Реклама / Ads
0| 5438 |04.03.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 5 март

.
България е в траур за жертвите от железопътната катастрофа; президентът на Р Македония Бранко Цървенковски идва на работно посещение у нас; започва кампанията "За бъдеще без страх от рак на гърдата"; обсъждат мъжкото сексуално здраве.
 
Президентът на Република Македония Бранко Цървенковски ще направи работно посещение у нас по покана на българския държавен глава Георги Първанов. Програмата на визитата ще започне в 11.00 часа със среща на четири очи между двамата президенти в парк-хотел “Пирин” в град Сандански. В 11.30 часа ще се проведат пленарни разговори между двете делегации. Съвместната пресконференция на държавните глави на България и Македония ще започне в 12.00 часа. В 12.45 часа президентите Георги Първанов и Бранко Цървенковски ще поднесат венци на паметника на Яне Сандански в град Мелник.

Министърът на образованието и науката, заедно с ректора на Технически университет в София проф. д-р инж. Камен Веселинов ще участва в тържественото откриване на реновирания блок 12 в Студентски град. Официално лентата ще бъде прерязана в 11. 00 часа.

От 11.00 ч в Сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще се проведе официалното награждаване на призьорите от първенствата по ски-ориентиране, провели се през месец февруари край Доспат. Станимир Беломъжев, който спечели за България два златни медала от Младежкото световно първенство по ски-ориентиране, ще бъде награден от Асен Гагаузов, министър на Регионалното развитие и благоустройство и Председател на Организационния комитет на проявите. По време на събитието утре ще бъдат наградени и останалите призьори от първенствата.

Семинар на тема “Модели и стратегии за публично-частно партньорство – опитът на Италия и България” ще бъде открит в 10.00 ч от Н.пр. Джовани Батиста Кампаньола, посланик на Италия в България. Председателят на БСК Божидар Данев ще участва като лектор в семинара. Организатори са Министерството на финансите на България и Министерството на икономическото развитие на Италия. Форумът се провежда като част от подписаното двустранно споразумение за сътрудничество между двете министерства.

Пресконференция за начало на кампанията "За бъдеще без страх от рак на гърдата", организирана от Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и Кралската козметична марка продукти за баня и тяло Bronnley ще започне в 12.00 часа в пресклуб “София прес”.

Пресконференция на тема официалното откриване на MARKETING SUITE ще се проведе от 11.00 часа в Sofia Airport Center. Официални гости ще бъдат министърът по европейскита интеграция Гергана Грънчарова и заместник-кметът “Инвестиции и строителство” в община София – Ирина Савина

Пресконференция на Обединението на левите социалисти в БСП на тема "За неотложни промени в социално-икономическата политика на България - 2008 - 2009 г.". В нея ще вземат участие Янаки Стоилов, проф. Иван Ангелов, доц. Ганчо Ганчев, доц. Александър Николов и представители на синдикатите ще започне в 15.00 часа в пресклуб “София прес”.

Пресконференция, с която се открива Първа национална Байер Шеринг академия на тема: „Мъжко сексуално здраве” ще започне в 13.00 часа в хотел Шератон зала “Рила” . Специален гост на пресконференцията и лектор в рамките на Академията проф. А. Ясин – професор по урология и сексология в Хамбургски университет, Германия и проф. Ч. Славов – уролог, Зав. Сектор в клиниката по урология към Александровска болница.

Пресконференция за развитието на трансплантационните процеси у нас ще се проведе утре от 11 часа в сградата на Изпълнителната агенция по трансплантация на ул. "Братя Миладинови" № 112. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването. В пресконференцията ще вземе участие изпълнителният директор на ИАТ – проф. Христо Куманов.

Пресконференция на тема: “Българската външна политика към Западните Балкани – поглед напред” ще се състои от 10.00 часа в БТА

Националната глаукомна асоциация организира пресконференция на тема: 6-ти март – Първият Световен Ден на Глаукомата от 12 часа в пресклуба на БТА в София. Участие в пресконференцията са Доц. Наталия Петкова, председател на Националната глаукомна асоциация, Доц. Анета Мишева, УМБАЛ “Св. Анна”, Доц. Руска Христова, УМБАЛ “Царица Йоанна”.

От 14.30 ч. в зала 134 на Народното събрание, пл. "Княз Александър І" №1 ще се проведе семинар на тема: "Жените и предприемачеството, жените и политиката", с участието на представители на централната държавна администрация на Република Италия. Семинарът е организиран от Асоциацията на жените-предприемачки в България "Селена", Комисията по гражданско общество и медии и Групата за приятелство с Италия в Народното събрание.

Сръбската мегазвезда STOJA ще даде официална пресконференция за българските медии на работен обяд от 13.00 часа, в Конферентната зала на хотел „Акорд”.

На тържествена церемония в хотел “Хилтън” от 18,30 часа ще бъдат обявени наградите в Петия национален годишен интернет конкурс за идеен проект “АрхИдея’2008г. Конкурсът “АрхИдея’2008” се провежда за пети пореден път под мотото “Архитектурата в новото хилядолетие”. Организатор е Българският строителен портал. Петото издание на “АрхИдея’2008” привлече общо 253 проекта.

“Идеи и инвестиции в строителството” е темата на форума, организиран в х-л "Хилтън" от 14:00 часа. По време на форума ще бъде представена “Инвестиционната програма на община Сапарева баня в областта на туризма и инвестициите на нови СПА и балнеокомплекси” от инж. Сашо Иванов - кмет на община Сапарева баня.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4124 |03.03.2008 Предстоящо на 4 март . 0| 4202 |28.02.2008 Предстоящо на 29 февруари . 0| 3975 |27.02.2008 Предстоящо на 28 февруари . 0| 4272 |26.02.2008 Предстоящо на 27 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads