Реклама / Ads
13| 12679 |28.06.2012 НОВИНИ

Какво препоръчват фармацевтите?

.
Фармацевт Венета Иванова, аптека „Шкутова”, София
Прехласването на медицинските среди по продуктите на Vitaslim продължава. Първи подвлякоха крак лекарите. Те вече предписват Витаслимите не само на своите пациенти, но и на самите себе си.
 

Фармацевтите също казаха тежката си дума. Те опитаха действието на продуктите, чуха мнението на хората и заключиха: Качествата им не са само на хартия. Те спечелиха доверието ни, защото хората започнаха да се връщат в аптеката и да разказват за резултатите. Имаме много позитивни отзиви за цялата серия Vitaslim

 

Вижте какво разказват фармацевтите:

Фармацевт Венета Иванова, аптека „Шкутова”, София
Аз самата съм пила продукт на Vitaslim и това беше омега-3 продуктът Vitaslim HEALTH. Приемах го за общо укрепване на здравето и останах доволна.


А продуктите на Vitaslim познавам още от самото начало – от преди повече от 4 години. Още тогава ми направиха впечатление, като нещо качествено – всеки един продукт е изключителен (и не говоря само за течната формула). Давам пример с Vitaslim VITAMINS  – това е уникален комплекс от витамини и минерали, които са предварително разтворени, т.е. подготвени са за бързо усвояване и „работа”.

 


Фармацевт Невин Исинова, аптека „Гален”, София

Продуктите Vitaslim спечелиха доверието ми, когато хората започнаха да се връщат и да разказват за резултатите. Имам много позитивни отзиви за цялата серия, като Vitaslim HEALTH и Vitaslim BEAUTY  са фаворити. За Vitaslim BEAUTY конкретно споделят, че има невероятен ефект.
Много са доволни и от Vitaslim LIGHT  + Vitaslim LINE в комбинация. Често препоръчвам тези два продукта, като наистина ефективен начин за отслабване.

 


Фармацевт Антония Николова, аптека „Моники”, Благоевград

Моето доверие продуктите на Vitaslim спечелиха благодарение на тяхната ефикасност и качество. Много хора споделят, че след 3-месечен прием на продуктите за отслабване Vitaslim LIGHT иVitaslim LINE ефектът е невероятен. Не случайно това са и най-търсените продукти.
За мен всеки един продукт Vitaslim е добър в своята област. Аз например бих ползвала Vitaslim BEAUTY, за да заздравя косата, кожата и ноктите си.

 


Фармацевт Йолина Николова, аптека „Профарма”, София

Вече съм ползвала един от продуктите на Vitaslim. Преди време се доверих на Vitaslim BEAUTY и останах доволна от него. Мога да кажа, че от цялата серия Vitaslim, моят фаворит е Vitaslim BEAUTY. Той подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите.
Естествено, най-търсени са продуктите за отслабване. Хората идват и си вземат един от тях, за да пробват. Остават доволни и се връщат, за да си купят още и да продължат.

 



Фармацев Веселина Георгиева, аптека „Амброзия”, Пловдив

За една жена е много важно да изглежда добре. Аз съм с дълга коса, която има нужда от грижи. Реших да използвам продукта Vitaslim BEAUTY, който е за коса, кожа и нокти. Ефектът бе много добър и останах доволна.
От практиката ми обаче съм забелязала, че фаворитите на хората са продуктите за отслабване Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE, както и витамините Vitaslim VITAMINS. Най-новият продукт – Vitaslim IMMUNO, също се харесва от много хора.

 


Фармацевт Ангелина Петкова, аптека „Централ”, Сливен

През годините, през които предлагаме продукти на Vitaslim, ми направи впечатление, че хората остават доволни от тях. Едни и същи хора идват и си купуват повторно. Много добри отзиви имам за Vitaslim BEAUTY и серията за отслабване – Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE или Vitaslim FITNESS.
Често хората идват и питат кой от продуктите за отслабване е подходящ за тях. Първо правя консултация, след което им препоръчвам кой да изберат. Мнозина комбинират по два от продуктите и постигат невероятни резултати.

 


Фармацев Галин Тотев, аптека „Верита”, София

На българския пазар Vitaslim са едни от най-качествените продукти. Впечатляващи са мултивитамините Vitaslim VITAMINS и уникалният омега-3 продукт Vitaslim HEALTH, който укрепва имунитета и здравето, повлиява холестерола, ставните проблеми и мозъчната дейност.


Разбира се, най-много отзиви имаме за продукта за отслабване Vitaslim LIGHT и това е нормално, тъй като той е най-продаваният. Често обаче хората идват при нас и питат кой от продуктите на Vitaslim ще е най-подходящ за тях. Тогава правим консултация.

Повече за продуктите на Vitaslim 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6694 |14.06.2012 Радо Стойчев: Шепа хора правят каквото си искат във волейбола . 66| 5716 |26.03.2012 Борисов тепърва ще информира какво са си говорили с Путин . 30| 7936 |12.03.2012 Перничани: Кметице, ти какво правиш на бдението за Мирослава и Марио? . 80| 5770 |09.02.2012 България към Шенген: Крачка напред, но има още какво да се желае

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads