Гавра: Кадафи първо изнасилен, после убит?

62

|

11768

|27.10.2011
Гавра: Кадафи първо изнасилен, после убит?

Клип с гаврите обикалял интернет.Шокиращо прозвуча новината, че малко преди смъртта си Муамар Кадафи станал жертва на сексуално насилие, която съобщи ВВС. Преходният национален съвет на Либия започна разследване на тези съобщения.

Подобни информации не спират да се появяват и точно те са накарали ръководителите на Временното правителство в страната да направят разследване по случая. Запознати твърдят, че в Интернет преди няколко дни се появил и клип, в който ясно си личали една част от гаврите, на които е бил подложен бившия либийски диктатор, докато все още е бил жив.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

ИЗНАСИЛЕН Е ,
. . . преди и след. . .
Киро
Тва ша е некой нещастен френски педерас, сам се е огъзил на революционните сили, загорел и дал и живота си, за победата на Великота либийска революция!
Стойна
Дано са го фарлиле на рибите, иначе тиа момчете ще го намерат, ще го изроват, иии. . . . . . пак. . . . .
Davundra
“Революционерите“, дето направиха всичко това с Кадафи, са същите чудовища като самия него. Горко на Либия!
hadafri
В дупарата с нож.
Davundra
Бас държа, че момчето със златния пистолет е вече с прочетена присъда за оня свят!
гражданин
да разберете за какви животни става дума
.
Сексуално бил изнасилен Кадафи. . . , а нашите медицински сестри не бяха ли сексуално изнасилвани? Не им ли пускаха кучета да ги помпат? Не пускаха ли куче на арбския доктор да го шиба? Малко му е било на Кадафи! народната мъдрост на българина казва: Каквото почукало, такова отговорило!
PMOFPJO VPKO V
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА ОТГОВОРИЛО!СЕКСУАЛНОТО НАСИЛИЕ ПРИ АРАБИТЕ Е ЕЖЕДНЕВИЕ!ЗА ТЯХ ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО И ЖИВОТ Е Н У Л А! Сексуално бил изнасилен Кадафи. . . , а нашите медицински сестри не бяха ли сексуално изнасилвани? Не им ли пускаха кучета да ги помпат? Не пускаха ли куче на арбския доктор да го шиба? Малко му е било на Кадафи! народната мъдрост на българина казва: Каквото почукало, такова отговорило!
Аууу , леле лелее, леле малеее
И в Магадан знаяг , ме една от наше е яхала един полковник от местната съпротива, но тва твойто. . . гледам и не вервам на ушите си. Кат толкова е заслужил Кадафито, да беха довели един слон да му го начука! А те стия къси френски пишки, ала саркози, дивашка работа. . немам думи точка.
>:)
Нивото на цивилизованост е ясно. Туземци с петрол. Сега Либия без диктатор ще се превърне в поредната разграбена територия. Всеки заслужава сътбата си. Либийците също.
бт
Тълпата е старшна в своето отмъщение. Бой се от търпеливия ! Нека всички, които се изживяват като велики управляващи гледат и да им бъде обица, какво ги чака от "благодарния" народ. Падналият човек няма приятели. Отмъщението е винаги жестоко, крайно и отвратително. Но, . . . . .
Сестра Кристиана
Моя Здравко не ми е признал да е чукан от куче. И аз не съм му признала да съм помпана от полковник от либийската съпротива.
сега е ред на червените свине. . . първо ги ебете, после живи ги дерете!!!
арабите са гадни и долни. на умрело куче нож вадят.
жорж
Малко му е на кучето. Трябвало е да го обесят за ташаците. За назидание на всичките останали комуноиди.
МИ-нка,
Тая, ранената в сърцето блондинка , тоя път я свърши кът кучето на нивата ! Ми шъ съ намери либийския Божидар Димитров, ми шъ копни край дупкътъ на каналъ, ми шъизвади я кокалче, я къдръв косъм , от низнамкъдейси, ми шъгу тури в едно бурканче от лютеница "Тудорка" и шъ гу утнесе в блиската джъмия. Бедна вий фънтазиата, къв религиозен, къв изборен туризъм шъ стане. На мач на Локо-Мездра толкоз народ нимойж видя!
джжоррджж,
. . ти имаш ли ташаци, или си гледал нечии други? Или от баба си чувал за нещо пикантно, от Италия? Къв си ти бе, умреш за ташаци ! Ядеш ли ги? И може би без сол ??!!Къв си ти беее точка. уби ме
ОО о7 сикретно:
&/>*<^@V. : жорж боец от съпротивата. френски педерас. недоволен от решението на револоционерите да изнасилят кадафи. обещали са на него.
L FТ:
"Либиън Фрай Ташак" изкупува оригинални ташаци от фамилията на Кадафи. За контакти: жоржи
Е ДА
МЮСЮЛРМАНИТЕ ВИНАГИ СА ЗАДМИВАВАЛИ С ПРОСТОТИЯТА СИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ РЕЛИГИИ. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО СА ГО ИЗНАСИЛИЛИ ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИ СТОРОННИЦИ НА ШЕРИЯТА
Сульо Пулев
ех да ме бяха хванали мен Точка
Петко
http://www. marica. bg/show. php?id=69003 -Кадафи е жив, убит е двойникът му! Виж ухото
Патриот!
Колко ни е жал за диктаторчето. . .
Патриотче,
ти поне си ни ясен ! Имаме стихове от Христо Ботев за тебе!Какво , какво, от Шандьор Петьофи ли искаш? Да , дааа, и от Хайтов, ОК !
obektiven
vsichko tova stana blagodarenie na frenskite i amerikanskite taini slujbi, s tiahnoto malchalivo saglasie, ako ne i priaka namesa i zapovedi, taka che neka ne uprekvame samo tezi prevazbudeni mangali, osnovnata vina e v amerikanskite i frenski slujbi, neshto triabvashe da se pokrie, ne triabvashe da ima proces, , , , , s drugi dumi sveta otiva na zle, poviarvaite mi, a pak libiiskia narod izobshto niama da zajivee po svobodno, daje naprotiv, i te shte plachat za tehnia bai tosho.
Абе коментаторите вие по какво се отличавате от тоя башибозук Сигурно ДНК ви е анадолска
Мусю Абе,
ако баба ти е "напомпана" от някой миризлив френски кръстоносец, наша милост нямаме тая чест ! Ва те футр, сил тьо пле!
А твоята прабаба пък е била онодена от Караибрахим
жорж
Виждам , че комуноидиотити вият на умряло за ебача на камили. Съжалявам , ама това е положението другари. Бат ви Бойко ще ни залъже още година, две. После се вдигаме и ви чака съдбата на Кадафи. И ще ви ебем и ще изтребим до трето коляно. Опичайте си акъла и емигрирайте при московския капут докато е време.
Да бе да,
но имал баня в къщата си! Иди виж френските дворци, стените още са жълти, от баня и тоалетна помен няма! Смръдливо пламе.
до тогава си дъвчи ташаците джжорджж, ако не дойде оня от Москва, да ти ги набие вгж
Капутин масковский
Ну жоря, пагади ! Тьй меня требуеш, скора увидимся. Будь здаров!
Курец Каогредо
Тавариш Масковский, ако искате и аз бих дал един урок по ебане "на колено" на този възбуден посерко. Ще квичи, ще вие като линейка, ще го чуете в подмосковието! Естествено, размера има значение, но аз имам и голям опит с такива капризни педали. Доверете се на професионалиста !
Наебая Накимура
Гаспадин Капутин, доколкото разбирам, мусю Жорж ими претенции към позата. "До трето колено" мога само аз да му разкажа играта, и пак ще го чувате как вие, не само в Москва, но и в Петербург!Не става само с блъскане, и чълъм трябва ! Там ми е силата!
!
много нетърпелив е тоя жоржи, хукна по нощните аптеки за вазелин
Кадафи да благодари на французите за безплатния секс. И на "възпитаните“ и “културни“ крайни ислямисти, които се вляха в редиците на бунтовниците.
Той е вече горе. Алах ще им бладари от негово име
К.Каогредо
Безплатен секс, както и безплатен обяд, няма. И като те слушам, много работа се отваря. Не че глупаците некога се се свършили, ама такова стълпотворение не е било! И френски, от най-капризните клиенти. . .
жорж
Гледам , че някакъв комунокамилар се е превъзбудил и ми е отговорил с цели шест постинга и не мога да си позволя да не отбележа , че тоя дето е рязнал Кадафито предсмъртно и послесмъртно сигурно е изпълнявал последното му желание. Живя камиларя като животно и умря като животно. Както живеят и умират нашите комунета. Справка-Карлович, Илийката и цялата плеяда съветници на Гоце. . .
от подмосковието
жиоржий, сльйшиш? хочиш-нихочиш, наканец в уста ще га палучиш. "Масковский капут " дайот каждаму что он заслужил
Червени баби
Жорка, нали и нас шъ найбеш, баби. Но ако може, да не е наколено, вече ни болат коколите. Но съ държим! Нашия девиз е:нек ни ебат, нек сме живи! За емиграция не се натискаме, даже и за Либия. Казват, че там сега, след революцията, станало много хубаво и ебачите-революционери направо се разпасали. Там е сега за млади хора, като теб-млади и ебливи!
Доста е паднало нивото тук...
Май само неграмотни злобари и пършиви неудачници се опитват да дрИскат. . . Това не е стената на селски нужник, бе цървули вонящи! Какъвто и да е бил Кадафи - всички му целуваха задника и той ще остане в историята, а вие - на боклука.
доктор Шатаф
Ей това са арабите! Убийци и манафи. Каква съвест и какъв морал трябва да имаш, че да се гавриш сексуално с умиращ човек?!Само дето нещо ме озадачава! Преди време беще пребит и насилен сексуално един стар свещеник от синода на Пимен, някъде в банска област. От свещеници-нерези. Явно има хора, които при "практикуването" на физическо насилие ги избива и на сексуално такова. Това вече са дебрите на Висшата социология, така добре описана от Гр. Климов в "Протоколите на съветските мъдреци". Накратко това са дегенерати със сексуални проблеми, мозъчно размекване и физически дефекти, които в комбинация оформят т. н. "родени вождове" и "харизматични лидери". Мислете за какво ви говоря!
Комунетата
Как няма да падне нивото, като някякво бенгазийско прасе се разквиче, че ще ни ебе и че живеем като животни ! Това прасе не иска да знае, че в палатката на Камиларя са гостували елтни дами и господа. Даже придишната госпожа Саркузи отиде за един ден, а остана три! Ха да Ви каже този нерез, в неговата смрдлива кочина, кога за последен път е влизала свиня ? Или някой по-млад нерез влиза, да го оправя? Така или иначе, това е патологичен случай, ако не е избягал от 4-ти км?
Медков
Няма събрани безспорни преки и косвени доказателства, че е имало проникване. Възможно е ударът да е нанесен в задните меки части в областта на ануса с кожен предмет или силиконов уред.
Медков,
ти като познавач, какъв уред предпочиташ , за да се убедиш лично: силиконов, пластмасов, дървен или железен ? А може би предпочиташ рогов, носорогов ? Кажи, палавнико, кажи си!
Минчо
Един приятел носи обувки от слонски . уй ! Постоянно му звънят, молят го за шут вгз. Най нахални са франсетата, напрово спят и скимтят пред вратата му! Той ще отвара фирма за секс-туризъм.
жорж
Дупета червени, няма спасение за вас ами тичайте при другаря Асад.
Комунетата
Нерез, от Либия ли звъниш? Нашите другари, които вчера емигрираха в Подмосковието, тази сутрин са се срещнали с кучето на бата Бойко, което той подари на оня, дето ти нарече "Московски капут" . Кучето е побеснело, че така грозно обиждаш новия му стопанин, и те искало жив. Нашите другари го укротили и го склонили да приеме само ташаците ти, без сол и консерванти, просто охладени. Ти си печен, В Либия ще си намериш нови, маймунски, затова не се туткай, да не те поиска на синджир. Ти и без това си за връзване. . .
Медков
до Медков-2 Кой ме вика, кой ми чука ? Д-р Медков винаги е тука.
всички негодни станахме
Освирепяхме, оскотяхме, омърсени сме, всички негодни станахме. . . Бог да прости Кадафи, убития. За делата си всички ще отговаряме Горе.
Докторче,
. . както го почна е по добре: Кой ме вика. . Продължи така, бъди себе си , ето така:. . кой МЕ чука , доктор. . . и т. н. Страхотно е , докторче, "фено-менално" педе си !
За добро или за лошо...
системата горе е дву-полюсна: Господ и Аллах ! По-скоро е за добро, иначе края на земята ще дойде оше утре!Днес Кадафи се опъна на Саркузи и падна , утре Саркузи щи се опъне на Мехмеди и ще бъде размазан. . , то така е по-добре зе човеците, и двата господа са съгладни с това въпроса е по-малко невинни да падат жертви на лудите "световни лидери", а те не са един или два, десетки са !По парите им ще ги познаете. . .
Елеонора
Ние не можем вече котка да ритнем, че било не хуманно, а те избиват когото където пожелаят! Масоните "евреи и американците" определят кой ще живее и кой ще умре. Кадафито беше напълнил либийците с пари, беше ги направил богати и мързеливи, беше им осигурил и ниско платен наемен труд, на “гастарбайтери от българия” и други бедняци-клошари, а какво му се случи само? А какво ли пък трябва да му се случи тук, у нас, на т. нар. “български Кадафи”, след като държи в постоянна бедност и безпаричие хората на България?
демократичния свят
Нека да припомним само някои от "правилата" на "демократичния и правов свят" (или т. нар. "евроатлантически ценности" ): 1, узаконена педерастия и което е още по лошо- узаконено осиновяване на деца от педерасти. 2, узаконена проституция. 3, узаконена търговия с наркотици. . . А като прибавим към това и нестихващите западни мераци за ограбване на третия свят. . . Полковник Кадафи от две и повече десетилетия е трън в очите на САЩ (и от там на НАТО), защото национализира нефта, изгони американските нефтени компании и давайки концесии на чужди компании се ръководеше от интереса на дъжавата и либийското население. Е, това демократичния и правов свят НЕ можаха да му простят. . .
Империята на злото
Колкото до Кадафи, добре е да се знае, че българите се натискаха да работят там, а не обратното. На Американците не им харесваха индианците - избиха ги. Не им харесаха други народи - поизбиха ги. Не им хареса Кенеди - гръмнаха го. Не си харесаха Кулите(световният търговски център) – събориха си ги. Превзеха Афаганистан и там се дигна производството на опиум 60 пъти, оттогава. А този наркотик е предназначен за Европа и Русия. ”Империята на злото” си намери достоен представител в лицето на “леля Хилъри”. Особенно като разбра, че друга свири на семейната свирка, злобата и се дигна на ента степен. “Кадафи трябва да бъде убит или пленен”! Това го казва Хилъри Клинтън. Жената, която търси убийства и смърт-каква е? Нормалните хора се чудят как “политик” на такъв висок пост може да бъде така кръвожаден. Още веднаж се доказва, че тази “велика нация-САЩ” е основана от “изгонените европейски бандити и престъпници”!
САЩ на Съд!
Всички знаем че САЩ са най-големият световен убиец. Всеки може да проследи колко са жертвите на американските войни. Няколко милиона човешки същества. И то в името “демокрацията” им! Кадафи е мъртъв, а в Либия започва геноцид над либийците, демократичен геноцид, а новата Световна война може вече да се смята за факт. Какво са международните закони? Май съществуваше нещо такова, или поне така твърдят “демократите”. Именно по силата на същите закони те вкараха Слободан Милошевич в затвора, изправиха пред международния съд в Хага и като видяха, че няма да могат да го осъдят, го убиха. Кадафи го убиха преди това. За да не се излагат с някакво си карикатурно подобие на съд. Пак според същите закони убийството на военнопленник е военно престъпление. А Муамар Кадафи беше точно такъв. Един ранен военнопленник. Видеокадрите, които видя цял свят бяха категорични. Бил оказвал съпротива, бил се опитвал да бяга, била избухнала престрелка… Абе, кого ще лъжат тези? Тези либийски революционери с еврейс
Еленков
Кадафи е мъртъв, а в Либия започва геноцид над либийците, демократичен геноцид, а новата Световна война може вече да се смята за факт. Видяхме как “цивилизовано” дивата обезумяла тълпа съблича един мъртвец, плюе го, рита го и го влачи по улиците. Западът отново приветства цивилизованите нечовеци. Защото били съюзник, който щял да им отстъпи правата върху добива на нефт в Либия. Е, щом Западните правителства приветстват подобни нечовешки, извратени постъпки, то аз питам не са ли държавните глави на Запада също така извратени? Не е ли един гнусен извратеняк президентът на САЩ -Барак Обама, който явно се радваше на гаврата? Кой заповяда всичко това? Хилъри Клинтън, бивша съпруга на един друг извратеняк – Бил Клинтън. “” ! А нашият Бойко Борисов се радва, когато получи похвала от извратеняците. Да не би и той нещо да се е извратил?
мириса на кръв
Кадафи трябваше да умре, за да не разкаже за доскорошните си съюзници, за собствените си главорези, които оглавиха опозицията. Добре, Кадафи е "бясно куче". А Саркози, а Берлускони, а Клинтън? Днес да убиваш и да призоваваш към смърт е лесно. Днес се убива от разстояние. Не усещаш мириса на кръв и изпражнения, не газиш сред отрязани глави и крайници, днес нямаш нуждата дори от естественото чувство за приличие пред смъртта. За това си има медии като Ройтерс, CNN…. БТВ, НОВА.
масов геноцид
България е в безпрецедентно състояние на полуколония. Разграбена и с изцяло разбита икономика. Населението е в нищета, без переспективност, в “масов геноцид”. Половината от нацията е прогонена по слугинаж в Европа, а останалата част в страната, включтелно родните ни майки и бащи умират вместо да живеят. Затворите се препълват с младежи тласнати без работа към престъпления. “Безчовечни чужди колонизатори” назначават “продали се жалки души-агенти” за министри и водещи политици в България, като(Иван Костов, Агент Гоце, Сергей Станишев, Милен Велчев, Сакс Кобурготски, Бойко Борисов, Симеон Дянков и поредица други)да унищовават българската нация с действия и “закони“. Медиите пишат и говорят глупости, слугуват на “унищожителите на българина”. Вече се чудя в тези медии, човеци ли работят или кръвожадни извънземни. Вижте какво направиха с Кадафи и Либия, и как медиите им припяват с “медени гласчета” на кръвопийците. Съберат ли се в България двама-трима единомишленици, винаги един излиза агент-пров
и мириса на изпражнения..
те го усещат многа добре, той се носи във въздуха ! Защо вече говорят зад бронебойни стъкла, , утре ще се завират в подземия , а накрая ще се топнат в Мариянската падина. И накрая ще литнат за Марс, и от там дисцанционно ще насочват млади "революционери", които ще ни колят и ще ни изнасилват. Ще има и камери, да снимат победата на "демокрацията"

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах