Юлиана Плевнелиева подхваща собствен бизнес

51

|

12860

|16.01.2012
Юлиана Плевнелиева подхваща собствен бизнес
Юлиана Плевнелиева

Плевнелиева напуснала досегашната си работа вчера.Броени дни преди Росен Плевнелиев да встъпи в длъжност като държавен глава на България, съпругата му Юлияна напусна работата си в издателската компания, в която работела, за да започне собствен бизнес, съобщава в. Преса.

Новата първа дама на републиката внесла документи за регистрация на фирма “Мейз лабс”, сочела справка в Агенцията по вписванията. Съдружник на Плевнелиева бил 30-годишният Камен Станев, за когото няма данни да участва в други компании. “Мейз лабс” ще бъде третата фирма на Плевнелиева. Като специалист по информационни технологии дамата не изневерява на бранша. Новата фирма е с широк предмет на дейност - разработка на софтуерни и хардуерни продукти, дизайн, покупко-продажба на имоти и др. Капиталът е 5000 лева и е поделен по равно – 50% за фирма “Ателадиа”, която е еднолична собственост на Юлияна Плевнелиева и 50% за съдружника й Камен Станев. Другите две фирми на първата дама били “Ателадиа” и “Ателадиа консулт”.

Юлияна Плевнелиева все още си остава извън светлината на прожекторите. Доскоро бъдещата първа дама се занимаваше с информационните технологии в “Икономедиа”, издател на в. Капитал. Според вътрешния бюлетина компанията Плевнелиева е напуснала работа вчера. Припомняме, че неведнъж съпругът й заяви, че желае семейството му да продължи досегашния си живот, без намесата на камери и медии.

КОМЕНТАРИ

Минко
Ами тя сега очаква Плевньо да и върне заема с лихвите!
Вече като Президент
Какво ще прави Плевнелиев с незаконните държавни сгради? Ето ви част от незаконните държавни сгради и инфраструктура: 1. Сградата където е ДНСК във София (бул. Хр. Ботев №47), без акт 16. 2. Почивната сграда на Министерски съвет в чашката на язовир Искър. Без акт 16 и каквито и да е документи за собственост и проекти. 3. Проходът Хаинбоаз да бъде затворен, реши състав на Административния съд във В. Търново. Нъпълно незаконен, без акт 16! 4. Стадионът в Пловдив. без акт 16 5. 500 км. пътища в цялата страна. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Купища сгради, мостове, пътища, и подлези са без каквито и да е документи и са напълно незаконни според сегашния ЗУТ! Моля радетелите на достойните преходи и високият морал да вземат светкавично отношение и да си изравнят критериите за незаконно строителство и сгради. Нека аршинът да е един и същ за всичко незаконно. И естествено чакаме Плевнелиев, Павлова и Гечева да започнат да разрушават и всички държавни сгради и пътища които продължават да са незаконн
НАРОДА
в. Капитал, Плевнелиева, Иво Прокопиев, Борисов, Плевнелиев и прекалено много съвпадения. Успех на Юлияна да достигне и надмине постиженията на Цветелина.
Добри
Чудеса, в България стават чудеса! Щом някой се отърка, хеле пък ако влезе във властта на мига поумнява, става супер предприемач и невероятно далновиден бизнесмен. До този момент може да е бил пълен кютук, но властта облагородява. Чудеса!
ЕЕЕЕ па така е!
Търговския регистър
Благодарение на Търговския регистър се стига до личните данни на хората! Големият ПРОБЛЕМ на ПЛВНЕЛЮИЕВи ще бъдат техните фирми! Тази жена и този мъж Плевнелиев не разбират ли, че трябва незабавно да излязът от всички търговски фирми, а не да се влиза в нови, защото така само се компроментират! Юлияна Юриева Плевнелиева: ЕГН: 7501286517 Фирма "АТЕЛАДИА" ЕООД, ЕИК 131184453 - едноличен собствменик Участва като Съдружници "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД, ЕИК 131414089 Съдружници "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД, ЕИК 131414089 Съдружници "СИ Ю ПРОПЪРТИ" ЕООД, ЕИК 175200375 Съдружници "АКЛАДИ ИМОБИЛИЕН" ЕООД, ЕИК 175155371 Съдружници "АКЛАДИ ИМОБИЛИЕН" ЕООД, ЕИК 175155371 Съдружници "СИ Ю ПРОПЪРТИ" ЕООД, ЕИК 175200375 Управители "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД Управители "БЪЛГЕРИЪН РЕЗИДЕНШЪЛ ПРОПЪРТИС" ЕООД Управители "СИ Ю ПРОПЪРТИ" ЕООД Управители "АТЕЛАДИА КОНСУЛТ&quo
"АТЕЛАДИА" ЕООД
"АТЕЛАДИА" ЕООД ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ:Селски туризъм в района на гр. Банско и други части на страната, туризъм, земеделска дейност, хотелиерство, туристически услуги и консултантски услуги. Управители Юлияна Юриева Плевнелиева ЕГН: 7501286517 , ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР съдружник и е бил: Росен Асенов Плевнелиев :-) сЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ПЛЕВНЕЛИЕВ УЗАКОНИ НЕЗАКОННИТЕ ПИСТИ НА ЮЛЕН НА БАНСКО?
Георгиева
Трябва да се внесе яснота по една изключително важна тема – каква е позицията на Костов по въпроса за АЕЦ ”Белене”. На 21. януари 2000 г. Висшия експертен съвет на Агенцията по енергетика и НЕК вземат решение, в което обявяват АЕЦ ”Белене” като новата ядрена мощност на България и че се предпочита пред строежа на блок 7 на АЕЦ”Козлодуй”. През януари 2001 г. вицепремиерът Жотев подготвя доклад, с който препоръчва строежа на АЕЦ ”Белене” да бъде размразен. Докладът е прочетен пред Нароното събрание. Но за Костов не е трудно да се отмята и да лъже. Та той излъга всички от СДС и стана председател на партията и премиер, без де е бил член на СДС или на друга пяртия от коалицията.
Синята мъгла
Мъж и е назначен за президент и тя веднага прави фирма. Е па по нагло от това има ли?Някак си остава неприятен дъх в устата.
до Георгиева Сулева Пулева
Е да де ама Жотев си отиде да ти напомня. Защото в правителството на Костов не се гласуваше каквото каже той като сега. Да не мислиш че Костов диктуваше докладите на Жотев или на другите министри. Изобщо не си в час че да внасяш разяснения Сульо.
Опре рома!
"Юлияна Плевнелиева все още си остава извън светлината на прожекторите" Ами с тия приматски венци и нос, най-добре е въобще да не се показва!
Черната овца на стадото
И аз се чудя защо нет-полицията не ме пуска в икон-Ооо!-медиите. . .
дядо
сульо пешев цвайтеров защо мълчиш като ебан гъз, като те питах защо вкара гоце в президентството бе минетмайсторе
ами сега
Първанов го няма вече, Инджев за какво ще пише, мистичен мезонет.
!
аман от далавери, аман. Да му писне на човек. Щяла да почне собствен бизнес-дрън, дрън.
Йордан
Опа! Тая ще закопае всички първи дами до сега. Е, сега тая ще разкаже играта на президентството. Вместо да се занимава с благотворителност тая грозотия ще прави пари като използва гърба на избутания си мъж. Ще видите колко гафове ще натвори и как се цуца от държавни поръчки за милиони.
гладиатор
Евала Цезаре, точно така трябва. Показа на глупаците в милата ни татковина, че света се дели на 2 категории индивиди-БАЛАМИ и ТАРИКАТИ. Кофтито е, че не съм от баламите, но не съм и от тарикатите щото там НЕ ТРЯБВА да имаш морални задръжки. Те много пречат но избора е винаги ЛИЧЕН макар с осъзната загуба!Честност НЯМА!Все пак заслужаваш и е в реда на нещата да се каже:"ТЕЗИ КОИТО ЩЕ УМРАТ ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ".
Е как няма да започне собствен бизнес като мъжът и е президент? Такава възможност за обогатяване изпуска ли се? Кой ще и откаже съдействие? На гого му стиска? Всеки ще се бута даже с "удоволствие" да помага. Боже нищо ново под слънцето. Пак измамени!
Бойко кажи си!
А какво мисли Бойко борисов за новата фирма на Плевнелиева? Плевнелиева бизнесменка ли ще става или първа дама? Хайде на бас, че "сама ще се откаже" от фирмата си и ще я остави изцяло на 30 годишния младеж Камен Станев. Такова чуда първата дама на една държава да развива частен търговски бизнес няма в цял свят! Но колко неща няма в цял свят , а у нас са нормални?
до 12:35:13
Естествено, сега ли го разбра?То това се знаеше. . .
питащ
Иренче, ко шъ каиш по въпроса за жената на "Европйската общност"????
до горния
Питай Юлианчето тя ще ти го разясни.
до 12:42:58
Е какво да мислел бат Бойко за фирмите на Юлианчето?Неговите да не би да са малко? Или на приятелката му? НЯМА КАКВО ДА МИСЛИ ТО Е ИЗМИСЛЕНО. Който е на чучура пие, който е встрани гледа. Това е положението.
Ето ФРОГ го е написал в статия
Светло бъдеще за България чак през 2050, Петък, 13 Януари 2012. Демек евентуално за "електората" ако дойде въобще. Другите като "Юлианчето и Сие" светлото капиталистическо бъдеще още преди 89-та им е предначертано. Това е положението.
малиЙЙЙЙ ясно, живот няма.
!!!
НЕ, няма конфликт на интереси! А и богатството на фамилията (дай, Боже, всекиму) след време НАП ще докаже, че е натрупано в промеждутъка от регистрацията на това дружество до 22. 01. 2012г.
???
Бе той дигнал вила в забранената зона на брега на морето вие за жена му се хващате. Комсомолците станаха комунистиq комунистите капиталисти това e въпрос на диалектика.
темидка
и тъй като човека ви е помолил семейството му да не е прожекторите на медиите вие я изтипосахте тук, страхотна сензация, яе е напуснала работа
Първата дама ще прави голям бизнес с този пиар в къщи! И като президентша- какво хубаво българско име е избрала за корпорацията си “Мейз лабс??!?! Законът не се ли е изказал по въпроса за имената на фирмите. . . .
сдг
Явно според коментиращите, Плевнелиева трябва да легне и да чака на доходите на мъжът си след като е станал президент. Ако беше напуснала работа и спре да работи, щяхте да казвате айде и тази ще раниме, въобще угодия няма.
pepa
Юлиана Плевнелиева подхваща собствен бизнес. . . . bravo na neya pozdravyavam ya. . . . vie gornite kakvo iskate ot zenata????? da stane kato Zorka Parvanova na zaplata???? stiga zloba. . .
Въпрос
Коя е тая, дето е взела президентчето за мъж и защо медиите да си затварят очите и да не се занимават с големото семейство, то верно не са много лицеприятни, ама други нема. Кажете братя, коя е тази комсомолка и кои и какви са нейните мама и тате?
до сдг
а откъде има доходите и ако не бе мъжа и дали щеше да ги има а?Със сигурност някоя продавачка в местната бакалница, което не че е лошо ама нямаше да е това което е днес? Добре, че е мъжа и на висок пост иначе местния супермаркет в кърпа и бе вързан. Оженила се жената знаела за кого, евала. Няма лошо, да е жива и здрава хитрушата.
Maria
Законът някъде да е забранил регистрация на фирма и упражняване на дейност от физически дееспособни лица?! Да ме прощават всички драскащи тук, но когато Законът не е нарушен, всичко изписано по-долу се тълкува като ограничаване на права. Дай боже да стигнем в развитието си, когато регистрирането на фирма отнеме по-малко време, усилия и ПЛАЩАНЕ на държавин такси, в сравнение с вермето и енергията на писане на коментари като по-долу изписаните! И още нещо да изразя, колкото по-работещи неща се случват, сякаш се намират, по-лесно, хора които да плюят и да мрънкат, че нищо не върви и тази Държава за нищо не става! За повечето пишещи тук е по-лесно да култивират мързела си, отколкото да направят усилия да се развиват!
Ей лоши хора бе, завистници. Паднало им на хората могат евала. Това е живота!РОДИ МЕ МАЙКО С КЪСМЕТ И МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТ. Евала на Юлианчето и как готено се усмихнала първата дама на държавата. Симпатяга. Блазя му на Плевнелиев, пешкин жена си взел.
Ами Mari-йче 15:09:43
тжо всичко в таз държава по "ЗАКОН" забогатя. Гласатя се нещата така, че всичко да е законно. Ти как сия мислиш тая работа?Боже к"ва гъска дошла и тя глупости да пише.
тжо-то;Гласатя-Гласат
Изглежда Mari-йче 15:09:43
уредено на тлъста ГЕРБ-ерска длъжност. Кой знай какъв тлъст коледен бонус от няколко хилядарки взела и ся се плези на Президеншата. Майката си трака от подмазвачи. Край нямат.
???
малиЙЙЙЙ няма живот в таз държава. Не си ли връзкар или избрал "подходящ другар" в живота и някой издърпа нагоре на някое тлъстичко държавно местенце умрял си от всякъде. Т"ва е.
???-допълнение
може и общинско да е местенцето стига да е тлъстичко или "точната" неправителствена организаци като тази на другарката Ковачева, де е ся правосъден министър. . .
Maria
Отиди и развивай бизнес в Ам. Щати, бе пич, там май няма да ти остане време да драскаш глупости и да пишеш колко несправедливи са Законите. Не проблема е в написаните Закони на Държавата ни, ами в начина им на спазване и основно на правораздаването и усещането за ненаказаност. От тук идва цялото нещастие.
Благодаря Maria ,
мерси за предложението. Предоставям тази възможност на Вас. Аз съм ПАТРИОТ, а не родоостъпник. Другото за "правораздаването и усещането за ненаказаност" едно нещо вярно да напишеш. Ама кои индивиди 22 години мило дете това правиха а? И как забогатяха, ай туй кажи а не горните глупости къде написала. . . . . . . . . . . . . . . . . . Експерт по въпросите на прехода!
Наблюдател
малиЙЙЙЙЙ, затуй електронен сайт http://frognews. bg е водещ в информационното море от сайтове. Тук няма лабаво!Излезе някой Сульовец да дрънкаглупости или Мара подробната прави на интересна и бам някое форумно торпедо раздруса сайта. . . Тън, пън няма. Затуй изданието се чете от ВСИЧКИ държавни институции, спец. служби, интелекти, читатели разни и т. н. Тук номерата на цървула или цървуланата не вървят.
критата корупция
Бихте ли посочили една първа дама в света, която докато мъжа и Президентсва и говори за драматичен преход, достойно преминаване през кризата, всичко на масата, прагматичния президент, програма 2020 - тя да върти бизнес да има клиенти които нямат абсолютно нищо с България абсолйтно никакви взаимоотношение с властта? Нали всеки неин клиент може да се заподозре, че дава скрити подкупи под формата, че си е поръчал някакъв продукт създаден от Плевнелиева? :-)))))
до горния
Maria ще ти отговори, че много ги "разбира" нещата. . .
Тази нема ли да има конфликт на интереси или май само е набедена че му е жена, колкото за парлама.
ob ektiven
Pak po4ti vsi4ki s lainometite. . . Nedeitre taka molia Vi. . . Prava si e jenata, kvo da se navira v lainata na prezidentstvoto, ot kakav zor? Che tia da ne e Barbara Bush na 100 godini, tia si e mlada i naporista, neka bachka, kvo lo6o ima, a. . .
диян
На тая жена не и е ясно как се прави по нормалния свят. ако много иска да е независима най-добре да се разведе. ама милионите??? интересно при кого са децата на любящата майка докато скита
ves666
pokritoto mlqko kotkite ne go lochat, ne razbirate li che i gerb sa sashtite idioti , niama xora da ypravliavat darjavata samo igrachi egoisti moshenici alchni bezkrypolni xora. no kvoto i da praviat nakraia shte badat pak v izxodno polojenie dva na dva v trapa.
ЗА АЙШЕ НЯМА НИТО СТОН, НИТО ЗОВ. ОТКЪДЕ СЕ Е ПРЪКНАЛА, КЪДЕ Е РОДЕНА. БИЛА УЧИЛА АНГ. ГИМНАЗИЯ. МОЖЕ БИ ТАМ СЕ Е РОДИЛА?ПАРВЕНЮТА ЖАЛКИ И НЕЩАСТНИ. ИГРАЯТ РОЛЯ НА БЛАГОРОДНИЦИ.
УТОЧНЕНИЕ КЪМ "ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР" ИМЕТО Е СГРЕШЕНО:ТО Е-РАСИМ АСАНОВ ПЛЮВЛЕН. . . . . . "МАЛКА ПОДРОБНОС. ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ФИРМИТЕ?АМИ НЕЗАКОННИТЕ СТРОЕЖИ НА МОРЕТО? НИКОГА!

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах