Жорж Ганчев: Ще спасявам Отечеството като Георги Раковски!

82

|

6418

|27.05.2012
Жорж Ганчев: Ще спасявам Отечеството като Георги Раковски!
Жорж Ганчев

Правя партия, само когато съм нужен на Отечеството. Трагедията на българския народ ме кара да се опитам да помогна чрез политиката. Ние сме велик ген и трябва да сме благодарни на възрастните хора, да им целунем ръка. Затова правя Национално патриотично обединение (НПО) – с млади хора ентусиасти.


Това заяви Жорж Ганчев в „насреща с Люба Кулезич” по ТВ-7.

Аз съм ученик на Георги Сава Раковски, който покани Левски и Христо Иванов-Големия в Белград, в легията. От модерните съм наследник на Ханс Дитрих Геншер. Това е.

Пускаха ми предатели в партията. Христо Иванов, например, бе „подводница” при мен, човек на ДС. Аз съм доверчив и се предоверих.

Иван Йорданов Костов дойде при мен през 1994 г. и предложи да се обединим, защото съм учредител на СДС и да свалим правителството на Жан Виденов. „Кого ще свалиш бе, момченце, - попитах го – хората са избрали тези, ти не си по-голям от народа!”.

Жан Виденов е честно момче, фехтовач от Пловдив, но го съсипаха. Болшевиките, лъжеполитици и слуги на Сорос го сринаха.

Говорим истината, но никой не обръща внимание. Това робско поведение ще ни съсипе нацията. Просто я убиваме!

Станишев е рожба на една световна верига, която го подкрепя. Сорос го прави да учи в Англия.

Във Фейсбук ме подкрепят без да имам профил там. Кой трябва да ми разреши да вляза в политиката? Тия мурджовци ли? Бойко е на място, има нужда от него. Признавам и президента Плевнелиев, който е спал по гаражите, работил е, пробил е и е изкарал пари в Германия. Това е достойно.

Ще вкарам 20 души в парламента и пак ще си говорим след време, отсече Ганчев.

Няма да прецаквам никого. Трябва да има любов. Политика се прави с планиране и ще правим правителство от експерти. Те са хора, които знаят как да направят нещата.

Сам ще си финансирам партията, не се грижете за това, категоричен бе Жорж Ганчев.

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

veteran51
Жалък смешко и шут!
Ще спасявам Отечеството като Г,

Ще спасявам Отечеството като Георги Димитров!

7 + 1 - !
Soldier of Fortune
Какъвто и да е , колоритен е , личност е и за мен е по интересен от лица като Параванов , Р. Петков , Станишев , Доганов , пСидеров , или Костов , дори. . .
пешо,

Може да искаш да ти е интересно, ама аз не искам!Щом предпочиташ такъв манекен, който стиска маркова писалка в ръка и гледа мъдро в левото бъдеще. . . аре стига!То стана безкрай!

9 + 2 - !
Лайно со паре е личност!,

Маж без паре е лайно, а лайно со паре е личност!

2 + 1 - !
Иво
Този шарлатанин го гледам с тази риза от 15 години!
пешо,

Онзи ден беше на пазара - като голема бела пуканка!Водеше и едно малко детенце!Учудих се силно, а той започнал предизборната обиколка!О Боже, толкова ли сме грешни. . .

4 + 2 - !
ТОЗИ ИДИОТ Е ОТКАЧИЛ ОКОНЧАТЕЛНО. . .
ТОЗИ ИДИОТ Е ОТКАЧИЛ ОКОНЧАТЕЛНО. . .
goceto
Ха ха ха тоя е наш човек ДС инвестира в него реактивираме го дърпаме конците му Шут ама НАШ !!!
dedi
spokoen sam ima po neredovni ot men
Реалист
Много забавен е за слушане Жорж. По-забавен и от Бойко Борисов. Само да не му се вържеш, знаем за миналото му в ДС.
щерю
Как можете да говорите така бе? Та тоя пич е многократен световен шампион по художествена гимнастика с лента за професионалисти , висше образование получава от "висшата школа за каране на тротинетка на Ищван еди-кой си. Режисьор, артист, сценарист, певец в Холивуд!(Който не вярва-В Гугал " ЖОРЖ ГАНЧЕВ В ХОЛИВУД")
Педро
Жоржи, дали е вярна логиката, че ако кобилата Шуши пасе трева, всички българи пасат трева?!
бивш син
Жорж е моят избор!Да живее България!
=
Има време до изборите числото на участвуващите партии да надхвърли. . . . 50. . . . . С какво ЖОРЖИ е ПО-ЛОШ от Кратунски, ГОРДиенко, Пръмова, СтаниШЕФ, Яне-изтривалката, БУРАТИНО. . . . ????????????
честен и откровен
Ако беше съвсем малко по-луд щеше да е на четвърти километър. Но понеже е мно-о-ого луд, е при Луда Люба.
Мдаа
Жорж ще влеза в Парламента, само да реши да направи партия и да се яви на избори, защото е колоритен и има голямо сърце. Истински българин!Успех Жоржи!
чичата
чаровен, персонаж от времето на напускащата ни младост/ жоре, не си избирай ролята на маршал петен/ явно е, че не си за ришельо/ а тъпотията на любимия народ, е криминално-убийствена/ бъди си ти/ ти си си самодостатъчен/ и не заигравай с днешните простаци, разчитайки на некомпетентността им/ тя е пагубна и издава слабото ти социално възпитание/ голият патриотизъм не е дори и гол хуй, защото от него нищо не можеш да очакваш
Ботев - наопъки
Лудите у нас считат за свестни.
пълен фарс
АГЕНТЪТ НА ДС ЖОРЖИ ЩЕ СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ С БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ПИСНА НИ ОТ ИЗТЪРКАНИТЕ ВИ МУТРИ, КОИТО НИ НАВИРАТЕ В ОЧИТЕ ОТ 25 ГОДИНИ. АМАН!
В Русия Съм!
ха ха ха на доносника Жоржи от ДС му пуснали „подводница” - човек на ДС !
Жоржи Анчев Ганчев
Този смешник пак ли го пуснаха от лудницата?
Фуражке.....
Жалък смешко и ШУТ е. . . . . БУРАТИНО, . . . ДИЛЕТАНТ, бакалавър-артист-СМЕШНИК, "Голямата БЕРТА". . . . . ЖОРЖИ си е ПРОФЕСИОНАЛИСТ, МАГИСТЪР, "ДОКТОР" на КЛОУНАДАТА !!!!! Това не ти е някакъв. . . СЕМПЪЛ, проЗТ. . . . "Винету". . . .
до Мдаа,
Истинските българи не са доносници и предатели на народа си, истинските българи не служат на чужди господари. Само тъпунгери като теб могат да сътворят подобно малоумно изказване.
Мдаа,

"Висшето си образование завършва в Националната спортна академия при Ференц Модьор. В началото на 60-те години емигрира в чужбина. Завършва Британската академия по фехтовка (главен треньор на Лондонския клуб по фектовка 1968-1973 година), Театралния институт Лий Страсбърг и Експерименталния филмов колеж Шеруд Оукс в Холивуд, Калифорния. Става треньор на олимпийския отбор по фехтовка на Великобритания (1968 и 1972 година). През 1970 и 1974 година е световен шампион по фехтовка при професионалистите, . . . . . . . . ". Форумните плужеци и на сън не ще постигнат това , което Жорж е направил в своя живот. Жорж Ганчев е сто пъти по-българин от цялата форумна лайняна утайка, която храчейки се опитва да се съизмери с него. Жорж е недостижим за вас лекета!Във всяко едно отношение.

7 + 14 - !
.
БОКО ТИКВУНСКИ. . . . ХИЧ. . . . НЕ ПРЕДАВА НАРОДА СИ И НЕ СЛУЖИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ. . . . . ?????!!!!!
.
ЖОРЖИ е чел, чете и ще чети книжки, а не като "Винету". . . . !!!!!
.
БЕЗСПОРЕН ФАКТ. . . . ОТЕЧЕСТВОТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВА. . . . от мутри, "Калинки", НЕКАДЪРНИЦИ, крадци, ДС-ари, тяхни и на БКП . . . . . ДЕЦА. . . . !!!!! ФАЛШ, ЛЪЖА, ГРАБЕЖ, МИЗЕРИЯ, летеж по плоскостта . . . . НАДОЛУ. . . . !!!!!
Румен,

Отечеството трябва да се спасява и от реактивирани ченгета, като Жорж Ганчев!

0 + 1 - !
.
да се създадат условия за инвестиции, интерес към България и за растеж. В момента управляващите не само, че не могат, те и не мислят по този въпрос, този проблем не съществува за тях. Няма елементарна инвестиционна идея в страната. Парите се изхарчиха. Никой не казва, че пътищата не са важни, но в ситуация на криза, вместо да търсиш изход в съвсем конкретни инвестиционни политики за събуждане на определени сектори на реален живот, за растеж, ти полагаш асфалти, което не е непременно лошо, но не е достатъчно. В условията на криза да изхарчиш 5-7 млрд. само за магистрали, това е според мен дори престъпление.
Никола,

Браво! Спечели наградата за виц на деня! Инвестициите в инфраструктура са стратегически за всяка страна. Никой няма да инвестира в една страна, по чийто пътища можеш да се движиш само с магарешка каручка! Никой не инвестира в държава основана на корупцията, с подкупна и управлявана от комунисти съдебна система, никой не инвестира в държава която е част от мафията ръководена от членове на ЦК на БКП и техните наследници! Излишно е да наливаме пари във фирмите създадени за да перат пари и да пълнят касите на БКП/БСП!

0 + 0 - !
Случаен
Кой ще ни спаси от теб.
BNT,

Единственият спасител на България е Едвин Сугарев, моралният стожер на българската нация.

5 + 6 - !
шут
Палячото се завръща. Бройте колко мухи ще се хванат на мухоловката му. Прост народ сме, щом такива такива смешници ни въртят на пръста си.
Stivi
Не искам Буратино да ме спасява, а Вие.
.
След назначаването за "шеф" на. . . . АТОМНА ЦЕНТРАЛА. . . "ЕКСПЕРТ", зареждал детските градини в София с детски пюренца. . . . ВСЕКИ може да ЖЕЛАЕ да стане ВСЯКАКЪВ. . . .
КОЙ Е ПО-ЯК?,

АМА КОЙ Е ПО-ЯК, БОКО ИЛИ ЖОРЖИ? МАЙСТОРИ СА НА ПРОСТОТИЙТЕ, НЕ ЗНАМ КОЙ РЪСИ ПО-СМЕШНИ ЛАФОВЕ? кОЙ ОТ КОГО СЕ УЧИ?

2 + 1 - !
честно 2012
Шпионите-доносници и политически далавераджии подкрепят Първанов, недораслите и напъващи се умници - Станишев, а Ганчев - непроходили мечтатели (половината от листите му бяха доносници, а другата половина - шофиори, ресторантьори, бензинджии, лаици и т. н. )с инфантилно Е"го !!!
Хм
значи яко са я окъсали, щом активираха и Петрушев.
.
На фона на "КАЛИНКИТЕ, ", българските "БИЛ ГЕЙТСове". . . ЖОРЖИ направо си е. . . . СПАСИТЕЛ. . . .
Stivi
Първанов, Жорж, Сл. Трифонов, Кунева, Сл. Бинев, Ал. Петров Симеон 2. . . ма кога ще има нещо на което да се излъжеме.
пак мизерия!
Всеки, който се съмнява, че малоумниците в България са се свършили, много греши. Ще видите колко много идиоти ще гласуват за ДС-доносникка Жорж Ганчев. Всички тия идиоти са виновни за мизерията в която живеем.
Ceco
Jorje e paterica nd Boko.
Тошко
Съмнявам се дали ЖОРЖ ще издържи ТЕСТОВЕТЕ за медицинско свидетелство за новите избори за народни представители. Дано там да не запее и засвири с китарата, защото тогава става СТРАШНО!. . . Какъв талант - само за ЕВРОВИЗИЯ! Ха ха ха. . . .
нормал,

вярно

0 + 1 - !
1
Свършиха откраднатите от държавата парички и пак ще се връща в политиката. Това е най-големия лъжец и празен дърдорко, който се е появявал по бг медии. Не разбирам защо телевизиите канят този шут и безобразен лъжец. Когато живееше в чужбина срамеше всички българи с малоумното си поведение.
нормал,

вярно

2 + 1 - !
Иван Котев
Пълни глупости говори-ученик бил на Г. С. Раковски, дрън-дрън. Спомням си как се правеше на велик и Кирил Маричков в диспут го направи на 2 стотинки. И тогава си надуваше балона с национализъм, шовинизъм, ала-бала, но след този диспут същия балон гръмна като реактора в Чернобил. Седнал да защитава Жан Валжан, аман от мекерета!
НАПОМНЯЩ
Сигурно му отънял джоба щом се връща политиката. ШУТ. . . .
wolfgang
Задействан е да отнеме от десния вот!Кукловодите си знаят работата
,

Некои мишки се разтрепераха?

2 + 3 - !
пешо,

Прост народ - слаба държава!

7 + 1 - !
Metro-Goldwyn-Mayer
Този нагъл мошеник е обида за интелекта на целия българси народ.
Metro-Goldwyn-Mayer
Този нагъл мошеник е обида за интелекта на целия българси народ.
Мдаа
Жоржи, ако се кандидатира, ще засмучи целия бивш електорат на Атака и РЗС. Ще щипне и по 1-2 % отляво и отдясно и е вътре. Това, което Жоржи ще стори като на шега, да влезе в Парламента, за някои политически мъртъвци е непостижим вече блян. Говоря за сините ненужници, Атака, РЗС и тем подобни боклуци.
да-а-а,

Жоржи, ако се кандидатира, ще засмучи МНОГО от бившия електорат на ГЕРБ, Атака и РЗС. Ще щипне и по 1-2 % отляво и отдясно и е вътре. Това, което Жоржи ще стори като на шега, да влезе в Парламента, за някои политически мъртъвци е непостижим вече блян. Говоря за гербавите нужници, Атака, РЗС и тем подобни боклуци.

3 + 0 - !
VET-psycho analysis
Е, кажете ми че ДС го нямало и не използвало да индуцира хипоманиакални пациенти за общественическо месианство. . . . . Конспиративни, идеологически правилни клишета , маниакален патос -направо клиника , а не даже обикновен популизъм.
ДА БЛАГОДАРИМ НА ПРИРОДАТА
че ни изпраща Жельо, Жоржи, Воленчо, Ахмедчо, царчето, Сергейчо и няколко шафрантии, ЗА ДА СЕ ОГЛЕЖДАМЕ, ОСЛУШВАМЕ И С НАРОДНА БОЛКА ДА ТЕГЛИМ ЯРЕМА. . . Да поетизираме Неволята; да хулим свестните, да ненавиждаме близкия до нас. . . И така след още четнвърт век - нови българи, по-малко, но качествени !
Абе
защо чак сега бе Жожи?В кои тикви беше до сега?Ама никакво търпение не ни остана вече да те чакаме да ни поведеш. Като Волов и Бенковски, да минеш през замръзналия Дунав и да разчистиш бащиното си огнище!
Карина
Жорж Ганчев Ганчев (Георги Ганчев Петрушев) Дата на раждане 29. 08. 1939 г. Място на раждане Гр. Пловдив Вербувал го служител О. р. Михаил К. Михайлов на 28. 05. 1970 г. , регистриран на 05. 06. 1970 г. Ръководил го служител О. р. Михаил К. Михайлов; М. Гайдарски Структури, в които е осъществявано сътрудничеството Второ главно управление-ДС, ХІХ, ІІ Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството Сътрудник Псевдоними Жорж Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Рег. бланка; картон обр. 4; рег. дневник; лично дело ІА-33074 Снемане от действащия оперативен отчет 1990 г. Публична длъжност или публична дейност Народен представител в 37-о Народно събрание Народен представител в 38-о Народно събрание.
малиийй
Сините изгърмяха, не влизат в парламента, ами сега?
=
. , 27/05/2012 - 12:40 След назначаването за "шеф" на. . . . АТОМНА ЦЕНТРАЛА. . . "ЕКСПЕРТ", зареждал детските градини в София с детски пюренца. . . . ВСЕКИ може да ЖЕЛАЕ да стане ВСЯКАКЪВ. . . .
от города УР из халдеи,съобщаю
Харошии человек, артист, надо лечитсь в дурдоме или псухушке !
Да видим, до къде ще я дократ
!В 19. 52 часа на 26 май 2012 г. 1000-мегаватовият шести блок на АЕЦ "Козлодуй" е бил изключен от електроенергийната система на страната след автоматично сработване на една от защитите на турбогенератора (конвенционалната, неядрена част на блока), съобщиха от централата. Изключването на турбогенератора не е довело до задействане на аварийната защита на реактора. Няма промяна в състоянието на радиационната обстановка в района на атомната централа. За спирането на блока е уведомена Агенцията за ядрено регулиране. Установени са причините, довели до спирането на блока и благодарение на бързата и професионална реакция на екипа на АЕЦ "Козлодуй" технологичният проблем е отстранен. В момента се извършват предпускови операции и се очаква утре, 28 май, шести блок да бъде включен в паралел с електроенергийната система на страната. Мощността на пети енергоблок на АЕЦ "Козлодуй", който бе включен в експлоатация на 24 май след годишен планов ремонт, се повишава в съ
veteran51,

И каква е целта и замисъла на този коментар бе мишок!Каква му е рвъзката с тази статия!И каква му е връзката с обстановката в страната!Или рти се плаща да пишеш безсмислици предназначени за форумни наивници!Или поредната партийна централа цели нагнетяване на страх и несигурност в хората!

1 + 2 - !
Христо Иванов-1 во Главно У-ни
Жори ние ти желаем УСПЕХ–GOOD LUCK!Преди да тръгне НПО, то извади си ПСИХО удостоверение от Клиниката при ВМА 2. ДЕКЛАРИРАЙ с какви средства ще създадеш партия–чрез ВЗЯТКИ от "Сульо-Пульо"-няма да стане както преди 4. Като служител в ДС-коментарът по-долу-с картонче трябва да си честен и НЕ манипулираш . АКО народът–изтърбушеният избирател, отново гласува за теб, тъй като НЯМА държава България , а САМО географско понятие-ХАК ДА И Е!Иначе си забавен и имаш" мисия"–срещу малко парички да подсигуриш старини!Другото-NO COMMENT! issued by former MP, s-Бизнес блок ех
Не го плюйте човека. От възрастта е. Простено му е. Лошото е, че в България хората на третата възраст стават мнозинство.
мишок
Ма ти страхуваш ли се ветеране мой ? Щом такива мисли ти минават през кратуната значи не си ветеран. Както сам разбираш, тази статия от вестинците, няма никаква връзка с обстановката в страната. Тя обаче има връзка някъде в подсъзнанието ти, з а да се зародят въпросите които задавш. Това е и целта. Да питащ защо ????? Това показва , че си все пак човек. Защото ветеране мой, сега шефът на ядрената централа, сега за първи път в историята на света е бивш продавач на банички, вениджър , който гледа като теле в железница, а има моменти в които той и само той трябва да вземе решение и понесе отговорност. Така, че ветеране , бъди спокоен и спи спокойно, тази статия няма никаква връзка с живота и с истината, лягай да спиш !? Важното е, че сега све по добре от Гърците и всичко е ОК. Айде заспивай , че един първокласник ме пита тук, какви какво значи технологични причини и трябва да му обяснявам.
пешо
Помощ!Нема ли край!Простотията е вечна като Вселената!303239
cvetan 0888400 131
jorj ako 4etesh mneniata obadi mi se .
Казасов
Колоритна личност е Жорж, спор няма. Движел се е сред елита на Запад, далеч, далеч преди промените. Дали ще увлече електорат-сигурно. Една китара му стига, трибуна и микрофон.
Колорит,

а на Боко китара му не требе, он е само по кратуна и микрофон!

1 + 1 - !
Пешо2
Жорж е супер! Наистина, относително, но малко са такива които са супер дори относително. Въпросът е с какви хора ще се обгради и доколко програмата му ще има връзка с рационалността и практиката. Принципно може да вкара 20 депутата като за него ще гласуват части от Атака, негласуващи и СДС.
Пешоран51,

за него ще гласуват от Герб, части от БсП и РЗС. И ти, Пешко 2 щеше да гласуваш за него, ако не беше Бойко, който ти е по-любим анимационен герой!

2 + 0 - !
Пешо2
В интервюто при Кулезич показа, че мисли нормално, както и да го спрягат - рече: да оставим Бойко да свърши каквото е започнал. . . А, колко "умни" други политици не го разбираха това толкова години и все така неразбирайки го пропадаха и пропадаха.
Пешоран51,

величието на един луд може да бъде разбрано само от друг луд. . .

2 + 1 - !
Наблюдател
До там ли я докарахме, един палячо да спасява България?
Наплювател,

двама палячовци, ше извиняваш:)

0 + 1 - !
Трънчо
Прави партия само когато има нужда. . Явно "нещата" много са "втасали", че "Нуждата" го принуждава. А когато нещата са толкова опрели отзад, "Нуждата" се усложнява. . . !
Ivan Kolev
Кой каквото ще да казва, но Жорж Ганчев си е пич отвсякъде. Надушва, че в политиката има вакуум в момента и се включва незабавно. Искрено вярвам, че ще има и последователи:). Желая му успех!
Като видя този човек където и да е, в която и да е телевизия, все си мисля, че специално за него трябва да отворят щатна бройка в цирк "Балкански". Голям смях ще пада, печалбата ще се увеличи многократно. Много хора ще ходят на цирк специално да го гледат как разправя с блеснали очички и червени бузки за великите си приключения, как се женел за принцеси, дукеси и графини, как учел на фехтовка разни баронеси и синовете им. Ако Алеко можеше да го види - това е въплъщение на Алековия Бай Ганю! Никакъв грим не му трябва, той има естествен! Голям талант!!!

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+18°

+30°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+23°

+30°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+23°

+31°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+21°

+34°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+21°

+33°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+21°

+35°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах