Дянков прекарва съпруга и любовница с едно БМВ

29

|

16406

|07.09.2011
Дянков прекарва съпруга и любовница с едно БМВ
С. Дянков

Впрегнали шефа на митниците Ваньо Танов да търси кабрио за Ирина Велкова.


 

Аделина Попова

 

Скандално нашумялата като любовница на вицепремиера Симеон Дянков - Ирина Велкова, продължава да управлява политическия кабинет и сърцето на българския „Брад Пит с очила”. В резултат на тяхната близост, 26-годишната дама с „респектиращ” юридически стаж се ползва с редица привилегии и автопреференции, научи „Торнадо”. Тя е единственият държавен служител в България, за чийто служебен автомобил не е задължително да нощува в гаража на НСО. Ирина кара своето БМВ 318 като лична кола- напълно безотчетно. Возилото един път вече беше крадено, но тогава се намеси сам премиерът Борисов и колата бе върната за броени дни.

 

Автомераците на Велкова не са от вчера. След като предизборно се запознава с финансовия министър в Бургас, тя настоява да й се осигури БМВ кабрио. Това било единствената приемлива за нея оферта за служебен автомобил. От високо ниво било разпоредено лично шефът на митниците Ваньо Танов да намери подходящата за Велкова кола, разказаха отлично информирани източници от финансовото министерство. Той се опитал старателно да изпълни указанията, но ударил на камък- все пак митничарите конфискуват коли не заради екстрите, а за контрабанда. Така за Велкова останала тежката орис да се вози, без да може да си сваля гюрука.

 

На всичко отгоре, на „адреналинката”, както я наричат колегите й, от време на време й се налага да дели служебното возило със законната съпруга на възлюбения си- Керълайн Фройнд, която бе засечена да се придвижва с него пред няколко месеца.

Младата активистка на ГЕРБ е назначена веднага след като министър Дянков встъпва в длъжност. Той се отказва да ползва помощници като финансов министър, но като вицепремиер избира за съветник студентката по право. По тази причина Ирина се води на щат към Министерския съвет, а не към финансовото министерство. Миналата година тя все още нямаше тапия за висше образование, но към днешна дата, според справка от Министерство на финансите, шефката на политическия кабинет на вицепремиера е магистър по право. Имала и специализации по английско и европейско право от Кеймбридж.

От първия ден в длъжност пишман юристката е плътно до финансист №1, с което успява да си навлече гнева на по-старите служители. Според запознати тя се е превърнала в пълновластна господарка в сградата на ул. „Раковски”. В министерството Велкова обитава офис, отделен от този на Дянков само с една врата, която почти винаги стои отворена, коментират очевидци. Членове на кабинета му на "Дондуков" 2 продължават да свеждат поглед пред проявленията на добилия вече публичност флирт.

 

Те вече нищо не крият дори флиртуват и на работното си място. И всичко това пред очите, понякога на над 10 човека. Срам ни е", казва участничка във форумите.

 

„Адреналинката”, както я наричат нейни колеги, е неизменен придружител на вицепремиера и зад граница. Тя е единственият му спътник в обиколката из Китай миналата година. За този случай самият Дянков си призна в нарочно писмо до задалия актуалното питане червен депутат Петър Курумбашев. Нежното присъствие на Ирина е забелязано дори на среща на гимназиалния випуск на шефа й в Ловеч. След това тя лети с него за Амстердам, а за рождения му ден на 13 юли 2010 г. двамата се озоваха в Брюксел, и то на държавен масраф. Някъде между командировките по света и у нас Велкова се превръща от административен съветник в началник на политически кабинет. 26-годишната госпожица е почитател на Салвадор Дали, перуанската музика, етнокухнята и на Греди Асса. Между другото, на 22 юни тази година Симеон Дянков откри изложба в НДК на 14 съвременни родни художници. Тогава той призна, че баш фаворитът му е Греди Асса.

 

Човек на Прокопиев сменя кадрите

 

Доротея Пандова-Гаргова е другата дама, която кадрува в държавата. Тя казва кой да се махне и кой да го замести. Нейните предложения просто се утвърждават от вицепремиера Дянков. Според източници на "Торнадо" под „диктата” на Гаргова е било сменено ръководството на Комисията за финансов надзор. Предишният шеф на Фонда за гарантиране на влоговете в банките Бисер Манолов също паднал жертва на кадровата политика на Доротея. Тя предложила и новото ръководство на НДК. Гаргова е бивш изпълнителен директор на Съюза на издателите в България /СИБ/.  Там  се запознава с Иво Прокопиев. Според запознати е управлявала "прайвит офиса" на издателя- отговаряла е за организацията на служебния и личния му живот. В момента Гаргова е и член на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. От октомври 2009 г. до настоящия момент е съветник в политическия кабинет на вицепремиера и министър на финансите.


От "Хохегер" до пицата на вицето

 

Ивайло Георгиев е един от ключовите експерти в политкабинета на Дянков на "Дондуков" 1. За кратко време успява да мине през няколко пиар агенции, една от които със скандална слава. От 2007 до края на 2009 г. е старши консултант в Hochegger BG. Компанията "Хохегер", която вече не съществува, беше съдена за 25 млн. евро хонорар от собственика на М-Тел- Телеком Аустрия, който си поиска парите обратно. Самият Петер Хохегер по последни данни е  намерил спокойствие някъде в Латинска Америка. Агенцията беше забъркана в скандал с неясни плащания и у нас. През 2008 г. "Хохегер БГ" получи 1,87 млн. лв. от кабинета "Станишев", за да се грижи за имиджа на България в ЕС.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

В училище беше един пьпкотрепач, ама сега ебач, ей кьде отивате?
Ще може ли да сложите снимка на Ирина Велкова- Икономокуротрошачката?
Фабрика за анонимни клюки?
Чудя се колко ли би спечелил Дянков ако заведе дело за клевета? А ще боли и много повече от физическия пердах с чукове.
Че той прилича на педал бе. . . Обаче явно е пич, така излиза.
майстор Хирам Абиф
Това е наше момче! Евреин по дух. Световна банка, Жена му /Аделина Фройд, а не Фройнд/, любовница с декадентски вкусове, разпуснато поведение и амбиция на "хутспа". Не знаете какво е "хутспа"?Абе как да ви го обясня това на вас гоите!Нещо. . . . като нищо на света. С една дума-чифутка. Браво момчето ми. Гордея се с теб. Ще те препоръчам за медал/Соломонов храм-първа степен с колони йахин и боаз/. Ще ти поръчам златообшита кипа. Пардон!Няма да е баш златообшита, че златото поскъпна, а ти знаеш каво пише в Талмуда:"Праведният човек обича парите повече от живота си". Ще препоръчам да те именуват не Симеон, а Шимон. Хайде шалом!
Hi is the best
Прелюбодейството е грях.
Мбухахаха
Този е на Брад Пит брат му.
До Мбухахаха
Този не е на Брат Пит брат му , а гъза му!
ТОЗИ "КРАСАВЕЦ" МАМИН ГОЛЯМ ЛЮБОВЧИЯ СЕ ИЗВЪДИ. . . МОЖЕ ТОВА ДА МУ СЕ ОТДАВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!!!
отвратен
Поредната голяма гнусотия. Драскачите в България станаха прекалено много и ни заливат с помия от какъв ли не характер. Привиждат им се любовници и какво ли още не, нали ще има кой да чете и да се кефи, за плащането да не говорим. Евтино и тъпо, господа драскачи. Що пара трошите, народна пара! Ако седнем да ви изброим сигурно процентът, който заемате от населението на България е колкото броя на братята цигани. Пишете, драскайте, ако на някого е остнал поне малко разум, ще прецени. Нали затова се борихме, за криворазбрана демокрация! И още веднъж - голяма гнусотия!
страх лозе пази!
Бре, много народ със спукани злъчки??? Дянков да не е предизвикал световната криза или да е извършил някоя грешна операция???? Завист пуста, защо той да е успял финансов министър, след такава тежка криза, след като преди него имаше световно признати финансови министри, които колективно с управляващите перманентно ограбваха хазната на България и сега ги е страх от търсене на отговорност!!!!
Ядосан
Г-н Стефанов , чак такова слагане на Цв. Цв. е смешно . Правете го по-деликатно и фино.
П.утка.та Стефанов величае
П. утката Дянков. Евалата!
ТАРАС
ДЯНКОВ ПРЕКАРВА И ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД, НО КАКВО ПЪК СЕГА МУ Е ПАДНАЛО. . . . . . !!!!
мераклия
Еееех, какво ли е да изчукаш едно такова маце (как така сте пропуснали да му сложите снимката)директно отгоре върху министерското бюро!!?. . . Ей на това му викам аз еротика!!!. . .
до страх лозе пази
Дянков може да бъде велик само тук, защото е попаднал на овчедуш народ! Що не се пробва в Гърция например??. . . Там преди да го изхвърлят през прозореца, ще му изядат ушите. . . .
ДСК
Да внимава. Няма да е първият дето ще му скроят капа за "ебешлък".
Ирката В.
Що не го духате, бе цървули. . . ! Ние имаме само платонична връзка, а вие сте седнали да дрИскате по форумите, защото май сте без работа, а? Кабрио, та кабрио - голяма работа, и кво? Не си пъхайте гагата в паничката на шефа и ще оцелеете. . . У лево!)
А бе
Пич, защото е на власт и е богат. Ако е учител по трудово убочение, коя би му обърнала внимание.
Ирина Велкова съм я виждал на живо и наистина е МНОГО ХУБАВА МАДАМА! Нищо чудно Шимон Дянков да е хлътнал по нея.
Крец
Българския"хер Флиг с очила". . . Ади, бъди точна!
до до страх лозе пази
Извинете, но Дянков няма никаква вина за опоскана България, каквато я намира след 20 годишно икономическо емигрантво!! Вие не можете да го оцените, защото нямате представа за полученото наследство! Друг на негово място би си хвърлил шапката и би си заминал сам там откъдето е дошъл и където е просперирал. Колкото до Гърция там вършените финансови безумия са толкова големи, че аз лично си мисля, че са външна инспирация. Нормални хора не биха могли да си го причинят!
Ехо
Еми така е, комплексарите в училище компенсират с времето и постигат много повече с амбиции и слагачество от надарените и талантливите. Последните като са толкова умни защо го позволяват?
бананчо
После не питайте що пенсиите са 100-200лв. За 45години бачкане, и заплати колко е цената на билета на мач от Шампионска лига в Европа, тоя троши народна пара, от Ваште данъци и пари Долу ГЕРБ
МММ
Е ВИЙ СТЕ КАТО НА ЖЕНСКИ ПАЗАР , АКО ИМАТЕ СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЯМА ДА ПИШЕТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ
hihi
ЧЕ И АЗ ДА СЪМ И АЗ ЩЕ СЕ ТОПНА
надя
Идва видовден, сега ще се види дали сме овце.
СИПАНИЧАВИЯТ БРАД ПИТ С ОЧИЛЦАТА УЖ НЕ РАЗБИРА, ПЪК МУ СЕ ЕБКА ОТ МЛАДО И КРАСИВО ПУТЕ! А И ПУТЕТО ДОБРЕ СИ ПОЛЗВА КАРАНТИЯТА - АПАРТМАН В СОФИЯ И КАБРИОЛЕТ! ТРЯБВА ДА ПОИСКА И ДВЕ ВИЛИЧКИ - НА ПЛАНИНА И НА МОРЕ! ИРИНЧЕ, СТИСНИ СИ БЕДЪРЦАТА- ЩЕ ТИ ИЗСТИНАТ ЯЙЧНИЦИТЕ!

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах