Реклама / Ads
70| 9211 |27.11.2011 ПОЛИТИКА

Волен Сидеров: Ще съдя до дупка Гергов и Би Ти Ви

.
Волен Сидеров
Шест години срещу мен и партия Атака се води мръсна, долна медийна война. Тя продължава и сега с манипулации и клевети и измислени обвинения, които се тиражират от телевизията на Красимир Гергов Би Ти Ви.
 

Точно тази медия инспирира лъжата срещу мен, че имам купена вила на Лазурния бряг с парите на държавната субсидия. Нямам такава вила, а ако те бяха сериозна медия досега трябваше да проверят във Франция и да покажат на обществото моята вила, както и на документите, с които съм я придобил. Но за тях не е важна истината, а манипулацията и внушенията, с които да ме злепоставят пред избирателите. Сега аз ще се заема с тебе Краси и ще те гоня да дупка, заплаши от ефира на Нова ТВ лидерът на Атака Волен Сидеров собственика на Би Ти Ви.

 

Той каза още, че ще заведе дело срещу тази лъжа, както и срещу всички клеветници, които през последната седмица са го очернили.

 

Лидерът на националистите обяви, че всъщност държавата дотира Би Ти Ви, като само за последната година правителството и е платило 12 млн. лв. За информационно обслужване. Така реално министрите си купуват телевизионно време да се рекламират.

 

Сидеров обясни още, че и досега от НДК, което е държавно, отказват да кажат какъв наем плаща телевизията на Гергов за помещенията, които е заела.

 

Той определи като долна лъжа и твърденията, че с пари на Атака е купил апартамент на Деница Гаджева в София.

 

Волен Сидеров изрази съжаление, че въпреки съдебните дела, които смята да води, заради бавната процедура те ще се решат след пет години. А през това време лъжите ще работят срещу него и водят до отлив на симпатизанти.

 

Лидерът на Атака отказа да коментира в ефира личните си отношения с Капка Сидерова и причините за раздялата им. Според него от поста главен редактор на в.”Атака” тя е свалена с решение на ръководството на партията.

 

Сидеров призна, че се чувства предаден от много близки хора, на които е вярвал и декларира, че досега никого не е предавал. Той е категоричен, че ако планът за неговото отстраняване все пак се реализира и бъде махнат от политическата сцена, тогава ще дойдат гаджалите, които размахваха ножове пред Софийската джамия и крещяха “Гяури…”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 71| 7759 |29.09.2011 В. Сидеров: Да се върне смъртното наказание и да се разрушат циганските гета! . 20| 5964 |11.07.2011 Волен Сидеров: Искат да ме ядосат . 41| 10268 |09.05.2011 В. Сидеров: Борисов-президент=предсрочни избори, а Октоподът точи лиги . 48| 8479 |26.04.2011 В. Сидеров: Първанов е комунист и атеист!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads