Юлиана Плевнелиева подхваща собствен бизнес

51

|

11816

|16.01.2012
Юлиана Плевнелиева подхваща собствен бизнес
Юлиана Плевнелиева

Плевнелиева напуснала досегашната си работа вчера.Броени дни преди Росен Плевнелиев да встъпи в длъжност като държавен глава на България, съпругата му Юлияна напусна работата си в издателската компания, в която работела, за да започне собствен бизнес, съобщава в. Преса.

Новата първа дама на републиката внесла документи за регистрация на фирма “Мейз лабс”, сочела справка в Агенцията по вписванията. Съдружник на Плевнелиева бил 30-годишният Камен Станев, за когото няма данни да участва в други компании. “Мейз лабс” ще бъде третата фирма на Плевнелиева. Като специалист по информационни технологии дамата не изневерява на бранша. Новата фирма е с широк предмет на дейност - разработка на софтуерни и хардуерни продукти, дизайн, покупко-продажба на имоти и др. Капиталът е 5000 лева и е поделен по равно – 50% за фирма “Ателадиа”, която е еднолична собственост на Юлияна Плевнелиева и 50% за съдружника й Камен Станев. Другите две фирми на първата дама били “Ателадиа” и “Ателадиа консулт”.

Юлияна Плевнелиева все още си остава извън светлината на прожекторите. Доскоро бъдещата първа дама се занимаваше с информационните технологии в “Икономедиа”, издател на в. Капитал. Според вътрешния бюлетина компанията Плевнелиева е напуснала работа вчера. Припомняме, че неведнъж съпругът й заяви, че желае семейството му да продължи досегашния си живот, без намесата на камери и медии.

ВАЖНО! Фрогнюз Ви напомня, че е ограничена възможността за коментари заради решение на съда в Страсбург, според което всяка медия в България носи отговорност за написаното във форумите. Благодарим Ви, че сте наш читател!

КОМЕНТАРИ

Минко
Ами тя сега очаква Плевньо да и върне заема с лихвите!
0 + 0 - !
Вече като Президент
Какво ще прави Плевнелиев с незаконните държавни сгради? Ето ви част от незаконните държавни сгради и инфраструктура: 1. Сградата където е ДНСК във София (бул. Хр. Ботев №47), без акт 16. 2. Почивната сграда на Министерски съвет в чашката на язовир Искър. Без акт 16 и каквито и да е документи за собственост и проекти. 3. Проходът Хаинбоаз да бъде затворен, реши състав на Административния съд във В. Търново. Нъпълно незаконен, без акт 16! 4. Стадионът в Пловдив. без акт 16 5. 500 км. пътища в цялата страна. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Купища сгради, мостове, пътища, и подлези са без каквито и да е документи и са напълно незаконни според сегашния ЗУТ! Моля радетелите на достойните преходи и високият морал да вземат светкавично отношение и да си изравнят критериите за незаконно строителство и сгради. Нека аршинът да е един и същ за всичко незаконно. И естествено чакаме Плевнелиев, Павлова и Гечева да започнат да разрушават и всички държавни сгради и пътища които продължават да са незаконн
0 + 0 - !
НАРОДА
в. Капитал, Плевнелиева, Иво Прокопиев, Борисов, Плевнелиев и прекалено много съвпадения. Успех на Юлияна да достигне и надмине постиженията на Цветелина.
0 + 0 - !
Добри
Чудеса, в България стават чудеса! Щом някой се отърка, хеле пък ако влезе във властта на мига поумнява, става супер предприемач и невероятно далновиден бизнесмен. До този момент може да е бил пълен кютук, но властта облагородява. Чудеса!
0 + 0 - !
ЕЕЕЕ па така е!
0 + 0 - !
Търговския регистър
Благодарение на Търговския регистър се стига до личните данни на хората! Големият ПРОБЛЕМ на ПЛВНЕЛЮИЕВи ще бъдат техните фирми! Тази жена и този мъж Плевнелиев не разбират ли, че трябва незабавно да излязът от всички търговски фирми, а не да се влиза в нови, защото така само се компроментират! Юлияна Юриева Плевнелиева: ЕГН: 7501286517 Фирма "АТЕЛАДИА" ЕООД, ЕИК 131184453 - едноличен собствменик Участва като Съдружници "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД, ЕИК 131414089 Съдружници "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД, ЕИК 131414089 Съдружници "СИ Ю ПРОПЪРТИ" ЕООД, ЕИК 175200375 Съдружници "АКЛАДИ ИМОБИЛИЕН" ЕООД, ЕИК 175155371 Съдружници "АКЛАДИ ИМОБИЛИЕН" ЕООД, ЕИК 175155371 Съдружници "СИ Ю ПРОПЪРТИ" ЕООД, ЕИК 175200375 Управители "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД Управители "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД Управители "СИ Ю ПРОПЪРТИ" ЕООД Управители "АТЕЛАДИА КОНСУЛТ&quo
0 + 0 - !
"АТЕЛАДИА" ЕООД
"АТЕЛАДИА" ЕООД ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ:Селски туризъм в района на гр. Банско и други части на страната, туризъм, земеделска дейност, хотелиерство, туристически услуги и консултантски услуги. Управители Юлияна Юриева Плевнелиева ЕГН: 7501286517 , ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР съдружник и е бил: Росен Асенов Плевнелиев :-) сЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ПЛЕВНЕЛИЕВ УЗАКОНИ НЕЗАКОННИТЕ ПИСТИ НА ЮЛЕН НА БАНСКО?
0 + 0 - !
Георгиева
Трябва да се внесе яснота по една изключително важна тема – каква е позицията на Костов по въпроса за АЕЦ ”Белене”. На 21. януари 2000 г. Висшия експертен съвет на Агенцията по енергетика и НЕК вземат решение, в което обявяват АЕЦ ”Белене” като новата ядрена мощност на България и че се предпочита пред строежа на блок 7 на АЕЦ”Козлодуй”. През януари 2001 г. вицепремиерът Жотев подготвя доклад, с който препоръчва строежа на АЕЦ ”Белене” да бъде размразен. Докладът е прочетен пред Нароното събрание. Но за Костов не е трудно да се отмята и да лъже. Та той излъга всички от СДС и стана председател на партията и премиер, без де е бил член на СДС или на друга пяртия от коалицията.
0 + 0 - !
Синята мъгла
Мъж и е назначен за президент и тя веднага прави фирма. Е па по нагло от това има ли?Някак си остава неприятен дъх в устата.
0 + 0 - !
до Георгиева Сулева Пулева
Е да де ама Жотев си отиде да ти напомня. Защото в правителството на Костов не се гласуваше каквото каже той като сега. Да не мислиш че Костов диктуваше докладите на Жотев или на другите министри. Изобщо не си в час че да внасяш разяснения Сульо.
0 + 0 - !
Опре рома!
"Юлияна Плевнелиева все още си остава извън светлината на прожекторите" Ами с тия приматски венци и нос, най-добре е въобще да не се показва!
0 + 0 - !
Черната овца на стадото
И аз се чудя защо нет-полицията не ме пуска в икон-Ооо!-медиите. . .
0 + 0 - !
дядо
сульо пешев цвайтеров защо мълчиш като ебан гъз, като те питах защо вкара гоце в президентството бе минетмайсторе
0 + 0 - !
ами сега
Първанов го няма вече, Инджев за какво ще пише, мистичен мезонет.
0 + 0 - !
!
аман от далавери, аман. Да му писне на човек. Щяла да почне собствен бизнес-дрън, дрън.
0 + 0 - !
Йордан
Опа! Тая ще закопае всички първи дами до сега. Е, сега тая ще разкаже играта на президентството. Вместо да се занимава с благотворителност тая грозотия ще прави пари като използва гърба на избутания си мъж. Ще видите колко гафове ще натвори и как се цуца от държавни поръчки за милиони.
0 + 0 - !
гладиатор
Евала Цезаре, точно така трябва. Показа на глупаците в милата ни татковина, че света се дели на 2 категории индивиди-БАЛАМИ и ТАРИКАТИ. Кофтито е, че не съм от баламите, но не съм и от тарикатите щото там НЕ ТРЯБВА да имаш морални задръжки. Те много пречат но избора е винаги ЛИЧЕН макар с осъзната загуба!Честност НЯМА!Все пак заслужаваш и е в реда на нещата да се каже:"ТЕЗИ КОИТО ЩЕ УМРАТ ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ".
0 + 0 - !
Е как няма да започне собствен бизнес като мъжът и е президент? Такава възможност за обогатяване изпуска ли се? Кой ще и откаже съдействие? На гого му стиска? Всеки ще се бута даже с "удоволствие" да помага. Боже нищо ново под слънцето. Пак измамени!
0 + 0 - !
Бойко кажи си!
А какво мисли Бойко борисов за новата фирма на Плевнелиева? Плевнелиева бизнесменка ли ще става или първа дама? Хайде на бас, че "сама ще се откаже" от фирмата си и ще я остави изцяло на 30 годишния младеж Камен Станев. Такова чуда първата дама на една държава да развива частен търговски бизнес няма в цял свят! Но колко неща няма в цял свят , а у нас са нормални?
0 + 0 - !
до 12:35:13
Естествено, сега ли го разбра?То това се знаеше. . .
0 + 0 - !
питащ
Иренче, ко шъ каиш по въпроса за жената на "Европйската общност"????
0 + 0 - !
до горния
Питай Юлианчето тя ще ти го разясни.
0 + 0 - !
до 12:42:58
Е какво да мислел бат Бойко за фирмите на Юлианчето?Неговите да не би да са малко? Или на приятелката му? НЯМА КАКВО ДА МИСЛИ ТО Е ИЗМИСЛЕНО. Който е на чучура пие, който е встрани гледа. Това е положението.
0 + 0 - !
Ето ФРОГ го е написал в статия
Светло бъдеще за България чак през 2050, Петък, 13 Януари 2012. Демек евентуално за "електората" ако дойде въобще. Другите като "Юлианчето и Сие" светлото капиталистическо бъдеще още преди 89-та им е предначертано. Това е положението.
0 + 0 - !
малиЙЙЙЙ ясно, живот няма.
0 + 0 - !
!!!
НЕ, няма конфликт на интереси! А и богатството на фамилията (дай, Боже, всекиму) след време НАП ще докаже, че е натрупано в промеждутъка от регистрацията на това дружество до 22. 01. 2012г.
0 + 0 - !
???
Бе той дигнал вила в забранената зона на брега на морето вие за жена му се хващате. Комсомолците станаха комунистиq комунистите капиталисти това e въпрос на диалектика.
0 + 0 - !
темидка
и тъй като човека ви е помолил семейството му да не е прожекторите на медиите вие я изтипосахте тук, страхотна сензация, яе е напуснала работа
0 + 0 - !
Първата дама ще прави голям бизнес с този пиар в къщи! И като президентша- какво хубаво българско име е избрала за корпорацията си “Мейз лабс??!?! Законът не се ли е изказал по въпроса за имената на фирмите. . . .
0 + 0 - !
сдг
Явно според коментиращите, Плевнелиева трябва да легне и да чака на доходите на мъжът си след като е станал президент. Ако беше напуснала работа и спре да работи, щяхте да казвате айде и тази ще раниме, въобще угодия няма.
0 + 0 - !
pepa
Юлиана Плевнелиева подхваща собствен бизнес. . . . bravo na neya pozdravyavam ya. . . . vie gornite kakvo iskate ot zenata????? da stane kato Zorka Parvanova na zaplata???? stiga zloba. . .
0 + 0 - !
Въпрос
Коя е тая, дето е взела президентчето за мъж и защо медиите да си затварят очите и да не се занимават с големото семейство, то верно не са много лицеприятни, ама други нема. Кажете братя, коя е тази комсомолка и кои и какви са нейните мама и тате?
0 + 0 - !
до сдг
а откъде има доходите и ако не бе мъжа и дали щеше да ги има а?Със сигурност някоя продавачка в местната бакалница, което не че е лошо ама нямаше да е това което е днес? Добре, че е мъжа и на висок пост иначе местния супермаркет в кърпа и бе вързан. Оженила се жената знаела за кого, евала. Няма лошо, да е жива и здрава хитрушата.
0 + 0 - !
Maria
Законът някъде да е забранил регистрация на фирма и упражняване на дейност от физически дееспособни лица?! Да ме прощават всички драскащи тук, но когато Законът не е нарушен, всичко изписано по-долу се тълкува като ограничаване на права. Дай боже да стигнем в развитието си, когато регистрирането на фирма отнеме по-малко време, усилия и ПЛАЩАНЕ на държавин такси, в сравнение с вермето и енергията на писане на коментари като по-долу изписаните! И още нещо да изразя, колкото по-работещи неща се случват, сякаш се намират, по-лесно, хора които да плюят и да мрънкат, че нищо не върви и тази Държава за нищо не става! За повечето пишещи тук е по-лесно да култивират мързела си, отколкото да направят усилия да се развиват!
0 + 0 - !
Ей лоши хора бе, завистници. Паднало им на хората могат евала. Това е живота!РОДИ МЕ МАЙКО С КЪСМЕТ И МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТ. Евала на Юлианчето и как готено се усмихнала първата дама на държавата. Симпатяга. Блазя му на Плевнелиев, пешкин жена си взел.
0 + 0 - !
Ами Mari-йче 15:09:43
тжо всичко в таз държава по "ЗАКОН" забогатя. Гласатя се нещата така, че всичко да е законно. Ти как сия мислиш тая работа?Боже к"ва гъска дошла и тя глупости да пише.
0 + 0 - !
тжо-то;Гласатя-Гласат
0 + 0 - !
Изглежда Mari-йче 15:09:43
уредено на тлъста ГЕРБ-ерска длъжност. Кой знай какъв тлъст коледен бонус от няколко хилядарки взела и ся се плези на Президеншата. Майката си трака от подмазвачи. Край нямат.
0 + 0 - !
???
малиЙЙЙЙ няма живот в таз държава. Не си ли връзкар или избрал "подходящ другар" в живота и някой издърпа нагоре на някое тлъстичко държавно местенце умрял си от всякъде. Т"ва е.
0 + 0 - !
???-допълнение
може и общинско да е местенцето стига да е тлъстичко или "точната" неправителствена организаци като тази на другарката Ковачева, де е ся правосъден министър. . .
0 + 0 - !
Maria
Отиди и развивай бизнес в Ам. Щати, бе пич, там май няма да ти остане време да драскаш глупости и да пишеш колко несправедливи са Законите. Не проблема е в написаните Закони на Държавата ни, ами в начина им на спазване и основно на правораздаването и усещането за ненаказаност. От тук идва цялото нещастие.
0 + 0 - !
Благодаря Maria ,
мерси за предложението. Предоставям тази възможност на Вас. Аз съм ПАТРИОТ, а не родоостъпник. Другото за "правораздаването и усещането за ненаказаност" едно нещо вярно да напишеш. Ама кои индивиди 22 години мило дете това правиха а? И как забогатяха, ай туй кажи а не горните глупости къде написала. . . . . . . . . . . . . . . . . . Експерт по въпросите на прехода!
0 + 0 - !
Наблюдател
малиЙЙЙЙЙ, затуй електронен сайт http://frognews. bg е водещ в информационното море от сайтове. Тук няма лабаво!Излезе някой Сульовец да дрънкаглупости или Мара подробната прави на интересна и бам някое форумно торпедо раздруса сайта. . . Тън, пън няма. Затуй изданието се чете от ВСИЧКИ държавни институции, спец. служби, интелекти, читатели разни и т. н. Тук номерата на цървула или цървуланата не вървят.
0 + 0 - !
критата корупция
Бихте ли посочили една първа дама в света, която докато мъжа и Президентсва и говори за драматичен преход, достойно преминаване през кризата, всичко на масата, прагматичния президент, програма 2020 - тя да върти бизнес да има клиенти които нямат абсолютно нищо с България абсолйтно никакви взаимоотношение с властта? Нали всеки неин клиент може да се заподозре, че дава скрити подкупи под формата, че си е поръчал някакъв продукт създаден от Плевнелиева? :-)))))
0 + 0 - !
до горния
Maria ще ти отговори, че много ги "разбира" нещата. . .
0 + 0 - !
Тази нема ли да има конфликт на интереси или май само е набедена че му е жена, колкото за парлама.
0 + 0 - !
ob ektiven
Pak po4ti vsi4ki s lainometite. . . Nedeitre taka molia Vi. . . Prava si e jenata, kvo da se navira v lainata na prezidentstvoto, ot kakav zor? Che tia da ne e Barbara Bush na 100 godini, tia si e mlada i naporista, neka bachka, kvo lo6o ima, a. . .
0 + 0 - !
диян
На тая жена не и е ясно как се прави по нормалния свят. ако много иска да е независима най-добре да се разведе. ама милионите??? интересно при кого са децата на любящата майка докато скита
0 + 0 - !
ves666
pokritoto mlqko kotkite ne go lochat, ne razbirate li che i gerb sa sashtite idioti , niama xora da ypravliavat darjavata samo igrachi egoisti moshenici alchni bezkrypolni xora. no kvoto i da praviat nakraia shte badat pak v izxodno polojenie dva na dva v trapa.
0 + 0 - !
ЗА АЙШЕ НЯМА НИТО СТОН, НИТО ЗОВ. ОТКЪДЕ СЕ Е ПРЪКНАЛА, КЪДЕ Е РОДЕНА. БИЛА УЧИЛА АНГ. ГИМНАЗИЯ. МОЖЕ БИ ТАМ СЕ Е РОДИЛА?ПАРВЕНЮТА ЖАЛКИ И НЕЩАСТНИ. ИГРАЯТ РОЛЯ НА БЛАГОРОДНИЦИ.
0 + 0 - !
УТОЧНЕНИЕ КЪМ "ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР" ИМЕТО Е СГРЕШЕНО:ТО Е-РАСИМ АСАНОВ ПЛЮВЛЕН. . . . . . "МАЛКА ПОДРОБНОС. ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ФИРМИТЕ?АМИ НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ НА МОРЕТО? НИКОГА!
0 + 0 - !

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

времето в София София

+8°

+25°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+14°

+24°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+14°

+25°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+11°

+25°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+12°

+25°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+12°

+27°

времето в Русе

лек полъх

  • Деца отпразнуваха "Еньовден" с народен обичай във Варна

  • Деца отпразнуваха "Еньовден" с народен обичай във Варна

  • Деца отпразнуваха "Еньовден" с народен обичай във Варна

Компилация летни провали – 2015

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство