Реклама / Ads
48| 9100 |20.11.2011 АКТУАЛНО

Фарс, сътворен от "тъпанари", било званието на Стоичков

.
Хр. Стоичков
Дословно това съобщи Г. Атанасов. Стоичков е велик човек и просветител, контрира Дучето. Зад вратите на всеки един университет той е г-н Никой, каза Цв. Томов и добави: Стоичков заслужава всяка награда, но званието доктор хонорис кауза не е награда; то е академично отличие.
 

Около 1040 лв ми коства оставката заради Христо Стоичков в материален план, но това не е жертва, просто не искам тези хора да са ми колеги, обяви по ТВ 7 социологът Цветозар Томов. Г-н Стоичков е впечатляващо неук в научен план, уточни още веднъж той. Зад вратите на един университет той е г-н Никой. Аз срещу него нямам нищо, той също е подведен, но имам против академичния съвет, това е една безобразна тенденция, която унижава академизма.

У нас всичко е объркано до степен на фарс и неправдоподобност, след като Лили Иванова е полковник от БНА, а телевизонни говорителки стават депутати, Н. Неев стана вицепремиер, а застаряващи актриси кандидатстваха за вицепрезидент, съобщи Георги Атанасов, спортно-политически коментатор на в. Уикенд. Вместо тъпанарите от ПУ да кажат, че присъждат титлата като емоционален жест на българския Марадона, станаха за смях на цяла България и предизвикаха моралния гняв на един интелектуалец, защото благодариха на Стоичков, че дал пари за спортна база. Атанасов добави, че Стоичков преекспонира неговата "Барцелона", но не се сеща за ЦСКА. И прибави, че футболистът непрекъснато се вкарва в политически комбинации, които му носят автоголове.

Хр. Стоичков има право на всяка една награда, защото е велик човек; той е просветител на няколкостотин български деца, които спортуват в Етрополе, учат и живея там, заяви Дучето, шеф на фенклуба на ЦСКА. Това били деца, които нямат време за друго, за наркотици. Това го прави и в Пловдив и в Барселона. Колко българи правят същото, попита Дучето. Сър Фъргюсън откъде е тръгнал, попита Дучето.

Потвърждавам това, че Стоичков заслужава всяка награда, но званието доктор хонорис кауза не е награда; то е академично отличие, задължава носителя му веднъж годишно да изнася открита лекция, каза Томов.

Ал. Петров не е станал доцент в ПУ, без участието на безобразната институция ВАК, уточни още той.

Ицо е много добър човек, всеки има право на своите грешки и много хора се възползват от него и добротата му. Български политик сега няма, такива са Стамболов, Стамболийски. Дали днес е за ГЕРБ, преди за друг, е защото е така е преценил. Наградата му е дадена като почетна. Този човек има близки хора, защо го съсипват по форумите и го разпъват, каза Дучето.

Бих посъветвал г-н Стоичков да бъде по-предпазлив в политическите си изяви, каза Томов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6951 |19.11.2011 Лондон: Търсете връзка между убийствата на прокурора Колев и ямболската адвокатка . 21| 13583 |16.11.2011 Маджо-в София; не бил прототип на "Милото" . 81| 9242 |14.11.2011 Симеон си направи виртуално царство . 121| 7692 |13.11.2011 Цв. Томов си тръгна потресен от ПУ заради Камата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads