Любка Качакова: Бойко се забавлява с министрите, защото познава тайните на древния Рим

285

|

18342

|15.08.2011
 Любка Качакова: Бойко се забавлява с министрите, защото познава тайните на древния Рим

Правителството няма грешен ход, но очаквам ремонт наесен; ако отиде на балотаж – Кунева е победител, казва Качакова.
Интервю на Васил Василев

- Г-жо Качакова, какво се случи с НДСВ – от партия с висок рейтинг, преди 2 години не стигна до парламента. Защо никой не пое вина за това?


- В политиката е като в армията - загубените битки са поражение първо за лидерите и после за всички останали. И въпреки, че в случая с НДСВ лидерът Симеон II бе последният, който имаше вина за тежката загуба. Той постъпи по нетипичен за нашите ширини начин и пое сам цялата отговорност. А истината е много проста – интригите в партийната централа до такава степен надделяха над разума и отговорността, че накрая изядоха главите и на главните действащи лица. Много хора си мислеха, че царят ще им завещае партията и те за вечни времена ще бъдат търсеният и ухажван балансьор.

- Кое попречи на т.нар. юпита да се справят с външния дълг и брейди облигациите, както твърдят някои финансисти?

- Аз не мисля, че е имало някога проблем с външния дълг. Обвинението към екипа, осъществил сделката, е, че загубата е точно 1 млрд. лева.Сделката беше нужна на България и няма нито един икономист, който да оспори колко разумно е да искаш разходите ти да са в евро, когато и приходите ти са в евро. Същото стана с всеки, който имаше договор за наем. Преди години договорите бяха в долари, а след въвеждането на валутния борд, задълженията масово се обърнаха в евро. Представете си, че вашият наем на жилището е в долари, а вашата заплата е в евро. И вие непрекъснато сте на щрек да следите какво ще е отношението долар/евро. Нали на драго сърце бихте се съгласили наемът да се фиксира в евро и вие да си знаете, че това е вашето задължение за години напред. Това ще ви позволи да планирате и други разходи – за кола и т.н. Същото е и с държавните финанси. И ако в личните сметки човек може да допусне и известна несигурност, то когато се правят сметките на държавата, трябва да си максимално предпазлив и да минимизираш всякакви рискове. Погледнато от всички страни за държавата бе абсолютно неразумно да продължава да поддържа 75% от дълга си в долари. Затова необходимостта от предсказуемост на лихвените плащания по дълга наложи неговото конвертиране от долари в евро. Обвиняват Милен Велчев, че има валутни загуби, заради това, че доларът поевтинял. Това е най-нелепото, което може да бъде отправено към един финансов министър – че не е предвидил курса на дадена валута. Да, курсът на долара падна и сделката се оказа на прицел, но имаше и много плюсове – кредитният рейтинг бе повишен, чуждите инвестиции бяха милиарди, хиляди нови работни места, лихвите по кредитите паднаха. Сега можем само да мечтаем за времето, когато банките се молеха да вземем кредит на окуражително ниски лихви. С две думи – на тази сделка трябва да се гледа само и единствено експертно, а не да се използва за политически атаки.

- Кой според вас е най-достоен, от досега известните кандидати, за президент?


- Присъствала съм на няколко срещи на Меглена Кунева с бизнеса и с граждани. Навсякъде я приемат добре. Хората се отпускат и говорят открито за проблемите си. Казвам отпускат със съжаление, защото самите те не крият, че живеем във времена, в които може и да пострадаш, ако се оплакваш от властта. Нейната кампания е много различна. Навсякъде ходи, дори когато я чакат 5 души, което няма значение. През 2001г. лично гуруто на изборните стратегии Жак Сегела ме посъветва да правя същото в София, за да победим срещу тогавашния премиер Иван Костов. За нея има само един въпрос – ще стигне ли до балотаж. На балотажа никой няма да може да я бие.

- Кои са провалите на Георги Първанов през двата му мандата като държавен глава?


- Работата на президента не е толкова видима, колкото на един министър. Той не реже ленти, не хвърля менчета с вода. Ако бяхме президентска република, щяхме да кажем – той състави добро или лошо правителство. Имаме президентска институция, лишена от всякакви механизми да влияе на процесите, които ежедневно вълнуват хората. На мен лично през тези 10 години ми направи силно впечатление фактът, че привличаше в екипа си добри експерти без да се съобразява с политическата им биография. Трябваше лично и много силно да се ангажира с борбата срещу изборните манипулации, подмяната на вота, купуването на гласове. В мирно време главнокомандващият трябва да брани не територии, а устоите на демокрацията. На един президент, и то по време на втория му и последен мандат, това би му отивало най-много.

- Какви грешки допуска правителството на ГЕРБ?

- ГЕРБ е Бойко Борисов. Там няма други. За Бойко Борисов мога само да кажа, че очевидно не само е чел историята за древния Рим, за Цезар, Помпей и Цицерон, но е и препрочитал до пълно усвояване на законите на властта. Дори понякога, като го гледам как се усмихва, гледайки министрите си, се питам, дали за него изпълнителната власт е по-ценна с рязането на ленти или с това, че му дава възможност да се забавлява, като се старае да прилага прочетеното хиляди години след великите императори. Що се отнася до кризата, правителството няма грешен ход и Министерство на финансите води най-правилната възможна политика в условия на криза. Бойко Борисов със сигурност не е еднакво доволен от всички министри и аз очаквам ремонт наесен, особено ако ГЕРБ издигнат кандидат за президент. Ние като че ли живеем от избори до избори. И най-доброто правителство да имаме, ние пак ще сме недоволни. Пак ще искаме нещо ново. И на всеки 4 години започваме отначало. Прав е Бойко Борисов да се моли за търпението на българите. Втори мандат ще му позволи да свърши повече. А и няма да иска да гледа по телевизията как някой друг реже лентите на магистралите, които той започва.

- Написахте „Срам ни е от вас” като „поздрав” за СДС на тениска. Защо г-н Костов, когото бихте в един от районите, продължи политическата си кариера, а вие се отдръпнахте от големия екран и активната политика?


- Тази прословута фланелка трябваше да бъде връчена на Иван Димов, тогава депутат от ОДС, заради неговия опит да промени един закон по изключително скандален начин. Аз уважавам Иван Костов заради държавническото му поведение по време на косовската криза. Костов побеля за няколко дни. Такива хора са нужни на България. Радвам се, че той е в парламента. В ДСБ има много стойностни хора, отлични експерти. Що се отнася до мен, не съм се отдръпнала. Не мога да се оплача, че ми липсва светлината на прожекторите. Щастлива съм, че когато някой ме познае на улицата, ме спира с добри думи. Много често ме питат за кладенците си, къде да ги регистрират и мен това наистина ме радва. Да сложим ред в държавата, като сложим ред в къщата си. Моите деца са малки, учат в две училища – френско и българско и аз нямам минута свободно време. Непрекъснато съм заета – или уча с тях, или сме на гимнастика, или на рисуване, или на театрална школа. Не съм амбициозна майка, просто искам да нямат време за телевизия. В политиката видях доста нелицеприятни неща, особено преди 10 години покрай историята с Булгартабак и моето уволняване от поста зам.-министър. Само за 6 месеца видях и горния, и долния праг в политиката. Това бе голям удар, незаслужен и грозен. Разбрах, че в политиката може да има място за всичко, но не и за благодарност или справедливост. След като преодолях този момент, станах смела като гърмян заек. По време на тройната коалиция имаше момент, в който ме заплашваха с уволнение и аз с усмивка отвръщах, че това съм го преживяла вече. Когато съм убедена, че съм права няма сила, която да ме пречупи. Ето Ви още една причина да бъда извън политиката.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

възмутен
От коя дупка изпълзя тази кривогледата?
Хммм
Ей, Срамната, Жак Сегела ли ти каза да занесеш един микробус сладоледи в мангалския квартал Христо Ботев? Знаем как би Костов! И като го би България цъфна и върза!
въпрос
Тая помакиня не беше ли от царските крадли? Някъде от къде пазарджишко?. . . Дето напрай някви золуми и гепи земи на някви селяни от тама?
fedoka
pomnia samo che taia dobre varteshe svirki po carsko vreme, spomniam si kak oshte s pochaneto na upravlenieto na madritskia moshenik, taia pachavra v dvijenie zaraboti apartament, za nula vreme kato ceco politicheskata volia. v momenta se vijda che ne e zabravila zanaiata si.
бт
Качак-сбирщина от остатъчни тютюне от различни фасове и угарки и всичко това сгънато в парче стар вестник. Ето това е качак. А качакова ?
Ти пък коя беше ма!?
bbb
Ох, на мама дундата!
Майнев
Замириса на политическа мърша . . .
айде, чупка
Коя си ти ма, пръдло?
bingo
Замирише ли на мърша веднага изпълзява всякаква гад като въпросната къчакова ли беше или там не знам как, важното за тях е отново да реанимират и се покажат че съществуват ако ли и да пълзят като някои жалки червеи.
simeon
Gospigo Kachakova, Moeto ubegdenie che e greshno da se pravi paralel ili che Borisov e vzel neshto ot epohata na velikyat Ciceron, Cezar ili Pompei. Vav dneshno vreme lipsva intelekta, ideite za pravene na politika. Edinstveno e nalice servilnichene pred chugdi sili i demonstrirana na muskoli kato chudovishteto Pompei, Dnes e vav sila za uchastieto vav vlastta edna kapka aristokratichen proizhod /falshiv/tegi poveche ot edna delva um.
защо ли не си спомням, тая коя беше?!А, да от забравената партия на мадридския крадец сакскобургготски?!АНАТЕМА!!!
Симеон ІІ
Банкрутирало и алчно курве
Симеон-Хасан
Това курве долетя през 2001г. , от Брюксел гола като пушка. С едно потниче под което нямаше почти нищо. Абсолютен скелет около 30-35 килограма тегло. Краде, граби, ама яко при това, плюска какво ли не. То не бяха имоти по морето на първа морка линия ИРАКЛИ, в планината също заграби имоти на хората, къде ли не, че и цял хотел от краденото сколаса да дигне. Накрая я ожениха за идшн крупен "почтен честен" бизнесмен виден крадец на прехода и ЕЙ я днес къде е . . . Важна , важна, напълняла вече не е онази през 2001г скумрия раздава интервюта.
тази ли?
Откак докараха величеството, от мутрите умиране има отърване няма. Това беше началото на края на БГ.
АЗзззз
Българина отдавна се е разделил с КАЧАКА! Не желае нито да го види нито да го слуша, особено когато се оправдава или казва колко велики са били: НДСВ, царчето и най-вече мрънкащия крадец МИЛЕН ВЕЛЧЕВ!!!!
Бойко знае тайните на злодеите
Интервю на министър-председателя, 26. 07. 2010 / 10:2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ВЪПРОС:- Когато вие бяхте главен секретар, имало ли е случай, когато не е имало политическа воля? МВР иска да прави нещо, но не му дават от горе. ОТГОВОР:- Веднага давам най-известния случай, заради който си подадох оставка. Значи имаш контрабандист номер 1 Иван Тодоров-Доктора, имаш финансов министър, парламентарен шеф, транспортен министър и перач на пари Амигото. Играят карти на яхта в Монако и гледат заедно състезания. Не можеш да кажеш, че тези хора случайно са се събрали там. Тогава, като отидох при тогавашния премиер и докладвах всичко, думите му бяха: “Ами трябва да им се извиниш, защото иначе ще падне правителството. ”
Бойко знае тайните на злодеите
- И аз отидох и си дадох оставката. Предполагам, че той осъзна колко по-сериозен може да стане проблемът. Няма да крия, че с две чужди служби правих това. Няма да ги споменавам, но две големи европейски служби със СРС-та бяха прехванали разговорите на босове от типа на Косьо Самоковеца, Иван Тодоров-Доктора. Там дори има протокол, който впоследствие даже прокурорите се бяха уплашили да протоколират. Имаше изказване на Иван Тодоров, че това пожарникарче първо ще го свалят, после ще го бият. Ето това е липса на политическа воля. Ако това сега на мен ми го докладват, не дай Боже да ми се случи, всички по веригата незабавно ще бъдат най-малкото отстранени и възложено разследване кой им е платил билета, защо са там, случайно ли е, как са се организирали, кой ги е завел. Защото има и версия, че е случайност, подведени са. Окей. Разследване до края. Ето един случай, защото е известен на медиите.
Гъзомийка
. . Тая кучка требе да носи фланелка с надпис: ^СРАМ МЕ Е ОТ МЕНЕ СИ^. Сега я пускат да забърсва лайната на боклуците М. Велчев, Н. Василев и пр. царска паплач, вкл Курева или как там беше. . . . Между впрочем независимо от всичко тая последната ще вземе само гласовете на тия 5 души, дето са и дошли на сгледата.
Бойко знае тайните на злодеите
ВЪПРОС:-Кои са били на тази среща в атинския хотел, за която писахме? ОТГОВОР:- Само ще кажа, че е истина, защото дойде като информация от една от най-големите служби в света. И нищо повече няма да кажа. Просто го казвам в подкрепа на вестника ви, да не кажат, че си измисляте.
бии тъпана
Жаби, жаби, язък за блатото, напълни се с мутри на светски педали, някои се наричат лордове, политически пачаври, жалки списватели, просотии и вулгаризми в коментарите, с една дума спрете с тези гадни политически и светски мърши, изчистете информационното пространство от тези нечистоплътни гадове и жалките им бръщолевения, дайте простор на смислени и почтени публикации от културни и грамотни (дай Боже да са останали и такива) автори, третиращи наистина актуални и полезни за обшеството теми. Квак, дано ме разберете!
Е.....? Любче, знаеш ли че зас
ама няма кой да те осъди , КОНФИСКУВА заграбеното от народа и тикне зад решетките. Че там да те натиснат ония лизбийки и олигавят оная ти работа. . . Ама за такива крадли няма справедливост и ТЕ днес не само живуркат от награбеното, ами и акъл дават по медиите на хората.
МалиЙЙЙЙ
к"ви ги написала:. . . . "станах смела като гърмян заек". . . . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ На тая веднага да и пуснат една рота мангали сцигани, да я опарвят и озаптят смелостта. Как се гаври с българите тази крадла, думи нямам.
ПИНОЧЕТ
Имам голям разговор за провеждане с величеството и цялата му камарила крадливи юпита и особено "задушевен" разговор с тази изявена крадла на прехода.
До Бий Тъпана
Пич, когато става въпрос за Качакова, Курева, Велчев, Симеоун, Станишев, Доган и подобни, не трябва да се говори учтиво, вежливо и внимателно. НИв бяхме такива ПРЕДИ въпросните индивиди да се прояват като алчни, подли и безсрамни съучастници на БГ. мафията. . Просто дойде времето да бъдем по-малко учтиви. .
Иначе е добре..
Цитат:Щастлива съм, че когато някой ме познае на улицата, ме спира с добри думи. Че Цезар, че Помпей. И скромно, и начетено. . да се чудиш как е успяло да стане по-голям боклук и от магистрална пачавра. Хем младо, хем лъже повече дърт цигнин
Нямам думи
Тази отврат дава интервю и политически прогнози?????????? Е това е да нямаш грам срам, от тъпотата си !!!!!!!!!! Към трите цепеници - румбата , калинка и качакова /малки са буквите !!/се приближава и куневата пръмовица , и чифутката капон !!!!!! Нахални кобили!
Гъзомийка
. . Тая кучка требе да носи фланелка с надпис: ^СРАМ МЕ Е ОТ МЕНЕ СИ^. Сега я пускат да забърсва лайната на боклуците М. Велчев, Н. Василев и пр. царска паплач, вкл Курева или как там беше. . . . Между впрочем независимо от всичко тая последната ще вземе само гласовете на тия 5 души, дето са и дошли на сгледата.
Гъзомийка
. . Тая кучка требе да носи фланелка с надпис: ^СРАМ МЕ Е ОТ МЕНЕ СИ^. Сега я пускат да забърсва лайната на боклуците М. Велчев, Н. Василев и пр. царска паплач, вкл Курева или как там беше. . . . Между впрочем независимо от всичко тая последната ще вземе само гласовете на тия 5 души, дето са и дошли на сгледата.
Браво!
Браво, Любке, много си точна! Не обръщай внимание на плювачите - те друго не могат.
Вуте
Колко завист, малеее. . . Жената казала верни неща, ама народинът не обича да му се казва истината, он си иска да го лажат.
arhar
04. 09. 476 г. е ПОСЛЕДНИЯТ ден от съществуването на Римската империя . . . По времето на Римската империя нямаше ли роби и робовладелци ?
един
СРАМ МЕ Е ОТ НЕЯ И ОТ СЕБЕПОДОБНИТЕ Й!
Браво, 11:47:55-Любка, "у
Е така се УСВОЯВАТ фондове, както е видно от сканирания договор на снимките по-горе http://segabg. com/online/article. asp?issueid=2266&sectionid=5&id=0001501:ЗА ПО-ДОБРА РЕАЛИЗАЦИЯ Читалище “Съзнание” в с. Гела, съвместно с фирма “Винара” ЕООД и община Смолян изпълнява проект “Осигуряване на възможности за заетост на 15 дългосрочно безработни младежи на възраст 18-29 години, регистрирани в бюрата по труда в област Смолян, при реконструкцията на съществуваща изгоряла постройка за изграждането на Обществен център в село Гела, община Смолян, финансиран по програма ФАР на ЕС “Насърчаване на заетостта сред младежите” и дъра-бъра с пералня, къпалня и докторска такава и накрая хотелче на Любчето.
Частно село Качаково.
Автор Божидар Божков: http://segabg. com/online/article. asp?issueid=2266&sectionid=5&id=0001501 ``````````````````````````````````````````````````````````` На 50 км над Смолян, в диплите на Родопите, сред почти девствена природа са разхвърляни махалите на Гела, любимото село на Любка Качакова. Зам. -министърът на екологията, нейният съпруг Петьо и тъстът Ангел Николов-Цацо са почти всеки уикенд там, а през лятото остават и за повече. Те се появяват в Гела през 2002 г. , доведени от тогавашната кметица Калинка Драганова. Мястото им харесва и купуват единствения хотел в селото. Оттогава инвестиционните апетити на фамилията се увеличават с всяка изминала година, за да стигнат до миналия петък, когато кумът на зам. -министъра- ирил Асенов, получи сертификат за изграждане в близост до Гела на мегакурорт с десетки писти, ски-влекове, лифтове и хотели. >>>
Частно село Качаково.
Колкото повече се окопават обаче по тези места Качакова и приятели, толкова повече се увеличава и непоносимостта между тях и гордите жители на Гела. Преди близо 2 г. хората от този край станаха известни в цяла България, след като направиха показно как се преборва британската бюрокрация. Предвождани от кметицата Драганова, те преградиха достъпа до Гела на английски туристи, тъй като посолството на Нейно величество бе отказало да издаде визи на селския фолклорен състав за фестивал в Уелс. Накрая британските дипломати отстъпиха, а ансамбълът се върна от Острова с няколко медала. Но това е вече в миналото. Селяните се справиха лесно с чуждите чиновници, но от 4 г. изглежда не могат да се оправят с родните големци-няма съсед на Качакови, който да не е проплакал от тях. Всичко започва със споменатата покупка на хотела. >>>
Частно село Качаково.
Той е бивш пионерски лагер. Правителството на Симеон обаче решава да го приватизира. Сградата и прилежащите й терени, както и много други подобни държавни постройки из планините и по морето, са прехвърлени в активите на фирма "Академика", чийто принципал е Министерство на образованието. Същата фирма преди време нашумя, вкарвайки като апортна вноска апетитен терен край Несебър за строеж на огромен хотел на дружество, свързано с брата на Милен Велчев - Георги. През октомври 2002 г. "Академика" продава масивната триетажна сграда в Гела и 2162 кв. м земя към нея на фирма "Винара", чийто собственик е тъстът на Качакова, за 62 010 лв. Експертната оценка, поръчана от държавната фирма, оценява имота за половината от тези пари. Даже само земята да бе купил на тази цена, новият собственик пак е на огромна печалба. По това време агенциите за недвижими имоти в Смолян извършват сделки с терени в Гела при минимални цени от 35 евро на кв. м, а днес цената е вече 50 евро. >>>
Частно село Качаково.
Самата продажба е извършена малко след като държавата налива в дома десетки хиляди левове за основен ремонт. Поставен е мрамор, тоалетните са облицовани с плочки, извършено е пълно замазване на сградата. Хотелът може да е купен на безценица, но пък заработва със солени за трите си звезди цени - едно спане струва между 35 и 40 лв. В съседство с хотела е бащината къща на Шинка Кехайова. При комунизма тя и родителите й били интернирани. След смъртта на Георги Димитров нейният баща казал на партиен активист, че наместо да окичват цялото село с черни знамена биха могли да раздадат плата на бедните за дрехи. Още на другия ден го пратили в лагер, а малката Шинка и майка й-изселили. Години по-късно ги реабилитирали, а Шинка до пенсионирането си е солистка на най-престижните ни държавни ансамбли - столичния "Филип Кутев" и този към радио Пловдив. >>>
Частно село Качаково.
След като се запознава с новите си съседи, Шинка научава с изумление от тях, че на практика вече не притежава нищо. "Те ми показаха акт за собственост и ми заявиха, че наред с хотела им била продадена цялата ми градина и част от земята под къщата ми", разказва Шинка. Оказало се, че няколко месеца преди сделката с "Винара" областният управител на Смолян Димитър Палагачев деактувал имотите на Шинка в частна държавна собственост и ги предоставил на "Академика" да ги продава. Служители на областната управа в Смолян първоначално опитаха да оправдаят действията на Палагачев с едно решение от 1987 г. Тогава държавата възнамерявала да разшири площта на детския дом, като изгради и спортен комплекс за сметка на земята на Кехайова. Направени били и първите стъпки към национализиране на частния имот, а в двора на Шинка били поставени няколко малки подпори за бъдещия градеж. Само че комунизмът паднал, преди процедурата да се задвижи докрай. За всеки случай Кехайова завежда дел
Частно село Качаково.
завежда дело за собствеността си, което на 8 декември 1991 г. спечелва. Съдът задължава държавата не само да признае частната собственост на жената и семейството й, но и да премахне бетонните подпори от двора й. Очевидно държавата не е изпълнила нито едното от двете-подпорите още си седят, а чиновниците от дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост" в областната администрация на Смолян така и не отписват от регистрите си земята на Шинка. Миналата седмица служител от отдела заяви най-официално, че това щяло да стане до един месец. Да, ама теренът е вече продаден. През 2002 г. Кехайова завежда дело и срещу "Винара" за имота си. На първа инстанция го печели, на втора го губи. Третата предстои. "Това си е спор между нея и държавата. Ако загубим делото на трета инстанция, ние ще заведем иск срещу държавата. На втора го спечелихме, защото намерихме свидетели, че навремето на Кехайова й е било платено обезщетение за имота", разясни пр
Граф Монте Кристо
Млада госпожо!На всички е ясно, че защищаваш другарчето си миленчо. Но не така пространно, защото лъсва безхаберието ти също в много посоки. Ето едната. Ако ти имаше 1000 долара кредит и претендираш , че си в нещата щеше ли да го трансформираш в 1000 евро.
Частно село Качаково.
разясни пред "Сега" зам. -министър Любка Качакова. Кехайова обаче си е извадила удостоверение, че никога не й е плащано обезщетение. "Земята уж не била моя, пък в началото Качакови ми подхвърляха, че са съгласни да ми я платят по 5 лева за квадрат", разказва Кехайова. Според Качакова двете никога не са говорили, само веднъж се разминали на улицата. Друг съсед на Качакови е Стойо Балабанов, който е реституирал нива точно до хотела. Откакто си е взел имота от държавата, не е могъл нито ден да го ползва, понеже нивата му се е оказала идеално място, през което колите на хотела да минават. "Тъкмо издигна ограда, а те я съборят и минават отгоре", оплаква се Стойо. В момента теренът му е превърнат в селски път и прилича на всичко друго, но не и на нива. >>>
Частно село Качаково.
"Качакови ми казаха да им го продам, но аз не искам да го продавам. Това си ми е бащино място и е ценно за мен", разказва Стойо. Наскоро от поземлената комисия в Смолян идвали да го мерят наново. Обяснили, че май имало някакви грешки при предишното замерване. "Всеки момент очаквам да ми го отнемат с някакви измислени решения, за да го дадат на Качакови, както сториха със земята на Шинка", приплаква Стойо. Миналото лято в Гела с ужас разбират, че свекърът на Качакова им е взел и читалището. В местния вестник "Отзвук" е публикувано платено съобщение на "Винара", в което фирмата обявява, че е спечелила търг по програма ФАР за младежка заетост при "реконструкция на съществуваща изгоряла постройка за изграждането на обществен център в село Гела". От почти 10 г. в Гела не е горяла къща. В читалището от време на време наистина са горяли свещи, но то си е цяло. >>>
Частно село Качаково.
Селяните веднага свикват общо събрание, където кметицата Драганова си признава, че е подписала 10-годишен договор с "Винара" за съвместна експлоатация на читалището. Ако не друго, то поне Качакови дали дума, че с парите от ФАР ще купят нов минибус, който да обслужва линията до Смолян. Минибусът наистина бил купен, но обслужва само гостите на хотела. А по линията до Смолян пъпли автобус, произведен в далечната 1951г. Не след дълго Калинка Драганова заболява от рак и умира. За кметски наместник е назначен съпругът й Христо. Той твърди, че не е виждал договора с "Винара", защото жена му не му казала къде го е оставила. Малко след съобщението в "Отзвук" в селото пристигат работници и изтърбушват читалищната постройка. Селяните още се чудят как от ФАР са отпуснали пари за проект, в чието заглавие се съдържа лъжа. Самата Качакова не отрече, че работят по проекта, но не пожела да коментира как е спечелен, защото не знаела кой го е съставял. "Читалището е публична общинск
Частно село Качаково.
Не смятам да провеждам образователна програма какво е публична общинска собственост", казва зам. -министърът. Разпоредителни сделки по закон с такава собственост наистина не могат да се извършват, но само ако се отнася за обикновен българин. При Качакови положението е по-специално. Към днешна дата читалището си стои все така изтърбушено отвън. Но ако човек успее да се промъкне вътре през зорко охраняваната странична врата, ще види, че общественият център всъщност е суперлуксозен СПА-център с джакузи, вани за масажи, спортна зала, кафене и още много глезотии. В него простосмъртните селяни от Гела нямат достъп. СПА-центърът даже вече се рекламира в сайта на хотел "Гела", която стартира със снимка на самата Качакова, ухилена до родопски язовир. Подир нея се явява и снимка на най-известния български гайдар бай Дафо. Колчем обаче някой му спомене на бай Дафо името Качакова и старецът веднага започва да сипе пиперливи изрази. "Нека аз да я зърна по пътя си, с тояга ще я гоня. Това чита
Частно село Качаково.
Точно зад читалището-СПА-център се намира нивата на Петър Дуванджиев. Понеже в Гела нямат отходна канализация, а читалището не разполага със септична яма, всичките фекалии от него и от клозетите на СПА-центъра се изливат директно в нивата му. "Там има капацитет да приемат по 200 души на ден и си представете каква пълноводна миризлива река се стича през имота ми в такива моменти", оплаква се Дуванджиев. Няколко поредни години той също предлагал да вземе читалището под аренда, но понеже е обикновен простосмъртен, му отказвали. Въпреки това на споменатото миналогодишно събрание бил единственият, който подкрепил кметицата за договора й с Качакови. Днес и той е сред селяните от Гела, които мислят, че е по-лесно да се справят с британските чиновници, отколкото с родните големци.
ТАРАС
БИХ КАЗАЛ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМА НИТО ЕДИН ПОЛЕЗЕН ХОД!!!ЦАЙТНОТ!!!
ФИНАЛ.Това бе новия морал.Да о
И те перфектно го направиха. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ СНИМКОВ РЕПОРТАЖ. една от снимките `````````````````````` луксозен СПА-център Кметският наместник на Гела седи ОМЪРЛУШЕН пред читалището, което изглежда изтърбушено отвън. ```````````````````````````````` ОКТОПОДА Е В ТРИУМФ.
Гръмовержец
Любке, нети знам потеклото , но не заставай зад такъв комунистически хищник като Кенева. Тя е опасна за бъдещето на България.
Гилотин
Качакова, как можеш да казваш , че Първанов привлича в екипа си хора с различни от комунистическите виждания. Не си наясно.
Кач
Моля не рекламирайте боклуците на комарджията
След грабежа на народа ЛАЙФ! Л
Много "НДСВ и Сие" Светски двойки http://bulphoto. com/categories/408/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Любка Качакова:Заместник-министър на икономиката в правителството на НДСВ 2001-2002г. София - Ревю на Джанфранко Фере http://www. bulphoto. com/persons/159/
Любка в тефтерчето на кадровик
. . . . „Следващата по големина партийна група в тефтерчето след ДПС е тази на НДСВ. Лично бившия министър на финансите Милен Велчев е в указателя на Красимир Георгиев, както и брат му Георги Велчев. Също така зам. министрите по тяхно време-Димитър Ивановски, Красимир Катев, Гато ал Джебури, ЛЮБКА КАЧАКОВА. В този списък също присъства и телефона на бившата председателка на НС Камелия Касабова, Калин Рогачев, Теодора Дренска" и т. н"- прочетено пред депутатите в българския Парламент.
От Шопа
т. нар. юпита на Симеон приличат много на Калинки. Никой не провери с какво звание са завършили "престижните факултети" в Англия. А Милен Велчев е направо некадърник, защото всички знаеха, че еврото ще бъде много силна валута и ще обезцени "свещенния" за комунягите долар, само той не "знаел". Язък му на дипломата, да си я закачи в клозета и да ѝ се любува когато сере. Фанелката "„Срам ни е от вас” ще му отива много добре на ГРУ агента Иван Костов, който се мъчи с всички сили да остане на политическата сцена. А за вас фанелка "СРАМ МЕ Е ОТ МЕНЕ СИ" ще ви стои отлично, ако евярно написаното във форума "Частно село Качаково".
до горния
ВЯРНО Е!Лесно е за проверка на фоктологията и няма как да има скирто покрито. Дела и документи. Още нещо, Архивите са живи. . .
От Шопа
А сега за банковите кредити. Как можеш да очакваш, пуйко, банките да дават кредити на хора без трудови договори или регистрирани на минимална заплата, макар и да получават 5 пъти повече на ръка?! Това беше възможно само за комуно-ченгесарската олигархия, които така и направи милионерите (лягат вечерта с 20 лв. и се събуждат на сутринта с 500, 000 ДМ. Може би и ти имаш примери в семейството?! В нормалните държави трябва да представиш пред банката истински доказателства за ежемесечна платежоспособност, а не фалшиви и несъществуващи фирми!
Шопе..
И копелето Велчев, и копелето Катев И копелето Василев и горната куфла Качакова много добре са знаели накъде върви доларът и накъде еврото. . Но като същи болкуци са решили да изпързалят собствената си държава в интерес на кредиторите и за техен си личен комисионен интерес. Ако го бяха направили тоя номер, в любимата им USA вече щяха да излежават присъди с много нули . . . Но тук и сега БГ прокуклатикура няма нито интелектуален капацитет , нито морални сили да ги размаже. . . Но народът ще ги помни барабар с номерата им и те ще си платят. . . вервайте ми.
bingo
Колеги от форума, защо не разисквате и не по-маловажният въпрос защо все в сайтчето на Огнянчо Ст. излизат подобни жалки интервюта. Каквато е същноста на О. Ст. такива са и авторите му в сайта.
тази тарикатка
явно подготвя и децата си да ни управляват. Тежко ни, ако пак ги допуснем тези юпита да се вихрят в държавата и да крадат!
До Бинго
Народът трябва да познава болкуците си и да ги държи под око за да не го изненадат. . В тоя смисъл сайтът на О. С. все пак върши некаква работа. .
ОККита
Пишлеметата на Симеон в правителството му не бяха ЮПИта а само ОККита: Образовани Крадливи Копелета /съкр ОКК/
Амчи тя държавата 14:36:47
вече е достатъчно окрадена. Като измрат и "овцете" къде доян на 95% бедни, докарани до просешка тояга и до тук. Нема.
ОККита
Пишлеметата на Симеон в правителството му не бяха ЮПИта а само ОККита: Образовани Крадливи Копелета /съкр ОКК/
Дреме и на Любчето..., на шун.
Забравихте как спретнаха на времето далаверата на която народа се върза и захапа кукчикта и юпитата 5 години вилняха. Крадоха като за севтовно!Етокак се правят лъжи и манипулира един народ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ОТКРИТО ПОСЛАНИЕ НА ВЕЛИКДЕНЦИ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ние, група участници в инициативата "Българският Великден" , живеещи в България и по света и работещи в български, чуждестранни и мултинационални компании, банки и други институции, със съзнанието на формирали през последната година истинско и действено движение на млади българи по света и у нас за добруването на България, ясно заявихме на втората великденска среща, че нашите идеи са надпартийни, затова ги предложихме на всички националноотговорни политически сили. Оценяваме, че основните партии са ги разгледали и възприемат част от тях в своите предизборни програми. >>>
Дреме и на Любчето..., на шун.
Съзнаваме обаче, че, преживял стотици години на войни и робство, десетки години на преходни периоди, на възход на надежди и срутване на кумири, нашият народ е изморен от обещания. Съзнаваме, че времето и хорското търпение не чакат, че е крайно наложително тази стабилизация да прерасне в растеж. За този растеж са нужни и нови лица, които със своята младост, енергия и ентусиазъм и в същото време със своите способности, знания, самочувствие и международен опит са призвани да го осъществят. В предизборния период е естествено будни млади хора с професионални и обществини изяви, включително и в инициативата "Българският Великден", да бъдат забелязани от политическите сили и да бъдат поканени в някоя от кандидат-депутатските листи - и те да приемат тази покана, за да имат възможност директно да осъществяват своите професионални и обществени идеи. Откроилите се във великденското движение Любка Василева Качакова и Николай Василев Василев са точно такива честни и способни българи и наши
Дреме и на Любчето..., на шун.
нашият парламент и държава само ще спечелят, ако ги имат. Затова се радваме на тяхната кандидатура за народни представители. Това няма нищо общо с политическите пристрастия на всеки от нас - всеки е свободен и ще гласува по своята съвест. Българският Великден" съществува като независима група от хора – разнородни, понякога противоречиви, нообединени преди всичко от професионалните, етичните и националните ценности. От нас – великденци, зависи да запазим и по-нататък духа на движението – непримирим и действен. Затова и занапред няма да си спестяваме критиката към управляващите, които и да са след 17 юни, ако те дават повод за това. И ще продължим да следим и участваме от професионалните си позиции в осъществяването на големите проекти за развитието на България. Където и да се намираме по света. >>>
Дреме и на Любчето..., на шун.
Даваме си сметка за голямата и драматична стъпка, която Любка и Николай предприемат, отказвайки се от добрите си позиции в престижни световни компании в развития свят, за да се включат директно в тежката работа за повеждане на нашата страна към възход. Съзнаваме, обаче, че, ако станат част от управлението на страната, те ще поемат не само привилегиите, а и отговорностите за него. Ние и тогава ще продължим да подкрепяме професионалните, полезни и необходими за България действия от тяхна страна. Но в същото време ние ще останем същите зорки великденци и спрямо тях и ще бъдем критични към тях, както бяхме критични заедно с тях. Пожелаваме им личен успех, а ние си пожелаваме в новия парламент да влязат наистина достойни българи. България има нужда от такива. 22. 5. 2001 г ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ БЕЛ. АВТ: Перфектно изпипано правено от СПЕЦ-ове по пропаганда и обработка на общественото мнение. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Walter Schellenberg- началник VI-ти Департамен
участници в "Българският
1) Албена Ватралова, София 2) Петър Петров, Перник и Малайзия 3) Тодор Й. Тодоров, София 4) Владимир Каролев, София 5) Даниел Беловарски , Стокхолм 6) Алекси Андонов, Будапеща 7) Мариана Тодорова, Женева 8) Спас Николов, България 9) Христо Генчев, Лондон 10) Ем ил Петров, Лондон 11) Александър Сапунджиев, Лондон 12) Жасмина Колева, Лондон 13) Радко Михайлов, Лондон 14) Емилия Григорова, Лондон 15) Краси Катев, Лондон 16) Боян Стоянов, Ню Йорк 17) Стенли Гьошев, САЩ 18) Елисавета Костова, САЩ 19) Ася Стоянова, САЩ 20) Деси Личева, Холандия 21) Христо Велков, Брюксел 22) Веселин Василев, Брюксел 23) Явор Драганов, Белгия 24) Симеон Кирков, Белгия 25) Момчил Митев, Германия 26) Тодор Тодоров, София
участници в "Българският
27) Борис Иванов, Виена 28) Огнян Чамурлийски, София 29) Иван Енчев, Германия 30) Илиан Илиев, Йоханесбург 31) София Касидова, Прага 32) Ивета Танчева, Лондон 33) Светослав Граменов, София 34) Иванка Иванова Питрек, Германия – съмишленик на великденци 35) Николай Савов, Германия 36) Ведрин Желязков, София 37) Стефан Николов, Оксфорд 38) Красимир Гаджоков – Торонто, Канада 39) Христослав Ангелов – Вашингтон, САЩ 40) Николай Колев – Сан Франсиско, САЩ 41) Орлин Мирчев – Сан Франсиско, САЩ 42) Биляна Раева, Брюксел 43) Люба Манолова, Холандия 44) Тaтянa Косekова, България 45) Снежана Апостолова 46) Мирела Александрова, София 47) Ганка Хаджипетрова, САЩ 48) Александър Петров, Виена 49) Светлозар Николов, Франкфурт 50) Павел Лазаров, Милано ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Бел. авт:"Браво" на режисьорите на прехода. Добре да избрали боклуците ръководени от зловещия Кобург по изпълнението на мисията да заблудят и излъжат цял народ продължавайки победния марш по разграбването на държа
участници в "Българският
държавата. Оценка отличен на тия шампиони на грабежа, конкуренти по крадене на шайката Иван Костовите приватизационни "демократични" бандити. ````````````````````````````````````````````````````` Walter Schellenberg)- началник VI-ти Департамент, Главно управление за имперска сигурност (РСХА)
ОККита
Пишлеметата на Симеон в правителството му не бяха ЮПИта а само ОККита: Образовани Крадливи Копелета /съкр ОКК/
коментар
когато качакова почне да обяснява машинациите на м. велчев с дълга може да се направи само едно нещо - да ги спукаш и двамата от БОЙ!
Оооооооо,15:39:54
амчи Пламен Орешарски ПЕРФЕКНО обяснил и какви са загубите за държавата. Има го в НЕТ-а.
Другото говно Орешарски
Другото говно Орешарски перфектно разбираше сехмата с перцакването на държавата, но не си помръдна задника да потърси сметка от калтака Велчев, когато стана министър. . . Интереса му клатеше феса А последния даже го направиха некакъв шеф към комисия към НС. Ограбиш ли държавата ставаш шеф на финасова комисия. . Ташак пълен.
до горния
така е, ама знае и професионално обяснил далаверата.
Любка Качакова
Дрънкайте си, че си нямате работа, да ми оближете онази мазната, пък аз нали съм милионерка, . . . . . . . . . . . . . . . . , от честните?!
Знаем, Любче знаем, че си от "честните" задминала даже "честния" почтен бизнесмен Стефан Софиянски.
http://frognews.bg/news_37979/
Качакова, не се отказвай от роднините си веднага, не е прилично.
Закопчаха "измамника"
така значи. . . очаква де прокуратурата в Пловдив да поиска най-тежката мярка "задържане под стража" за Венелин Качаков - финансов директор на „Еврохолидейз". Фирмата - туроператор ужили над 226 души с фалшива оферта в интернет-сайт за евтина, но луксозна почивка на Малдивите и остров Корфу. и т. н. ````````````````````````````````````` Тоя Венелин Качаков кръвно имат ли нещо общо с Любка. К"ъв и се пада?1-ви брат"чед или к"во? Я малко info по въпроса?Любке недей мълча и гледа от сайта горе ами кажи какъв ти се пада този мошеник.
капо ди капо тути
тия ни надминаха отвсякъде. "Коза Ностра" има ряпа да яде пред тази булка и нейните брат"чеди. . . .
!
МалиЙЙЙЙ, къдей тръгнала тая стринка да критикува и произнася по царските въпроси. Бе не се ли знае каква крадла е, ами ся да лъсне и цялото и роднинско потекло. От крадец и нагоре. . . , нека се убаво се видят к"ъв мат"рял са, де вика бат Бойко.
Доктор -сексолог
Тука чета, Любкадолетяла от Брюксел слаба като скумрия, с едно потниче"Срам ме е от Вас" и едва наболи гърдички. Вие какво искате? А, погледнете я сега горе на снимката как изглежда. Загладила косъма, свеж вид, красавица. Ма била крадла, ами такава е иначе как да забогатее?Откъде толкова милиони? Била лъгала с "величеството" народа, обещания за "оправяне" 800 дни и т. н, амчи ако не излъже как се идва на власт?Така си е, иначе многото нейни имоти откъде толкоз пари бе джанъм ако не се краднат от държавата?Но другото е по важното. Хубавия външен вид, здравословното състояние на индивида се заключава в 3 неща:Достатъчно финансови средства, купуване на силна храна и редовно ебане. Спазват ли се тези неща няма начин индивида да не добие достатъчно за възрастта си нужното тегло и хубав външен вид. Любка е образец на казаното.
бате Роби
Изберете ли Кунева-започва Гражданска война в България!Камък върху камък няма да остане!Мислете му после. 60 години България няма да може да си стъпи на крака!
фен на Любка
Ако се бе кандидатирала за поста с 2- ръце щях да гласувам за нея бате Роби. Оправна, пробивна красавица. Очите ми изтекоха да я гледам на екрана к"во оставаше на живо. Природата е била доста щедра към Любчето. Всичко и е дала. Е. . . , можеше по малко да краде, че да не бие чак толкоз на очи, ама нейсе. . . Не може всичко да е идеално.
Безпаричен
. . . . . . . . . . Вуте Понеделник, 15 Август 2011, 11:49:52Колко завист, малеее. . . Жената казала верни неща, ама народинът не обича да му се казва истината, он си иска да го лажат. . . . . . . . . . . . Тая крадла да върне парите, после ще видим!!!!!
Чича Пича
Браво Любче!!
Чича Пича
Чета ви коментарите български посерковци и се чудя обичате ли друго освен собствените си лайняни задници. Човек да се срамува, че е българин!
СЛОЖИЛА КОСТЮМ И НАПРАВИЛА КОК И ИСКА ДА МИНЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА СЕЛЯНКА, ЦИТИРАЙКИ РИМСКАТА ИСТОРИЯ, ПРИ ТОВА НЕВЕЖО И НАЙ-ПОВЪРХНОСТНО! ПО-ГОЛЯМА СЕЛЯНКА ОТ ТАЗИ НАХАЛНА ПРОСТЧАКА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ! ВИЖТЕ САМО КАКВО ПРАВИ В РОДНОТО СИ СЕЛО ГЕЛА?! ВЗЕЛИ СА ЗЕМИТЕ НА ХОРАТА, ЗАЩОТО НЕ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП/БСП! ЗАТОВА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ КАТО НЕЯ НА САПУН, ТАКА ПОНЕ МАЛКО ЩЕ ИМА ПОЛЗА ОТ ТЯХ ЗА ДРУГИТЕ ХОРА!
бате Роби
Някои толкова се срамуват, че са българи, че дори се возят на шведски коли. Хи-хи.
Чича Пича
Бате Роби, бате Роби! Кой те проста главо роди?Че милиционерите в МВР са много е ясно и за слепите!Но не очаквах чак такова масово омилиционерстване!Вие жалки коментаторчета сте се родили и ще си останете до копанката. Пък била тя платинена и обсипана с кристали Сваровски.
Пазарджиклия
Петьо!!!!Севделинкатаааа!Ако така моята жена се чукаше като твоята за кариера и постове-щях да и скъсам главата. Обаче ти е гот с паричките нали, мършо?Иначе щеше да си останеш един второразреден футболист тикан от баща си, известен с прякора си Чачо повече отколкото с името си.
Sin
Това е едно от безсмислията в българската политика. Безсмислия, родени от гласуването на избори по метода на "тука има, тика нема". Гласувания на народа, довел в политиката нищожества като Ж. Ганчев, Симеон две, ББ и пр. Не знам още колко години ще минат, но явно доста, докато нещата се урегулират. Дотогава неандерталци като ББ и ЦвЦв ще ни плюят в сурите от телевизорите всяка сутрин, случайни чафки като горната ще ни учат на морал, а престъпници ще правят "бизнес" на воля.
joro
Спомняме си те и теб бе качакова с фланелката срам ни е от вас , дойде в българия направи си далаверата , изгониха те от едното министерство , защото те набараха в далавера , направи свирка на подходящия човек и те върнаха отново в политиката да крадеш още. Срам ни е от теб , кажи как закупи хотела в с. Гела ? С далавера , кажи как пропищяха хората от тебе в селото? Качакова за нищо не ставаш , ама за нищо , такива като теб трябва да са в затвора а не да дават интервюта. Толкова си жалка в очите на хората , че си нямаш и представа , а относно Костов , ако не го бяхте бутнали заедно с комунистите и турците , сега България щеше да е много по добре. Гнус ме е да ти гледам свинското тяло и мазната физиономия.
Георги
Добре поне, че Господ и е дал приятна външност. Ако си мисли, че хората не знаят че НДСВ са нещо повече от банда престъпници, само може да я съжалява човек.
до Георги
Така е, жалкото че и ТЯ станала мафиотка.
Maleiii
Ало, мадмоазел ти за какви ни имаш ? Долар/лев =1, 4 Евро/лв= 1. 95! Че да не съм луд, че да искам разхода ми да е в евро ? Ти имаш ли ум в тая главичца или само мухи бръмчат там ?
Бойко БорисоВ
ЛАЙНАРКААААААААААААА
бате Роби
Някои са се докарали така, че като се завърти банкнотоброячът, изброява по 22 банкноти по сто кинта. Не за всички е така, но за вас може, нали. Милиционер ли?Нещатният състав на НРС какво е, според вас?
Валентин Церовски
Царю честити , каквото поиска реституирах ти . Каквото можах откраднах си .
Любка Качакова
Царю честити, каквото поисках постигнах, каквото можах откраднах си. . .
читател
Eдин тъпак говори за други тъпаци. Нищо смислено.
смолянчанин
Не сте прави бе хора! Качакова нищо на никой не е взела. Тая история с комшийката в Гела я раздухаха по телевизията и всички се вързаха, но истината е друга. Качакова купи станцията от държавата, а какво някой не е жзел от държавата преди 30 год не е проблем на качакова. Тая съседка загуби делата, защото се намериха живи свидетели които доказаха, че тя е получила от държавата преди 10 ноември обезщетение и онвинява качакова за нещо с което тази жена изобщо няма връзка. Тя плюеще по качакова защото така и наредиха от БСП в Пловдив-това е съседката Шина. Не завиждаите бе хора! Какъв хотел има качакова??? Къща на 3 етажа в село, където живеят 5 старци. Това да не са палатите по морето на Велчев та така плюете. Толкова злоба за нищо. По-спокойно бе хора. Как живеете с толкова злоба у вас. Ще се пръснете бе, или рак ще ви хване. Пазете се за по-добри дела.
СЪУЧЕНИК
Е КАК ДА НЕ ТЕ ДОСРАМЕЕ КАТО ЧЕТЕЩ ТИЯ ТЪПИ, ТЪПИ АМА ТЪПИ КОМЕНТАРИ. КОЙ ОТ ВАС ПОЗНАВА ТОВА МОМИЧЕ БЕ ГЛУПАЦИ С ГЛУПАЦИТЕ? ВИЕ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ПОСТИГАЛИ ЛИ СТЕ НЕЩО САМИ? ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ОТ КАКВО СЕМЕЙСТВО Е ТЯ, КАК Е ВЪЗПИТАВАНА? ВИЕ АКО ИМАХТЕ ЕДНА ХИЛЯДНА ОТ НЕИНИЯ МОРАЛ СИГУРНО ШЯХТЕ ДА ИСКАТЕ ЗА СВЕТЦИ ДА ВИ ОБЯВЯТ. ЗЛОБАТА ВИ Е ИЗПИЛА МОЗЪКА. АМА ЗАВИЖДАЙТЕ- ИМА ЗА КАКВО. ГОСПОД И Е ДАЛ, ДАЛ, ДАЛ. . .
наблюдател
Само заради това, че казва толкова добри думи за Костов, Качакова заслужава ако не друго то поне признание, че е обективна Дали е крала- не знам, ако онази къща в селото Гела се брои за хотела, за който толкова е плюят- тя е направо социално слаба в сравнение с всички останали с палатите по морето и Банско. А и от мой колега знам. че живеят с двете си деца в апартамент с две стаи в Мотописта, така че май нищо не е откраднала. Май други карадоха, ама и тя го отнесе.
опаа,
Павлик Морозовците от НДСВ се хвърлили в защита да защитават крадлата. Това н ИРАКЛИ на първа морска линия са нищо. А бе нищо не е взело момичето. И мъжа и, озвестен мошеник и той скромен, пращят от скромност.
Любка Качакова
А бе, крадох си яко, но защо чак сега се вижда и аз не разбрах?!
До съученик
Я напиши още един коментар , та и за тебе да има - приспособленец неприятен , не забелязваш ли , че интелектуалния й багаж е доста необещаващ!Горката кифла , колко била безобидна. . . . . . . . . . .
PINOCHET
TOWA, LAINANO, KRADLIWO, KURWE, OSHTE LI E ZIWA??????????????????????????
Помним те,помним
крадлива кокошко, втори път няма да ни излъжете !
ахахаааа
За нея има само един въпрос – ще стигне ли до балотаж. На балотажа никой няма да може да я бие. . . . ахахахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Емо
Любке цялата ви ФАМИЛИЯ сте мо
Тема във ФРОГ! ~~~~~~~~~~~~~ „Еврохолидейз” опукали 1/4 милион крадени париЧетвъртък, 18 Август 2011A+A- Организаторът на фалшивите почивки до Малдивите Венелин Качаков и аверите му са похарчили 250 000 лева от откраднати пари. Това съобщиха от прокуратурата в Пловдив, цитирани от Дарик и т. н.
съсед
Нямаше изобщо да пища коментар, но не мога да се сдържа, когато чета как хора, които не познават любка и мъжа и плюят и сипят куп лъжи. Е, мили хора, Любка и мъжа и си живеят в неговия 70м2 апартамент с двете си деца, крат си старата кола. Не знам на какво и завиждате. Не една поляна с тръни на Иракли, подарена от кума и за сватбата ли?Каква първа линия сънувате? Неината къща в гела, която направиха хотелче им взе здравето. Знаете ли как се прави бизнес от София в Гела? Вие изобщо някога презз живота си давали ли сте работа и хляб на някой за да разберете как се изкарват пари за заплати със селски туризъм. И то на кря на света, в едно село за което никой нямаще да знае ако не беше Любка да навдигне хората и кметицата срещу англичаните. Защото за разлика от вас аз бях свидетел как всичко организира самата Любка, но не се афищира, а остави славата за кметицата Калинка, Бог да я прости. Такъв човек е тя- много добри неща прави, на много хора помогна и помага и аз недоумявам как е възможна
Свилен-САЩ
Не знам какви хора четат този сайт, но като гледам коментарите за Любка си задавам въпроса, какви хора трябва да влязят в политиката в България за да се доволни тези които четат жабата. Ами щом и човек като качкова ви е крива и виновна за неволите, щом и тя дето един лев не открадна- и това много лесно може да си проверите- вижте и декларациите има ги в интернет, вижте я къде и как живее - щом и такива хора ви дразнят- ами стойте си в блатотото. Още 100 години си обичайте и хвалете ББ и Цецко с апартаментите.
Брат"чедите пак се включи
А, бе Свилене за каква декларация говориш, когато всеизвестен факт е, че те са формални и всеки депутат крие фактическата си собственост . Пресата гърми от стотици такива случаи на невярно попълване на собствеността. Като Любка толкова скромна я изкара, направи СПРАВКА за ИРАКЛИ и отоговори и при тая врътка ли е била честна?Апропо приемаме, че нищо не е крадила, другите юпита крали Любка не е седяла и гледала. . . Хайде да те видя сега. Кажи за ИРАКЛИ.
Чича Пича- До Съсед, Съученик
Господа, тези милиционерски тъпи глави няма да се вразумят от интелигентни ви думи!На тях им дай - "бой и само бой". По всички, които не се вместват в простотията им - лекари, учители, мениджъри, адвокати. . !Просто не им обръщайте внимание. А ние сме народ от магарета. И затова и управниците ни са такива. И пишещите по форумите. Магаретлъщината у нас се поощрява
до Чича Пича
Ами щото си крадец на прехода, някое крадливо юпи от кохортата на царя затуй така пишеш. Някой крадлив на прехода бандит дошъл да лъже във форума.
Свилен за Иракли
Господа, направте си труда да разберете какъв е тоя имот на Иракли на качакова. Аз се порових вместо вас и ето какво излезе. Имота около 3 дка е купен от ЧАСТНО ЛИЦЕ, А НЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ИЛИ ОБЩИНА НЕСЕБЪР от кума на Качакова. После той и го продава. Това са две сделки между ЧАСТНИ ЛИЦА и то когато качакова не е била никаква-нито депутат, нито министър. В какво обвинявате Качакова не разбирам???? Тя с каква власт е злоупотребила за да купи нещо от кума си?? Така можете да обвините всеки във всичко. Направо е смешно да търсите под вола теле. Нямам никакъв интерес да споря с вас или да защитавам Любка или други, но ВЪПРОСЪТ Е ПРИНЦИПЕН! Не може да се плюе по всеки, просто защото НЕ ИСКАМЕ ДА РАЗБЕРЕМ ЧЕ ИМА ЧИТАВИ ХОРА И ИЗВЪН ВАШАТА ПАРТИЯ ГЕРБ. По добре попитаите как Цветанов си купи апартаментите като зам кмет. Качакова като мен работи на запад за доста добри пари. Поинтересувайте се къде е била до 2001 и ще разберете. Или и да работиш на запад е престъпление според вас. ??? Да ви кажа че
Костов
Ами НДСВ не беше ли Симеон Сакскобургготски?
адвокат Живков
Моят приятел от в. Сега, който написа статията за Частно село Качаково трябва да знае, че за такъв, вече и документирано, пълен с лъжи материал във всяка нормална страна се плащат солидни обезщетения. Това момиче е спечелило всички дела срещу онази съседка, доказа се че нищо не е взела или присвоила от нея, читалището си е там, и него не е взела. А статията пълна с лъжи по нейн адрес продължава да се цитира по форумите. Абе момиче младо и зелено, наеми един добър адвокат и ги осъди тези от в. Сега. Просто си ги осъдила отвсякъде. Материалът е отвратителна манипулация. Само съд за такава 'журналистика". А Сашо Дончев има пари, не го жали!
гербер
Хубаво е интервюто. А ББ може само да се чуди и мае откъде Качакова знае какви книги той чете. Тази или е много умна или има близък, който е още по-близък на ББ. Ето ви сега тема за размисъл.
Така ли Свилене..., браво на т
голям адвокат на Любка се извъди. Май мязаш да си съпруга и "почтен честен" бизнесмен. Но понеже стана дума за КУМА що премълчаваш името му А?Той не е случаен индивид известен крадец на прехода. От СПИСЪКА на божествените е. . . ?Няма да го кажа, ТИ ще го кажеш. "ПЕЛЕРИК" и действията на кума в тази "сага" говори ли ти нещо това? Няма скрито покрито драги!Мила родна картинка.
Г-н адвоката къде дошъл да търси клиентела.
Свилен
До сега се дърлехте и ровехте в имотите на качакова. Като ви затвориха устата за иракли почнахте да питате за кума и. Кума и за разлика от вас дава хляб на 200 човека в Смолян, фабриката му работи за BMW и др. подобни. Перелик е само връх в Родопите. Това не е Банско. Само не разбирам какво общо има качакова с бизнеса на кума си и тнт. Вие сте болни мозъци. Вие просто сте луди от злоба. Май сте някакви допотопни злоби неудачници, които завиждат и на двете очи на другите. Това сте . Да сте живи и здрави ! Че какво е блатото България без жаби като вас.
Опала, Свиленчо
пак в акция и лъже ли лъже. А, бе Свиленчо колко пъти ти се казва, че форума не е селския площад ама хората разбраха и ако идеш сега там и редиш същите неща къде пишеш във форума ще те подгонят с пръчката. Всичко при Любчето низ от "случайности". Напеснала била тя и юпитата хубавите си западни служби и дошле видиш ли да се пържат във властта. БреееЙЙЙЙ страшен лъжец се извъди. ГЕЛА и хотела, случайност, имотите около селото случайност, ИРАКЛИ също случайност, КУМ-а богат почтен бизнесмен и това случайност, много случайности много нещо. Докога ще лъжеш бе?
Черен списък на фирмите, организациите и личностите, унищожаващи българската природа . Black list of companies, organizations and individuals destroying Bulgarian nature Schwarze Liste der Firmen, der Organisationen und der Einzelpersonen, die bulgarische Natur zerstoren Lista nera delle societa, degli enti e delle persone che distruggono l'ambiente naturale bulgaro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Любка Качакова - момата, по-известна с фанелката с надписa "Срам ни е от вас!", закупила на безценица чрез мошеничество сградата на читалището в с. Гела, обявена предварително за изгоряла. Сега видна матрона, собствeничка на малко спретнато СПА хотелче в същото това село, и нов (по неведом начин) собственик на чужди имоти в селото.
Инициатор за бетониране на една от най-красивите местности в Родопите чрез проекта за ски център "Супер Перелик". Главен инвеститор и собственик на половината от акциите на дружеството за изграждане на ски центъра е нейния кум, безнесменче от Смолян, чиято единствена дейност до сега е фирма за лека градинска мебел. Кака Любка притежава и едно спретнато, купено на безценица ("от роднини"), парцелче в местността Иракли, която съвсем "случайно", със заповед на МОСВ, излезе от мрежата Натура-2000. Вярна на обещанието, че няма да се намесва по въпроса за Иракли, Качакова си затвори очите пред опустошаването на река Вая. Само за сведение: Качакова тогава отговаряше за опазването на водите в България. Срамно, нали?
Чалга-певица
Интересни хора. Какво искат от Любка това, че намерила "правилният жокей"?И таз хубава, амчи ще го намери ами и то с много пари намерила и правилно!Фолкаджийката Рени го е казала точно:"Важното е да се е. еш с правилния човек". Или както казва един познат:вий се е. ете неправилно, после другите са ви виновни. Така че, хора, не мрънкайте майката му е в правилното е. . . е. Любчето ви го на дело показала в живота. . . Учете се от гъвкавостта на тази матрона има какво от нея да научите.
Грабежите на НДСВ.Защо Люпка и
Откъде и как натрупаха милионите!Ето току що БЛИЦ съобщава в темата: БИВШАТА РАЗУЗНАВАЧКА ИВАНКА КРЪСТИЛОВА: ВИЦЕПРЕМИЕР ОТ НДСВ БЕШЕ ПРЕВЕЛ 120 МИЛИОНА ЛЕВА В ЛИЧНАТА СИ СМЕТКА. Адвокат, собственик на професионален футболен клуб, бе теглил 30 000 евро в брой от касата за . . . обяд. http://www. blitz. bg/news/article/116237 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Резюме от интервюто ~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Имаше ли известни българи – бизнесмени, политици, които са използвали ДЗИ банк за нерегламентирани операции? - Имаше куриозни случаи. Един известен адвокат, собственик на професионален футболен клуб, при теглене в брой на каса сумата от 30 000 евро като основание в декларацията беше написал: “За обяд”. Констатирах също, че министър от НДСВ, един от вицепремиерите, беше наредил с платежно нареждане превод от бюджетната сметка на министерството в размер на 120 000 000 лв. на личната си сметка като физическо лице.
Грабежите на НДСВ.Защо Люпка и
- Толкова е нагло, че едва ли ще ви повярват! - Самата аз не вярвах на очите си, докато гледах операцията в листинга за наредените и получените преводи. Затова помолих определения представител от ръководството на ДЗИ банк за връзка с мен като проверяващ да ми предостави банковото досие на министъра като физическо лице и това на ръководеното от него министерство. Досиетата не ми бяха предоставени. Предоставен ми беше само оригиналът на платежното нареждане. То бе оформено с познатия ми почерк на министъра и подписано само с неговия подпис. Втори подпис на платежното нареждане нямаше. В графата основание за плащане беше написано: “Превод на сума”. Нищо друго. До този момент дори не бях чувала или чела в някоя страна от някой управник да е била извършвана такава нагла операция. Министърът явно е приел бюджета на управляваното от него министерство за свой собствен портфейл.
Грабежите на НДСВ.Защо Люпка и
Този същият, вече бивш министър, и днес си позволява да се изказва в медиите по важни за страната въпроси. Месец, след като ме спряха окончателно от проверката на ДЗИ банк, се срещнах на кафе с две мои познати. Едната сподели, че е посетила свой приятел, зам. -министър. Той се оказа от същото министерство, на което министърът беше превел сам на себе си милионите. Познатата ми разказа, че заварила зам. -министъра в прединфарктно състояние. Попитала го какво му има. Той й казал, че е констатирал огромна дупка, липсващи средства за милиони, от бюджета на министерството. Отишъл веднага при министъра с въпроса какво да прави. Министърът го отпратил грубо с думите: “Оправяй се, както знаеш”.
Грабежите на НДСВ.Защо Люпка и
Какво повече да се пише за "ЛЮПКА" и нейните колеги министри и зам. министри от НДСВ. ЗЛОВЕЩ АНСАМБЪЛ който е още на свобода, а не осъде конфискувано имуществото на тия злодеи-крадци на прехода и пратени в ЗАТВОРА. На всичкото отгоре в медиите и форумите хвърлени маса манипулатори да им защитават грабежите извършили над бълг. народ и държава. Такива крадли отвсякъде готови за ЗАТВОР като юпито Любка Качакова. ~~~~~~~~ край.
Инж.Модев
Качакова е от малкото свестни хора пребивавали в българската политика. познавам работата и като зам минисртър на екологията и знам каво и струваше да защитава интересите на България по отнощения на спорни въпроси с Турция в министерство управляано то ДПС. Язпвир Тунджа, споровете за резоска и тнт. А по отнощения на позицията и за р. Места- за това е малко да и сваляте щапка. Никой никога след 10 ноември не е зашитавал така наионалните интереси на страната. Позорно е хора, които нямат ниаква идея за това как е работила да я коментират. Още по=малко пък личният и живот. Ами аз за нея никога един ред не съм прочела в жълтите вестници. Ако тя беще някоя като Гергана паси или Кунева, които си пробиха път по най-лесния за една жена начин дали щяха да и простят Уикенд и другите. Качакова е друга порода просто. Объркали сте адреса/
Дънов
Любка е номер 1 ! Да пукнат дано всички злобари в тая държава! Пък може и да започе да се оправяме малко по малко. И внимавайте като се ядете с хората незаслужено, да не ви сполети съдбата на Георги Попов- онзи злополучен щеф на Булгартабак, заради който уволниха Качаков пред 10 г. Днес разбрах, че млад и зелен си е отищъл от този свят. Мир на праха му! А тези, които го подведоха тогава като Никито Василев- да ги яде съвестта сега, ако имат такава. Който причинява страдание- на себе си го прави. Сега плюйте още повече, не спирайте! така ви искам-от сутрин до вечер да плюете по форумите и хора, които заслужаат и такива като Качакова. Пък после- Госпо си знае работата.
До г-дата Инж.Модев и Дънов
написали глупостите и оправданията по долу. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ГОСПОДА пред вас не стои на петел гребена, или някоя Калинка като Любка Качакова. Нещо сте сбъркали адресата. Всичко по горе "низа" от случайности ви бе изброено. Няма да се повтарям. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ще прочетете книгите на Джек Лондон, - "Дивото зове" и "Белия зъб". Те ще са ви от полза. Там господа от тия книжки ще разберете какво значи да си член на ВЪЛЧЕ СТАДО. Длъжен си да "Виеш, като ВЪЛК иначе си изяден!!Анадънму"! Anladın mı? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ И накрая в този смисъл Любка Качакова не е паднала от небето а сепциално подбрана както останалите крадливи юпита за отбора, Вълчето стадо -НДСВ. >>>
До г-дата Инж.Модев и Дънов
Злодеи които периода 201-2005г. , съсипаха държавата нанесли страшни поражения на ОТЕЧЕСТВОТО. Това го оставям на тяхната съвест, която убеден съм нямат такава!Това са крадци на прехода до един на 100% без изключение които в една истинска правова държава всичките включитеулно Любка Качакова биха биле изправени пред съда, осъдени, конфискувано имуществото и лежат в затвора. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ София, 20-08-2011г.
!
Снимки от категория Правителство на БСП, НДСВ и ДПС BulPhoto. Com. Категория Правителство на БСП, НДСВ и ДПС в Булфото. Емел Етем разговаря с Тодор Модев, областен управител на София-град и съпругата му www. bulphoto. com/categories/993/
Мръсни предатели, изедници нар
къде боси из лука бе крадци със крадци. Не плачете, а ревете за ЗАТВОР Модевци и Сие Любки Качаковци, но няма кой.
от париж
Леле е е е майко! Не мога да повярвам. че едно абсолютно безобидно интервю на Любка Качакова е способно да отприши такава злоба и завист. Била забогатяла, била не знам си какво. Купища думи без нито един факт. Аз искам да знам тази Качакова колко апартамента има, кога ги е купила, от кой и тнт. Защото ако вие и по хора с нейното имотно състояние плюете и се ежите- то какво да кажем за вътрещния министър с неговите 6 апартамента. Защо не писахте във форумите тогава? Или ващите паертийни централки само чакат да се появи някой неуязвим като Качакова в публичното пространство и да ви дадат заповед: Огън! Не мие е никаква и ма мен Качакова ама явно достя хора ги е страх от нея щом дори интервю в някакъв жабешки сайт е способно да предизвика подобен залп от лъжи и манипулации по нейн адрес. Явно в това момиче има бъдеще.
до манипулатора от Париж
Много е елементарно установяването на собствеността г-н манипулатор. Любка пристигна на времето от Брюксел бедна като църковна мишка. НИЩО НЯМАШЕ КАТО СОБСТВЕНОСТ тогава. Направи СПРАВКА днес каква и е собствеността, капиталите и сам си направи преценката. Тук не е въпрос за злоба, завист и прочие простотии. А трябва да постигнеш нещо със свой ТРУД без даограбваш нечий и с ЛИЧНИ КАПИТАЛИ(наследствени), а не бръкнал в народната торба както юпитата сторили това периода 2001-2005г. , опоскали зверски държавата. Любка не прави изключение от НДСВ крадливото котило. Във НЕТ-а има снимка на СПАС РУСЕВ класния на юпитата с група НДСВ-бандити на яхтата в Монако. Там освен че цакали картите се е разпределяло кой какво ще вземе от тортата на властта и ТЕ го сториха. Като не знаеш нещо излишно не се обаждай.
Черен списък за бели дни
10 ноември 2010, http://morningseeker. wordpress. com/2010/11/10/ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Любка Качакова–Момата, по-известна с фланелката с надписa „Срам ни е от вас!“, закупила на безценица чрез мошеничество сградата на читалището в село Гела, обявена предварително за изгоряла. Сега видна матрона, собствeничка на малко спретнато СПА хотелче в същото това село, и нов (по неведом начин) собственик на чужди имоти в селото. Инициатор за бетониране на една от най-красивите местности в Родопите чрез проекта за ски център „Супер Перелик“.
След като забогатяла от грабеж
малко ЛАЙФ за отпускане на душата! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Снимки от категория Светски двойки BulPhoto. Com PhotoAgency Списанията "Анна", "Бюти" и "Имоти" събраха приятели на коледно парти в "Дали". Милен Велчев със съпругата си Симона вляво от него) и Любка Качакова. . . . . . . . . . . . . . . bulphoto. com/categories/408/
Кирил Асенов, "случайния&
Прехвърлят инвестициите от "Супер Боровец" към Перелик Царските хора смениха пистите. , Кирил Асенов кум на Любка Качакова ще участва в проект за 225 млн. евро в Родопите. ================================================= http://www. xtdev. com/ski/wmview_bg. php?ArtID=1280&fen=0 ================================================== Преди три дни подкрепа от държавата за инвестицията си получи спортно-туристически център "Перелик". Проектът предвижда под върха да се изградят 24 нови лифта и близо 55 км писти. Без хотели. Ще се използва съществуващата база на Пампорово. По-нататъшните планове са двата курорта да се свържат помежду си и след това с Мечи чал в един мегакомплекс за целогодишен туризъм. Цялостната инвестиция в "Перелик" се предвижда да бъде 225 млн. евро, а само за първите 3 г. - 94 млн. евро. Проектът вече е подкрепен с писмо от Банка ДСК. Акционери ще се набират публично - през борсата. С листването се е наел инвестицонен посредник "Булброкъ
Кирил Асенов, "случайния&
"Булброкърс" на Иво Прокопиев. Според него и Асенов интерес към проекта проявяват доста чуждестранни инвеститори. Тук "мотор" на идеята е смолянският бизнесмен Кирил Асенов. Той е първият производител на щори у нас, един от най-крупните предприемачи в района, близък до жълтата власт. Предприятията му са обединени под марката "Арексим", занимава се с производство на градински мебели, щори, изделия за машиностроенето, дори флопидискови устройства. Машиностроителният завод на "Арексим" в Смолян бе открит от бившия вицепремиер Лидия Шулева през лятото на 2004 г. Жестът на дясната ръка на Сакскобургготски не бе случаен, коментират местните. Асенов е кум на Любка Качакова, която е сред кръга юпита, вкарани от царя във властта. В момента Качакова е зам. -министър в ековедомството, а в предишния кабинет бе заместничка на Николай Василев в икономическото министерство. Асенов започва бизнеса си от един магазин за бижута от неблагородни метали в Смолян. Това с
Кирил Асенов, "случайния&
Това става в далечната 1990 г. За отварянето му ипотекира къщата на родителите си за заем. През 1993 г. започва производството на щори. Първият клиент се оказва Ръководството за въздушно движение (РВД), което поръчва пет огромни щори за кулата за управление на полетите. Със сертифицирането на проекта българската държава също се ангажира да помага за реализацията. Летище до Смолян и 100-километров трилентов път от Пловдив до града се предвижда да бъде инфраструктурната помощ, която бюджетът ще окаже на проекта за спортно-туристическия център. Според Асенов годишният приход по предварителни разчети след цялостното реализиране и на трите етапа е огромен. Приходите и печалбата могат да достигнат 300 млн. лв. годишно. Бъдещият спортно-туристически център "Перелик" ще обхване смолянските села Стойките, ГЕЛА къде предвидливо е СПА-хотела на Любка Качакова, Солища, Стикъл и Мугла. >>>
Кирил Асенов, "случайния&
Курортът ще включва система от писти, ски съоръжения, съоръжения за изкуствен сняг, 24 лифтови линии, заслони и подкрепителни пунктове на пистите, ски гардероби, просторни покрити паркинги, места за почивка, спорт и развлечения. Предвижда се той да се ползва през всички сезони - за трекинг, планинско колоездене, спелеология, тенис, плуване. На по-късен етап е предвидено изграждането на конгресен център и на голф игрище. За изграждането на съоръженията ще се използват вече обезлесени територии от гората. Така няма да се стигне до изсичане на дървета. Дори може да бъдат засадени повече нови, обеща Асенов. Строителството във високите части ще е ограничено, като над 1600 м надморска височина ще има само постройки, изисквани от нормативната уредба - съоръжения за поддържане на лифтовете. >>>
Кирил Асенов, "случайния&
Плановете на Асенов са строителството да започне още тази есен. В него ще бъдат ангажирани поне 400 души. След като заработи, спортно-туристическият център ще дава хляб на 3370 души. Проектът за превръщането на Перелик в мегакурорт със спортни съоръжения за целогодишна рекреация датира поне от 15-20 г. Заради амбицията да се свърже с Пампорово и Мечи чал той отдавна си е спечелил прозвището Супер Перелик. Дали и той ще се окаже толкова супер, колкото и проектът за Боровец, бъдещето ще покаже. Невена Мирчева, Щиляна Чакърова . в-к Стандарт, ВТОРНИК, 23 Май 2006
Кирил Асенов, "случайния&
Е. . . . господа манипулатори? Добре ги е подредила нещата "момата". Ашколсун на нея. В чисто семеен план нейния Петкона ръце трябва да я носи. Крадлива, нагла, пробивна добре в ЛИЧЕН план Любка си подредила работите!Наистина оправна булка. Ашколсун шапка и свалям и като ценител на красивото ще кажа, че в чисто физически план Любка е симпатична дори видно само от портрета красива дама. София, 20. 08. 2011г.
Забележете ! Кума Кирил откъде
. . . . "Това става в далечната 1990г. За отварянето му ипотекира къщата на родителите си за заем. През 1993г. , започва производството на щори. Първият клиент се оказва Ръководството за въздушно движение(РВД), което поръчва пет огромни щори за кулата за управление на полетите". . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Бел. авт:Е, как в ония далечни години някакъв беден смолянски цървул ще се окаже РВД негов 1-ви клиент?Как става тая работа бе?Как, ако ПАРТИЯТА не каже ДА на мероприятието. Как си го представя някой дървен философ като кардеца инж. МОДЕВ и прочие крадцина прехода. Ей ти казвам аз, страшни лъжци се навъдили в държавата. Гол и бос днес Кирил Асенов мултимилионер. Хайде бе. Така става то, циркове. . . . . . . . . . . . . София, 20. 08. 2011г.
За сведение само на Любка!
В стария блок където живеех през 1990г. , имах колега отворил също фирма за щори. Тъй си умря миналата година лека му пръст човечеца. Не забогатя, никой не стоеше зад него! К"во можа да изкара за семейството изкара. Това е живота Любке. Гледай си семейството момиче и с глупости не занимавай. Остави ги тези където ти се пишат "приятели". Те са по опасни условно казано от твоите критици, както в случая. Недей ще те излъжат.
Драгова
Много сте жалки всички, които се опитвате да обвинявате и раздавате правосъдие квалифицирайки днес Любка, утре някой друг. Всички са крадци за вас, всички са виновни ако имат богати приятели, кумуве и тнт. Аз от всичко прочетено до тук разбрах само едно- и най-почтения човек в Българиа, само да се докосне до политиката ще бъде оплют. Наистна недоумявам как си представяте че един интелигентен човек може да се върже на вашите глупости- какъв и кой бил кума на качакова????Ама какво общо има това с нея??? Ако кума и беще забогатял покрай нея- да, ама този човек видно от сайта на фирматаму е доста напред с метериала много преди качакова да влезе във властта. А тя ако беще от котилото на крадците едвали 2001 щеше да бъде уволнена така зрелищно от царя. После я тикнаха в МОСВ при турците. Никак не бих и завидял на политическата "кариера". Не знам вие на какво злобеете и завиждате. Апропо читалището в ГЕЛА е публична общинска собственост както всички читалища в България. Качакова ням
Ало госпожо Драгова
ти си не само мръсна но и гадна лъжкиня. А, бе вие тука изглежда най големите лъжци в републиката сте се събрали и в един хор и се опитвате да надлъгвате аудиторията. Напразно крадло, изедницо народна къде се опитваш да философстваш; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Никой не е против някой да е БОГАТ, стига това да го постигнал с ума си и труда си, а не като бъркал в бюджета на държавата както правили на 100% без изключение всички юпита начело сцаря; 2. Виждаш ли говедото крадец на прехода къде бе областен управител на София инж. Модев как си натисна гъза У стола. Знае, че целия е умирисан в корупционни лайна и затова си трае и правилно постъпва;>>>
Ало госпожо Драгова
3. Уволнил я царя защо обаче я уволнил?Уволнението и е месец март. 2002 г. , а не 2001 пак мръсно лъжеш. Ами изпокара се с Николай Василев и той я предложи за уволнение. Нали бяха 2-та приятели? Затова я уволни царя, не щото била умна и много принципна. Няма такъв филм, тя е в отбора на крадците и КРАДЕ както всички останали юпита. 4. АПРОПО общинска собственост, после публична общинска собственост, после "врътката" знаем как става и отива в ръцете на Любчето станало ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. Нещо строено някога от народа бам и на безценица в ръцете на "точния" човек Любчето зер трябва да стане цървуланата капиталистка съгласно схемата.
Модев
много моля да не ме бъркате с бившият областен управител. Аз съм доцент по хидрология и преподавател. Бил сум в много делегации с Качакова и пак ви казвам- това момиче направи много за защита на националните ни интереси по отнощение на Туция и Гърция. И не само. Тя събра очите на Европейската комисия като каза, че България не може да наказва свойте производители за липса на пречиствателни станции докато Будапеща, Белград и Букурещ изливат канализациите си в Дунав и от там в Черно море. Знаете ли какво стана в залата- гробна тишина. Е това е Качакова- човек с достойнство, който не казва ЙЕС като някои други. И това не е само мое мнение- всеки който е работил с нея я уважава. Не вички харесват директността и, но тя когато вярва в една кауза се бори докрай. И понеже знам как и къде живее- успокойте се- изобщо, ама изобщо няма на какво да и завиждате.
Ало госпожо Драгова
5. Да бе госпожо Драгова цървула КИРИЛ АСЕНОВ забогатял от бизнес със щори итака станал мултимилионер съвсем "случайно" е станал КУМ на Любчето. То всичкое "случайно" станало при тази хубавица. 6. Да не се окаже, че нейния мъж Петко къде 10 години дружали и той "случайно" се оказал съпруг на Любчето. Ако е така за "мераклиите има мегдан" значи? 7. Айди Драгова да ти дам един мат"рялец да попрочетеш к"ви други "случайни" работи правила Любчето. . . >>>
Ало госпожо Драгова
Любка Качакова се изпокара с шефа си! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ http://paper. standartnews. com/bg/article. php?d=&article=153731 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Враждата между зам-министърката по екологията Любка Качакова и шефа на ведомството Джевдет Чакъров не стихва. Тя се разгоря, след като стана ясно, че представителката на НДСВ в министерството е купила имот в с. Емона, недалеч от плажа Иракли. Природозащитници поискаха от екоминистерството да спре застрояването на плажа и обвиниха Качакова, че има интерес от бездействието на МОСВ. Веднага след това министърът поиска от нея декларация за лоялност, с която да гарантира, че няма конфликт на интереси. В отговор Качакова написа открито писмо до Чакъров, с което настоя да я освободи от всякакви срещи, които имат връзка с Иракли. Купила съм имота през 2004 г. , когато не съм заемала никаква длъжност в държавната администрация, затова обвиненията са незаслужени, декларира зам-министърката.
ЗАКЛЮЧЕНИЕотносно юпито Качако
Госпожо Драгова, ~~~~~~~~~~~~~ Оказва се че Качакова освен с Николай Василев, 5 години по късно през 2006г. , тя влиза в ковфликт с друг министър-Джевджет Чакъров. Съвсем "случайно Любка Качакова е в конфликт поради накърнени ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ. Хората настояват да се спре застрояването на плажа обаче Качакова не иска и има интерес от бездействието на МОСВ защото и тя "СЛУЧАЙНО" се оказва с имот на тази прекрасна морска ивица. А, бе всичко "случайно" става при тази булка. Ако вземе се обърка някой и вземе бръкне в гащите на Любка съвсем случайно разбира се няма да е грешка. Няма виновност, случайна работа ще да е. . .
Господин Модев,
ПОЗНАВАМ ви!В такъв случай не сте областния мошеник и затова изтеглям думите си назад. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Що се касае за другото, 1. убеден съм, че Любка е защитила нашияя държавен интерес на това поприще. Тя иначе е решително момиче. 2. Що се касае обаче за другото написано къде Любка бъркала в меда, облажила и както всички останали юпита с далавери забогатяла то не подлежи на коментар. На 100% е вярно и написаното остава в сила. 3. За кой ли път трябва да се каже:- НИКОЙ НЕ ЗАВИЖДА НА НИКОГО АКО Е ЗАБОГГАТЯЛ С ТРУДА СИ, А НЕ ОГРАБВАЛ ХАЗНАТА НА ДЪРЖАВАТА, както правили Любки, Драганки, Шулевки, Ралички Агайкини, Долорески, и пр, . крадливи свинки на прехода. Затова става въпрос.
Бел.авт:
Господин Модев наскоро, колко наскоро някъде преди месец съвсем НЕ-случайно се преплете името ви в един НЕ-случаен воден разговор. Дадох положителна оценка за Вас. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ София, 21. 08. 2011г.
Други въпроси?Някой да го щипе
и да не наясно с казуса? Казвал съм и ще го кажа отново. Едно уточнение обаче: Крадеца на прехода, другаря Иван Иванович Костов нарекъл народа "електорат", има една ценна мисъл:"Всички в България може да се окажем братовчеди". Не е сбъркал в казаното този злодей на прехода. Не брат"чеди, а дори цвета на бельото се знае на всеки гражданин, гащи, сутиени бикини, предпочитаия, вкусове всичко се знае. На някои дори и неприятния мирис на пръднята. Няма скрил се, както си мисли онзи смолянски цървул къде заложил на времето колибата на родителите си и днес стойки на мултимилонер. Колко са смешни, нямат си на представа. Тук парите без значение.
Изумен
Лелеееее, чак и пръднята на всеки му се знае бахмааму. . .
ЕСТЕТ
Красавица станала Любка Качакова, истинска мадона. Къде бе оная скумрия долетяло от Брюксел през 2001г. , с потничето "Срам ме е от вас", бедничко схлупено девойче, къде е днес. Някакво красиво цвете гледаме цъфнало горе на страницата, оправно, забогатяло. "Огън" момиче във "всяко" едно отношение, Петко на ръце да я носи. . .
предприемач
Вие сте луди за връзване бе хора! Качакова била богата. Направо да ви се чуди човек на акъла какви са ви критерийте за богатсво и забогатяване. Ако всеки който има собствени 70 м2 апартамент и някаква къща в някакво село с едни мижави 3 дка на място до което няма и селски път дори / аз знам къде е мястото на Качакова на иракли- и за пасище не става, идете ако имате високопроходим автомобил само:). Та това ли е богатсво според вас? Направо се чудя дали този сайт не го четат лумпенизирани от кризата хора, на които единствената радост е да четат собсвените си думи в интернет. Вие се самоопиянявате от собствената си лудост. По-добре се захванете с нещо полезно. Качакова както всеки от нас си има собствена съдба. Ако Господ е решил нещо- като например да стане наистина богата колкото на вас ви се привижда- то ще стане. Аз лично и пожелавам да забогатее наистина. Толкова милиони и приписахте, че няма начин Господ да не се погрижи поне малко от малко да си заслужи вашите тежки обвинения. Ама
опаа,
още един защитник от стадото. Този "предприемач" сигурно е бизнесмена мултимилионера със щорите. . . "случайния" кум на Любка г-н Кирил Асенов. Толкова сте смешни и жалки в словото, че ви се чудя как не се уморихте да лъжете.
до предприемач
Наи-накрая някой с акъла си да коментира. Само простотии в този сайт. Аз ако съм на Младен Мутафчийски направо ще му резна субсидията. То да те е срам да кажеш че четеш този сайт. То бива бива олигофрения, ама тази с коментарите на това интервю направо минаха всичко познато. Да се чуди човек отде има толкова врагове това момиче. Очевадно е че не е богата като другите юпита. Е какво искате бе хора? Не ви ли е страх че да пищещ клевети макар и анонимни е нещо като грях. И ако качакова нищо не подозира, Господ със сигурност ще се погрижи да има справедливост. Много искате справедливост като ви четох коментарите, но като получите справедливостта да се чудите откъде ви идва. Озаптете си малко отрицателната енергия че всичко се връща.
А, бе "умнико" 18:30
като си тръгнал да лъжеш поне си направи труда и направи СПРАВКА с декларацията която попълнила красивата Любка бидейки депутат на времето. Поне това да видиш апартамента и от 100 кв. м в Пазарджик, айди мани другото, но поне това. Ей ужас Любке тия са толкова прости, че ще те продадат и за 2 стотинки стига да им е гарантирана софрата. Дори не знаят как да лъжат, елементарно Уотсън, ами провери бе бунак?
Любче гледай го невежата18:52:
де иска да резне субсидията на г-н Мутафчийски. Той дори объркал адресата. Представяш ли колко изкукуригали мозъци влезли по форумите. Писал човека, решил да похвали работите и не се ориентирал правилно до кого е написаното. Ей ти казвам аз много народ е изпушил в горещините и готов за Карлуково. Не са добре хората.
Време е Любке да бъдеш поздрав
ще бъдеш критикувана такава каквато е истината по въпроса, но това не пречи да бъдем и джентълмени. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ House Music Поздрав за теб и цялото семйство!И глупаците да спрат да пишат и излагат с непроверени материали. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Best Summer House Music Hits 2011 - Lovely Beats Never End http://www. youtube. com/watch?v=xQRAVqDjx8M&feature=related ```````````````````````````` София, 21. 08. 2011г
семйство-семейство
?
шах.
от пазарджик
Хихихихихи абе глупако ами има апартамент в Пазарджик естествено. Нали е от там- или и бащиния и апаетамент ТИ СЕ СТРУВА ПАЛАТ. / Ти сигурно живеещ под лъвов мост, нема начин да си нормален просто/. Я вижте да не би да е откраднала от пионерската организация тази панелка!!! Веднага да се назначи експертиза. Охххх, така се забавлявам с вас.
мат на тъпака "пазарджик
Ами като има и пише някой по темата ПОСОЧВАТ се тия неща бе главанак. Никога не се работи по презумция, а посочват точно нещата. Ами като е естествено тогава "умника-предприемач" не да мълчи а да го е посочил в постинг 18:30:23. Но както писал на Любка такива тъпаци, гъзомийници като теб са готови не само ня но и майка си и баща си ще продадеш. Децата си дори стига това да ти гарантирана софрата. Старшен наглец си. Бегай да чистиш кочината на прасето. ФОРУМА не е лъжица за всяка уста.
поправка
Старшен- Страшен
Виждате ли инж.Модев
как днес неграмотността и невежество какви дълбоко корени са пуснали в нашето ОТЕЧЕСТВО. Виждате ли господин Инженер тези "калинки", които си мислят, че морето е до колене как се ерчат, зъбят, обиждат и тичат като пуле пред мама си. Как се правят на интересни и искат да блеснат, а те с простотиите плод на невежество стават още по смешни. Жалко за България била на времето в челната 10-тка по образованост в света. Но на ОЛИГАРСИТЕ управляващи държавата точно такъв мат"рял им е нужен. Ей като тези калинки тук дошли да показват простотиите, а те си мислят че разбират нещата!Най лесно се управлява народ от неграмотници. ~~~~~~~~~~~~ София, 21. 08. 2011г.
Специален Поздрав!
за Вас г-н Инженер. Здраве и успех на вас и вашето семейство!И помнете какво за вас написал. Вие сте добър човек и професионалист в работата. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Loona - latino lover http://www. youtube. com/watch?v=lqAoX4lhp4U ````````````````````` София, 21. 08. 2011г
Тая комунситическа кучка и селянка, на която сакото седи като ямурлук и лъже като циганка, за нейното предатеслтво и на нейното сенейство към Българският народ, незабавно на съд и доживотно в затвора!
АНАЛИЗА ПОКАЗВА, ЧЕ ТАЗИ СЕЛЯНКА, НА КОЯТО САКОТО НАИСТИНА СЕДИ КАТО ЯМУРЛУК, Е ЕДНА ЛЪЖЛИВА МАНИПУЛАТОРКА, КОЯТО СЕ ПОДПИСВА КАТО ЧОВЕК ОТ ЧИКАГО, ПАРИЖ, ПСЕВДО ИНЖЕНЕРИ МОДЕВЦИ И Т. Н. ! ПОРАДИ ОПИТИТЕ СИ ДА МАНИПУЛИРА, КОЛЕГИТЕ СИ, ТЯ СЕ ИЗПОКАРВА С ВСИЧКИТЕ СИ КОЛЕГИ И ЗАТОВА НАКРАЯ ЗАСЛУЖЕНО Я. . . . . . УВОЛНЯВАТ! ВРЕМЕ Е ФОРУМЪТ, СЪЩО ДА Я УВОЛНИ И ДА ПРЕСТАНЕ ДА Й ЧЕТЕ НЕЙНИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ, ОЬПОД РАЗЛИЧНИ И ФАЛШИВИ ИМЕНА И ДА Й ДАДЕ СВОБОДНО, ЗА ДА СИ ГЛЕДА МОДРЕНИЯТ ХОТЕЛ. КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ НАПЪЛНИ, ЗАЩОТО ПРОЕКТТ ЗА ПЕРЕЛИК Е СПРЯН! АКО ТАЗИ МАНИПУЛАТОРКА НЕ БЕШЕ СЕ СКАРАЛА С ВСИЧКИ КОЛЕГИ, ОСВЕН МИЛИОНИТЕ КОЙТО ОТКРАДНА , МОЖЕШЕ ДА ДОБАВИ ОЩЕ И ДА СТАНЕ КАТО ЮПИТО ВЕЛЧЕВ, НО ТОЙ БЕШЕ УМЕНИ И ЗТАОВА НЕ СЕ КАРАШ Е С НИКОЙ И СЕГА СИ КОТКА МИЛИАРДЪТ!
до 21:24:16
Лошо копиране /дубъл/ на нещата форумецо 21:24:16. За да приличат на моите постинги и заблудиш форума малко по деликатно е трябвало да го направиш. Ако имаш мнение кажи го, но недей се опитва да се криеш зад нечий гръб и постъпваш по такъв коварен начин. Становище по казуса съм дал. ~~~~~~~~~~~~~~~~ София, 21. 08. 2011г.
реалист
Ако не беше тъжно щеше да е смешно. Едно обикновено интервю да предизвика такава лава от обиди. Като гледам едните я плюят че е богата и грозна, дугите пишат лични впечатления и се опитват да я защитат. И едните и другите не ви разбирам. Тия дето плюят сигурно от това живеят, защото подобни коментари съм чел за всеки политик. Тия дето я защитават не знам за какво го правят. Защо си губите времето и хабите енергия като и от едните и от другите нищо не зависи. На Качакова със сигурност не и пука нито за едните нито за другите. А вие седите и пишете ли пишете. Наистина не ви разбирам. Ако някй ви плаща- е, това вече го разбирам.
до реалист 14:15:49
Ами като не разбираш, яж лук и чесън и излишно не обаждай. . .
реалист
Аз лук и чесън не знам дали ще ям, но очевидно този сайт има публика, която е толкова интелигентна, че никой свестен не го използва за рекалама. Изводите са за вас. Аз съм си добре в Париж.
до горния
Ами като си в Париж разхождай се под Арката, живей си живота, кой знай какъв крадец народен си, и глупости не пиши.
4-ти "Коневръз"
Едва ли е читава работа на “реалист”-14:29:39 къде похвалил във форума колко бил добре във Францията. Че как няма да е добре, цъфнал като майска роза даже подобно Петър Стоянов и много други преходни герои. в. "ШОУ" от 25 май 2010, алармира http://www. blitz. bg/news/article/79390) как експрезидента сдобил с имот в най-баровския курорт на френската Ривиера–Сен Тропе с комшийка известната в миналото актриса Брижит Бардо. Големият въпрос е откъде пари, пита журналистът Борис Ангелов, който бил известно време в Кан. Съпругата на Стоянов–Антонина, която е първообразът на госпожа Селянска от Мисия Лондон, пък се труди в Женева, където според запознати, обитава не по-малко луксозен дом. На френската Ривиера често могат да се срещнат и други известни българи, Румен Гайтански-“вълка”, който обичаше да води там Ивайла Бакалова,
Димата Руснака и настоящата му половинка Гергана, сестрата на Тодор Батков, която е женена за богат французин, несебърския милионер Чочо Александров и мнозина родни старлетки, които се въртят около богатите нашенци. В голямо имение в Кан ширнало се на 2000 кв. м площ "демократично" си вее гъзът бившата тв звезда близката до Стефан Софиянски г-жа Диляна Грозданова. Тази артиска на "демокрацията" нямала въобще намерение да се потопявала в мрачната българска действителност, независимо, че съпругът й Любомир Павлов отново започна да гради медийна империя на базата на новозакупените "Труд" и "24" часа. Подобно “реалист”-14:29:39 и на Дилянчето и харесамо много там далеч от българската действителност. Има си хас и как няма да са добре като пладнешки крадоха държавата духнаха с паричките в чужбина напазаруваха си палати и ся живеят. . .
Прелитащ
Ей много я харесаха тая булка и не могат да се отлепят от страницата и това е. И как ще отлепят портрета от само себе си говори. Как изглеждаше през 2001г. , онуй слабичко девойче 30 кила с дрешките, а ся къде е. . . ?Откъдето и да я погледнеш Любка, пред нея Афродита ряпа да яде. frognews. bg май раничко сне темата от заглавната. Мераклии да "писателстват" май още има. . .
The Bodyguard
Тъй как гледам работата за ВИП-персони, има ВИП-охранителни фирми. Особено при красиви жени каквато е богатата Любка това е резонно. В САЩ е така, нали са пример в много отношения и от тях учим. "The Bodyguard" Година:1992, Жанрове:Трилър, Романтичен, Драма, Режисьор:Мик Джаксън. В ролите:Уитни Хюстън, Бил Кобс, Деби Рейнолдс, Гари Кемп, Робърт Вул, Кевин Костнър и др.
"БОДИГАРД 2009"
Професионален Колеж по охрана и сигурност, „Св. Георги Победоносец" http://security-college-bg. com/sofia/novini/2009/01/29/_Bodigard_2009_ ```````````````````````````````````````` http://security-college-bg. com/sofia/ekip . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Генерал-майор Румен Ралчев, Управител, обственик и учередител на първите в България и на Балканите Колежи и гимназия по охрана и сигурност "Св. Георги Победоносец". Управител на "Балкан секюрити институт" и "Балкан секюрити груп". Илка Алексиева . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Директор, Завършила е с пълно отличие Военна академия "Г. С. Раковски". Определена е със заповед на Министъра на отбраната за отличник на специалност "Национална сигурност и отбрана", випуск 2006 г.
студент
Снимка на хубава жена ме накара да прочета това интервю. Не знам дали да я опрделя като богата или бедна- въпрос на критерии, но със сигурност не е нито кривогледа ???? нито грозна . Мисля обаче че е направила голяма грещка да дава интервю за този сайт. Много е олекнала само с този факт. За коментаторите мога да кажа- идете на лекар- някои от вас са съдистично настървени, има и диагноза, но ще я спестя. Направо не ми се мисли ако в ръцете на някои от вас попадне оръжие какво бихте направили. Май обаче повечето са "красиви" и "обичани" жени, които мразят тази грозотия качакова. Нищо ново под слънцето.
4-ти "Коневръз"
Със сигурност г-н "студента" удостил с присъствието си страницата на Л. Качакова има вкус към хубавато и финното като даденост на майката природа. Обаче иначе душата му е грозна, неетичен е към околните и му липсва обективност към ставащото в заобикалящата ни действителност. Колектива от 4-ти "Коневръз" го отдава това на неговата младост, неопитност за което му е простено. Нормално е за тази възраст да се мисли, че всичко де хвърчи се яде, ама не е така. С годините ще натрупа опит, ще се поошлайфа и такива глупости и квалификации тогава едва ли ще си позволи. Сега е пляснал на страницата глупости но така е. . . , младо и още зелено, къде казал народа.
Изкуствовед
Наистина както казва форумеца "студент" и на мен снимката ми направи особено впечатление. Портрет не само на хубава, бих казал красива българка. Жалко, че НДСВ, царя и всички юпита много крадоха народа и държавата, това е факт неоспорим и г-жа Качакова най вероятно се е плъзнала по тази плоскост, но това не замъглява нейната физическа красота, като изключим другото. . .
пи ар >>>
Наистина какво е да си пи ар?През последните години този въпрос си го задават все повече хора. Малцина са тези, които разбират същността и значението на “пи ара” като професия. Хората, заемащи подобна длъжност, нерядко са попаднали в ситуация, в която им се налага да обясняват какви са задълженията на пи ар експерта в една или друга област в обществено-личностните взаимоотношения. А те никак не са малко. Да бъдеш “пи ар” означава да бъдеш отговорен, достатъчно информиран и да градиш положителен имидж на ТОЗИ/ТАЗИ/личност, която те е наела да я представляваш. Именно “пи арът” е връзката между /ЛИЧНОСТТА/институцията/ и обществеността-пряко или непряко, използвайки различни информационни канали. ” Пи арът” е човекът, контактуващ с медията и захранващ я с достоверна и официална информация за всяко събитие ЛИЧНОСТТА/организацията/ която представлява. >>>
пи ар >>>
“пи арът” изправен пред ситуация да обяснява една или друга позиция никога не трябва да си позволява да прави "литературни" съчинения, а винаги да борави с факти. ”Пи арът” трябва да е изключително добре информиран. От него се изисква да следи зорко политическата обстановка в страната и извън нея и да е добър съветник. “Пи арът” трябва да бъде творческа и инициативна личност, експедитивна и комуникативна. Ето защо работатата му като специалист в тази област е не само отговорна и динамична, но и изключително приятна и носеща удовлетворение. Длъжността “пи ар” уверено и с бързи темпове навлиза в България и става част от работещия свят, хората вече осъзнават важността на един експерт по връзки с обществеността и е повече от сигурно, че тази длъжност ще навлиза все повече и повече в организациите и институциите в страната като неразривна част от структурата им. >>>
пи ар >>>
ИЗВОД: 1. Любка Качакова не е сбъркала, че излязла с интервю в ел. издание http://frognews. bg водеща електронна медия от общо 3 на брой най -посещавани от читатели, специалисти и най различни органи, организации и институции; . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2. Ако обаче някой иска да се движи напред в политико–икономическата среда и търси техните върхове на изява, което е нормално, то в случая по вече от задължително е наемането на опитен съветник, чийто функции са описани по горе. Иначе не става. ================================ София, 22. 08. 2011г.
познат
Качакова си гледа децата, учи много с тях, работи всяка събота и неделя в гела. Обикновено и трудолюбиво момиче. Доста скромна бих казал предвид физическите и данни. На живо е 100 пъти по-красива. И е безумно младолика. На 41 прилича на 30. И с хубавато дотук. Като добавим факта, че сама гледа и болните си родители, които са доста стари картинката хич не е за завиждане и вземете се засрамете всички форумци които я наричат крадливо юпи и не знам си още какви глупости. На нейния стандарт само глупак може да завижда, или както каза студента само грозни и неуважени жени.
жълт
Качакова няма нищо общо със сделката с дълга, булгартабак, бтк, е-ре-пе-тата. Затова тя има най-много врагове не в ГЕРБ или Костовата партя а в НДСВ. Не могат и не могат да и простят че си опази името. Затова я уважаваме много хора. Не можете да я очерните с имоти или пък с проекта Перелик на кума и. Той е съвсем друга бира и Качакова и да иска не може да влияе там. Всеки що годе интелигентен човек може да прецени кога има злоупотреба с власт и кога не. Бас държа че всички поръчкови материали като онзи за частното село Качаково, което съществува само в болния мозък на един журналист от Сега са поръчани от нашите приятели от НДСВ. А като гледах и коментарите май и те са от бивщите и колеги. Който не краде го изплюва системата. Елементарно. Или вие този филм не сте го гледали.
!
Божеееееееееее, всичките брат"чеди и шуранайки вкупом хвърлили върху амбразурите в защита на крадливото юпи. А га ядохме кифтетата и правихме имоти, туй се забрави вече нали?СПА-хотел сигурно с голо дупе прави. Оставяме настрани врътките докато се гушне читалището и стане от общинско в частно. Имот на 1-ва морска линия "ИРАКЛИ" извадено от Любка от "НАТУРА"-2000 сигурно и то с голо дупе купено. Не само тя и други като нея НДСВ-крадци не случайни си накупили местенцата, а бе българска му работа. Ся оправдания. . . Другите от разбойническата жълта банда крали, Любка стояла встрани и гледала. . .
да бе друга бира бил Кирил Асе
и тази "бира" съвсем случайно, ама наистина "случайно" видите ли се оказал кума на Любка. А сега де? Е чи как кум да речем не стана някой скромен даскал или лекар, инженер, някой чиновник колега на Петко и Любка, ами съвсем случайно станал почтения честен бизнесмен мултимилионера др. Асенов. Как става тая работа?И съвсем случайно ПРОЕКТА ПЕРЕЛИК вклюва и Гела където е СПА хотела на младото семейство. Брейййй хептен правят хората на ахмаци.
поздрав от Гела
Не съм братчет на Качакова а човек който има имот в Гела. Покрай историята с онази съседка и писаниците по вестниците цялото село настръхна срещу нея. Онази лудата Шина наистина уплаши хората че Качакова иска да им вземе читалището. И колко му е на един човек на село да го стреснеш с някой от София. Времето показа друго- читалището беше ремонтирано благодарение на мъжа и-той намери майстори, той им вися на главата. ТОВА ЧИТАЛИЩЕ НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА КАЧАКОВА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!!!!! Издълбаха мазето и там набутаха някакъв спа център. Читалището си е на селото и обшината. А хората които критикуваха Качакова сега ги е срам да я погледнат в очите. Ама тя пак им купува и гъбите и млякото и картофите -без нея са за никъде. Бай Дафо гайдаря преди да умре само това повтаряше- не трябваше да плюем по Любка, ама Шина ни подведе. Лека му пръст! Тъй че стига с това читалище. то е наше. Престанете да замесвате селото в тая история.
ДО " ! "
Абе господин ! Като си толкова отворен и раздаваш правосъдие и квалификации, що не си напишеш името поне. Значи ти когато плюеш по хората и сипеш конски лъжи си ОК. И трябва всички да ти ръколпяскаме. На какво да ти ръкопляскаме по-точно- на великото заключение че щом кума ти е богат - и ти и той сте крадци автоматично?, на още по великото че щом ползваш мазето на селското читалище ти автоматично го придобиваш и му ставаш собственик????. Ставате смешни. Обвинявате една жена чели недочели, чули недочули. Ами телефона на нейния хотел го има навсякъде- обадете и се пък я питайте каквото искате, излейте си душиците. Много е лесно да се криете зад препинателни знаци и да си пишете каквото ви падне. И защо тези които я познават и знаят истината да не пишат също? Само за плювачите ли да има място в нета. Егати изкукуригалите старци. Тази Любка ми стана още по-симпатична.
поздрав от София
Ааааааааааааааа, брат"чед не така. Га Любка и другите бяха на власт дошли по подъл начин като излъгаха цял народ и нагъваше ки"фтетата и бе убаво. Га грабеха и крадоха тоз народ и таз държава как турчин по турско не така грабил и крал туй нещем вече да ни се казва. Нещем да си спомняме мадритския лъжец и шайката крадливи юпита, които в името на "НОВИЯ МОРАЛ" майката ебаха на народ и държавица. Развилнели самодиви и жълти скопци побъркани тогава от грабежи туй нещем да ни се казва. Да пуснем ли речите на страницата произнесени от Любка Качакова по онова време с ЦЕЛ приспиване вниманието на народа да видиш к"ви слова к"во чудо надминала и ЦИЦЕРОН по красноречие с облечените в целофан миризливи като говно лъжи?Не тий работа Любка по онова време, бе зинала едни усти цял ще те глътне с патос обясняваща пътя на "светлото капиталистическо бъдеще"? Ся не било тъй, честна била Любка, тя не крала, другите крали, света вода ненапита. Айди бе. На живо е 100 пъти по-
поздрав от София
На живо била 100 пъти по-красива, безумно младолика, на 41 приличала на 30. Че кой го отрича това?Не 100, Любка е 1000 пъти станала по красива жена и човек-ЕСТЕТ ще се откаже от печалбата на тотото дори стига за малко да се отзове в компанията на тази елегантна мадона. Тя е разкошно разцъфтяла роза, истиско цвете в градина интелигентна дама в пълния смисъл на думата. . . , което си е така не може да се отрече. Да бе, ще се обадя на телефона следващия път. Да ида на почивка в СПА-хотела на Любка и Петко да хване пушката. Защото тогава като почиващ ще поискам подобно Мона Лиза как виси на стената в Лувъра и посетителите наслаждават на нейната красота, така Любка да е пред очите ми и наслаждавам на наша си в България истинска красота която майката природа била твърде щедра към Любка Качакова.
зрител
Егати жената!Шом толкова хора пишат за нея. И продължават да четат интервюто. Ей какво ли не прави женската хубост. Това е наи-коментираното интервю.
EСТЕТ
Айди още един в групата на почитателите на Любка. Няма кой да вярва, че съпруга и Петко с пушка трябва да варди красавицата и има защо? Битката за Троя за какво се води в древността? Ами кинолегендата Елизабет Тейлър починала на 79-годишна възраст в Лос Анджелис, блеснала в ролята на "Клеопатра" знаят ли за каквостава въпрос "калинките"?Ами в средновековието дворовете на кралете, Катерина Медичи и пр. , те са управлявали чрез мъжете си крале държавите. Ама иди обяснявай това на "калинки" разни, ЕЙ много народ прост и необразован нарочно докаран до това положение. Осакатени хора с осакатени души не оценяващи естетичното, красивото, финното в природата създадено да радва хората, да се наслаждават на тия красоти. . . .
Предложение до зрителя
К"во шъ кажеш да направим ПИ-ЯР Агенция "Качакова и Сие". Трябва да ти кажа че ако това стане ще удари всички PR-агенции в държавата включително и Агенцията на говедото Максим Бехар, къде се прави на голямата работа благодарение на баща си на времето, нищо че днес има милиарди на Сейшелите този капут.
професионален фотограф
Седя пред снимката и немея. . . , неземна красота.
!
съгласен фотографе, изваяно от вякъде това юпи. Природата си играла с четката, рисувала. . . , наистина неземна красота.
от вякъде-отвсякъде
гражданка
хубава и крадлива. точка.
до гражданката
Е хубава е ама не е крадлива. Като намерите и докажете какво е откраднала пак се обадете. Читалището-ясно не е откраднато, на селяните си е, двора на съседката- и той видно от писанията по горе- се оказало че е взет от държавата преди качакови да купят имота на тази съседка. Така- по време на сделката с дълга качакова е вече отдавна уволнена и по време на целия мандат на Симеон тя е една обикновена майка и си седи вкъщи. От 2005 до 2009 е в министерство на ДПС в което е девета дупка на кавала. Та господа не разбирам защо продължавате да пищете че е крала. Какво точно не разбирам??? Хайде затворете си плювалниците пред истината.
гражданка
ДА ама НЕ де рекъл Петко Бочаров. Много е хубава, ама и много крадлива. На електронен сайт http://nomtax. . . com/2007/08/blog-post_485. htm придружен със снимков материал е публикувано писмо нанемски турист. В него четем следното: ……………………………………………………………. . . . . . . . . . 09. август. 2007г. , Кошмарните проекти за бетониране на Иракли вече са реалност ……………………………………………. В писмо до МОСВ, немски турист алармира за незаконно застрояване на плажа на Иракли и замърсяване с боклуци и строителни материали. Ето превод на писмото: >>>
гражданка
Уважаеми Министър, На плажа Иракли, около 2 км южно от Обзор на българското Черноморско крайбрежие, има строеж на нови жилищни сгради директно на морския бряг, по което предполагам, че са пренебрегнати всички критерии за околната среда. Нормално е задължително условие за строителя да избегне всяко замърсяване на околната среда по време на строежа. Въпреки това, при посещението ми на плажа Иракли на 7 август 2007 г. , забелязах че този прекрасен плаж е много силно замърсен от строителния процес. По-специално, остатъци от сини изолационни панели (предполагам Полиуретан) са разнесени на много места по плажа. Моля вижте приложените снимки. Бих оценил високо ако европейските стандарти по околната среда могат да бъдат наложени за този строеж, и ако частично плажът бъде изчистен, и в добавка да бъде поддържан чист от строителя и през останалото време на строежа. Мисля, че това е минималното изискване, ако този строеж е разрешен на това прекрасно място. Любезно ви моля и се надявам на вашите бързи дейс
гражданка
действия срещу това замърсяване. Искрено Ваш, Йоханес Лаубах, снимките са от автора на писмото:В случая са налице безобразни нарушения. По всичко личи, че тази строителна дейност е кипяла по време на действащата забрана за строежи. Освен това, до момента няма нито една фирма, която да е получила разрешителните документи за строителство. Освен това, на снимките се вижда, че се строи на самия плаж. Виждат се и сапунените мехури на Банева и Захариев. Само преди 2 дни те твърдяха, че няма да се строи по-високо от 2 етажа и по-плътно от 20%. Вижте снимките - застрояването е почти 100%, на 5-6 етажа и с необратими увреждания върху ценните хабитати на Иракли. Напомням, че беше установено изсичане на ценна растителност на Иракли и унищожаване на два защитени хабитата. Унищожаването на ценни видове и местообитания е престъпление, дори и ако строежът бъде разрешен със задна дата. Кой е собственикът на това строително недоразумение? >>>
гражданка
Не е ли виновен, няма ли да бъде осъден? Пак ли?А министърът спомня ли си, че е получил това писмо? Любка Качакова сигурно и тя не знае нищо. Е, как ще знае нали и ТЯ чрез врътката с кума си също закупила на брега на морето имотец , пей сърце и “светлото капиталистическо бъдеще” пред нас . Ще си мълчи разбира се и прави на трясната с тухла. Ни лук яла ни лук мирисала. Страната ни е заприличала на бетонна кочина благодарение бездействието на министерството, където фактор била и Любка Качакова. Има ЧЕРЕН СПИСЪК НА МУТРИТЕ УНИЩОЖАВАЩИ БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА. В списъка са калпазаните така дословно е написано където ЛЮБКА КАЧАКОВА – “момата”, фигурира под №64. http://bgblacklist. . . com/2008/02/blog-post_2143. html . Във статия от 27. 08. 207г. , http://nomtax. . . com/2007/08/blog-post_23. html заглавие: >>>
гражданка
“МОСВ:Напук, Иракли няма да е под Защита” е написано следното:“Ясно е, че мутрите могат да си купят ОВОС-експерт за жълти стотинки. Въпросът е обаче колко са платили на министъра Джевдет Чакъров, за да извади от забраната точно мутренските парцели? Или може би тук е дала едно рамо ЛЮБКА КАЧАКОВА, която съвсем случайно си е купила почти без пари имот на Иракли, и съвсем случайно точно този имот също не попада в защитена зона. Че нашите министри са корумпирани и в червата, е повече от ясно, но мен ме гложди въпросът колко голям кокал са загризали този път. И кво сега, няма ли да накажат извършителите на безобразията по Вая?Както и друг път съм предполагал, изглежда, че случаят с Иракли се бойкотира от страна на властите. Въпреки доказаната значимост на Иракли, и въпреки безобразията на шепа мутри, властите не желаят да защитят адекватно тази територия. Същата стока като Любка е нейния кум с безобразията по сечищата вършени в “ПЕРЕЛИК” където се яко развихрил г-н КИРИЛ АСЕНОВ. Хората, природозащитниците
гражданка
неведнъж излизали “ДА СПАСИМ” но лакомия КУМ на Любка сече ли сече. Надминал по лакомия самата Качакова може би. Явно такива като Любка и нейния кум са забравили Шопската мъдрост-"Накъдето и да се обърнеш г. . . ти е все отзад".
от “ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА”
Хайде сега да припомним на красавицата преди 2 години какво авто-ШОУ се разигра по улиците на с. Гела, Смолянско. Това стана при правенето на репортаж за туристическата спалня на фирма на бившата зам. - министърка Любка Качакова. Тогава ни подгониха едни коли, едвам избягахме голям цирк беше. . . .
4-ти "Коневръз"
Никой не е случаен. Няма случайности всичко е точно и кума на Любка Качакова не е избран така случайно. Всичко е бизнес-интереси. Глупости колкото щеш търсят балами ама няма. И така, проекта "Супер Перелик", чиято цел е да свърже Пампорово и Мечи чал с нов ски център, се преплитат много интереси. Основен двигател е смолянският бизнесмен КИРИЛ АСЕНОВ кума на Л. Качакова. Той е собственик на "Уинтер спорт", преобразувано по-късно като Спортно-туристически център "Перелик". 50% от акциите в този център се държат от регистрираната в Кипър офшорка "БК проджект", управлявана от Людмил Карауланов. Той е човек на издателя на "Дневник" Иво Прокопиев и софийският адрес на офшорката е ул. "Иван Вазов" 16-същият, на който се помещават вестниците "Дневник"и"Капитал".
4-ти "Коневръз"
Пред "Сега" Кирил Асенов отрече да има връзка с Иво Прокопиев и дори обясни, че преди десетина дни Карауланов бил махнат от ръководството на офшорката. Той твърди, че е 100% собственик на фирмата и това бил най-добрият начин у нас да влезе чужд стратегически инвеститор, който да вложи над 200 млн. евро. Финансови партньори на "Перелик" са "Булброкърс" и "Алфа Финанс Холдинг", също собственост на Иво Прокопиев, и американският фонд "Грамърси файненшъл сървис", който според изявления на кметицата на Смолян Дора Янкова има 900 млн. долара.
4-ти "Коневръз"
Както бе вече отбелязано Кирил Асенов също не е случаен човек - той е кум на зам. -министъра на екологията ЛЮБКА КАЧАКОВАи е съдружник със сина на бизнесмена ПЕТЪР МАНДЖУКОВ Ивайло в София "Дивелопмънт-Арексим". И Манджуков, и Качакова имат къщи в с. Гела, което попада в плановете на "Супер Перелик". "Гела инженеринг", в която 52% държи Петър Манджуков, беше сред кандидатите в конкурса на община Смолян за потенциален инвеститор на спортния център "Перелик", но остана назад в класирането. Затова пък фирмата ще поеме изграждането на 6 км от трасето от с. Гела до Гелски Карлък.
4-ти "Коневръз"
Какво представлява Суперпроектът! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Според териториално-устройствения план, приет от смолянските общинари през 2001 г. , проектът ще се изгради върху терен от 2193 хектара, разположен от 1500 до 2130 м надморска височина в Перелишкия дял над Смолян, около върховете Перелик и Козуятак, северозападно от Смолян. В края на първия етап трябва да има 24 лифта, около 82 км писти, 12 хотела, писти за ски бягане и др. пътна инфраструктура. Предвижда се строителство на железница, която да свърже Смолян с курорта по тунел. В крайния етап ще се свърже Перелик с Пампорово и Чепеларе.
4-ти "Коневръз"
Специалистите от 4-ти коневръз са впечатлени от мащабите на този проект, всичко е бизнес. интереси и да се престане с тази бебешка идилия къде братовчедите на Любка се опитват да пробудат във форума. Дето се вика-"от празни кратуни счупени делви не щем". Изобщо фолкаджийката Рени е казала най точно нещата:"Важното е да се е. еш с правилния човек". Или както казва един познат:вий се е. ете неправилно, после другите са ви виновни. Така че, хора, майката му е в правилното е. . . е. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Изводите за Любка, брат"чедите и аудиторията.
сватбарка
Забрави Любка, забрави ама нека и припомним датата 16. 2. 2006г, кога нейната изгора тогава Петко Николов и нахлузи халката в ритуалния дом на бул. "Витоша" в столицата. Забрави тази красавица, че лично синът на царя принц Кирил се появи сред ВИП-гостите на сватбата на бившата зам. -министърка на икономиката Любка Качакова. Забрави, че в църквата "Св. Георги" къде се венча за “почтения честен бизнесмен” Петко освен принца дойдоха и нейните приятели които неведнъж Любка е афиширала като такива, финансовият министър Милен Велчев, колежките му Долорес Арсенова и Меглена Кунева, зам. -шефката на парламента Камелия Касабова, председателят на ПГ на НДСВ Пламен Панайотов, шефът на бюджетна комисия Иван Искров къде днес получава месечна заплата 60000 лв, и много други.
сватбарка
Любка забрави как 2 бели гълъба бяха пуснати пуснати в небето и венчавката, отслужена не от някакъв си поп, а лично от негово високо преосвещенство русенския митрополит Неофит. Наистина тя е прекрасна фея и на венчавката блестеше в бежова рокля с розови цветчета, която сама поръчала при известен шивач. Забрави дори, че 101 бели рози подари неин приятел на младото семейство. Това дори било била лична закачка, с която приятелят им припомнил как преди години се шегували, че Петко трябва да поднесе 101 рози на Любка в центъра на София, за да я склони да се оженят, дружба продължила по вече от 10 години. Омазала се в кражби и далавери, влязла в корупционни схеми днес много работи забрави феята Любка Качакова. Вярно казала “гражданка”: Хубава, ама крадлива.
лекар
Е понеже сте прости и не искате да проумеете че човек и чист може да излезе от политиката като Любка, аз само едно казвам- колкото тя е откраднала по сто на вас Господ да даде и здраве и богатство! Особено здраве ! Тая държава трябва да се очисти от луди като вас, които са способни по всеки да плюят без да мислят. Не се съмнявайте че ще има възмездие ! Господ еднакво наказва и тия дето крадат и тия дето обвиняват незаслужено и се опитват вместо него да раздават правосъдие. Сега продължавайте да пишете с още по-голяма страст. И ходете редовно на преглед !
От Психодинспансера!
Докторе луд си за връзване готов за диспансера на 4-ти километър. Има ФАКТИ, обстоятелства, фирми лица, кой с какво занимавал, какви са взаимовръзките помежду им, какво правили, как го правили като заобикаляли законите и т. н, нищо случайно дкотора глупости плещи изложил лекарското съсловие. Преди време Бойко Борисов издаде четата какви огромни заплати получавате и то в БЮДЖЕТНИ болници стигащи до 73000лв, месечно. В същото време средната заплата е 400-500 лв, а минималната 240 лева. ПИР ПОСРЕД ЧУМА!Крадци на прехода, подобия на Л. Качакова и затова в едно гърне пърдите!Кога на Бойко Борисов като кмет в СО докладвали, че "СТОЛИЧНИЯ МЕДИЦИНСКИ ХОЛДИНГ" е ограбил болн. заведения за сума над 1 000 000 000 лева/един милиард/ Бойко едва не припаднал на стола. Светкавично заповядал холдинга да се ЛИКВИДИРА ясно защо?Виждаш ли какви търговци на човешки души сте, изедници народни гледащи само келепира, парите и до тук. Забравили "ЦИТАДЕЛАТА", "ДЪРВОТО НА ЮДА" и "ПЪТЯ НА ДОКТОР
"ПЪТЯ НА ДОКТОР ШЕНЪН" какво точно автора Арчибал Кронин искал да каже в тях какъв трябва да бъде истинския лекар. А вие на какво превърнали?Безсрамник.
Мили, родни картинки,
има една китайска поговорка докторе 20:36:35 запомни я: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Застане ли врагът отзад, не мърдай, не му прави излишно удоволствие"! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ А, бе що не идете в кухните да помогнете с нещо на жените си ами сте се захванали с МАТЕРИЯ от която нищо не ви разбира главата?Абсолютни лаици.
Eбач
Отбора братовчеди "Павлик Морозовци", познати и прочие докторя тъй и не схванаха, че колкото по вече пишатглупости и продължават да лъжат и мажат нещата по дълбоко им влиза. Вместо дамлъкнат затворят мръсните уста и натискат посраните задници у столовете, те тръгнали да ровичкат. Абсолютни глупаци. Ами да бяха прочели "4-тата" власт книга за прехода с автор Александър Томов. Библията на прехода книгата "Особенно мнение" на Георги Тамбуев показали ПРЕХОДА в истинска светлина и кое как станало. Тръгнали наште с малките пишки на голямата работа да се правят.
йордан христов · Top Commenter
БЛИЦ: "300 Бона от ток печели Кирил, Добрев", http://www. blitz. bg/news/article/116568 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . е и? По време на НДСВ само в Търново се изкупиха всички ел. центали и то от само една депутатка, която освен, че бръкна в кацата. . . явно си е натопила ръцете до лактите, защото има да ближе докато родата и е жива: централи, овцеферми, сгради и земя на бивши фабрики из града, сега преотстъпени под наем на други фирми, мелници и др. . . вие . . Кирил Добрев с 300 000=смях.
радко венчеславов · Veliko Tar
"Ако се сещате Търновската царица(пардон депутатката)когато влезе в парламента подари на всички свои колеги „Приказка за стълбата“! Тя сигурно играе главна роля в произведението"?
Жълтата шайка НДСВ и Любка Кач
Много кражби, грабежи на народа и държавата за милиони, милиарди левове, - дворци, палати по време управлението на НДСВ къдели не, заменки стахотни, на морето в планината, горите заменени всичко. Бандита бизнесмен КИРИЛ АСЕНОВ е пресен пример с действията си на цялата тази дивотия ставаща пред погледа на народа. И децата в робство са готови дори да продадат. Това са те НДСВ, шайката крадци на царя дошла с лъжи периода 2001-2005г. , грабила и крадила народа и държавата как турчин по турско не така грабил и крал.
Красимирова
Познавам Качакова от пребиваването в хотелчето им в Гела. Изключително коректни хора. Бяхме надплатитли пакета с 80 лв и те сами ни казаха и върнаха парите. А можеха да си замълчат. Колко от вас биха постъпили така? И тя и мъжа и са много симпатични и ведри хора. Не мога да повярвам че може да са предизвикали такава злоба и завист у мнозина. Ако някой е крал той няма да се сбръчква от работа в едно селска къща, а щеше да има хотели по морето Банско или Велинград. На една къща ли завидяхте или на някаква гола поляна до морето. Не познавам нито Велчев нито Катев и другите, но добре че имам лични впечатления за Качакова, за да не си съставям мнение по писаното по горе. Няма смисъл да се четат коментарите под интервютата. Очевидно има щатни хулители, които искат да промиват мозъка на аудиторията. А този сайт определено има пробем с това. Дори мисля че интервюто и е поискано само с тази цел- да даде трибуна за лъжи и манипулации по нейн адрес и на партията ндсв.
Жалка работа сте Красимирова
да оставим настрани хвалебствията и глупостите къде написала. Да не говорим за квалификациите относно ел. издание "frognews. bg" една свободна медия дала свободна трибуна на своите страници. По важното е, че пишете Партия НДСВ. цитирам("лъжи и манипулации по нейн адрес и на партията ндсв"). Госпожо вие на шайката разбойници ограбвали с царя народа и държавата туй Партия ли му викате?. Вие или сте луда, или изобщо нещо не сте добре. Да вземем факта изборите за Парламент 2009г. , когато НДСВ не събра дори нужните %-ти поне да влезе в НС. Народа окончателно ги отсвири от политическата сцена. В случая хората ли са виновни, кой е виновен? Влезте в който искате ЕЛЕКТРОНЕН САЙТ по която искате тема с НДСВ и вижте форумците какво пишат. Ненавиждат ги, жълта, крадлива пасмина която отдавна трябваше да бъде осъдена и лежи в Затвора!В случая форумците ли са виновни?Свиквайте Красимирова с факта, НДСВ окончателно отиде на бунището на историята. Такъв е краят на тези крадци на прехода. Жалък и п
Жалък и презряни от народа.
Наблюдател до Красимирова
То факта това достатъчен какво правила жълтата шайка на времето? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . По време на НДСВ само в Търново се изкупиха всички ел. централи и то от само една депутатка, която освен, че бръкна в кацата. . . явно си е натопила ръцете до лактите, защото има да ближе докато родата и е жива:централи, овцеферми, сгради и земя на бивши фабрики из града, сега преотстъпени под наем на други фирми, мелници и др. . . вие . . Кирил Добрев с 300 000=смях. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . радко венчеславов · Veliko Tarnovo, Bulgaria Сряда, 24 Август 2011, 00:11:14"Ако се сещате Търновската царица(пардон депутатката)когато влезе в парламента подари на всички свои колеги „Приказка за стълбата“!Тя сигурно играе главна роля в произведението"?
читателка
Наистина странно е поведението Красимирована и на такива като юпито Любка Качакова. Цал народ знае какви ги върши царя и НДСВ периода 2001-2005г. , всичко лъсна и продължават с лъжите си, не им увират главите.
гражданка
Ей голяма работа са. Казано бе наистина Любка е красива, но и крадлива. Тия нейните батровчеди и семейния кърг не та не. Не било тъй. Амчи как да е?Всички като опълченците на Шипка хвърлили да доказват колко била честна Любка, другите от НДСВ крали Любка обаче гледала. Изложиха се. . .
до гражданка
Ей плювачи с плювачите - на вас и Господ от небето да слезе ще му изкарате кирливи ризите. Щом за Любка, която много добре познавам от малка и знам как и сега живее сте способни такива глупости да пишете, не знам за кой можете добра дума да кажете. Във всяка партия е имало и има крадци- без ГЕРБ- там всички са почтени. Но не може за един човек, който изобщо не познавате да сипете купища лъжи. В случая съм предизвикан да пиша за Любка, но бих постъпил така и за всеки друг незаслужено очернен. Просто ме предизвиквате да пиша в този форум. Нормално е ако познаваш някой и по негов адрес пишат абсурди-да реагираш. Защо се учудвате? Или не сте очаквали че толкова хора я уважават. Много са. А вие цял живот ще си останете едни жалки плювачи. И МИЛИАРД ПЪТИ ДА НАПИЩЕТЕ ЧЕ Е КАДЛА- ТАЯ ЛЪЖА НЯМА ДА СТАНЕ ИСТИНА. Не можете да уязвите някой с апартамента на баща му или къща на село. Или да кажете щом има крадци в една партия- всички там са крадци. Няма кой интелигентен човек да ви се върже на тъпа
Явно жаркото августовско слънце повредило мозъка на горния форумец. Да му се отговаря е излишно. Глупостите, които написал са очевадни. Нека се радва този брат"чед на Любка к"во да го правиш. Изпушили мозъци много. СПА-хотела на Любка било колиба, ашколсун. . . браво.
Соня Васи
Пич ти би ли споделил с форума колко добре познаваш Любка, която от малка си наблюдавал нейния растеж и познавал много добре. . . ?Стана тя каквато стана. Втори сериал -"The Thorn Birds" в български вариант. Добре я направили хората.
Гюрга Пинджурова
Бе познавал тоя Любка, някой любовник дошъл да си показва рогата във форума.
гражданка
красива и крадлива. точка.
лаконичен
Гражданката е тъпа и упорита. ТОЧЧЧЧЧЧКА. Явно и много грозна, защото само грозна жена може да бъде толкова злобна. Ами кажи какво е откраднала и кого бе госпожо Гражданке? Или искаш ти да имаш последната дума? НЕ. ЛЮБЧЕТО Е СУПЕР ТОЧЕН И СВЕСТЕН ЧОВЕК ! И КАТО НЕЯ ИМА ХОРА ВЪВ ВСЯКА ПАРТИЯ. /е в ГЕРБ всичките са такива, хайде успокйте сЕ! ХОТАРАТА КОИТО Я УВАЖАВАТ СА МНООООГО ПОВЕЧЕ ОТ ВАШАТА ЖАЛКА ГРУПА ПЛАТЕНИ ПЛЮВАЧИ. ТОВА Е! ПРЪСНЕТЕ СЕ ОТ ЗАВИСТ И ЗЛОБА!
лаконична
Красива и крадлива. точка.
селянин от Гела
Айди стига вече де, то бива бива. . . Всеки ден Любка е пред очите ми в селото, наистина е хубава, ама че бръкна на времето в медеца и поомаза това си е факт. Стига толкова. Гражданката е права. Ами разбира се, че малко поткрадна от държавата, не като нейните приятели които бяха на сватбата от НДСВ-то като Милен Велчев например, Долорес Арсенова Лидия Шулева и т. н. , ама краде. Познаваме се. Излишни спорове.
комплимент
Господа от този форум. Аз ли нешо не съм вред или вие сте напълно ненормални. Какво точно е откраднала тазя жена да ви питам. Обвинявахте че е откраднала читалището в гела- е, казха ви хората че то си е там на селяните, после почнахте с кума и. Кума и не е богат покрай Качакова а много преди изобщо да се запознаят и това е елементарно за проверка, после откраднала земя на морето- е, не е откраднала, а купила някакви смешни 3 дка от кума си. А той пък ги купил от частно лице? Къде е длаверата че нещо не разбирам. За тези земи има забрана за строеж идете и вижте, можете и Нона Караджова да питате, преди да ръсите глупости. Наистина мисля че този сайт са поискали интервю от Качакова за да могат да я плюят лумпени като вас. А представям си самите вие какви светци сте. !Чисти като сълзички. Левски даже да се просълзи от вашия морал. Пишете не пишете тази жена очевидно е по-свестна от вас
до комплимент
А бе как може майките ви така научили да лъжете, шампиони по лъжа сте. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1. За читалището и земите на ГЕЛА какви врътки Любка е правила за да ги присвои постинг "Частно село Качаково, "Автор Божидар Божков: http://segabg. com/online/article. asp?issueid=2266&sectionid=5&id=0001501 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2. По въпроса за някакви си там 3 дка в ИРАКЛИ, врътката на кума, игрите с общината и т. н. , софийските кучета знаят това, камо ли хората; . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3. Посочен е също списъка на нарушителите от природозащитниците където Любка фигурира под №64 в СПИСЪКА. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4. За "случайния" кум на Любка и неговата биография достатъчно писано има на страницата; . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5. Изобщо всичко при Любка е случайно, Петко съпруга и почтен честен бизнесмен и това "случайност". . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . мн
до комплимент
много случайности много нещо при Любка. Селянина от ГЕЛА го е казал точно. Не ставайте смешни. Всички юпита от НДСВ са крадци на прехода включая и Любка Качакова.
до комплимент
Сега пак да повторим за тези които трудно разбират, защото бавно четат: 1. Читалището в Гела е собственост на общината, а не на Качакова. Статията в Сега е писана по време на ремонта на читалишето, когато хората от селото са лъгани от съседката Шина че Качакова ще им го вземе. Хората са изплашени и споделят това с този журналист. Така излиза статията в Сега която не спира да се цитира в този форум. Минава време и истината излиза. Читаличето, но вече ремонтирано си остава в ръцете на селото и фолклорния ансамбъл. в Сега обаче не желеят да се извинят на Качакова. От нея знам че въпросният журналист Божков лично и се е извинил, но е казал че редакцията на Сега не дава да се публикува втори материал казваш истината. Можете да се обърнете към Божков, има телефона му в сайта на в Сега. Питайте като не вярвате. Можете и до гела да отидете, да видите цялто читалище чисто и непокътнато .
ПРОДЪЛЖЕНИЕ
да продължим по въпроса за Иракли. ПАААААК да повторим. Една земя купена от частно лице, продадена от това частно лице на Любка. ПААААК да повторим НИТО ДЪРЖАВАТА нИТО ОБЩИНАТА СА СТРАНИ НИТО ПО ПЪРВАТА НИТО ПО ВТОРАТА СДЕЛКА. Сега ясно ЛИ Е ИЛИ ПАК ДА ПОВТОРИМ. НЯМА ДАЛАВЕРА , НЯМА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ !Земита са в Натура 2000, има забрана за строеж от 2007г. Очевадно Любка не се е месила в работата на Чакъров тогава. Вие как си представяте обратното , щото аз не мога. Стоят си поляните както сигурно и вашите някъде по селата. Е, земята е на една скала до морето. Е, има мнооооого такива парцели. Не е единствения на Любка. Защо се ядосвате на чуждата полянка краи брега. Недейте, ще остареете и погрознеете рано, рано.
продължение
Сега за въпросната Шина от селото, която дори участва в Господари на ефира. Тази болна жена реши че може да стане известна покрай Любка и взе че стана. Ако съседка не беше Любка я някой друг нямаше и през ум да и мине да прави скандали. Историята е банална. Края на 80те години държавата отчуждава двора на къщата и го дава на туристичесата спалня. 3 години след като Качакови купуват имота от държавата Шина се сеща да ги съди??!! да съди Качакови за това че са и взели имота??!! Те и обяснават че така са го купили, че не са страна по този спор, но тя решава че сега е звездният и час започва да гастролира по телевизиите. Скат, Господарите и тнт. Водят се дела и тя ги губи, защото се доказва че държавата е платила спорния имот при отчуждаването. Нещо да кажете сега? Айде спрете с тези лъжи.
до лъжеца продължение
Отгоре до долу ВСИЧКО е гнусна лъжа. Но за да останете довелен/доволна/ всички от бандата НДСВ крали само Любка Качакова гледала и не "посмяла" да краде. Всичко при нея е "случайност", забогатяла случайно, изкопала на баба си градината и намерила делвата с имане. И ето на случайно станала работата и има СПА-хотел, земи в селото, место в ИРАКЛИ всичко "честно". Сучайния богат ум мултимилионер , абе да се смее ли човек да плаче ли на тази простащина. Те им го написали в СМИ черно на бяло, показали дивотиите вършени от това крадливо юпи и то както останалите заедно с царя лъгали народа и грабили държавата била "честна". Крала та чак посрала тази провинциална цървулана и така забогатяла туй ся не го признават! Нещат искат да е "Честна" Любка. Да, ама НЕ вика Петко Бочаров. На баба ви фурката.
bravo
Vragovete na Lubka sa razbiti s postingite po-gore. Pred faktite i bogovete malchat. Niama kakvo da izvadiat za neia, vsichki grajdanki i tempodobni sa navreni v ugula. Gleadah macha s interes. 10:0 za priqtelite na Lubcheto ! OLE!
разбити друг път изеднико &quo
И да вземеш да пишеш на български О, неразумний юроде. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Един факт черно на бяло, :http://bgblacklist. . . com/2008/02/blog-post_2143. html . Тук е публикуван "Черен списък на фирмите, организациите и личностите, унищожаващи българската природа 09. 08. 2010. Любка е в този списък писан не от мен а от природозащитниците. Там фигурира същи нейния кум. Биле разбили разбойниците, че го няма ПИНОЧЕТ. . .
браво
Това че някой е сложил Любка в някакъв списък не означава че тя заслужава да бъде там. Там кудето са Юленовци и други едри риби. качакова няма нищо общо с Юлен, банбксо и тнт. А проекта на кума и Перелик е само проект. Нищо няма нито построено нито унищожено. Сега понимаеш?? Какво тя е унишожила че нещо не разбирам. Май забравихте че тя единствена се опълчи срещу унищожаването на с Студена край Перник. Засегна кариерната мафия и затова шяха да я уволнят. Ама за там природозашитниците мълчаха. Знам ги тия природозашитници, които не се къпят по 2 месеца и за една кутия цигари са готови и майка си да наплюат. Видя се че Качакова няма нищо общо с тия глупости които се опитвате да и препищете. Седнете си на задниците вече, че носовете ви стигнаха до небето от лъжи по нейн адрес.
до лъжеца браво
Лъжеш надминал с лъжите си най дъртия лъжлив циганин в държавата. НЕ НЯКОЙ манипулаторе, Любка е сложена в списъка под №64 това не са някои си. . . , а природозащитници. Има ги в НЕТ-а виж ги няма да изнасям безплатно лекции. После немския турист възмутил се от дивотиите на ИРАКЛИ писал до министъра има го на страницата що не прочете това? Щото си лъжлив циганин за това. Бахти нахлите лъжци. Неуморни в лъжите.
еко глас
Абе хора- не разбрахте ли че Качакова е набутана в някакъв списък заради имот на морето, на който И ДО ДНЕС НЯМА НИЩО ПОСТРОЕНО /КАКВО Е УНИЩОЖЕНО СЕ ПИТАМ/ И ЗАРАДИ ПРОЕКТ НА ТРЕТО ЛИЦЕ-КУМА И , КОЙТО СЪЩО НЕ Е РЕАЛИЗИРАН. КЪДЕ В СВЕТА НЯКОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБВИНЕН КАТО УНИЩОЖИТЕЛ на природата САМО ЗАРАДИ ПРИТЕЖАНИЕ НА ИМОТИ. ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ЛУДИ ЗА ВРЪЗВАНЕ. АКО НАИСТИНА СЕ ПЕНИТЕ БЕЗ НЯКОЙ ДА ВИ ПЛАЩА НА ЗНАК ИЗПИСАНА ГЛУПОСТ СТЕ ЗА ПСИХОДИСПАНСЕР. КАЧАКОВА И СИЕ НЕ ПОЗНАВАМ АМА ТОВА С ТОЯ СПИСЪК ВЕЧЕ БИ РЕКОРДИТЕ ПО ИДИОИТЗЪМ. ЗА ЮЛЕН И ДР ПРОЕКТИ СЪМ СЪГЛАСЕН ЧЕ ПЛАЧАТ ЗА ПРОКУРОР. АМА КАКВО Е ОБЩОТО ИМ С ТАЯ ЖЕНА НЕ РАЗБИРАМ ОЩЕ. ТЯ Е ПОПАДНАЛА В ТОЯ СПИСЪК САМО ЗАЩОТО Е ИЗВЕСТНА И ЗАРАДИ ПЕРЕЛИК КОЙТО НЕ СЕ СЪСТОИ. ПОВЕЧЕ ОТ ОЧЕВИДНО.
Ей го,
то си знае своето. . . Още малко ще изкарат Любка, че не е била ръководен фактор в НДСВ, даже не е била член на шайката крадци, че не е работила по предизборната програма с Николай Василев, не познава царя, абе чиста като момина сълза. Амчи като толкова не ти е трябва имота на ИРАКЛИ да вземе да го дари за дом за сираци бе "еко глас"-че? Да, ама НЕ нали. Бахти манипулаторите целия род впрегнат да защитава тая крадла на прехода. Ужас.
Как забогатяваха жълтугите? Лю
По време на НДСВ само в Търново се изкупиха всички ел. централи и то от само една депутатка, която освен, че бръкна в кацата. . . явно си е натопила ръцете до лактите, защото има да ближе докато родата и е жива:централи, овцеферми, сгради и земя на бивши фабрики из града, сега преотстъпени под наем на други фирми, мелници и др. Ако се сещате Търновската царица(пардон депутатката)когато влезе в парламента подари на всички свои колеги „Приказка за стълбата“!Тя сигурно играе главна роля в произведението"?
жълтата банда присвои
най тлъстите ДЪРЖАВНИ имоти, заводи и курорти. ЕРП-тата, перлата БТК която я няма днес буквално за жълти стотинки. Курорта "Албен"а от "Лидия Ди Биджерано Шулева и Сие" чрез фалшивото Албена Инвест холдинг, корабостоенето -Николай Василев и други бандити чрез разни офшорки има го в НЕТ-а, мошеника Велчев де направи врътката с дълга, брат му далаверите с хотелите и т. н. ужас ти казвам аз. . . . Да спрем, че на човек му се доповръща от цялата тази помия правена някога от Любка и компания. Бахти алчността, бахти чудото.
ами Долорес Арсенова и другите
по грабителство. Тая Долорес цял замък-космическа обсерватория вдигна в подножието на Витоша, на морето отделно вилните изпълнения. Ами мъжа и с лекарствата и той като Петко Николов почтен бизнесмен. Те всички НДСВ-ари като съпруга на Любка се оказаха все" бизнесмени". Ами Мирослав Севлиевски, за тоя бандит цяла книга за игрите му може да се напише. Ами "НОВОТО ВРЕМЕ" бе Любке на Кошлуков къде по едно време отделиха ама първо биле в НДСВ нали? Мале там какво е. . . . Цели романи за грабежите на тая шайка юпита как граби народа може да се напише. Трагедия!Спирам защото просто ми стана гадно написал тези изречения. Буквално помия -смрад.
и накрая к"во излезе?
к"во искат да кажат брат"чедите , родата на Любка?Ония крали, нашта Любка гледала, тя била "честна и почтена". . . Бахти наглеците.
до горния
А така приятел. Виж, взе да стопляш. Ние които я познаваме не я защитаваме, а само казваме ФАКТИ- и за Гела и за Иракли и за всичките глупости които изписахте за нея. Изводи ние не правим. Само държим да се знае истината. Вие подхванахте темата за читалишето- отговорихме ви, после за перелик- И на това отговориха други. После за Иракли- и за него знаете истината вече. После за списъка- е , и това бе обяснено. Кой е крал от ндсв, колко, кога - вие сте по-осведомени. Ние знаем истината за Любка и ни предизвикахте да я споделим с вас. Това е. Нищо лично. Когато говорите за кражби, първо се осведомете и после обвинявайте. Апропо Любка НИКОГА НЕ Е БИЛА РЪКОВОДЕН КАДЪР В НДСВ. Пак някой ви е подвел. Хайде останете си със здраве!
до лъжеца 00:00:41
Отговорил с лъжата никакви факти. Отричането на станало събитие извръшвано някога от Любка факт ли му викаш? Бе ти посочен СПИСЪКА и под кой номер Любка е заведен там от прирородозащитниците, това е факт. За читалишето, частното село Качаково и Иракли торкова писано , че няма накъде. Ясно се вижда как Любка играла. Любка не била РЪКОВОДЕН кадър бреййййй, как вече се извртяха нещата. Добре айди да речем НЕ -ръководен щом не ти харесва, а активна фигура в НДСВ. Забрави се вече как Любка плямпаше на времето за НОВИЯ МОРАЛ. Видяхме го морала колко струва, нейния на царя и на всички юпита.
Наблюдател
Не разбрахте ли, докато колегите и крадили г-жа Качакова гледала, тя нищо не е откраднала. Самата невинност. . .
крадла.
свидетел
Любчето не само, че нищо не е откраднала, ами и доста удари понесе от НДСВ. Да и се чуди човек защо е толкова почтена спрямо тях. Но тя така е възпитана. А що се отнася до всички глупости за списъци и прочие мога на кажа: Хора бъдете будни, но интелигентни. Не се подвеждайте по писания във вестниците. Всичко написано по-горе от хората които познават Любка е така. Нищо не е взела нито от съседката в Гела нито на някой друг. И от кума си не е забогатяла. Тя е една обикновена жена, която си гледа семейството, децата и болните си родители. Грехота е да хулите така безогледно човек, който няма нищо общо с греховете които му преписвате. 1000 пъти да напишете че е кадла- греха ви става 1000 пъти по-голям. Намерете друг адрес за злобата ви!
младеж
Много чаровна! По-често да дава интервюта. :))))-
гражданка
красавица е, ама крадла.
СПА-хотела и имотите на селяните дар от небето, 3-те декара на ИРАКЛИ печалба от тотото, въж бизнесмен, кум мултимилионер, късметлийка и много честна била Любка. Забрави на времето какви речи държа за царя.
до свидетел
Любчето понеже е много "почтена и възпитана" нека дари хотела и краднатата земя на ИРАКЛИ на "Дом майкаи дет"е. Да си иде в Пазарджик и там в наследствения голям апартаментгледа болните родители.
$$$
Ще се върне Любка в Пазарджик на куково лято. Къде я търсиш Любка къде сега на много скромна прави. Краде като загубена с останалите юпита, като изоглавени ся не било така.
крадла.
до горната
ГОСПОЖО ВИЕ ЯВНО НЕ СТЕ ДОБРЕ С НЕРВИТЕ ЩОМ ИЗПИТВАТЕ НЕИСТОВО ЖЕЛАНИЕ ДА ПОВТАРЯТЕ В ТОЗИ ФОРУМ ЛЪЖИ ПО АДРЕС НА ЛЮБКА С НАДЕЖДАТА ХОРАТА ДА ВИ ПОВЯРВАТ. ЯВНО ДОБРЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ЧОВЕК КОГОТО НЕ ПОЗНАВАТЕ. ТО НА КЛАВИШИТЕ НА КОМПЮТЪРА ВИ СИГУРНО ИМ СТАНА ЯСНО ЧЕ ЛЮБКА НИТО Е ОТКРАДНАЛА ДВОРА НА СЪСЕДКАТА ИЛИ ЧИТАЛИЩЕТО В ГЕЛА ИЛИ ПЪК ОНИЯ 3 ДКА ПУЩИНАК НА ИРАКЛИ, НО НА ВАС НЕ МОЖЕ И НЕ МОЖЕ ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО. КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ И СИПЕТЕ ЛЪЖИ, НЕ МОЖЕТЕ ДА И СЪЗДАДЕТЕ ОБРАЗ, КОЙТО ПОДХОЖДА НА ВАШИТЕ ПАРТИЙНИ ИДОЛИ. ЛЮБКА Е ЧИСТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЯХ. И ТОВА ВБЕСЯВА МНОООООГО ХОРА! ИМА ЗАЩО ! БЪДЕЩЕТО Е ЗА ХОРА КАТО НЕЯ. ТЯ НЯМА ДА Е, НО НЯКОЙ КАТО НЕЯ ЩЕ ИЗМЕТЕ И ВАС И ТЕЗИ, КОИТО ВИ ПЛАЩАТ ДА ПЛЮЕТЕ ПО ВСЕКИ ЧИТАВ МЛАД ЧОВЕК. ТЯ КРАДЛА??????????? МОООООЛЯ ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАКВО, КОГА И ОТ КОГО Е ВЗЕЛА?
Гела
Помните ли българските юпита, които правителството на Иван Костов за първи път събра навръх Великден, за да чуе идеите им за развитието на родината?Сигурно не си спомняте и дума от посланията на младежта. Е, това не е фатално, защото Николай Василев, Милен Велчев, Владимир Каролев, Любка Качакова и др. , претвориха идеите си в дела. Отдавна ги осребриха и се видя за какво са дошли и колко струват. Имоти, хотели, земи по морето, планината къде ли не. Ей това им бяха делата, да напълнят като "момата" гуши. Юпито “Срам ме е от Вас” Любка Качакова освен всичко друго е купила също с мъжа си парцел във Велинград от 520 кв. м за 1063 лв. Както се казва без коментар. А бе честна нашта Любка, много си е добро момичето. Пипа финно с ръкавици, хитра крадла.
крадла.
!!!
Къде беше през 2001г. , Любка едно захлупено юпи тежащо 30 кила с дрехите, което само глупости дърдореше къде е днес? Истинска дама, но и хем крадлива, хем еблива с високи очаквания от живота и изисквания към заобикалящия и свят!Петко да му мисли, този тип дами са много темпераментни, взискателни, а алгоритъма на подхода не е така елементарен и никак не е прост и лесен. . .
Петко Ганчев
Ще спомена 2 казуса-БТК и ЕРП. БТК беше продадена за годишната и печалба-а данък печалба към България за 11 месеца отиде вместо в държавата, в купувача/също като Булбанк продадена от Д-р Костов 4 пъти по-евтино на италянците и пак така годишния данък за 11 месеца вместо на държавата на УниКредито/?ЕРП бяха продадени 8-10 пъти по евтино /760 милиона евро за 66%/и държавата загуби към 7 милиарда евро от сделката/, масово се сменят медни проводници с Алуминиеви и се изнасят извън България. Масов психически тормоз с токови удари, 3 месечно отчитани и никави права за Българите-а едно да си плащат навреме, иначе им резват тока!Затварянето на 4 Блока в Козлодуй и загуба към 10-11 милиарда Евро/сегашната оценка за заместващите Мощности в Белене е поне 10 милиарда евро цялостна цена/. Да не забравяме оправянето за 800 дни от мадридския измамник!Това е партията НДСВ.
Стаменов
Отдавна не бях чел толкова приятно интервю. Много добър изказ има това момиче и си личи че е искрена. Само дето много е похвалила Герб и особено Бойко. На който не му хресва такова интервю- да чете Уикенд и др. парцали.
гела
Любка с мъжа си не е купила 520м2, а само една втора идеални части според декларацията пред сметната палата. Няма проблем там, нищо особено.
читателка
Каквато е Любка, такива и браточедите от лъжец нагоре. Мястото в Иракли било пощунак, хотела в ГЕЛА нищо не било, земите къде Любка окрадила на селяните не било вярно, кумът той нищо не представлявал и т. н. А, бе нищо не е. . . Сега изникна и този имотзакупен във Велинград, а бе и той не представлява нищо. Вижте само за колко пари е купен мошеническа работа. А братовчеда Стаменов човека се възхитил на интервюто. Ами да си го чете. Любка освен за ебане поне е хубава за друго нищо не става. Страшна лъжкиня Петко Ганчев ги описал какви са. Това е истината.
BIG.bg
„Обръчът от фирми на Христо Лачев(б. а. бивш изпълнителен директор на „Булгартабак холдинг“) е доста голям. Всеки е свързан с останалите, а всички - с Лачев. Сега около него се затяга друг обръч - прокурорски. За втори път след аферата с цигарите "Бахман". По това време Лачев е шеф на "Булгартабак"-Благоевград. Обвинен е в контрабанден износ на 33 000 мастербокса за Иран. Акцията се ръководи лично от тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. Лачев е оправдан от Окръжния съд в Благоевград. Присъдата е протестирана от прокуратурата, но след това протестът е оттеглен. Сега антимафиоти и прокурори отново нищят делата на Христо Лачев и всички фирми, които имат договори с "Булгартабак". Любка Качакова е била в борда на холдинга нека не се заравя това.
Коцев
Качакова какво общо има с Лачев и неговите истории. Тя е била в борда на Булгартабак няколо месеца 2001 и после е уволнена защото не си мълчала за далаверите на Никито. Това за което пищете става 2009. Тук очевидно има хора, които пишат само лъжи по адрес на всеки, който не е от тяхната партия. Доста нагласено. Прочетох коментарите и стигам до този извод. Каквото и да пишете Качакова е 100 пъти по-свестна от много други и поне не е крала.
читател
Много е готина Качакова ! Жълтите плюнки затова не я обичат. Не могат да и стъпят на малкия пръст.
Емилова
Интересно интервю. По-често да пишат за хора като Качакова. Стига с тия фолк певици. Момичето си е умно и това личи от всяка дума. А и не съм чула да е замесена в далавери. Дано да се е опазил.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах