Реклама / Ads
82| 8731 |27.05.2012 НОВИНИ

Жорж Ганчев: Ще спасявам Отечеството като Георги Раковски!

.
Жорж Ганчев
Правя партия, само когато съм нужен на Отечеството. Трагедията на българския народ ме кара да се опитам да помогна чрез политиката. Ние сме велик ген и трябва да сме благодарни на възрастните хора, да им целунем ръка. Затова правя Национално патриотично обединение (НПО) – с млади хора ентусиасти.
 

Това заяви Жорж Ганчев в „насреща с Люба Кулезич” по ТВ-7.

Аз съм ученик на Георги Сава Раковски, който покани Левски и Христо Иванов-Големия в Белград, в легията. От модерните съм наследник на Ханс Дитрих Геншер. Това е.

Пускаха ми предатели в партията. Христо Иванов, например, бе „подводница” при мен, човек на ДС. Аз съм доверчив и се предоверих.

Иван Йорданов Костов дойде при мен през 1994 г. и предложи да се обединим, защото съм учредител на СДС и да свалим правителството на Жан Виденов. „Кого ще свалиш бе, момченце, - попитах го – хората са избрали тези, ти не си по-голям от народа!”.

Жан Виденов е честно момче, фехтовач от Пловдив, но го съсипаха. Болшевиките, лъжеполитици и слуги на Сорос го сринаха.

Говорим истината, но никой не обръща внимание. Това робско поведение ще ни съсипе нацията. Просто я убиваме!

Станишев е рожба на една световна верига, която го подкрепя. Сорос го прави да учи в Англия.

Във Фейсбук ме подкрепят без да имам профил там. Кой трябва да ми разреши да вляза в политиката? Тия мурджовци ли? Бойко е на място, има нужда от него. Признавам и президента Плевнелиев, който е спал по гаражите, работил е, пробил е и е изкарал пари в Германия. Това е достойно.

Ще вкарам 20 души в парламента и пак ще си говорим след време, отсече Ганчев.

Няма да прецаквам никого. Трябва да има любов. Политика се прави с планиране и ще правим правителство от експерти. Те са хора, които знаят как да направят нещата.

Сам ще си финансирам партията, не се грижете за това, категоричен бе Жорж Ганчев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7637 |13.05.2012 Гриша Ганчев: Не сме свещена крава, нека докажат вината ни . 217| 8663 |24.03.2012 Б. Борисов: Явно са ме избрали, за да спасявам . 39| 5599 |14.02.2012 М. Найденов: Изпускаме опасните язовири, спасяваме хората . 192| 5882 |11.01.2012 Ив. Костов: Ние ще спасяваме българската икономика!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads