Мечтата на премиера: обработени, засадени поля и сред тях магистрали

209

|

5621

|01.07.2012
Мечтата на премиера: обработени, засадени поля и сред тях магистрали
Б. Борисов

Премиер и президент откриха АМ "Тракия" до Нова Загора; след 12 дни-още. Цялата страна трябва да изглежда така както в момента изглеждат Старозагорска и Ямболска области, размечта се премиерът.Премиерът Бойко Борисов, президентът Росен Плевнелиев и европейският комисар по регионална политика Йоханес Хаан откриха Лот 2 на автомагистрала „Тракия” от Стара Загора до Нова Загора. На официалното откриване присъстваха още министрите Ивайло Московски, Лиляна Павлова и Мирослав Найденов.

Трасето е 31.8 км. Участъкът се простира на територията на две области – Стара Загора и Сливен, където се намира и най-натовареният участък, т.нар. „участък на смъртта”. Изграждането на Лот 2 е на стойност 137 868 000 лв. Изграждането на обекта започна на 9 юни 2010 г., като са направени 700 000 кубически метра изкопни работи. Монтирани са 105 000 метра стоманени предпазни огради. Построени са общо 20 мостови съоръжения.

До 12 дни ще бъде готов и третият лот на магистрала „Тракия”, заяви премиерът Бойко Борисов. Днес той направил инспекция на трасето от Нова Загора до Ямбол. Още сега можело  да се пусне и този участък, но се е наложило цели 17 километра да бъдат преасфалтирани, защото сме дали дума на Европа да строим качествено. Въпреки това Лот 3 ще бъде открит предсрочно.

Цялата страна трябва да изглежда така както в момента изглеждат Старозагорска и Ямболска области: обработени, засадени поля и сред тях магистрали, помечта Борисов. Строителството на магистралите ще донесе резултати в следващите години, до края на годината предстои да бъде открит Дунав мост 2 и още няколко големи инфраструктурни обекти. България има договорености от 95% по Оперативна програма „Транспорт” и 30% вече са усвоени.

При встъпване в длъжност на правителството на ГЕРБ всички еврофондове на страната бяха спрени, а в момента се усвояват милиарди евро. Това са числови измерения, които няма как да бъдат манипулирани, осведоми премиерът.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Честито !!!!
С новия асфалт плащане на НАРАСТВАЩИТЕ СМЕТКИ !!!!
До Бойко Борисов,

Не искаме асфалт!Искаме кал и мръсотия!Искаме мноого големи заплати и пенсии!Искаме мноого ниски цени на всичко!Искаме да не плащаме никакви данъци!Искаме да имаме по 3 коли и да си ги паркираме па тротоарите и в градинките!. . . Много ли искаме?

14 + 5 - !
знаещ,

смяна на системата и изхвърляне на крадливите червени кадри от управлението на страната-проста работа

9 + 0 - !
До Бойко Борисов,

Искаме асфалт!Искаме да живеем само при вашето управление, оскотели, най-бедни в света, без заплати и пенсии!Искаме Вие и останалите управляващи да продължавате да богатеете с олигарсите на наш гръб!Искаме тока, водата, парното и цената на хляба да продължава да расте, а доходите да се премахнат. . . всъщност какво да искаме, Вие вече това го постигнахте

10 + 11 - !
до долния,

ми тва дето го искате сте си го постигнали отдавна мързеливци, много преди Бойко Борисов и ще си го имате много дълго и след него. Премиерите се сменят лесно и често ама мързела не се лекува никога.

3 + 7 - !
До Боко
И до Луната път да направиш все тая. Отгоре казаха какъв мошеник си. Не можеш да излъжеш вече никого. Защо не говориш за повишението на цените. Прережи лентичка за новия нисък стандарт.
Пешо2,

Стига сте мяукали, бе дришльовци. Вашата е завинаги отминала.

10 + 9 - !
Честитка,

На богатия български народ, честити нови цени.

12 + 8 - !
pier,

позор за народа е този премиер!

8 + 12 - !
dedi
vampirite ve4e sa na stranicata
Пешо2
Пак - браво Бойко! Все така и още два мандата.
Боко Шебека,

Още един мадат и матриала на Боко ще прояде магистрали.

7 + 4 - !
!
Комисията "АнтимафиЯ" в Брюксел вече е сезирана за КРИМИНАЛНОТО МИНАЛО на "Бистришкия тигър". . . .
,

Сезирайте също арменския поп и радио "Ереван".

10 + 10 - !
чичата
като влезеш в затвора, ще имаш възможност и да посвършиш някоя работа
анти,

Мечтаеш си наивнико?! Да си видял политик осъден?!Няма и да видиш!!Това е КАПИТАЛИЗЪМ!!!

3 + 5 - !
чичата,

анти, това което му желая по-горе, не е това което ще му се случи, сине/ той не е дори безпризорен помияр

4 + 1 - !
Никола
Това е много хубаво нещо, но какво ще каже примиера за младите хора, които изчезват от Държавата????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Очевадно се много доволни от магистралите!!!!!!!
Prost
Еми честито момчета - със здраве и умната до морето!
!
Градове обезлюдяват, села изчезват но. . . . . ще ги свързват магистрали ????!!!!
Яна
Мечтата на Бойко е мечта и на мнозинството българи. Успех, Бойко!
Пеше2.............
Коя е "Вашата"???? На пълната МИЗЕРИЯ ли ????
!
"За всяко управление се съди по делата му. Критерий е дали гражданите живеят по-добре или по-зле. Българите живеят все по-трудно. Управлението не намира верните политически решения за излизане от икономическата криза. Последиците от нея се задълбочават вече три години. Застоят придоби хроничен характер. Влошава се живота на преобладаващата част от българските семейства вследствие замразените доходи и инфлацията”
Пешо2,

Стига сте мяукали, бе дришльовци. Не разбрахте ли, че хората не вярват на абсурдите и лицемерието ви.

6 + 7 - !
Пеше2..........
И ти като Тиквоций не вярваш на . . . . ЦИФРИТЕ , а на резултатите от изследването на Цветелина, че българите са. . . "ЩАСТЛИВИ". . . Само милион и половина пенсионери под границата на бедност от 202 лева. . . .
,

Между "пари" и "щастие" няма никаква връзка, кретен!Това ще ти го каже всеки богат човек.

7 + 3 - !
Пешо2,

Стига си плакал, бе. Ако не разбираш какво става това не значи, че и другите са осакатени умствено. Като ти гледам въпросите и това както "обработваш" фактите никога няма да се спра да ти открехвам. съжалявам много, не съм арогантен, но си безнадежден. Спри да спамиш.

6 + 5 - !
vesti.bg
Другари От днес ПОСКЪПВАТ ток, вода и парно. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Повече информация как ГЕРБ "ощастливил електората" на линк: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www. vesti. bg/index. phtml?tid=40&oid=4941511 . . . . . . . . . . . . ЧЕСТИТО!Хаирлия да е. . .
Мдаа,

От днес цената на парното в Пловдив е с 20 % по-ниска. Факт!

3 + 4 - !
ГЕН. АНТОНИО НУРИЕГА
ТАКА СЕ КАЗВА ПРЕМИЕРСКАТА МЕЧТА, ДВЕ ДУМИ Е САМО. . .
до горния,

Еми така е. С партийната фирма ИПОН забогатя, натрупа милионите и дся други мечти. Няма да се кьори през витрините колко струва кофичка кисело млеко като милионите нещастници ограбени от такива като него. Други ще са му мечтите Я. . . .

9 + 5 - !
СКОРО, МНОГО СКОРО,

http://upload. wikimedia. org/wikipedia/commons/a/ab/Manuel_Noriega_mug_shot. jpg

0 + 0 - !
ммда
От днес влизат в сила новите по-високи цени на електроенергията. Повишението на цената на тока за клиентите на електроразпределителното дружество ЧЕЗ е 13, 18% за дневна електроенергия и 14, 76% за нощната тарифа. Така потребителите в Западна България ще плащат вече 0, 16649 лв. за киловатчас дневна енергия и 0, 11732 лв. за киловатчас нощна енергия без ДДС. За клиентите на ЕВН цената на киловатчас дневна електроенергия става 0, 17121 лв. без ДДС, а на нощната - 0, 11680 лв. без ДДС или повишението в двете тарифи е съответно с 13, 14 и с 14, 79%. За клиентите на Е. ОН в Североизточна България дневната електроенергия ще струва 0, 1777 лв. за киловатчас без ДДС, нощната - 0, 11075 лв. за киловатчас без ДДС и съответно поскъпването е с 13, 13% при дневната- и 14, 81% при нощната тарифа.
минаващ,

А с колко се увеличават доходите? И от кога?

2 + 3 - !
до минаващия тъпак,

Кои доходи бе младеж?Ако си държавен служител, доходите така и така са ти високи, даже трябва да ти ги намалят, а ако си в частна фирма, питай шефа си , а не да ми дрискаш глупости тука.

5 + 2 - !
ммда,

Високи са доходите на държавната администрация от 4000лева и нагоре отделно раздаваните пачки 3-месечни бонуси. Ама Я идете вчастните фирми да видите. 200-300лева. А за провинцията да не говорим. ТАМ Е ПЪЛЕН ФЕОДАЛИЗЪМ. Вече на тефтери заеми дават сна хората хляб и млеко.

6 + 1 - !
ммда
От днес се повишава и цената на природния газ с 4, 88% до 733, 23 лв. за 1000 куб. метра без ДДС. Заради това повишение се увеличава и цената на парното отопление в столицата с 2, 7%. Повишение има и за цените на топлинната енергия във Велико Търново (с 6, 9 процента), Русе (с 6, 2%), Перник (5, 9 процента). В останалите градове от страната парното отопление поевтинява. Най-значителен е спадът в цената на топлинната енергия за "ЕВН България Топлофикация" - с 20, 6%. Цената за "Топлофикация Бургас" ще бъде намалена с 14 процента, "Топлофикация Плевен" - с 3, 1% Намалява се и цената на парното отопление във Варна - с 8, 5%, както и на топлинната енергия, произвеждана от "Брикел" - с 16%. Цената на водата в столицата се увеличава с около 5% от 1, 68 лв. с ДДС на 1, 76 лв. с ДДС за един куб. метър.
колев,

Без АЕЦ Белене скока на цената е гарантиран, а като закрият и АЕЦ Козлодуй, спокойно може да плащаме още по-висока цена на турска или румънска АЕЦ. Но това вълнува малко хора-явно рЕзко сме забогатЕли

3 + 8 - !
veteran51,

Това са плодовете на лошо заложените основи на енергетиката от правителството и с личното участие на :гениалния" полит икономист црън ваньо костоф/гаргамел и след това надградени от царското юпи ники василеф/потър, успешно усъвършенстано от р. овч и п. /тъпото/ димитроф!Там е заровено кучето!

5 + 2 - !
Иван Котев
Опааа, тема за Б. Борисов. Хайде мекерета с подарени лаптопи, какво чакате-но нещо не ви отърват думите му"При встъпване в длъжност на правителството на ГЕРБ всички еврофондове на страната бяха спрени, а в момента се усвояват милиарди евро. Това са числови измерения, които няма как да бъдат манипулирани, " Блейте си, мучете-вие само това правите! Чета еди пише, че иска високи пенсии, заплати. Нека поинтересува къде отиде пенсионния фонд до 1989-а година. Къде изчезна, кой го сви? Кой доведе до налагане на мораториум върху плащанията на външния дълг на Българиоя? кой доведе страната до хиперинфлация и бе въведен валутен борд? Е, как след тези неща да има високи заплати, високи пенсии? И за всичките тези бди са виновни БКП и БСП правителствата Това са ФАКТИТЕ!
Оппаа,,

Партийния секретар от времето на СОЦ-а другаря Котев дали му ЯСЛА е отново на бойния си пост. Пази софрата човека. . .

2 + 3 - !
,

Шеленберг, престани да лепиш етикети крадецо!Я по-добре отговори на въпроса на Котев къде са пенсионните фондове отпреди 89-та година и колко беше пенсията по времето на Жан Виденов-най-честният според теб премиер на България.

6 + 2 - !
filip,

Усвоение са едва 30% за три години управление и договорени европейски фондове. Махаме 10%, които лошата Тройна коалиция започна да РАЗПЛАЩА 2008 година и се оказва, че процента на усвояване е под този на Тройната! Няма да питам, колко са планираните километри

3 + 4 - !
сега темата,

е замечтите на Премиера и КОЙ спечели от увеличението на цените вчастност ДРАСТИЧНОТО увеличение на ТОКА вместо 10 турили цифрата добре че Семерджиев не сложил 20%. Неговата ДКЕВР заплата също от 1 ЮЛИ скача от 5000 на 7000лева основна. Ама по туй се мълчи.

4 + 1 - !
Иван Котев,

на тоя Опаа, ще му отговоря ДА ТИ ГО ОПНАААА!По - неграмотно изписана мисъл не съм чел от дни. Ти счупи за днес тъпомера!

2 + 1 - !
ммда,

Партийния секретар другаря Котев се разсърдил. . .

2 + 3 - !
Иван Котев,

мммда. пелтеко, ако глупостта имаше криле-ти щеше да хвърчиш като буревестник! Отречи това което съм написал. А не ми дрънкай с кухата си кратуна

2 + 1 - !
до долния тъпунгер,

къде скри ДКМС значката бе тъпунгер. Оттатък по темата се оправдаваш как било задължително това на времето. Що не излезев гората с пушка на рамо да протестираш а?Ами се гушил под юргана с булката. Тъпунгер с тъпунгер. БИВШ-Партиен секретар.

3 + 2 - !
петров
А хора, има ли хора в мечтите на премиера?!? Днес се увеличава тока, който се плаща от хора. отказа от АЕЦ Белене също се плаща от хора. Има ли място за хората в мечтите на Борисов?
ами др.ПетроФФФммда,

от увеличението печелят такива като приятелката му Цветелина Карагьозова и всички далаверажии занимаващи се с ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ. Там е и Иван Костов чрез поставеното лице Левон Хампарцумян също участващ в тази далавера.

4 + 2 - !
,

Откъде ще извадиш 20 милиарда за Белене бе галфон?И той за човек се брои?!Деба и промития ти комунистически мозък!

5 + 2 - !
петров,

Галфон е неуспешния опит на комшията да направи син на майка ти! за довършаване на 1-ви реактор на АЕЦ Белене са нужни ПО-МАЛКО от 3 млрд. лв-и започва да дава евтин ток. Ако бе започнат 2009, вече да е готов-но нали си фен на Асфалт паша, няа как да разбереш, че тези 20 млрд. са с включените комисиони за ББ

2 + 4 - !
,

Галфон Петроф, тези хуморески ги хортувай в клуба на БСП и на заблудените хорица, които примамвате в подписката си за референдум.

3 + 2 - !
до долния,

Добре печелите от ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ дрюгарю и всички другари комсомолции Партийци около кръга Борисалова-Борислав Божилов. Екстра. И ся му лепнахте 13% увеличение на тока да си покриете далаверите с нагълтаните от Запада заеми. НАРОДА ще плати нали? И туй Бойко Борисов го знае и мълчи нали?БСП му биле виновни че лобистски осигурили далаверата на приятелката му Цветелина.

6 + 0 - !
поправка,

БОРИСЛАВОВА-СВЕТОСЛАВ БОЖКОВ БОЖИЛОВ

3 + 1 - !
ммда
На др. Котев му натриха носа по темата Made in BG: Джулая-от протест срещу комунизма до възраждане на рок духа и ся пак дофтасал. За нищо не става този Партиен секретар. Язък, че на времето го направили такъв. Много е прост. . .
Иван Котев,

Разебания пак е тук. Пия си биричката и си правя душевна чикия с него. Смотаняк си и смотаняк ще си пукнеш. Чети по темата и пиши по нея бе смут. Бойко ти се привижда навсякъде. Ти си централно изперкал

1 + 1 - !
Иван Котев,

тъпото си е тъпо. Цървулът винаги си остава цървул, нали дядка! хахаха. Недоразумение си. Газ пикаеш слушайки да звучи някъде рок музика смотаняко!Абе, духай супата!

2 + 1 - !
ЕБАН Скотов
От началото на мандата на ТОВА управление България е заела първото място в ЕС по:КОРУПЦИЯ, корупционната среда постоянно се влошава, по размер на "сивата " икономика 32%. . . . Само тези данни са достатъчни за илюстрация на влошаване на жизнения стандарт на българите като цяло. . . без "шепата" намазващи от това. . . .
до горния,

Абсолютно! и 4-та година замразени пенсии неидексиращи се годишно ГРУБО нарушение от Правителството на ЗАКОНА/КСО/.

4 + 4 - !
,

България винаги е била на първо място по тези показатели, благодарение на 20-годишния посткомунистически грабеж и оформяне на общество от олигархичен тип. . Борисов е първият премиер, който показа воля и решителност за борба с тези недъзи на обществото, но опозиция, съдебна система, и мафия правят всичко възможно да саботират и омаломощят усилията му.

6 + 3 - !
ммда,

През 90 –та другаря Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите :"За мен партията-майка която обичам е по важна от моята служба". Комуниста Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билета БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов което му прави чест.

5 + 4 - !
До Боко
И до Луната път да направиш все тая. Отгоре казаха какъв мошеник си. Не можеш да излъжеш вече никого. Защо не говориш за повишението на цените. Прережи лентичка за новия нисък стандарт.
до горния,

Е чи как ще говори за повишението на цените като самия ТОЙ е ОЛИГАРХ. В кюпа с ОЛИГАРСИТЕ. Оставете к"ви ги говори. Който иска да му вярва. Важни са фактите. ЦРУ го много долре знае какъв е. . .

4 + 1 - !
!
Преди три седмици, в Кърджали, Тетка Цецка . . . от ГРОБ се изцепи, че България още не е узряла да КРИМИНАЛИЗИРА НЕплащането на заплати ????!!!!Илюстрация на "борбата" на ГРОБ с "негативните" явления. . . !!!
Мдаа,

Глаголът "КРИМИНАЛИЗИРА" знаеш ли какво означава?Ще те открехна малко, че ми омръзна да чета малоумници. Това означава с наказателноправна норма в НК да обявиш неплащането на заплати за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. От гледна точка на тъпия пролетариат това е супер!Хип, хип, ура!!!Чорбаджията в затвора!Смърт, и прочие!"Проблемът" е една малка, но съществена за наказателното право подробност. За да бъде едно деяние ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, трябва да имаме ВИНОВНО поведение от страна на дееца. Питам(само риторично, защото идиот като тебе надали ще го осмисли)как ще докажеш вина в един собственик на фирма, че не е платил заплати, при положение, че фирмата е станала неплатежоспособна поради ред обстоятелства, независещи от собственика?

3 + 1 - !
долния тъпунгер 12:11,

е слънчасал. Не обръщайте внимание на бръщолевиците му.

1 + 0 - !
Мдаа,

Шеленберг, когато няма какво да кажеш, по-добре си трай.

0 + 1 - !
ммда
Градове обезлюдяват, села изчезват но. . . . . ще ги свързват магистрали за да летят БМВ-тата на Номеклатурните копелета къде бащите им ограбили държавата и всичко държавно превърнали в частно и наследствено осигурен лайф на копелдаците.
Иван Котев,

дядка, сега пък под този ли псевдоним се изписваш?

1 + 1 - !
Мдаа,

Котев, това е другарят Шеленберг, активен соц-радетел и форумен деятел.

0 + 1 - !
.
Мечтайте си наивници?! Да сте видяли политик осъден?!Няма и да видите!Това е КАПИТАЛИЗЪМ!
Боко Шебека,

Капитализъм е, ама все комунягите са на власт.

4 + 0 - !
Боко Тиквата
Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.
до горния,

А стига бе сериозно? Дай повече info! Имената на децата, родителите и т. н. . .

2 + 0 - !
veteran51,

За сведение на форумните идиоти - когато Борисов е имал дъщеря маргините все още са ходели прави под масата както казва народът!Справка - години на раждане!

0 + 0 - !
л
впрочем защо не. . . , може да сезирате арменския поп и радио "Ереван".
!
В ЦАРСТВОТО НА ТИКВИТЕ, РЕДНО Е ТИКВА ДА Е ЦАР. . . . .
до горния,

Абсолютно!

1 + 1 - !
Пешо2
Аз пък као Тиква, който живее в царството на тиквите за пръв път в живота си имам надежда. Сигурно и затова социолозите са отчели, за пръв път, че българите са щастливи. . . Знам че комуненцата са много нещастни, непрекъснато плачат пускат клюки и глупости, но тяхното нещастие не се отчита, тъй като са пренебрежително малцинство. . . Или просто тяхното нещастие се неутрализира с кефа ми, който ме прави щастлив, като ги чувам да плачат. Така че плачете комуненца, така социолозите ще отчетат по-голямо щастие за страната.
Пеше2.......
Що е това "комуненца", което постоянно използваш и как така ГРОБарите са напълно имунизирани от тази . . . . ЗАРАЗА ????
,

"Комуненце" е манталитет, начин на мислене, който ти десебарче покриваш на 100%, нищо че се подвърташ за огризки около "десния" Костов.

0 + 2 - !
Пешо2,

Отговориха ти както трябва, но не заслужаваш.

0 + 0 - !
"възмутения" Премиер
БОРИСОВ: “Не можах да разбера защо са станали частни ЕРП-тата. Никой не можа да ми отговори кое е наложило да се сложи един посредник по средата, между държавната централа и българския гражданин. И да взимат пари. Дал съм срок до петък да получа цялата информация и ще я предам за проверка на прокуратурата. Съжалявам, който си е подписвал, да си носи отговорност”. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ” Две години по-късно да сте чули някаква проверка да е имало от прокуратурата? Да си спомняте какво се случи със заканите на Борисов? Да си спомняте къде беше Борисов, който риташе срещу приватизационните договори, по време на приватизацията на дружествата – не беше ли главен секретар на МВР в това правителство? И ако е имало далавера къде е спал, моля ви се? Иначе народа пропищя от безумните цени, липса на контрол на държавата и надутите цени на електроразпределителните дружества.
Честитка
ЧЕСТИТО НОВО ОБЕДНЯВАНЕ. РАДВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ.
Парт.секретаря И.Котев,

Хаирлия да е за милионите нещастници българи Честитке. Хак да му е на народеца. ОЛИГАРСИТЕ и техните копелдаци ще летят с БМВ-тата по магистралите. Лайф. Така намерили изедниците народни.

2 + 1 - !
ммда,

Хаирлия да е за милионите нещастници българи Честитке. Хак да му е на народеца. Малко му увеличиха трябваше още. . . ОЛИГАРСИТЕ и техните копелдаци ще летят с БМВ-тата по магистралите ще се хилят като пу. ки. на "електората". Лайф. Така намерили изедниците народни.

3 + 1 - !
Мдаа,

Шеленберг, успокой се, в бързината не смогваш да сменяш различните имена под които пишеш и стават сакатлъци.

0 + 2 - !
!,

ЧЕСТИТО УВЕЛИЧЕНИЕ БЪЛГАРИ!

2 + 1 - !
Парт.секретаря И.Котев
„За да се кандидатства във всякакво учебно заведение преди 1989-а година, трябваше да си член на ДКМС. Бе задължително!Иначе, не можеше да учиш. Аз бях през тези години студент. Минал съм през казарма, бригади, Лленински-Димитровски съботници”. . . .
Иван Котев,

"Хаирлия да е за милионите нещастници българи Честитке. Хак да му е на народеца. ОЛИГАРСИТЕ и техните копелдаци ще летят с БМВ-тата по магистралите. Лайф. Така намерили изедниците народни. " Психаря, я си формулирай нечленоразделната мисъл бе неграмотник!Всичката ви сган дядо, Соня, Разебания, сте сякаш правени от един хуй! Еднакво мислене, пелтечене, несвързани думи, неясен изказ. Пикайте си газ, че Б. Борисов ви навира на кучето в ауспуха. Където ви хване по избори сте му като учебни пушки!

0 + 0 - !
"
Треньорът на Б. Борисов и Слави Бинев Валерий Найденов: Изгоних Бойко Борисов от таекуондото – той е страхливец!Аз го познавам отлично. Невероятен нарцис и комплексар. Човек, който обича гласа си и се радва на тялото си, на звуците си, обича да се обгражда с хора-огледала. Това му е била винаги настройката. Ако, не дай, боже, един ден той стане министър-председател, съм сигурен, че първото нещо, което ще направи, е да си назначи министър по ласкателствата и да го вика първи сутрин на оперативка. Във времето, когато го опознах, си беше простичко момче. Той не знае езици, не е контактувал с много хора. Аз го познавам в тази възрастова граница – 25-годишен, когато човек се учи. Но Бойко грам не се е променил и развил. Усуква се както преди, имам чувството, че е гледал поне 200 пъти “Кръстникът” и 200 пъти Робърт де Ниро – криви си главата наляво надясно и примигва с очички. Това е сто процента така. Трябва да сме дебили, за да не го осъзнаваме.
Пеше2......
Не ми отговори. . . . как "десните" ГРОБари са имунизирани на 100% от "такъв" манталитет ???? Да ти цитирам БКП-ГЕРБ за първите кадри на ГРОБ ???? Да казваш сутрин ЕДНО , а вечерта тъкмо ОБРАТНОТО. . . . какъв манталитет е ????
до горния,

Не се мъчи. . . . . . . . . . . . . . . Курвенски!

1 + 0 - !
8
Всички, на които им Е ПИСНАЛО от замразените доходи и постоянното вдигане на цените на ВСИЧКО НА ПРОТЕСТ в четвъртък !!!!!!
ЗАЩО?
ЗАЩО БОКЛУЦИТЕ ЛАЯТ ТАКА ОЖЕСТОЧЕНО ПРОТИВ БОЙКО БОРИСОВ? Защото строи магистрали, а на тях пише "ЗАБРАНЕНО за Трактори!!!
Боко Шебека,

Яж лайна бе, гербераст!

3 + 2 - !
до горния,

А бе Пунгел живота не е само магистрали а много още други неща. Ако копелдаците на Номенклатурата сазагрижени как да не си разбиват скъпите возила питаш ли милионите майки братя и сестри СУТРИН какво слагат на масата на децата си? Как живеят с 200-300лева заплата? КОНТРО ВРАГ НАРОДЕН. Марш при фашистите.

3 + 2 - !
Тодор Живков
Как сте другари, борите ли се за добруването на народа. . . ха-ха-ха-хаа?!
БКП-ГЕРБ,

от 60 години насам за това се борят. . .

2 + 0 - !
Боко Шебека
Шибана маймуна!
AFERA.BG
Направете си труда, прочетете !!!!От архивите: Треньорът на Бойко Борисов: Изгоних Бойко Борисов от таекуондото – той е страхливец! Имаше два прякора – Прани гащи и Борсука!
НИЙ сми прости,

и афери ни читем.

1 + 0 - !
!
Майката си е. ли и лицемери. Мълчат за ПОВИШЕНИЕТО НА ЦЕНИТЕ, за мизерията в която е натикан бълг. народ, а загрижени за магистралите къде да се съревноват със скъпите по 300000лева парчето возила. Крадили и грабили народа и така забогатяли. Мръсни копелдаци бял ден да не видят.
Тодор Живков
Другари това е капитализЪма. . . Нещяхте СОЦ-а, ритнахте го. . . , ЕЙ ви капитализЪма сега. . . ха-ха-ха-хаа?!
След като се ocpa с всичко наченато, Боко май ще се опитва да прави и финасово-наказуема ТКЗС-ация на частните земи в изгода на милиционеро-ченгесарската олигархия! И вместо да рита топка през работно време, време му е на Боко да оди да копа компири, ПАК!
Тодоре
КапитализъмОТ е в други страни, тука си е чист ФЕОДАЛИЗЪМ, феодални владетелчета е. ават мамата на народа. . . . а НАЙ-ГОЛЕМИЯ сред тях. . . . твоя ПАЗВАНТИН !!!!
Тодоре
Не се коси. . . всичките твои, деца на НОМЕНКЛАТУРАТА. . . . ПАК са си най-отгоре. . . ама този път и ФИНАНСОВО ПОДПЛАТЕНИ. . . не че по рано не бяха. . . . мащабите са други !!!!
Станко Тодоров
Майката си е. ли и крадци. Тодор не им даваше чак толкоз по много и те му видяха сметката. . . Даже и НАРОДНОТО пладнешки го окрадоха и прибраха, направили частно и наследствено.
Жан Виденов
ЧЕСТИТО ПОВИШЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ.
Ал.Лилов
Е какво да направи Първия. Всички с малки изключения от Политбюро бяха кракнали КАПИТАЛИСТИ искали да стават. Да имат Яхти, банки, дворци както е на Запад. Дойде лакомия Горбачов по точно лакомата му жена РАИСА, тук Лукановците бяха вече готови, излъгаха Рейгън в преговорния процес Рейкявик и процеса тръгна. Берлински стени и прочие простотии. Никакви "демократи" и прочие пенкелери не важат тука!Договорки със ЗАПАДА та ся и ТЕ си скубят вече косите що се съгласиха амамного е късно. . .
ЖАНчо
Не сме те забравили. . . . на протестите сложихма кръгчета на реверите си. . . . 3. . . . 4. . . колкото стана пенсията ни в долари в края на твоето управление. . . .
Ал.Лилов до горния простак,

ВСИЧКО БЕ ИГРА!Всичко бе подготвено от Лукановци и по етапи разработено далеч още ппреди 10-ти ноември. МИРА ЯНОВА попитайте кога бе извикана в Политбюро и пратена на обучение в САЩ. Питайте я каква беше към момента и защо бе пратена на обучение. Коя година стана това. И не само тя. . . А бе глупаци. . . Марш на село да садите компири. С какво взели да се занимават тъпаците.

1 + 0 - !
.
МалиЙЙЙЙЙ. . . . , майката си е. ало. Тия всичко подготвили, а тук зевзеци някакви напразно се ерчат и пишат глупости. Мъчат се да заблуждават хората с някаква си "демокрация" каквато няма. Див ФЕОДАЛИЗЪМ навсякъде и във всичко.
Умнико.....
Това е ЩРИХ от хронологията на "ПРЕХОДА", но е ФАКТ. . . . !!!!
Със здраве
Браво на управлението на Бойко Борисов ! Градивната политика на неговото правителство е надежда за целия български народ ! Успех !
до горния,

Супер. Бавен но сигурен преход към гробищата ОРЛАДОВЦИ.

2 + 0 - !
5
Изчезващия народ още ли се нада ??? Поредният "проект" на кукловодите , за народа се оказа . . . "КЬОРФИШЕК", та даже и още ПО-ЛОШО. . . .
до горния,

Никак не се нада 5-ца. Напротив!Бавен но сигурен преход към гробищата ОРЛАДОВЦИ.

1 + 0 - !
Здраве...
С какви доходи ???2 КАК Е НА ЯСЛАТА ????
. За да се модернизира една държава трябва да се направят три основни инвестиции – да се обучат необходимите кадри; да се инвестира в малките и средни предприятия, за да са по-конкурентни и модернизирани; да се инвестира в инфраструктурата - пътища и жп линии. Това каза еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хаан на откриването на скоростния жп участък Пловдив – Димитровград, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Днес сме тук като част от голямото европейско семейство и се гордеем, че откриваме тази отсечка. Българското правителство през последните няколко години успя неимоверно много да увеличи усвояването на средствата от европейските фондове. За разлика от други случаи, тук говорим за реално случващи се неща, за истински инициативи, изпълнени в определения срок и с определения бюджет. Гарантирам, че за следващия програмен период 2014 – 2020 г. ще има предвиден достатъчно бюджет за завършването на този проект, каза еврокомисар Йоханес Хаан при откриването на скоростния жп участъ
Филян Кишиев
Що не ви тегля по една майна на всички. От премиера че до последния Амет. Няма истина там където има много пари.
Мечтател
И аз мечтая, но с този МАТЕРИАЛ, не виждам как ще стане?Мързелив и прост е съвременният българин!Иска да краде, да лъже, да проституира, но не да работи!
:
От кого ли се УЧИ ??? Може би от . . . "ШАПКАТА" ??? А както отиде в друга страна веднага влиза в крак. . . .
8
Сутрин, преди да излезе на работа ЧУВА едно, вечерта прибрал се ЧУВА от същата уста. . . . точно обратното ?????
Мечтателе.....
Които не към "отвъдното", през "терминал2". . . . Детаил:всички в тази страна видяха на ТВ екрана, как "народните" избранници от различни партии, барабар с Лъчо мозъка клъвнаха на една постановка на зевзеци от телевизия , заебаха работните си места и отидоха на "промоция" на нов GSM апарат за да получат за себе си по един безплатно на стойност 6000 лева. . . . КИЛИПИРЕЦ !!!! Следват изводи от този пример в съзнанието на хората. . .
Мечтателе.....
Става, става с този "матРЯЛ". . . . Как Вучката се задържа на топлото работно местенце само след едно телефонно обаждане. . .
Пешо2
Оп, плачете комуненца. Колкото повече плачете толкова съм по-щастлив. Симптоматично, майна.
до Пешо 2,

"Пешо 2" ти психически добре ли си? Като ученик учеше в училището на комунетата за бавно развиващи се деца с неустановена полова физика. Днес си комуне на всяка манджа мерудия , като бившият комунист пожарникар, бившият бесепар, сикаджия охранител , бившият симпатизант на НДСВ , генерал по милоста на царя и волята на Гоце , кмет и днес м-р п-л доктор Б. Борисов.

0 + 1 - !
Пешо2
Аз пък као Тиква, който живее в царството на тиквите за пръв път в живота си имам надежда. Сигурно и затова социолозите са отчели, за пръв път, че българите са щастливи. . . Знам че комуненцата са много нещастни, непрекъснато плачат пускат клюки и глупости, но тяхното нещастие не се отчита, тъй като са пренебрежително малцинство. . . Или просто тяхното нещастие се неутрализира с кефа ми, който ме прави щастлив, като ги чувам да плачат. Така че плачете комуненца, така социолозите ще отчетат по-голямо щастие за страната.
Пеше2.......
Само един ИСТИНСКИ дебил може да се кефи на изследване на Цветелина, когато европейски ивституции му казват съвсем друго, в ден като днешния с влизащи в сила ЯКИ повишения НА ВСИЧКО !!!!
Пешо2,

Бъди от това щастлив и ти, дришльо, рогоносец и клюкар.

0 + 0 - !
Пеше2.....
Кой е ВУЧКАТА , какво и от къде знаеш за него ?????
Пеше2.....
За какво си отиде Президента на Германия и защо подобно явление НЯМА ПОЧВА У НАС ????
Данчо
идеални мечти , но хората ги няма. ще остане асфалта, а обработените полета не ги виждам без човека. поканете китайци, защото в противен случай ще дойдат турци. Бойко истина ли е, че си участвал в около 30 убйства и си прал пари чрез "Лукойл"? така пишат западните вестници. моя милост знае за едно публично убйство по твое нареждане като с-р на МВР на един дребен крадец.
Пешо2,

Както казах плача на комуненцата, колкото е по изнервен и тъп повече ме прави щастлив.

0 + 0 - !
Пеше2........
По Высоцкий: "Ты НА ГРУБОСТЬ НАРыВАЕШСЯ"!!!!!!
AFERA.BG
Бащата на бойните изкуства у нас – Валерий Найденов е първият треньор по бойни изкуства на столичния кмет Бойко Борисов и на кандидат-кмета Слави Бинев. В момента Найденов е почетен председател на федерацията по таекуондо и притежава 6-и, най-висок дан в страната. Основоположникът на таекуондото в България е роден през 1953 г. , но е с боен дух на 23-годишен младеж. “Шоу” се добра до реалните изследвания на общественото мнение, според които Слави Бинев е постигнал невероятен резултат, и то само за първите 10 дни от кампанията си. Архонтьт е вдигнал подкрепата за себе си цели 7 пъти според социалната психоложка доц. Антоанета Христова и ако тези тенденции се запазят до самия изборен ден, на 28 октомври, това означава, че той и Бойко Борисов отиват на балотаж. Същата тенденция очертава и Васил Тончев от “Сова-Харис”. - Г-н, Найденов, защо не организирате един спаринг между вашите ученици Бойко Борисов и Слави Бинев? - Много преди вас се бях сетил за такъв двубой. Призовавам Бойко Бори
,

Много, много стара партенка!Измислете нещо ново, комуняци!

0 + 0 - !
Иван Котев,

още един с тежка халюцинация. Още един измислен герой

0 + 0 - !
AFERA.BG
Бат’Бойко не е ли по-тежка категория? - Няма значение, той е и по-възрастен с три години от Бинев, тъй че се уравновесяват. Пък и има предимството на по-високия дан, който официално носи. Нека го докаже публично. Седми дан би следвало да отговаря на определени възможности. Ако ги има в действителност. Нали е мъж на годината, снима се в “Плейбой” като супермен… Нека се докаже публично. Чакам неговото разрешение да се изгради рингът. - Познавате качествата и на двамата ви възпитаници. Какви са ви прогнозите? - Ако Бойко Борисов се яви на двубой със Слави Бинев и победи, аз ще се откажа от дана си. За доказателство на думите си мога да ви направя паралел на физическите изяви и на характерите, тъй като ги познавам добре и двамата. Бойко Борисов го знам от 1982 г. До 1985 г. беше мой възпитаник в таекуондо. След това премина към каратето в МВР. Между другото, аз го изгоних от нашия клуб.
AFERA.BG
Защо? - За клюкарство, лъжи и интриги, но не искам да издребнявам и да го бистря сега. През тези години, за които ви говоря, че е тренирал при мен, той беше един млад пожарникар. Дойде в 27-мо училище в “Люлин”, където започна да се занимава с таекуондо. Бинев се появи към 1985-86 г. Борисов беше един трудолюбив ученик. Но нямаше талант. Докато Бинев имаше таланта, който много бързо разгърна и стана шампион на Европа и на Балканите. - Какво означава талантът в бойните спортове? - Това е чувството за сигурност, увереност, дистанция, гъвкавост, да можеш да усещаш партньора, да можеш да го разгадаваш, да го помирисваш, както се казва. Докато, ако си само един робот, който може да рита, ти си оставаш просто ритащ човек. Плюс това Бинев се занимаваше много и с философската подложка на бойното изкуство. Ако не си се докоснал до нея, ако не си вътре в тая философия, ти не можеш да се изградиш пълноценно в това бойно изкуство. Не можеш да бъдеш майстор. За жалост като трениращ Бойко показв
AFERA.BG
За жалост като трениращ Бойко показваше страхливост. В таекуондото той успя да защити син пояс, а това е едно посредствено ученическо ниво. - Чел съм, че има черен пояс? - Това е от каратето. Аз говоря за таекуондото. Той започна първите си стъпки при мене и говоря за тези три и половина години, когато е бил при мен. Черният му пояс и седмият дан, с който той се хвали, че е най-висок в България, му го е дал неговият дългогодишен авер Румен Николов-Пашата. Човек, с който през 90-те години си построиха къща близнак. Пашата беше председател на федерацията по карате. - Къде му е къщата? - В Банкя. Преди 5-6 години му е даден на Бойко данът. Все едно аз да взема някой приятел от махалата, да пием по едно и да му кажа: Глей какъв си пич, я да ти дам един дан, щото нямаш. ” Не е сериозно.
AFERA.BG
- Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв. - Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Той беше поканил всички от бойните изкуства, но отидохме само ние. Някъде около 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател – Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце – тука аз мога ли да не играя… Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи…” И аз го питам: “Абе, пич, страх ли те е, какво?” “Ми аз предпочитам, такова…” “Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. ” И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, игр
AFERA.BG
Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите – той е митичен герой, много добър каратист… При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист – той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал. Говоря за таекуондо. След като излезе от таекуондото през 1985 г. , него го направиха треньор по карате в пожарната – някъде 1986-87 г. Сетне национален т
AFERA.BG
Сетне национален треньор по карате на МВР. - Обществото има друга представа за столичния кмет. Но тия дни разни политици го нарекоха мутра в целофан. Вие имате ли сведения за негово мутренско минало? - Мутренското време е в рамките на 1992-2000 г. , а аз тогава не бях в България. Лични наблюдения за Бойко Борисов като мутра нямам. Но знам от адвокат на СИК, че Бойко е бил в управителния съвет на групировката. - Един генерал от Правец каза, че фирмата “Ипон” е била създадена от взривения по-късно Стоил Славов. - Нямам представа кой юридически е държал “Ипон”, но “Ипон” зае едно празно място, което остави един човек-емблема на охранителната дейност в България – Янко Димов. Ако той беше жив, Бойко сега щеше примерно да охранява паркинга на спортния хотел “Славия” в Овча купел, както го охраняваше в началото с една жилетчица, и щеше да казва: “Г-н Михалев, къде точно да ви паркирам колата?” фирма “Ипон” е формирана някъде през 1990-91 г. благодарение на вакуума, оставен от “Гардения 12″
AFERA.BG
фирмата на Янко Димов, който ми беше добър приятел. Той си беше чист кадър на МВР, беше зам. -шеф на отдел “Убийства” на Софийско градско управление, трикратен републикански по джудо, един прекрасен младеж. Аз се видях с него един ден, преди да се самоубие или преди да го самоубият. Официалната версия е, че се е самоубил. Знаете, че той охранява първи сестрата на царя Мария-Луиза. Точно в ония години Бойко се изяви и като крадец на идеи. Ще кажа защо. Когато арестуваха Живков, аз и Кин Стоянов, на Радой Ралин синът, излязохме по телевизията при Нери Терзиева и предложихме да предоставим охрана на Тодор Живков – безвъзмездно от федерацията по таекуондо. Докато трае процесът и има нужда. Тогава изглежда семейният съвет на Живков не взе такова решение, нямахме отговор от Жени Живкова и това нещо увисна във въздуха. Малко след това хитрецът Бойко отиде и се нанесе там. И стана охранител на Тато. Мигновено ни открадна идеята.
AFERA.BG
Има и втори такъв случай. Аз се срещнах със Симеон в Мадрид още преди Бойко да знае, че имаме цар изобщо. Това породи невероятна завист. Беше през 1990 г. Аз бях в Мадрид на една олимпийска купа и ми уредиха среща със Симеон. Бойко ме следеше какво правя и веднага ми открадна идеята. И хоп, захапа да охранява и царя. Бойко не е съзидателен. Много е бърз в действията си, но му е лукава работата. Той явно е добър търговец. Той умее да краде – да чуе нещо и веднага да каже: това е мое, аз го направих! - За пръв път някой си позволява така да говори за народния любимец. Не ви ли е страх? - От какво да ме е страх? Аз го познавам отлично. Невероятен нарцис и комплексар. Човек, който обича гласа си и се радва на тялото си, на звуците си, обича да се обгражда с хора-огледала. Това му е била винаги настройката. Ако, не дай, боже, един ден той стане министър-председател, съм сигурен, че първото нещо, което ще направи, е да си назначи министър по ласкателствата и да го вика първи сутрин на опер
AFERA.BG
Във времето, когато го опознах, си беше простичко момче. Той не знае езици, не е контактувал с много хора. Аз го познавам в тази възрастова граница – 25-годишен, когато човек се учи. Дотогава се формира характерът на човек, затова си позволявам да говоря това. Ако ставаше въпрос за дете, което е тренирало при мен, то с годините може да се промени, да се развие. Но Бойко грам не се е променил и развил. Усуква се както преди, имам чувството, че е гледал поне 200 пъти “Кръстникът” и 200 пъти Робърт де Ниро – криви си главата наляво надясно и примигва с очички. Това е сто процента така. Трябва да сме дебили, за да не го осъзнаваме. - След тези негативни оценки какво очаквате от него? - Ако аз съм на негово място, ще дойда, ще ритна вратата и ще река: “Приказвай ми ги тия работи в очите!” Да, Бойко, аз моментално ще ти ги кажа в очите, но ти се криеш. Страх ли те е от треньора ти? Защо бе, Бойко?
AFERA.BG
Навремето събираше гилзите като главен секретар на МВР, сега се бие в гърдите, че бил много ранобуден, от 5-6 часа почвал да работи. Добре, ама той идва в общината на съвет към 11-11, 30 ч. , това го знам от общински съветници. И щом чуе решението на общинския съвет, което не му е по свирката се намусва и отива да играе футбол. Събота и неделя, когато тежкотоварните камиони минават по алея “Яворов” и возят нелегално пръстта от незаконните строежи, той играе тенис, като си подбира противниците така, че винаги да бие. Когато беше побоят с циганите в “Красна поляна”, той два дни след това отиде и игра футбол с циганетата. Ние имаме силно изявен етнически конфликт и е редно той като кмет да не взима страна. Поведение на страхливец и марионетка. - На кой пък е марионетка? - Във всички случаи стоят хора зад него. Аз си представям така нещата -Цветан Цветанов, над него Бойко с една ръка държи един конец, а над главата на Бойко – още 4-5 кончета и там една ръка, която дърпа и определя какви
Станко Тодоров
Майката си е. ли и крадци!Тодор не им даваше чак толкоз да крадат и те му видяха сметката. . . Даже и НАРОДНОТО построено го пладнешки краднаха и прибраха, направили го частно и наследствено за номенклатурните копелета. Сега лайф из лайф, а народа опъва. ЧЕСТИТИ НОВИ ЦЕНИ НА ТОК, ГАЗ И ВОДА.
AFERA.BG
Коя е тая ръка? - Вие видяхте, че тая ръка, която преди това го галеше и го вдигна на едно от най-важните места в изпълнителната власт – царската ръка, той я целуваше, след това я захапа. Вероятно и БСП е ухапал. - Знаете ли Тато да е давал куфарче с пари на бат’Бойко? - Чувал съм такива слухове, но не точно за Тато, а че покрай Тато Бойко е захлебил. Защото ти да охраняваш без пари и Тато, и царя, това са смешни работи. За пред хората.
Иван Котев,

Абе и с Брус Лий ли си се виждал. Също и с Агджа? Ти си болен бе , неизлечимо болен!!!

0 + 0 - !
Niama losho da se stroiat magistrali!!!No, sled niakolko godinki, po tez magistralki, shte prepuskat KARUCI, palni s bratiata SIGANI!!!!Mila, rodna kartinka!!!Boko, kade e v cialata tazi kartinka, NARODA??!!!Ili nego, kucheta go iali!!!GROB, shte zakopae Bulgaria!!!
AFERA.BG
- Колко струва охраната на един бивш държавен глава? Знам, че сте били в ЮАР и сте развивали подобен бизнес там. - По принцип самата охрана се подрежда по една скала в зависимост от опасност, която грози обекта. Може да имаме престижна охрана, примерно за певци, артисти, за хора на изкуството. Имаме задължителна охрана за хора, които работят с пари, пренасят ги или за високопоставени дейци – религиозни, политически… И трето, когато имаме охрана при доказана съществуваща опасност. Аз мисля, че при Тато нямаше опасност. Мога да сравня неговата охрана с тази на високопоставен бизнесмен със средна опасност за живота му – би струвало не по-малко от 10 000 -15 000 евро на месец. Не говорим за шумяща опасност, тогава цената става тройна. За два екипа от по 7-8 човека, плюс поемане на всички разходи – командировъчни и т. н. Аз навремето се срещнах с един нисичък човек с едни червени бузки и с очила. Запознаха ни в Японския хотел. Казаха ми, че можел да говори на руски. Този човек си протегна
Иван Котев,

още един с тежка диагноза драскач

0 + 0 - !
AFERA.BG
Този човек си протегна ръката и каза: “Аз се казвам Карлос”. След това се оказа, че това е Карлос Илич Рамирес Санчес. - Чакала!? Терориста!? - Да. Беше 1978 или 1979 г. Един приятел ни запозна. Бяхме в казиното на Японския хотел. Аз се интересувах за охраната на големите политически имена. Тогава в Европа имаше вълна от тероризъм, беше убит Алдо Моро и т. н. Карлос каза нещо, което не мога да забравя: “Важното е да не те поръчат. Когато ти оградят на снимката физиономията с червения флумастер, си заминал. ” Та ако бяха поръчали царя, ако бяха поръчали бай Тошо, какъв Бойко Борисов, какви “Ипон”- и… Нямаше да ги има днес. - А Бойко Борисов имал ли е нещо общо с ДС? - Не съм чувал. Прочетох някъде, че са му викали “Ларжа” в силовите структури, понеже бил стиснат.
Иван Котев,

още един с тежка диагноза драскач

0 + 0 - !
AFERA.BG
Повечето хора казват, че всички, които сме тренирали бойни изкуства по онова време, сме били под шапката на ДС. Ние бяхме наблюдавани. Тогава тези клубове ги смятаха за дисидентски движения. Цитираше се Лех Валенса как го охраняват киокушин в Гданск по време на стачките. Нас ни гледаха под микроскоп и от няколко училища ние бяхме изгонени. И Бойко го знае това нещо. Но ние намирахме начин – не тренирахме с кимона, тренирахме с анцузи. Когато пристигаше някой външен, правехме се, че тренираме йога. Клубът ни за бойни спортове се казваше “Клуб по източни изкуства и култура. ” Ние всеки четвъртък слушахме лекции за архитектурата на Изтока, за шиацу, акупунктура, икебана, за кама сутра… Канехме преподаватели от университета. Не бяхме просто някакви биячи. И не случайно не станахме мутри.
Иван Котев,

още един с тежка диагноза драскач

0 + 0 - !
Читателка
Не виждам НИКОЙ да коментира вдигнатите от ДНЕС 1 юли новите цени на ток, газ и вода. Що тъй?
tezej
Na VSENARODEN PROTEST SRESHTU TOTALNOTO UVELICHENIE NA CENITE. AKO CHUJDATA AGENTURA NA SE POPRAVI NA VSENARODNO GRAJDANSKO NEPODCHINENIE !
Бимбо
По-добре магистрали отколкото Цанков камък.
до горния,

наври си ги в г. за тези магистрали.

2 + 0 - !
Казасов
Прав е Борисов. Когато гледам кадри от колоездачни обиколки из Европа, винаги се възхищавам на зелените и подредени ниви, лозя и градини. Китни и пълни с хора села.
Допълнение,

И на доволни от живота си хора. Застанали край пътя.

3 + 0 - !
а бе Казасов,

ти ходил си в провинцията да видиш до къде са стигнали наште села. ОБЕЗЛЮДЕНИ! Тук таме някой старец и останали по няколко глухи кокошки и петли. Някои вечедори ток нямат, а за пътища да не говорим. И к"во ще свързват магистралите? БЕЗЛЮДНИТЕ СЕЛА. Едни хванали ТЕРМИНАЛ 2, другите преселили в големите градове. Кьорав млад селянин не останал вече по селата. Нищо не знаетет вие и само плямпате празни приказки по форумите. ЛОЗУНГИ!Като Партийния секретар Иван Котев.

2 + 0 - !
Казасов
Мерси за допълнението. Така си е. И тука ще стане.
Читателка
Пак ще повторя за глухите и слепите във Форума!Не виждам НИКОЙ да коментира вдигнатите от ДНЕС 1 юли нови цени на ток, газ и вода. Що тъй?
БКП-ГЕРБ,

Само това ли не виждаш, а? А че управляват бившото БКП, виждаш ли?

0 + 0 - !
КазасофЪ.......
Намери с кого да сравняваш Мутроленд. . . . Започни с доходите им !!!! Французите винаги са съзидавали, не са рушали. . . . кое поред поколение живее в къщи още от времето на мускетарите. . . . Онзи ден . . . . НАЙ-ПОСЛЕ се продаде една огромна сгпада на "Цариградско", която във Франция веднага би била довършена, ползвана , а не 20сет и кусур години да стърчи като паметник на БЕЗХАБЕРИЕТО. . . . Във Франция 60% от собствеността е ДЪРЖАВНА. . . . Безброи разлики и почти отсъствие на сходства. . . . Заради високите цени за покриване на инвестициите ОТЛИЧНИТЕ им магистрали са почти девствени. . . . французите си карат без проблем по следващия разряд пътища, също в отлично състояние. . . .
КазасофЪ.......
Веднага след встъпването си в длъжност, новият Президент на Франция намали своята и заплатите на всички министри с 30%, забрани всякакви екскорти, "сини" лампи и други привилегии ????!!!! У нас обратното, от няколко дни Парламента е с нови возила, готвят вдигане на заплатите във върховете над 7000 лева, колите на НСО удрят други возила, обърнаха линейка. . . .
КазасофЪ.......
Франция е една ПРЕКРАСНА страна за живеене и си засужава напускащите българи да се установят в нея !!!!!
Казасов
По спокойно, подкрепям МЕЧТАТА на Борисов.
КазасофЪ
Селата са обезлюдени от местни феодали и МУТРИ изтисквали всичко произведено от хората за жълти стотинки. . . . Гледай предавания за съдбите на село по "СКАТ" и ще разбереш какво РОБОвладелство е !!!!
до КазасофЪ,

а циганите по селата се разпасали и здраво крадат. Пропищяли са останалите старци и други но няма КОЙ да им обърне внимание. Няма го ХИТЛЕР, че да видят те "демокрация" през комина!

3 + 0 - !
!
Мечтите на . . . НЕКАДЪРНИК или. . . ПРЕСТЪПНИК са УТОПИИ. . .
22,

Мечтите на Борисов не са утопия, а неща, които се случват или ще се случат в близко бъдеще. За жалост на платените комуняци, които вият от злоба при всеки успех на правителството.

0 + 3 - !
33 до 22,

Кога ще се случат?Чакахме светлото КОМУНИСТИЧЕСКО бъдеще, то взе че се смени със СВЕТЛОТО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО бъдеще ама само за колцина. Народа опъва като магаре. Гризна дръвцето и 22 годити го грабят и крадат. Светлина в тунела от никъде не се вижда. ФЕОДАЛИ, слугинаж и милиони бедни. Това е България.

2 + 0 - !
КазасофЪ.......
"Едно е да искаш, второ е да можеш и трето, четвърто е да го направиш". . . . Хайтов. "За всяко управление се съди по делата му. Критерий е дали гражданите живеят по-добре или по-зле. Българите живеят все по-трудно. Управлението не намира верните политически решения за излизане от икономическата криза. Последиците от нея се задълбочават вече три години. Застоят придоби хроничен характер. Влошава се живота на преобладаващата част от българските семейства вследствие замразените доходи и инфлацията”
до горния,

Живеят в пълна мизерия и нищета. Минимална 290 лева парно 300 и си до тук. ПАПУА и НОВА ГВИНЕЯ са със по високи доходи от тези на българина и по висок СТАНДАРТ на живот. Проверете и ще видите. А сме държава УЖ от ЕС.

2 + 0 - !
Казасов
Много си кибритлия, аз бях до тук. Цитирай друго име, все някой ще ти се върже. . .
КазасофЪ.......
Информирай ни за разсъжденията, реакцията на средностатистически французин от информация за минимална пенсия 75 евро, средна заплата за страната 400 евро, между една пета и една четвърт от населението /пенсионери. . . . милион и половина/ под границата на бедност от 100 евро !!!!!
А бе ЕЙ,

във Франция има зачатъци на КОМУНИЗЪМ бе глави прости. ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ се движи в границите 60-70%. За СТАНДАРТА на ЖИВОТ да не говорим. Като при КОМУНИЗМА според дефиницията. А тук у нас ДИВ ФЕОДАЛИЗЪМ върлува даже не и капитализЪм. Бахти тъпунгерите прости. Ей много прост народ пише тука, много невежи, много калинки много нещо!Неграмотност до небесатата. Ужас.

2 + 0 - !
Читателка
Алоооооо, за 3-ти път питам и повторя за глухите и слепите във Форума!Не виждам НИКОЙ да коментира вдигнатите от ДНЕС 1 юли нови цени на ток, газ и вода. Що тъй?Франция е ясна няма какво да и се коментира. И не само Франция. . . Тук и сега пишете за ЦЕНИТЕ що тъй?
Читателке......
От буквичките ползата няма да е каквато от участието в ПРОТЕСТА във вторник от 18. 30 на "Орлов мост" срещу миналият на първо четене закон за отдаването на ХИЖИТЕ на "наши момчета-мутрета" за срок от 20 години , и в НАЙ-ГОЛЯМИЯТ ПРОТЕСТ. . . . СРЕЩУ ВДИГАНЕТО НА ЦЕНИТЕ в четвъртък. . . . НА ПРОТЕСТИТЕ !!!!
Иван Котев,

Нали сте пролетарий, обединявайте се!

0 + 0 - !
Божееееееееееее,
ама тия ся и ХИЖИТЕ ли искат да дадат бе?Че нали НАРОДНАТА ВЛАСТ на времето с парите на Народа ги стори бе а? Ей майката си е. ли и крадци. Всичко държавно, народно окрадоха в майка България. ВСИЧКО!!!
Иван Котев,

дядка сдухан, не се прави на ударен с напикани гащи по лицето. Много добре знаеш кой ограби България? Но не ти изнася да го кажеш. Повтаряш като папагал какво каже синът на националните предатели станишев. Нали си пролетарий, обединявайте се. Позиви печатете, разлепвайте, пейте Марсилезата и газ пикайте!!!

0 + 0 - !
7
Страхливците от ГЕРБ не допуснаха медиите до площадката на АЕЦ "Белене”, за да скрият истината за проекта. Без АЕЦ "Белене” токът ще се увеличава в пъти. За сегашното шоково поскъпване вина носят ГЕРБ. Шоковото увеличение на цената на тока е пряко следствие от политиката на ГЕРБ. Това заяви председателят на БСП Сергей Станишев на протестен митинг на територията на АЕЦ "Белене”, съобщиха от пресцентъра на партията.
Иван Котев,

дядка, позиви, позиви разлепвай. ТЪПА КУХА КРАТУНО!Нали сте пролетарий, обединявайте се!

1 + 0 - !
4
Социалистите предупредиха, че без втората атомна централа цената на тока следващите години ще расте в пъти. Станишев уличи в лъжа ГЕРБ в опитите им да прехвърлят вината към предишното правителство. Лидерът на БСП изтъкна, че големият бум на подписване на договори за възобновяеми енергийни източници се случва през 2010г. и 2011г. Станишев обясни, че към средата на 2009г. от фотоволтаици има изградени мощности едва 20 мегавата, а сега се говори за 12 000 мегавата. „Няма защо да се оправдават с предишното правителство. Това е просто манипулация и лъжа”, категоричен беше Станишев.
Иван Котев,

Наизуст да научите всичко казано от СерГей, ОвЧ и сие. дядка, позиви, позиви разлепвай. ТЪПА КУХА КРАТУНО!Нали сте пролетарий, обединявайте се!

1 + 0 - !
9
Румен Овчаров също потвърди, че големият бум започна от 2010г. „Тогава започна да се раздува балонът. Бойко Борисов беше един от големите надувачи на този балон”, изтъкна депутатът от ПГКБ. Той напомни, че именно Борисов откри завод за фотоволтаични панели в Силистра. „Този пример беше последван от всички близки до ГЕРБ. Всички приятели и братовчеди на хората от ГЕРБ подписваха договори”, заяви Овчаров. Той обясни още, че големият проблем всъщност не е зелената енергия, а спасяването на НЕК, която е във фалит. Депутатът изтъкна, че само за първите три месеци на настоящата година загубите на компанията са над 200 млн. лв. и тя трябва да плаща неустойките по Белене. „Вместо да имаме работещ реактор, управляващите събират пари да плащат неустойките по Белене”, добави Овчаров.
Иван Котев,

дядка, позиви, позиви разлепвай. ТЪПА КУХА КРАТУНО!Нали сте пролетарий, обединявайте се!

1 + 0 - !
Станко Тодоров
Ми аз като ги разправях тези работи глави дебели няма кой да чуе. Казах Ви, майката си е. ли и крадци!На времето Тодор Живков не им даваше чак толкоз да крадат и те му видяха сметката. Спретнаха му преврата, взеха му позициите и проведоха преврата на 1-. 11. 89-та. Това направиха Лукано-Горбачовистите. Арчни завласт и пари!Даже и НАРОДНОТО построено го пладнешки краднаха и си го прибраха, направили го частно и наследствено за номенклатурните копелета. Сега лайф из лайф, а народа опъва. ЧЕСТИТИ НОВИ ЦЕНИ НА ТОК, ГАЗ И ВОДА. Како го рече майната от Пловдив ся отмарящ във вилата Сен-Тропе, Ривиерата. Народееееееееееееееееее, на ви ся Народе. Духайте го.
4
Депутатите от БСП, които дойдоха на площадката на АЕЦ "Белене" остро възразиха срещу недопускането на медиите. „Неслчайно страхливците от ГЕРБ забраниха на медиите да влязат на площадката, за да не може да бъде опровергана лъжата за гьола”, заяви Станишев. Той се обърна към журналистите с думите: „Не искат да пуснат вас, медиите, на площадката и да видите какво е направено там. Няма никакъв гьол, има две подготвени площадки за строителство на два реактора”. Лидерът на БСП напомни, че ако не беше решението на правителството, вече можеше да започва реално строителство на централата, след като площадката вече е подготвена. На въпрос на медиите за съдбата на проекта, Станишев заяви, че проектът не е загубен безвъзвратно. Румен Овчаров напомни, че НЕК отказа достъп до площадката поради провеждащи се технологични операции, а такива в действителност няма.
Иван Котев,

дядка, позиви, позиви разлепвай. ТЪПА КУХА КРАТУНО!Нали сте пролетарий, обединявайте се!

1 + 0 - !
7
Той призова българите: „Подпишете се под искането за референдум. Покажете вашата гражданска позиция - от това се страхуват управляващите”. На твърденията, че хората не са достатъчно компетентни, за да решават, Овчаров напомни кой решава за ядрената енергетика днес – „експертът по всичко Бойко Борисов, експертът по нищо Делян Добрев, незнайно какъв експерт Валентин Николов и шефът на борда на директорите на АЕЦ Козлодуй, чиято дипломна работа е за местообитанието на кралския орел в България. Може ли тези некадърници да решават стратегически въпроси, а българите да нямат право?”, възмути се депутатът. Той отбеляза, че Валентин Николов е издал заповед, с която е делегирал всички правомощия по работата на централата на досегашния й директор, а за себе си е запазил две права – обществените поръчки и търговията с електроенергия. „Човекът е отишъл да печели там, а не да се грижи за ядрена безопасност”, добави Овчаров.
Иван Котев,

дядка, позиви, позиви разлепвай. ТЪПА КУХА КРАТУНО!Нали сте пролетарий, обединявайте се!

1 + 0 - !
!
ХИЖИТЕ в България са строени в продължение на 90 години от туристи. . . . На тях никой досега не посмя да сложи ръка. . . Сега трябва да уредим "наши момчета-МУТРЕТА", от по-дребен калибър. . . . . Нали и те ТРЕБЕ лебец да ядат. . . .
Боко Тиквата
Мечтата на тоя милиционер е да го дават по телевизорите по цял ден. Това е неговата мечта!
Иван Котев,

дядка сдухан, Б. Борисов е работил като ПОЖАРНИКАР-изключително МЪЖКА ПРОФЕСИЯ. Твоят лидер серГЕЙ, какво е работил те питам?Кажи бе сдухан кондом! Ти какво си работил бе прапорчик? Анонимник скапан

2 + 1 - !
до долния,

Е ся бивш Партиен секретар като ТЕБ да задава този въпрос си е направо колизия. Не се прави на демократ и антикомунист какъвто не си като МАРИЯ КАПОН и АНДРЕЙ ЛЮБОМИРОВ ЛЕВЧЕВ хванали повея на вятъра на 10. 11. 89-та. Ясни сте като бял ден за какво става въпрос. И колко пъти да ти казвам че Сергей не е мой лидер ама все ми го тресеш на главата че така ти отърва. . . . . . . . . . . . . АЗ СЪМ "И САМ ВОИНЪТ И ВОИН" НА ИСТИНАТА!ЯСНО ЛИ ТИ Е ДРУГАРЮ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР! ОСТАНАЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ И ДРУГИ ХАМЕЛЕОНИ ВЕРЕН НА НАРОДА СИ!НИ ЗА МИНУТА НИ ЗА СЕКУНДА ДОРИ НЕ МУ ИЗНЕВЕРИЛ НО ЖЕСТОКО В ЖИВОТА ПЛАТИЛ ЗНАЕЩ ЗА ТАЗИ ЦЕНА И СЪЗНАТЕЛНО ПРИЕЛ СЪДБАТА СИ ЗА КОЯТО НЕ СЪЖАЛЯВАМ! . . . . . . . . . . . София, 01. 07. 2012г.

1 + 0 - !
Прекрасна мечта, но към нея трябва да се прибави и евтин ток.
до горния,

Свърши с еФтиния ток. Беше то. . .

1 + 0 - !
Голямо подмазване пада - ще надминете "Стандарт", по-кротко!
И на магистралата, Борисов с прашки по време на работа.
От Америка
Мечтата на премиера на България трябва да бъде заплатата на българина да стане 2000 долара а пенсията му 1000 долара. Другото са глупости. И ако българите нанова го изберат ще докажат че са най големите глупаци на света.

РЕКЛАМА

ТОП ФРОГ

Вивалди - четирите годишни времена

ВРЕМЕТО

времето в София София

+14°

+27°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+18°

+28°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+18°

+26°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+18°

+30°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+18°

+27°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+17°

+30°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах