Бареков: Осъдиха ме под въздействието на Октопода

33

|

4174

|18.12.2011
Бареков: Осъдиха ме под въздействието на Октопода
Николай Бареков

Лош знак за медиите и българската журналистика е присъдата, която СЕМ издаде на мен и на ТВ 7, взета в присъствието и под въздействието на Алексей Петров на въпросното заседание на медийния регулатор.


 

Така Николай Бареков коментира пред Люба Кулезич наложената глоба на ТВ 7 заради острите му коментари по повод стачката на зърнопроизводителите и влизането на тракторите в София.

 

Бареков съобщи, че шефът на СЕМ Гого Лозанов реално е признал пред него, че му е бил оказан натиск в тази посока от хора, близки до Алексей Петров и е знаел, че подсъдимият за връзки с мафията ще присъства на заседанието.

 

Твърде опасно е за  обществото хора, които се намират на подсъдимата скамейка в момента и трябва да отговарят за тежки престъпления, да се превръщат изкуствено във фактор, отбеляза Бареков.

 

Той отчете като негативна тенденция факта, че определени медии обслужват Октопода и подземния свят. Има обаче и други медии, които се опитват да дават обективно гласност по тези проблеми, но на тях пък веднага им лепват клишето, че слугуват на управляващите, или че пишат по определени теми заради корпоративни интереси.

 

Обвиняват ни, че участваме в корпоративна война, все едно, че не става въпрос за престъпници, за мафия, за потъпкани права на много хора, риторично попита господин Гореща точка.

 

Николай Бареков призна, че за участието си във властовите структури на държавата през последните 10 години хора като Алексей Петров са поставили бизнеса, съдебната система, институциите в пряка зависимост от мафиотските структури. В този своеобразен престъпен синдикат присъстват и медии.

 

Според него скандален бил фактът, че хора, които са си купили наскоро вестници, всеки брой си слагат снимките на първа страница, редом с тази на премиера Борисов.

 

Това е просто търговия с влияние и е много опасно, коментира Бареков, намеквайки за медиите на Огнян Донев и Любомир Павлов.

 

Той констатира още, че по отношение на медиите в страната сега съществува тотална поръчковост и те никога преди не са били по-зависими и по-манипулативни.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

На Бареков все някой му е виновен. Като гуруто му.
Paranoik
дядо
ебати селяндура е този кретен, мисли си , че като го черпят с шампанско, олигарсите като Чочо Александров от Несебър и Ветко Арабаджиев и е нещо повече от една мижитурка
на крив к. . . р, и вълната му пречи! нещастник!
bg
скоро простаците, като писалите по-горе, ще са ПОДАВЛЯВАЩО мнозинство в територията - не е страшно написаното от тях, страшното е липсата на мисловен процес, осмисляне на прочетеното, на чутото и на видяното.
Прав е
Бареков.
Таен съветник
Огнян Донев + Любомир Павлов = Худорковски. Борисов, ти си нашия батюшка. Виж им сметката преди тия тънкокраки "две в едно" да те засилят при него. Нали знаеш как, good boy.
БГ ШОП
Прав е Бареков! Няколко бентли чорбаджии-милионери тероризират страната, изпращайки ратаите си на екскурзия в София с кебабчета и руйно вино, платен хотел и т. н. След Бареков те бързо, бързо им свирнаха на слугите да бягат, защото ако пламнат тракторите им, платени от Европа, нови няма да получат!
БГ ШОП
На всичко отгоре, лакоми за бързи печалби, бентли-чорбаджиите, купуват некачествено семе, от което се ражда некачествено зърно (годно само за добитъка), а после българите се оплакват, че хлябът не струва. Ако не вярват, експертите могат да сравнят украинското зърно с българското и ще им светне!
Ще ми се тунква той
Бареков престани да се излагаш още повече. А надуй дудука майна!
гого
Не искам да коментирам морала на Бареков, макар, че професията "журналист" предполага честно отношение към това, за което се пише. Оставям това на съвестта му. Но той е скаран и с нормалната логика. Той изрича неща, които са в противоречие с основния закон на страната, а именно:призоваване към противозаконни действия и видите ли, обвинява наказанието от страна на СЕМ, като повлияно от Алексей Петров!Пълен абсурд! Петров може да е нал-големият престъпник на държавата, но в случая може само глупак да предполага съпричастността му! Затова мисля, че Бареков е определен глупак!
Минко
Простак! Медийният кръг на мутрата Генерал - жудожника Бориславов срещу медийния кръг на мутрата Господин Трактора. Два свята - и двата са излишни! Искам да поздравя всички десни хора, които не понасят мутрите Борисов, Петров, Ганчев, Суджука, Боклука и т. н. Малко сме, но пък ще оцелеем, защото рано или късно метрите и техните привържаници се хващат за гушите!
Явен съветник
Колкото повече се опитват да те стреснат и сплашат, толкова повече ги мачкай, Бареков. Млъкнеш ли, свършен си, момче, затова не им давай време дъх да си поемат. Блъскай ги право в мръсните морди, ако искаш да си свършиш работа, за която си роден, почтено. Куражът не само се заплаща високо, а и - все някога - се изплаща достойно.
Синята мъгла
И какво мачка Бареков?На тракторите гумите мачка. Да използваш дадената ти медиина свобода и да я използваш за възхвала на управляващите не е проява на журналистика, а на угодничество. Опитите на Бареков да прилича на Цветанов и да посочва с пръст кой е виновен и кой у невинен е обречен на морален крах. Никой не бива да си присвоява ролята на последна инстанция още повече профаните.
trunk
Тоя съвсем изпростя.
Не разводнявайте нещата!
Бареков не се прави на велик, ами кажи каква 13-та получи с колко нули отдад отделно многоцифрената ти телевизионна помесечна заплата. Не разводнявайте нещата!ПРАВИТЕЛСТВОТО ПО МЕДИИТЕ ДА СЪОБЩИ ПО КОЛКО ПАЧКИ 13-ТА СИ РАЗДАДОХА ЧИНОВНИЦИТЕ И МИНИСТРИТЕ, ДИРЕКТОРИ И ПРОЧИЕ АДМИНИСТРАТОРИ. Мълчат всички като комунист на разпит за раздадената 13-та заплата. Отклоняват нещата с какви ли не други несъществени теми. Нали нямаше пари какво стана сега?МЪЛЧАТ АГЕНЦИИ И МИНИСТЕРСТВА КАК РАЗВЪРЗАЛИ ЧУВАЛИТЕ С ПАЧКИТЕ И НАПЪЛНИХА ПРЕДКОЛЕДНО ЧАНТИ И КЕСИИ. Криза било имало, така е и за "електората". В крайна сметка реформите се видяха за кого са!АНИ ЦОЛОВА ОТ btv и тя мълчи!Депутатите предколедно заклаха пенсионерите за да им ги вземат, раздадоха си пачките и хукнаха по МОЛ-овете.
Публиката освирка Борисов в "Арена Армеец"БГНЕС. Бареков, Бареков смени вече обекта на лизане.
11
Дудук, "осъдиха" те, защото си точно обратното на журналист.
Хммм
Бюрек, стига си лизал задника на кума ти!
бг мафията
АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ПРИЯТЕЛ С ГОЦЕ, С ДОГАН, С БОЙКО. . . . .
Поредния смешник, който е решил да се прави на герой като се бори с "трактори". Естесвено утре, ако властта се смени той ще се бори с бойкоборисовците, на които сега им лиже задните части. Смешно е , но такава е т. нар журналистика днес. Само дето хората още намират в и-нет клипа от 1996г. на този борец за свободното слово Бареков. Там се вижда истинската му чалгаджийска същност и какво е способен на направи за някой друг лев. Чалги, порно-фолк, кючеци и порно-конкурси в мутренска обстановка.
POLI
Да ви имам телевизията тиви 7. . . . . . . . Исках да напиша нещо на кулезич, защото я смятам все още за е дин от доблестните журналисти. Но, уви. Моля ви г-н Стефанов при цялото ми уважение предайте на вашата приятелка да бъде по достъпна за зрителите си. Ако няма зрители ще изчезне и тя самата от хоризонта , и без това на запад не гледат телевизия, скоро и тук ще стане така. Исках да се свържа с нея по някакъв начин по интернет , но се оказа невъзможно. Лошо . . . . . . . много лошо
Илич
ИДИОТИ ! ГЛЪМ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА
чалгария
Бареков и Слави са си лика-прилика - и двамата са водещи журналисти чалгари.
Малко го осъдиха. Трябваше да го изгонят от Нова телевизия, защото не става за журналист и на селски вестник.
до POLI
тел: 2 816 27 24 e-mail: nasreshta@tv7. bg Това са координатите на предаването на Люба Кулезич.
POLI
Благодаря на "до poli"
АНОНИМНА
ДОКОГА ТОЗИ СТРАХ, ТАЗИ КОРУПЦИЯ, ДОКОГА ТОЗИ СЛУГИНАЖ ПРЕД ХОРА КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. ТО НЕ БЕШЕ СЕМ, ТО НЕ БЯХА МЕДИИ, ТО НЕ БЕШЕ СЪДЕБНАТА НОМЕНКЛАТУРА, ВСИЧКИ ПОД ПАТРОНАЖА НА ГОЦЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКАТА ПО ОНЕВИНЯВАНЕТО НА ТОЗИ "ПОЧТЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ", КОЙТО ПРЕЗ НЕДАЛЕЧНАТА 1999Г. ПО СДЕЛКАТА СЪС СГРАДАТА НА БУЛ. ЦАР БОРИС 3-ТИ Е ДЕКЛАРИРАЛ КАТО КУПУВАЧ СКРОМНОТО ИМУЩЕСТВО - ЕДИН ИМОТ В ТЕТЕВЕН И ЕДИН АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ - КВ. КРАСНА ПОЛЯНА. СТАВА ДУМА СА СДЕЛКА, С КОЯТО АЛЕКСЕЙ ПРИДОБИВА ИМОТ ЗА НАД 1 МИЛИОН ЕВРО, БЕЗ ДА ПЛАТИ НИТО ЕДИН ЛЕВ, УРЕЖДАЙКИ УЖ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДОНКА МИТЕВА - НЕГОВ СЪУЧАСТНИК, ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ФИКТИВЕН ДОГОВОР ЗА ОХРАНА, КАКЪВТО ДОГОВОР И ТАКЪВ ОХРАНЯВАН ОБЕКТ ОТ Ф. АТЛАС НЯМА РЕГИСТРИРАН В СДВР ПО ТОГАВА ДЕЙСТВАЩАТА НАРЕДБА ЗА ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, Т. Е ТАКЪВ ДОГОВОР ЗА ОХРАНА НЯМА И СДЕЛКАТА Е НАПЪЛНО ФИКТИВНА. ТОВА ТОЗИ ПОЧТЕН ГРАЖДАНИН ИЗВЪРШВА ЧРЕЗ СКЛОНЯВАНЕ СПРЯМО ДОНКА МИТЕВА ДА ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ДА ИЗМАМИ ПО ТОЗИ НАЧИН ПЛЕМЕННИКА СИ АНДРЕЙ ЯНЕВ И
mmuu
трактора за старо желязо
айде бе
Каквото стане в тази държава, все Доц. Д-р Алексей Петров ви е виновен! Няма да се изненадам, ако според вас има пръст и в глобалното затопляне. . .
Албена Вулева
Абе, Бареков, ти не си ли този дето навремето си завираше микрофона в гащите, вярно, може пенисът ти да е малък, ама чак пък толкова.
georg
. . . "ДОКОГА ТОЗИ СТРАХ, ТАЗИ КОРУПЦИЯ, ДОКОГА ТОЗИ СЛУГИНАЖ ПРЕД ХОРА КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. ТО НЕ БЕШЕ СЕМ, ТО НЕ БЯХА МЕДИИ, ТО НЕ БЕШЕ СЪДЕБНАТА НОМЕНКЛАТУРА, ВСИЧКИ ПОД ПАТРОНАЖА НА ГОЦЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКАТА ПО ОНЕВИНЯВАНЕТО НА ТОЗИ "ПОЧТЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ", КОЙТО ПРЕЗ НЕДАЛЕЧНАТА 1999Г. ПО СДЕЛКАТА СЪС СГРАДАТА НА БУЛ. ЦАР БОРИС 3-ТИ Е ДЕКЛАРИРАЛ КАТО КУПУВАЧ СКРОМНОТО ИМУЩЕСТВО - ЕДИН ИМОТ В ТЕТЕВЕН И ЕДИН АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ - КВ. КРАСНА ПОЛЯНА. СТАВА ДУМА СА СДЕЛКА, С КОЯТО АЛЕКСЕЙ ПРИДОБИВА ИМОТ ЗА НАД 1 МИЛИОН ЕВРО, БЕЗ ДА ПЛАТИ НИТО ЕДИН ЛЕВ. . . "
Медиен консуматор
Този шмекер не можа да стане производител на новини, но става на дезинформазия и лъжи. Голям издънка на съвременните словоблудци, боклук и половина.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах