ДАНС разполага с компроматни голи снимки на Мая Манолова и Първанова?

106

|

33976

|02.08.2011
ДАНС разполага с компроматни голи снимки на Мая Манолова и Първанова?

Не за всички, но за доста полицаи в държавата ни службата им се оказва повече бизнес, отколкото кауза. Някои осребряват властта, която им е дадена заедно с униформата, по различни начини.


Тук не става въпрос за игричките на дребно с подкупите по пътищата, а за много по-сериозна игра, за която информира седмичникът „Папарак”. Тъмен бизнес, състоящ се в рекетиране на популярни политици с компромати, развиват някои, които са се сдобили с излагащи снимки по време на полицейски проверки и служебни разследвания. Най-доходни са секс компроматите, които се състоят от голи записи и снимки.

По информация на екипа на вестника, достатъчно известни хора като Лютви Местан, Данчо Ментата, Мартин Димитров, Калинка Крумова и Лъчо Мозъка, са си плащали порядъчно на ченгета, за да затраят във връзка с излагащи имената им тъмни тайни.

Най-шокиращите сведения, с които от медията разполагат, са свързани с „Пчеличката Мая” и евродепутатката Антония Първанова. Двете са изпили горчивата чаша на този доходоносен бизнес, заради глупостта си да посещават по време на любовни сеанси квартири и хотели, снабдени с камери и микрофони. Записите по евино облекло на Мая Манолова са най-вече с нашумелия й любовник Ангел Найденов.

Те са направени в споменатите по-горе любовни гнезденца, оборудвани надлежно с най-съвременна техника за документиране на компрометиращи обстоятелства. Запознати със скандалната ситуация във връзка с БСП-острието – Мая Манолова – се шегуват., че дамата е заснемана толкова често по без гащи, че ако притежаващите скандалните записи искат, могат да спретнат цял пълнометражен филм. Антония Първанова незнайно как също е попаднала в този изобличаващ кюп, като снимките й правели впечатление с това, че били я запечатали в доста неприлични пози.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

садо мазо
Сексуалните фантазии на електората са Мая Манолова да им разказва политически мърсотии от трибуната на НС по монокини.
cos
Че то това вече компромат ли е?
А както са на калъп с Ангел На
дали имат? Мая се чукаше преди това с много, но и с един кмет от център-дясно пространство. Това е морала на комунистите! Онождат се по един най-животински начин, но на това му викат сплотяване на колектива.
pepi
Жената си е жена и това че е на високо място в иерархията не и пречи да изпълнава женските си обязаности. Хвърлянето на подобни неща в полезрението на обществото е проява на лош вкус.
гузен негонен бяга!!
Значи, истина ще излезе, че пчеличката е оперативно интересно лице, тя затуй опищя парламента, че я следяли???? Ами на камерите туй им е работата, бе, момиче!!!!!
Сергей Станишев
Этот наш современный Казанова будет гледать Парламент завперед през кривой макарон. Как на него не стыдно? Он резилит целая болхарская социалистическая партия. Негодяй. А для Мая просто у меня нет слова. Как она не можеть поставить под контрол этот сорбеж.
До Калъпа
Абе, ти интелектуално ли се онождаш?
МЪДЬО
АБЕ КЪДЕ СА ТИЯ СНИМКИ ДАЙТЕ ДАГИ ВИДИМ
Маечка е жена и като такава задникът си е неин-може да прави с него каквото си иска!А този със снимките просто колекционира природни бедствия и нява вкус!Голи кукумявки колекционирал-ама че нещастник!
старица
Много се радвам, че с нашите данъци ДАНС си правят порно забавления. . . Щеше ми се да кажа, че трябва да се санкционират тези, които ни нахлуват в личния живот, ама как се наказва ДАНС?Затуй престъпниците ще си действат на воля, защото сигурно са грозни и не правят секс и не са интересни за снимане.
arhar
Евтин пиар от страна на пчеличката . . . Чак пък толкова да се интересуваме от личния и живот ?!
arhar
Ако един средно - статистически българин гледа порно снимки с пчеличката, то от това ще се повиши ли жизненият му стандарт, сиреч ще взема ли заплата като в Германия ? Ами тогава защо пчеличката ни занимава със себе си ? Аз бих предпочел да отида на Бузлуджа и да консумирам бира с кебапчета, вместо да гледам пчеличката в главната роля ! Очи пълни, тумбак празен . . .
Тя също е човек и може да бъде гола, нали?
Виж, Фидосова би била по-секси, не сте ли съгласни?
Политиката на Бойко и Цецо:
ШАНТАЖ И КОМПРОМАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пресцентър на ДАНС
Не показваме голите снимките на Мая, защото този сайт се чете и от лица ненавършили 18 години. Не бива да им се дава повод да дялкат чекии или по научному да анунират. Нашите ученици имат задължението да си учат уроците, и не бива да ги разконцентрираме. Когато порастнат ще ги покажем.
ПЕДРО
Не разбирам кому са нужни снимки! Майчето като се изправи на парламентарната трибуна и започва да върти виртуални минети на цялата зала; от ДПС я смятат за богиня, ама обичат да гледат и задните части на Фидосова. . .
долу бкп
не ща да ги виждам . няма да мога да спя.
Дядо Коко
До долу бкп. Че недей спа, за да се приспиваш можеш да ми направиш една -две сфирки. Заповядай!!
Бузлуджа !!!
Моля ви качете ги на Майчето и на Първанова за да ги видим, моля те ОГИ!!!!, ПОМОЛИ ДРАШКОВ ДА ТИ ГИ ДАДЕ !!!!!!!!!
sergei cenov na 59.g,

napishete kak da vidim tezi kyrvetini

0 + 0 - !
Ина
Е, и? Какво ненормално има в това по време на полов акт да си гол. Вие моралистите облечени ли го правите?Не гледайте през ключалките на хората, а работете, не изхвърляйте боклука от прозорците, , не злобейте, защото злобата разболява.
От секса по-голяма радост има ли?
Лъжи
Искат да компрометират Майчето, защото е най-ефективната парламентаристка от ЛЕВИТЕ. Конкурира се с КУРнелийката по ефективност. Мая, защо се излагаш с тая мърша А. Н. ?! Ти си достойна за по-горен МУЖ!
Веска
То е ясно, че Мая е заплашена с някакъв компромат, защото от известно време се скатава и не излиза нито с въпроси, нито с реплики. А ако наистина ДАНС ПРАВЯТ ТОВА, ТЕ СА БОКЛУЦИ. Получават най-високите заплати в държавата, за да вършат най-мръсната работа - воайорството.
ха-ха-ха
докарахме я до там, че станахме народ от дупета!Дупета в парламента, дупета в болниците, в училищата, в търговията. Изнасяме и дупета за света, дупета са и повечето писачи по форумите. Без дупе май нищо не се постига. . . . а българи!
Костов
Хей вие от ДАНС, не бъдете егоисти. Искаме снимките, искаме снимките!. . . . . . . . . . . . .
вещ
в началото на 50 год. нашите от ДС снимали жената на английския посланик у нас гола с любовники и и ги показали, като мислили, че по този начин ще я вербоват, а тя знаете ли какво им казала-мъжът ми ще бъде възхитен като види снимките ми
Такива ли са функциите на ДАНС
Възмутително е в безпрецедентно тежката ситуация в България скъпоструващата на гражданите ДАНС да се занимават с воайорство на политици и ги рекетират за своите користни цели. Ако това е националната ни сигурност то по-добре е да я закрият и всички до един да бъдат уволнени. От това държавата само ще спечели, освобождавайки се от крайно неразумни разходи при пълна липса на национална сигурност.
дядо Йоцо
Господин Стефанов, пак статия без автор????!!! Е, дано този път сте доволен от коментарите!!!!
СЛУГИНАЖА НА Г-Н СТЕФАНОВ МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ. ЗНАЕШ ЛИ СТЕФАНОВ КАКВО ПРАВИ СЪПРУГАТА ТИ В КОМАНДИРОВКА С КОЛЕГИТЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО? ДА ТИ ИЗПРАТИМ ЛИ СНИМКИ ЗА ЛИЧНИЯ И ЖИВОТ?
чичата
дайте ни порното с фидосова
Черен кон
Мама ви, пуснете порното с Фидоска! Ега ти и егоистите. Пуснете я да види ламята и юнакът, който я обяздил.
От стадото
pepi Вторник, 2 Август 2011, 13:10:48 Жената си е жена и това че е на високо място в иерархията не и пречи да изпълнава женските си обязаности. Като си публична личност, ти си пример (и олицетворение) за морал на нацията и за т'ва трябва да си озаптиш гъзо!
от портньорските служби
Страхотен атестат за ДАНС!
komentira6
mai4eto ne e tolkova stra6na, dori simpati4na. ei dans da ne iskarat goli snimki na iskra fidosova 4e togava 6te stane stra6no
Jean de Moscou
Ах, дамачки мои. Защо не започнете да печелите от сексфилми вместо да се пените в българския и европейския парламент.
Към драскачите - комунисти
Хайде сега тук наглите дръскачи на комунистите едва ли не трябва да и пляскаме на Майчето че е с женен мъж и не си е в собственото легло. Тук не става въпрос за Федосова а за вашето Майче-дето устата и е толкова голяма , че все ъкъл дава и се прави едва ли не на морален съдник за всяко действие на Герб. Ако това беше някой от Герб какво щеше да стане . Цял километражен филм и то доста изопъчен щеше да излеше, защото комунистите за едно нищо скалъпиха толкова флашки а сега лайкучката Мая ще я изкараме и звезда. Само като чета форумите и се дразня на вашият различен аршин и наглост. Сега да не кажете че курвалъка е похвален.
Kaлфaтa
Ако пуснат в Интернет порно-клипа на Куневата със Симо-2 - осигурява си президенското кресло за следните 5 години!
Карина
Мокри сънища на джурналя, да се пъхнат и под чаршафите, че да не изпуснат нещо.
ммммм
Ако за М. Манолова може да се спретне пълнометражен филм, то за А. Първанова може да се спретне сериал с времетраене като на "Дързост и красота"
ми, че те
огнярите от училищата в Добрич също знаят доста "нещица" за Първанова. . .
Соня
Това е нармално за две класически проститутки , прикрити като политички.
B.R.
Стефанов, да не са спрели да си плащат та ги врънкате през сайта, а? Аре пуснете нещо за любовниците на президента, че отдавна не сте актуализирали флашките с несретни ченгесарски лъжи
ЗАПОЗНАТ
ДАНС РАЗПОЛАГА И СЪС СНИМКИТЕ НА ЦЕЦОВАТА БУЛКА С ХАДЖОЛ ВЕЛИНОВ, НО ПОРАДИ ТОВА ЧЕ СА МНОГО БРУТАЛНИ СА ЗАСЕКРЕТЕНИ И МОГАТ ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ САМО В МАЛКИТЕ ЧАСОВЕ!!!
ВЪЗМУТЕН
ТОВА ЛИ ПРАВЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН В ДАНС????СНИМАТ ДЕПУТАТИ И САБИРАТ КОМПРОМАТИ!!!ЗАБРАВИХ, ЧЕ В ПРОМЕЖДУТАЦИТЕ СЕ ПРАСКАТ И СНИМАТ ЗА СПОМЕН!
ЗЕВС
Аре стига с тая ДАНС!!!!То нема такава служба!
ha-ha
Предлагам БСП - да издава собствен Плейбой. С девойки като Мая, Илияна, и други електората няма да скучае. Пък и ние който не сме симпатизанти на тази партия (?) ще се забавляваме от сърце. Аз бих искала да я вида тази снимка например. Още повече в комбинация с . . . . . . . . . . .
КОЙ Е ТОЗИ НЕЩАСТНИК, НА КОГОТ
ако бях аз, досега да съм го отрязал на дръвника с брадвата. . .
бии тъпана
Русо гладно няма, готина пичка за всичко става, ама тая и за компромати не я бива.
БГ
Знаете ли че Курнелия била кръстена и на двете си баби. Едната била Нела а пък другата била к. рва. Та едновременно зарадвали и двете. Мая пък оправдава името си каца на всяко цвете стига да стърчи.
СТАР СЕДЕСАР
И АЗ ИСКАМ ГЪЗА НА МАЯ !!!!!
онодко
И аз искам да видя снимките!!!!!
Пешо2(00)
Само да не се окаже, че БСП само си пуска уж компроматчетата, че после Станишката да каже - ГЕРБ само така печелят.
пан
хубавата МАЯ! въобще да не ти пука от разни мръсни сладострастници. бъди свестната политичка, а вличния си живот прави каквото си искаш. а ТИКВИТЕ нека продължават да снимат. има защо. . . . . . . .
Фен съм на закръглените форми на Фидосова. Има за дълбока оран.
нона
Тази г-жа ми е толкова противна, че не искам да я виждам изобщо нито с дрехи нито без дрехи.
Афоня
Люлблю Вас Мая, сказал он, пизду бодая !
Войн
кога ще бъде направена пълна данъчна ревизия на милионерите на прехода като доган, овчаров, костов, велчев и прочие измет Кога ще заемат полагащотот им се место в затвора вместо по медиите ????
Сексперт
Снимките не се показват заради това, че задникът на Манолова е пъпчив като фейса на Ангелчето й, та може зрителите да се объркат. Освен това тя не познава епилацията или самобръсначката и е обрасла като мече, та интимностите й почти не се забелязват с невъоръжено око. . . :(
Венцислав,

задникът на Мая Манолова е як

0 + 0 - !
Избирател
Искам Мая пчеличката по монокини на трибуната по време на петъчния парламентарен контрол. Тя сега е на море но като се върне ще е "пичка трошачка" от всякъде.
ама еййй
брех тези кюстендилски сливи, много сладки бе!
Ох котьо Майчето по цицки. .
Квото и да е, смениха фейса - едно време баба Цола, сега Мая. Обаче Фидосова е номер 1, номер 2 пък е жената-мъж Цецко Цачев!
Красная плесень
За рулем пизда.
вот тебе,подруга
http://www. youtube. com/watch?v=7VV_tvNcF04
Мая- да не ти пука!
Мая да не и пука. Да си ги държат и ако рекат да ги пуснат поне има какво да радва окото. Онзи хермафродит Цецко Цачева защо никой не я е снимал в тайна любовна квартира. Така, че за който има компромати -да каже ами извадете ги и какво от това!?Женен, ерген-какво значение има? Все тая- всичко живо вече кръшка. Нас избирателите не ни интересува кой с кого е под завивката. Важното е да НЕ краде и за каквото е отишъл там- да върши работа.
въпрос
ТРАКтурчето ли е автора?
Д-р Менгеле
Дисфункция на щит. жлеза. Блондирана мангалка.
Менгеле, чакам събраните ти съ,

Уважаеми д-р Менгеле, с нетърпение очаквам издаването на събраните Ви съчинения!

0 + 0 - !
Калпав ви е сайта, иначе щях да ви пейстна една мокра снимка на Цецка Цачева и Румен пЕтков
папарак
Мая поне си я бива на вид. Я си представете хардснимките на Искра Фидосова с Бойко Борисов. Какво красиво съчетание между парламентарна и изпълнителна власт. А като гледам и слушам Мая, дреме и на пчеличката за компроматите, ако ги има.
ТАРАС
БАЛЕТИСТИТЕ ОТ ДАНС ПО ЦЯЛ ДЕН ГЛЕДАТ СНИМКИТЕ И МЛАТЯТ ЧЕКИИ!!!С ДРУГИ ДУМИ РАБОТЯТ ЗА ТРИЦЕБС!!!
Еректорат Електоратов.
На ДАНС да се спре финансирането. Всички да се уволнят без пенсии. Да си продават порното на свободния пазар и да си изкарват хляба от него. Порното с Фидосова в Турция и арабския свят. Със Станишев в гей средите. С Бойко по спортните канали. С Цецко в криминалните хроники. Най трудно ще се продава с Мая Манолова, само на вътрешен пазар в партийни клубове.
харакири
Най-добре голите снимки на М. Манолова да излезнат като предизборен плакат на БСП за президетските избори. БСПпарите тогава ги очаква голееем успех.
АЙНЩАЙН
Е С ТОВА ЛИ ВЕЧЕ СЕ ЗАНИМАВА ДАНС????С ПОРНОГРАФИЯ????ТАЯ СЛУЖБА ДРУГИ ФУНКЦИИ НЯМА ЛИ?????ИЛИ ПРОСТО НА ЦОКО И НА БОКО ИМ СЕ ГЛЕДАТ ГОЛОТИЙКИ???
Пароструйко
Втори ден вече как съм еректирал от новината, не моем се обърнем по корем, спиме само по гръб! Блазе му на оня, дето я е праснал Майчето, братья! Чрез плодов сок - към полов скок!
captain Jack Sparrow
Тя се шиба с Ангел Найденов, ама това не е Найден Ангелов, а Джефри Ръш от "Карибски пирати". Найденов е в командировка, а Ръш снима нов политически екшън като "Бесни Страшни Пенсии", и затове се подвизава в парламента.
Ясно!
Предизборната война с компромати вече започна. Ясно и О. Стефанов на коя страна на барикадата е! Огняне, поне се постарай по-малко да ти личи!
az
и аз искам да видя снимките !Дайте ги насам !Уффф аман от простотия!
ВСИЧКИ КОМУНИСТИ-СОЦИАЛИСТИ-МАРКСИСТИ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ В СВЕТА, ЗАЩОТО ТЕ ИЗБИХА НАД 250 000 000, ГЛАВНО В РУСИЯ И КИТАЙ, А В БЪЛГАРИЯ ДА ГИ ВКАРАТ ЗА 25 ГОДИНИ В ЗАТВОРА И СЛЕД ТОВА ДА ГИ ДЕПОРТИРАТ ПРИ ШЕФОФЕТЕ ИМ В МОСКВА! БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ СОЦИАЛИСТИ-МАСОНИ, КОЙТО СЕ ОКАЗАХА МАСОВИ УБИЙЦИ, УБИЛИ 4. 17 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ХИТЛЕР!
Долу БСП! На сапун!
12
ВСИЧКИ КОМУНИСТИ-СОЦИАЛИСТИ-МАРКСИСТИ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ В СВЕТА, ЗАЩОТО ТЕ ИЗБИХА НАД 250 000 000, ГЛАВНО В РУСИЯ И КИТАЙ, А В БЪЛГАРИЯ ДА ГИ ВКАРАТ ЗА 25 ГОДИНИ В ЗАТВОРА И СЛЕД ТОВА ДА ГИ ДЕПОРТИРАТ ПРИ ШЕФОФЕТЕ ИМ В МОСКВА! БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ СОЦИАЛИСТИ-МАСОНИ, КОЙТО СЕ ОКАЗАХА МАСОВИ УБИЙЦИ, УБИЛИ 4. 17 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ХИТЛЕР!
флашката
ООООООООООООО-ХХХХХХХХХХХХ !!!!!!!! ААААААААААААААААА-ХХХХХХ !!!!!!!!
миша
Оги, нали както човека ОТ СТАДОТО , знаеш кой стои зад имената:ЯСНО! АЙНЩАЙН; МАЯ-ДА НЕ ТИ ПУКА;ПАНКОМЕНТИРАЩДЯДО ЙОЦО;ИНА;СТАРИЦА. . . Дааа, не се учудвай, нали се сещаш, че кюстендилската старица не стои мирна. Бръщолеви, бръщолеви, както в парламента и смята , че хората я слушат, а не знае горкана, че не искат дори да я гледат и гасят телевизорите си. Страх ги е хорицата да не ги отрови от екрана. Не мога да си представя баба Яга яхнала Найденов. Мая да не си фантазира, че това е метлата й. Нали е болен мозъка й. Г-н Стефанов, проверихте ли Найденов за СПИН. Вън от Парламента на тия смръдльовци, вън. Но курвата си е курва и такава ще си остане. Но по добре ще е ДАНС да подушат за далаверите на Мая Манолова:ТЕЦ-овете, връзките й с Галеви. . . Непременно ще попаднат на смърднята й. . . и хоп в затвора!!!Иначе аз не бих си губил времето да гледам порно клипчета с тая червена застаряваща курва, грозна е!
нема да имат я на фиодосовна
Е па да, ша имат на опозицията, това им е работата. . . нема да имат на фиодосовна я . . .
arhar
Царот е гол. . . . http://www. segabg. com/online/IMG/8949/0003-large. jpg
Труман
Явно фрог нюс се е поставил в услуга на жълтия печат и управляващите. Няма простотия на която да не са дали гласност. А простолюдието изпада в екстас точно от такива простотии . На бедните духом подобни простотии и небивалици му идват като мехлем на душата.
simeon
Che ste mashi na upravlyavashtite na vsekigo e izvestno. No che se mesite vav lichnia givot na tezi gospogi e dolno i otvartitelno. Tova e dostoino za sagalenie. NEGODNICI<NSHTASTNICI.
чОПЪР
ДАНС-АГЕНЦИЯ ЗА ПОРНО И НАМЕСА В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ! ЕГАТИ МРЪСОТИЯТА И ВОНЯТА, КОЯТА ИЗЛЪЧВА!КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ , КАКВИ ПРАВА?ДЕЙСТВИТЕЛНО У НАС ВСИЧКО Е СКАПАНО, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ НЕОБВЪРЗАНИТЕ БЪЛГАРИ! .
Бисер
ЧОПЪР, да не си случайно др. Найденов?
има и по интересни неща
Че какво лошо има в здравия секс? А и Първанова си е парче и половина! Какво общо има тука моралът? Аз бих се възмутил само ако го правеха на публично място. Но определено повече ме смущава фактът, че тези които добре си преживяват от моите данъци се забавляват като едни дърти перверзници да киризят и надничат в нечия пазва. И това струва на хазната 100 милиона! Трябва ли да се профукат 100 милиона за да узнаем, че и Майчето се чука като всички нас и че на Ангел още му става пишката (ашколсун!). А с кого го прави, това вече не е наша работа.
ВАЖНО! ЗА МАЯ МАНОЛОВА
ХАРАКТЕРИСТИКА ЗА МАЯ МАНОЛОВА. . . Хора, искам да ви запозная с духа на Езавел, а вие може да припознаете коя личност от Парламента, е обладана от този дух. Езавел е воюваща и бореща се , която работи чрез КОНТРОЛИРАЩА МАНИПУЛАЦИЯ. Жената Езавел е като АКУЛА, изключително ПОРОЧНА и ОПАСНА. Тя ОБИКАЛЯ ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ, търсейки своята п л я ч к а-лесно подаващи се на изкушения хора. Езавел обича да привлича хората към себе си и да ги държи далеч от тези, които наистина могат да говорят в живота им. Езавел винаги оставя следи от ХАОС, ОБЪРКВАНЕ, РАЗРУШЕНИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ И УНИЩОЖЕНИЕ. Жената Езавел е ПРЕЛЪСТЯВАЩА и КОНТРОЛИРАЩА МАНИПУЛАТОРКА. Тя ЗАБИВА НОЖ В ГЪРБА. Знае как да открие слабостите ви, да изледва душата ви и да ви ОБЪРКА и ТОРМОЗИ. Езавел идва да ОТКРАДНЕ БЛАГОСЛОВЕНИЯТА ви. Преследва единствено СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС. Езавел ПЕЧЕЛИ АВТОРИТЕТА СИ ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИИ. Тя е КЛАСИЧЕСКИ ЗЛАТОТЪРСАЧ. . . ТЯ КРАДЕ!!! Езавел ГОВОРИ, ГОВОРИ, освобождавайки думи, които подкопават и сеят семена на съмнение и нев
ВАЖНО! ЗА МАЯ МАНОЛОВА
ПРОДЪЛЖЕНИЕ. . . Езавел ГОВОРИ, ГОВОРИ, освобождавайки думи, които подкопават и сеят семена на съмнение и неверие във вас, за да ви отслабят. Жената Езавел винаги се БОРИ , ВЕРБАЛИЗИРА и атакува хората в позиция на авторитет. Това е начина , по който оперира дявола. Езавел се НАСЛАЖДАВА НА ВЛАСТТА. ПРЕСЛЕДВА МЪЖЕ С ВЛАСТ И УЗУРПИРА АВТОРИТЕТА ИМ. Много мъже използват войствените способности на Езавел, за да свърши тя МРЪСНАТА ИМ РАБОТА , а това само заздравява ДЕМОНИЗМА Й. Тези жени са прелъстителки и ПРОСТИТУТКИ и искат да сте емоционално зависими от тях. Езавел се прави на РЕЛИГИОЗНА и иска да е винаги ПОЛИТИЧЕСКИ права. Оставя след себе си СКРЪБ, РАЗРУШЕНИЯ. Тя ще НАХЛУЕ В СЕМЕЙСТВОТО ВИ, ЩЕ РАЗРУШИ БРАКА ВИ. Езавел се ПРИКРЕПЯ към ЛИДЕРИТЕ, ТЪРСИ ПОЗИЦИИ НА АВТОРИТЕТ. Появява се на места, където хората ще я забележат. ТЪРСАЧКА Е НА ИНФОРМАЦИЯ, иска да бъде хранена с информация за всичко, което се случва на другите. ОБИЧА ДА СЕЕ РАЗДОРИ, ЗАЯДЛИВА Е. Духът на Езавел иска да спре радостта, мира и любовта ви. С
ВАЖНО! ЗА МАЯ МАНОЛОВА
ПРОДЪЛЖЕНИЕ. . . . СЕКСУАЛНИЯТ ГРЯХ И ПЕРВЕРЗИИТЕ винаги присъстват във взаимоотношенията на Езавел. Повечето жени, притежаващи духа на Езавел ИЗПИТВАТ ЗЛОБА И ГОРЧИВИНА, защото са били отхвърлени. Гнева им минава границите на нормалния гняв. Езавел оперира и чрез МАГЬОСНИЧЕСТВО. Ето и Бог ни предупреждава :ОТКРОВЕНИЕ НА ЙОАНА гл. 2:20-24 "Но имам против тебе това, че търпиш жената Езавел. . . " "И дадох й време да се покае, но не иска да се покае от блутсвото си. Ето, Аз скоро ще я тръшна болна на легло;и ще сложа в голяма скръб онези , които прелюбодействат с нея, ако не се покаят от своите с нея дела. . "Слава на Бога! Хора, отстранете и изобличете ЕЗАВЕЛ / разбирайте МАЯ МАНОЛОВА/, за да не попаднете под гнева на БОГ
lost
За всички тъпаци тук с тъпите постове: Ако вие редовно правите секс, няма да се занимавате кой с кого се е чукал. Ще се чука с който си иска и колкото си иска. А за ваше сведение - ебането е по-сладко и от печурка!
Петкова
Моля кажете от къде можем да ги снемем, тъй като съм им фенка.
меги
веднъж у4аствах в оргия с мая тя мастурбираше докато бях пред нея на колене и един ме ебеше.
Петров,

Искам да чукам мая манолова - ще си платя колкото иска, ако е комерсиална - просто искам да я праскам ако някой има неин контакт, да ми го даде в мейла - благодаря

0 + 0 - !
Знам аз
Знаете ли защо са забранили на Майчето Манолова да се къпе в морето? Защото вмирисва рибата.
521631
521631

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах