАДИЦИТЕ, ГАВРЯТ СЕ ЕЖЕДНЕВНО С НАС. ДОКАТО ПРОСТИТУТКАТА ПРОДАВА СОБСТВЕНОТО СИ ТЯЛО И НЕ ВРЕДИ НА НИКОГО.
Хайде, Оги! :))
Тракторът е виновен! Тракторът, Тракторът!!! :)))))))))
007
страхотна статия, истинско журналистическо достижение, само 1 не ми ясно, къде спахте докато това се е случвало, ами пишете 10год. по-късно. Сетих се тогава е било малко страшничко, човека е бил жив, а пък и толкова конкурси и приеми, че не оставало време за разследвания. . .
pepa
I az taka iskam. . . Az moga da pisha i na latinica. . . Samo deto ne moga da mylcha. . . A drugite raboti sa qsni.
тиква
Г-жо Мария Николаева, Миче, какъв бизнесмен е бил Поли?Не познавам нито тебе, нито него, ама за него съм чувал и чел , че бил престъпник и гангстер. Защо ти го наричаш "бизнесменът"?
иес
Не мога да разбера защо му дигат костите. Вероятно много хора са знаели за това. Но за умрелите не се говори, защото няма няма смисъл. Вероятно тя е била една от проститутките, а се прави на света вода ненапита и говори глупости.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах