Борислав Манджуков е задържаният варненски бизнесмен

17

|

5405

|28.06.2012
Борислав Манджуков е задържаният варненски бизнесмен

Борислав Манджуков е задържаният при акция „Цигараджии” крупен варненски бизнесмен. В момента спецченгета го конвоират до София. Както по-рано писахме, вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че при реализирана на територията на София и Варна, е задържана организирана престъпна група, занимаваща се с нелегален трафик на цигари.


„Групата е реализирала нелегален трафик на цигари в обем от над 22 000 000 къса през 2011 г. Със задържането на групата са предотвратени щети на държавния бюджет за над 8 милиона лева, по предварителни изчисления”, заяви министърът.

Tой оповести, че трима души са задържани в столицата, и един във Варна. Сред закопчаните е митническият шеф на пункта Олтоманци – Георги Владимиров – Фози, а в морската столица белезници били надянати  на Борислав Манджуков.

Действително Боби Манджуков е крупен варненски играч, който от години инвестира в развлекателния бизнес. За него се знае, че е собственик на веригата заведения “Булгари” и дискотеки “Еxit”, но по-интересното е, че е познат и като един от големите спонсори на БСП. Той притежава и чейндж бюра във Варна. Собственик е и на елитната столична дискотека "Версай".
Запознати твърдят, че Манджуков е в топли отношения с бившия икономически министър от кабинета "Станишев" - Петър Димитров. Доста близък бил и с фамозния бивш главен счетоводител на централния клон на Инвест банк Петър Маринов, който твърдеше публично, че банкерката Петя Славова била давала подкупи на вътрешния министър Цветан Цветанов и прокурора Роман Василев. Оказа се, че Маринов няма нито едно доказателство за твърденията си. Самият той е бил уволнен за несправяне с работата и далавери. Преди малко повече от месец Маринов бе арестуван с обвинение за присвояване на лизингов автомобил.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Адмирал Куроедов
ЦИТАТ - ". . . но по-интересното е, че е познат и като един от големите спонсори на БСП. Той притежава и чейндж бюра във Варна. " ХЕХЕХЕ! С това трябваше да почне статията. Това, плюс фамилията просто обяснява всьо!
любопитко
ако беше познат не като "един от най-големите спонсори на БСП", а като един от най-големите спонсори на ГЕРБ дали щяха да го арестуват?
ГЕРБ,

Ние нашите спонсори не пипаме!!!

15 + 16 - !
бай Илия,

Не, просто обяснява кой го е оставил да стане това, което е.

14 + 0 - !
koko,

Щяха разбира се. Много ви е къса памета другари! Бойко и Цецо не си поплюват.

19 + 5 - !
Дедо Благо
Айде Станишко връщай парите на спонсора си, че ще даваш показания.
санитар
ех Шеленберг- Пижо Дядо пак си откачил пишеш ли пишеш-вземи си хапчетата -
ТИМ
ние сме най големите спонсори на българоруската мафия-дружба де ама нас не ни пипат. Ние сме с Путин
mind_twist
"от големите спонсори на БСП" - мине не мине време се около БСП гравитира престъпние "бизнесмени. Как да не реват после комунистическите гниди. Реват та се късат срещу подобравянето на България.
Пyтинг
Какво е общото между Борислав Манджуков и Петър Манджуков, освен че и двамата са спонсори на БСП? Друго общо?
Сульо Пулев
Ставаш спонсор на БСП и започваш с престъпната дейност закрилян от майката партия. . . . . . Ето за това реват червените кучета, всички са свързани с беззаконието и са лапали чуждото ! Нааааа ваща мама сега. . . . . нааааааа!!! Точка
Не мога да разберам. Първо ставаш престъпник и после спонсор на БСП или обратно. А при ГЕРБ как е?
Адмирал Куроедов,

И двете, бейби, и двете! Тези "категории" винаги са в релация! А - за последния намек не си прав! Да спонсорираш БСП е престъпление, ако обаче спонсорираш ГЕРБ - това е "дивелъпмент" (демек, цивилизационен иноватизъм!)

4 + 8 - !
ПИТАЙТЕ БЕРЕТА ТРЕЙДИНГ,

АКО СПОНСОРИРАШ МВР ОБАЧЕ , ЩЕ СИ ДОБЕСТЕН ПАТРИОТ !!!

0 + 2 - !
Стенли
НАГЪЛ, ПО-НАГЪЛ КОМСОЦИАЛИСТ. РОДЕНИ В ЛЪЖА И УМИРАТ В ЛЪЖА.
въпрос
Този има ли нещо общо с продавача на оръжие и апартаменти на сина на Гоце?
Този Манджуков има ли нещо общо с Петър Манджуков????

РЕКЛАМА

ВРЕМЕТО

. София

+18°

+32°

.

лек полъх

. Бургас

+21°

+31°

.

лек полъх

. Варна

+21°

+30°

.

лек полъх

. Пловдив

+19°

+34°

.

лек полъх

. Ст. Загора

+20°

+35°

.

лек полъх

. Русе

+21°

+32°

.

лек полъх

  • Граждани протестираха срещу незаконно строителство около плаж „Корал”

  • Граждани протестираха срещу незаконно строителство около плаж „Корал”

  • Граждани протестираха срещу незаконно строителство около плаж „Корал”

Виж провалите на "ледената кофа"

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Владо Трифонов Владо Трифонов "Умът и чуствата ни се усъвършенстват в разговори с другите хора. Пак там те се похабяват. Затова най-важното от всичко е да умеем да подбираме събеседниците си. (Блез Паскал) Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Иво Митрев Иво Митрев Нетърговски организации REDUTA.BG REDUTA.BG ХРОНО-СИНКЛАСТИЧЕН ИНФУНДИБУЛУМ Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство