Реклама / Ads
29| 48346 |05.08.2011 ЪNDERGROUND

Сводницата на Поли Пантев проговори: Водеше проститутките като консултантки, предлагаше ги на политици

.
Бизнесменът имал публичен дом, използвал момичетата за набиране на ценна информация, пращал ги и при конкуренти
 
Убитият на остров Аруба сикаджия Поли Пантев е имал „армия” от момичета, които са работели за него. Красавиците са му доставяли информация за известни политици, мутри, бизнесмени и конкуренти в наркобизнеса. Това разкрива пред „Торнадо” Габриела Лукаева, която в продължение на години поддържа и ръководи публичния дом на Поли Пантев. Той се помещава в близост до НДК. По думите й там се подбирали само момичета с чиста репутация, интелигентни, образовани, владеещи по няколко езика.

„Подборът беше много строг. За Поли работеха 20-30 момичета. Имаха дори и трудови договори, в тях най-често пишеше, че са консултантки. Аз трябваше да ги подбирам. Обикновено наемахме студентки. Идваха от провинцията, но имаше и момичета от София. Преди да бъдат пуснати на работа, минаваха през специално обучение. Бяха като гейши

– знаеха как да правят компания, кога да мълчат и да бъдат дискретни, умееха да забавляват. Винаги елегантно облечени, нямаше никакъв проблем да ги пускат в "Шератон" или Японския, разказва Габриела. Тя е бивш служител на полицията в Бургас. След като напуска, се мести в София и попада в обкръжението на Поли Пантев. Свързва се с него покрай свой приятел, който по онова време работи в средите на СИК. Когато й предлагат да приеме ролята на маман, тя се съгласява веднага – заплащането е повече от добро, а и вижда във всичко това шанс да стане част от обкръжението на подземния бос. Компаньонките на Поли са разпращани по домовете на клиентите или ги придружават из заведения.

„Често поръчваше момичета и покойният Илия Павлов. Но никога сам, не съм го виждала и в дома. Идваше негов служител. Обикновено наемаше четири – пет определени девойки, които му бяха слабост. След това ги откарваше в дома на Павлов в Бистрица, където забавляваха него и гостите му. Сред редовните клиенти имаше и много руснаци, дори и служители от посолството. Най-често ползваха услугите на момичетата безплатно, но съм чувала, че за сметка на това и те са се отплащали на Поли Пантев с различни услуги”, спомня си Габриела.

По думите й самият той никога не прибягвал до „талантите” на чаровничките. След като ги пращал при определени клиенти обаче, ги викал при себе си, за да ги препита. Все пак има и своите любимки. Фаворитка му е тайландката Нут
Екзотичната красавица попада в България случайно, заедно с танцова трупа, и решава да остане. „Невероятна жена беше. Владееше перфектно четири езика, научи и български за няколко месеца. Баща й бил някакъв виден дипломат, но двамата не се разбираха. Поли й имаше доверие за всичко. Пращаше я само при специални клиенти. Много често я наемаше известен политик, лидер на партия. Канеше я в имението си край София и там оставаха с дни.

В един момент Нут просто изчезна, а Поли беше като болен. Прати свои хора да я търсят. Накрая се оказа, че са я отвлекли двама руснаци, които явно са искали по този начин да изнудват Поли. Той побесня, двама от бодигардовете му – Марин и Емо, я докараха след два дни. Не знам какво е ставало с похитителите й, но на другия ден чухме, че единият вече не е между живите. Бил намерен убит, със счупени капачки на колената”, разказва Габриела. След този случай Нут спира да работи повече за Поли Пантев и напуска България.

Другата му фаворитка е Бианка. Попада в „клуба” малко преди да завърши руска филология. По онова време младата жена е добре известна в т.нар. ъндърграунд като „момичето на Поли” и никой не смее да я закачи. „Шефът” й пък се привързва до такава степен към нея, че я спира от работа в елитния публичен дом и държи тя да се занимава само с него. Историята завършва трагично. „В един момент на Поли явно му омръзна Бианка и я върна обратно при нас. Тя беше допуснала фаталната грешка да се влюби в него и понасяше много тежко това, че е изпаднала от компанията му. Веднъж се обади специален клиент, приятел на Поли, на който той държеше особено много. Изпратихме Бианка в къщата му в Бояна. Когато отишла там, се оказало, че има парти. В един момент я нападнали трима души, гаврили с цяла нощ с нея Тя се върна съсипана. Два дни след това се самоуби”, спомня си Габриела.

Като човек с търговски нюх, Поли Пантев подхожда и към публичния дом като към добра инвестиция. Дори обмисля да закупи огромен имот в Бояна, където да настани момичетата. „Искаше да са от различни националности, сред тях да има примерно миски и манекенки, но така и не осъществи намеренията си, в един момент реши да се откаже от този бизнес и повери дома на свой съдружник”, разказва Габриела. Все пак девойките явно са привързани към Поли Пантев, защото на погребението се стичат всички до една. Идва и тайландката Нут, която оставя на гроба му букет бели лиии.

Мария Николаева
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 20380 |03.08.2011 Кочовска: Ще има убит политик! . 27| 11030 |26.07.2011 Турски политик подкрепя българска партия срещу Сокола . 7| 12779 |15.07.2011 Висш полицай помагал на „бандата на Оушън” . 54| 17667 |20.01.2011 Американски финансисти и родни политици дирижират скандали за пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads