Кирил Добрев: Не ме интересува Станишев, аз си избирам шефа

51

|

9311

|02.07.2012
Кирил Добрев: Не ме интересува Станишев, аз си избирам шефа
Кирил Добрев

Не ме вълнува Сергей Станишев. Вълнува ме БСП. Не шефа си избира мен, а аз си избирам шефа. Това заяви Кирил Добрев в „Гореща точка” на ТВ-7, която в понеделник се водеше от журналистката Валерия Велева. През 2003 година аз и младежкият отбор бяхме зад Станишев.


Румен Овчаров го наричаше „зайче”, Премянов му викаше да се маха, Янаки Стоилов го громеше. Тогава и Първанов беше зад него. Но днес, толкова години по-късно, нещо променило ли се е в тази партия? Нищо не се е променило. Мъчно ми е за Корнелия Нинова и Драгомир Стойнев, които бяха изолирани от Станишев. Но пък взе Георги Пирински, който сигурно ще роди по-свежи идеи, иронизира своя партиен вожд младия Добрев.

„Презареждането” беше моя идея, но е незавършен проект. Няма как да презаредиш батерия с изтекъл срок на годност. Трябват ярки програми с кратки изречения. Говорим много отнесено, абстрактно и хората не могат да ни разберат. Баща ми в тази ситуация би изгонил търговците от храма, заяви още Добрев. На 4 февруари 1997 г. за баща му била най-спокойната вечер. Вече мандата бил върнат, нещата се били успокоили.

 

Най-трудно преживяваше обвиненията, че е предател. Днес партията се управлява от хора, които тогава бяха противници на 4 февруари. БСП не е била никога така натикана в ъгъла и толкова изолирана. Ако беше жив баща ми партията нямаше да е същата, България щеше да е друга и Бойко Борисов нямаше да го има, сигурен съм, - категоричен бе синът Кирил.

Аз нямам загубени избори в Софийска област. Мога да водя събрание в Годеч, мога и в НДК. Имал съм бизнес преди да вляза в Народното събрание. Отказал съм се да имитирам баща си.

 

Кирил показа тефтер на Николай Добрев, с който той се готвел за министър председател. Пише дори за царя, че ще бъде политически фактор. Докато баща ми е правил планове за 15-20 години напред, преди месец един председател на партия направи висш партиен съвет с поглед 15-20 години назад. За какво става дума? – попита от студиото Добрев-младши. Баща ми не успя, защото нямаше подкрепа – нито външна, нито вътрешна. Правеше политика с душа и сърце, гореше в това, което правеше. Накрая съжаляваше, че не е обръщал достатъчно внимание на семейството, каза Добрев.

 

Имало и зелен тефтер, който бил много по-опасен от черния. В него били описани хора, които взимали пари, не тези които давали.

 

Не се занимавам с незаконен бизнес. Не познавам Сретен Йосич, нито Марко Милошевич, нито съм снабдявал Саддам с оръжие. Нямам нищо общо с това, категоричен е Кирил Добрев. Не се срамувам и не се притеснявам от нищо, което съм правил в моя живот. Животът ми е публичен и нямам никакви притеснения. Имам сигурно много душмани и оттам идват нападките срещу мен, допълни той.

 

Кирил се просълзи, когато стана дума за майка му. Той обещал след смъртта на баща му да изпълнява всички нейни желания и да се грижи за нея. Тя преживя много, правеше всичко в името на семейството и баща ми и заслужава това. Тя е един истински войник, каза през сълзи Кирил Добрев. Призна също, че като ходел на гроба на баща си разказвал там всичко, което се случва в партията.

КОМЕНТАРИ

шш
Този говори за баща си като за спасител на нацията , а забравя че точно когато баща му , Виденов, и Първанов бяха начело на държавата тя банкрутира и стотици хиляди хора изгубиха парите и работата си. Бойко Борисов е сто пъти по добър управленец от тези мамини детенца.
ok,

Сега искам да чуете един коментар на Иван Славков, който каза следното пред моя микрофон: „Ми обидно ми е, казвам ти. Защото ти не знаеш как се появи Бойко?! Аз бях в управителния съвет на застрахователното дружество СИК. Защото всичките мутри ме знаят кой съм. И така, седя с Тодор Живков, след като му махнаха горе пазачите. Които не пазеха вилата, а пазеха той да не излезне някъде. Домашен арест. И пристигат горе посред бял ден Венци Стефанов и Пашата. „Заповядайте, какво ще пиете?” И Венци тогава казва: „Другарю Живков, добре си живеехме при вас”…А те бяха бензинджии… „И сега виждаме какво стана, искаме да ви върнем малко от добрините, които сме видели, дайте ни една стая тук и ще имате 24 часа охрана. ” И така се появи Бойко там. Те не го пускаха да влезне вътре в кръчмата бе, сикаджиите, в кръчмата дето избиха бай Миле, Бойко седеше отвън да пази колите. После охраняваха и царя. Така се появи частната му охранителна фирма. И после е търсен такъв за главен полицай, който да снася а

13 + 23 - !
veteran51,

До малоумника ок - престани да замърсяваш форума с тези малоумия навсякъде!Никой не ти се връзва освен малоумници и лумпени като теб и тия от псартийната ти централа коиъо ти плащат!

8 + 4 - !
hagen,

До ок От несвързаните ти слова може да се разбере само едно:и то е че този коментар на Иван Славков е измислен от теб. Не може да си стоят във вилата на Т. Живков и изведнъж в кръчмата влиза Бойко. Уточни поне действието в кръчма ли става с Т. Живков/Т. Живков и кръчма/ или във вилата му.

3 + 1 - !
социнтернационал-Москва,

долния е Морозов Павлик наш човек

2 + 0 - !
Иван Котев,

До кухата лейка Ок/дядо, Соня и пасмината им/. Ела да чуеш продължението на моя микрофон, смотаняк скапан. Няма ли да пукнете, за да отървете страната от присъствието си!

11 + 1 - !
емигрант,

Браво на Станишев! Отлюспи един по един всички гоцевисти. Само така! Доста ги търпя, особено тва леке, което се навря и в парламента заради Гоце. Трябва да се сложи край на най-гадния период в историята на БГ - реставрирането на ченгесарския червен комунизъм, тоест на червения фашизъм - ерата на Гоце.

1 + 5 - !
бг
Милиони загубиха парите си по времето на Виденов изпразниха пенсионните здравните социалните фондове и изчистиха досиетата на кредитните милионери. Баща му щял да изгони търговците от храма. Нали Добрев младши го хванаха с торби пари на Сръбската граница и той като Доктора беше вързан за мафията на сина на Милошевич-Марко и въртяха всеки ден милиони . То бива нахалство и наглост няма край. Тоя отдавна трябваше да е в затвора ама не сме държава!
Иван Котев,

Изключително си прав. Те повтарят едно и също, като мислят, че хората ще се вържат на лъжите им. Виж тук, само шепа изкукуригали техни психари им вярват и следват. Истината и за баща му я каза Петър Стоянов. Той каза как са се развили тогава нещата. Те просто лъжат както винаги.

31 + 2 - !
veteran51,

И двамата сте супер прави, но за съжаление все още много хора им се връзват на празните приказки и демагогия!

16 + 2 - !
БАЙ ГАНЮ
еДИН ОТ ТЕЗИ ДЕТО СИ ОПЕЧЕ ПИТКАТА И СЕГА ПЕЧЕЛИ САМО ОТ ЦЕНАТА НА ТОКА А НАРОДЪТ ДА МРЕ ! постигнаха си целта !
вместо Сульо,

Виден представител на гоцевщината. Точка.

5 + 1 - !
koko
"Призна също, че като ходел на гроба на баща си разказвал там всичко, което се случва в партията. " Червените курешляци са болни мозъци.
Fuck off Batman
червен боклук!
вместо Сульо,

Виден представител на гоцевщината. Точка.

4 + 1 - !
Колев
Г-н Добрев, четвърти февруари е символ на едно голямо предателство във Вашата партия, така че не издигайте тази дата в култ. Просто една шепа ренегати свалиха премиера си и не зная защо никой и до днес не им търси отговорност. Но мисля, че ще дойде такъв ден, в който всички, включително и Вие, ще отговаряте - за разграбването на националното богаство, за ошушкването на пенсионните фондове, задграничните дружества, за сегашното преджобване на измъчения българин. И за Вас май се носеха слухове за пренасяне на някакви куфарчета от Македония или Сърбия към България или обратно. Така че ще има Ден на истината. . .
Митничар,

Какви слухове? Та те го бяха хванали на местопрестъплението с куфарчетата сръбските митничари. И заради баща му от София се вдигнаха "важни" другари да го спасяват.

22 + 0 - !
Менгеле,

Чакай, Колев, да дойде някой марсианец. . .

1 + 0 - !
Казасов
Политически всеки има право да го критикува, но по линята баща-син не е коректно, не е човешко да се говори каквото и да е лошо за починал човек. Демек, той дявол, а ние какви ставаме тогава.
мечо,

По твойта логика не е човешко да се говори лошо и за Сталин и Хитлер, избили милионни хора защото са починали-починали от какво бе другтарю, от многото убийства ли?

23 + 2 - !
Иван Котев,

по логиката ти трябва свещ да палим за помен на Луканов и на останалата плеада комунисти-социалисти, които закопаха трайно България , така ли? Греховете на бащите тежат до 7-мо коляно!!!

9 + 1 - !
БКП=БСП=гробоккопачите на Бълг
Този, заедно с всички коминтерновски дечица - станиш, куневка, руменовци и сие - на стената. Предадоха България 1923, 1941, 1944, 1946 и пак ще я предадат на господарите си в Кремъл.
1111,

Абсолютно съм съгласна. Дори не ми се ще да коментирам тези креатури. Особено Кирил Добрев. Пошъл отвсякъде. Не че Кунева е по-свястна, но в случая става дума за него. Наглец при това.

18 + 0 - !
!!!
Много се изненадвам когато БСП кажат, че били управлявали България в два мандата, не знам колко трябва да си малоумен след като със 120 история и след 48 конгреса си убедил народа да ти даде 2 мандата, то може би е така защото единия 45 годишен мандат са си го взели насила.
социнтернационал-Москва,

те са национални предатели ама като са оперирани от неудобство как да го разберат слугите руски-съсипаха нормалните хора и сега се появяват и нагло гледат. . .

12 + 0 - !
един
Ало, циркаджията Добрев! Стига си се правил на интересен, защото ставаш жалък Защо не разкажеш как и срещу какво баща ти и днешния ти патрон предодха властта горе на Копитото? Вместо да се цивриш за майка си, дръж се достойно и не я наричай с грозни епитети, както често правиш. Най-доброто, което можеш да направиш е да не се появяваш въобще, защото си толкова неприятен, чак отвратителен на хората.
Жеко
Господин супер тъп малоумен ветеран тука може да чуеш едно към едно интервюто на батето с неговия глас за любимиь Бойко. И не наричай другите тъпи защото от няма по тъпо нещо от тъп гербер като теб и бандата сельопижепешево2коковци. http://bnr. bg/Audio. aspx?lang=1026#http://bnr. bg/sites/horizont/Shows/Thematic/Deconstruction/Pages/dekandrolovakomm. aspx
veteran51,

Батето /Бог да го прости/ никога не е бил идеал за мен в нито едно отношение!Хеле пък пиянските му изцепки, пошлости, простотии и простащина!

8 + 1 - !
Кирил Добрев куфарчето
Това не е ли комсомолчето, което хванаха на границата с куфар пари, изнасяни към Сърбия?
вместо Сульо,

Виден представител на гоцевщината. Точка.

3 + 0 - !
фен
ВИЕ С БАЩА СИ СТЕ ЕДНИ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ. . . МАХАЙТЕ СЕ БЕ
tt
Боклук , Баща му беше сериозен човек , това лайно на кой се е метнало
вместо Сульо,

Виден представител на гоцевщината. Точка.

1 + 0 - !
смешно е,

Не може да фалираш една държава и да си сериозен човек. . .

0 + 0 - !
Дано го няма този
в следващия парламент. Да си гледа бизнеса и да остави политиката на по-почтени хора.
Съдията Рой Бин
Господин супер тъп малоумен ветеран51 няма ли да се извиниш на човека с никнейм ок. Казаното от него излезе истина, а твоите драсканици са пример за пошлост и некоректност. Как може да сте толкова прост. Може защото сте гербер.
veteran51,

Господин съдия - първо подобен спам не чета!Той е предназначен за зомбита, маргинали и малоумници!Второ как освен малоумник да наречеш човек, който пълни с ненужен спам сайта и едвали може да напише в няколко изречения свои мисли, защото мисловната дейност не му се удава!Трето - не съм "гербер" но начина по който управляват държавата ми харесва и ако продължават така отново ще гласувам за тях!И накрая справи се с граматиката и не бъркай граматическата категория "лице и число"

5 + 1 - !
ДС-Блатото,

Какъв съдия ти си Павлик Морозов

0 + 0 - !
joro
Нагло копеленце е тоя. Разбойник и половина , май е забравил как го хванаха на границата и със колко пари и най важното КАКВИ И ЧИИ ПАРИ? ТУМОРЧЕ ДОЛНО!!!
вместо Сульо,

Виден представител на гоцевщината. Точка.

2 + 0 - !
Съдията Рой Бин
Апропо същото извинение да направи и другия имбисил Иванчо Котев от кръга котараците.
Иван Котев,

Смотаняко, смотан, тъп прапорчико. Под какъвто и псевдоним да се явяваш тук все същото лайно си! IP адресът на Ок и твоя е един и същ. Никой не ще да слуша фантазиите на изкукуригал, слънчасал малоумник, който като Павлик Морозов стриктно изпълнява нарежданията на СерГей, Гоце, Куневица и компания. Моабеткайте си тези фантазии в клубовете, нали вече там си нямате занимавка-Баронът гризна дръвцето. Има тема, да пише по нея. Колко пъти да ви давам акъл-правете позиви , лепете ги, но не занимавайте с шизофреничните си фантазии хората тук!

6 + 0 - !
Ало Котев,

Вместо да обясняваш кой какъв е, на тебе какъв ти е проблема да признаеш че написаното от ок е истина. Батето Славков е казал точно това и то е ясно от интервюто посочено по горе. Много ти се иска да не е така но истината си е истина независимо дали я приемаш или не. С нерви няма да стане.

1 + 3 - !
до алото...,

Объркал си телефона, позитанче!!!Откъде реши, че някакъв психясал от жега и злоба тъпанар е казал единствената истина??Тия с единствената истина стават по-малко и се местят в Курило и Карлуково!А тия работи си ги разправяйте по седенките на бабичките, които да ви дават гласа си!Но по биологични причини електоралните ви единици силно са редуцирани!И не гледай другите, ами си виж твоите мръсници от позитанската шайка, които изядоха една социална идея на 2000 години и още дъвчат! Всичко си има край, тъпако!И няма как да ви се даде нов шанс-даже и с куневица!!!Край на предаването за позитанчетата!!!!

7 + 0 - !
Иван Котев,

Ще ти кажа, защо не вярвам на Ив. Славков. Защото през живота си съм разбрал, че на постоянно пиян човек не трябва да се вярва. Мир на праха му, но на човек който издига простащината в култ, не мога да вярвам. И ще ти кажа още нещо. Ако има такъв спомен и той е надежден, мислиш ли , че БСП е нямало да го въртят постоянно по телевизиите, през тези години откакто Б. Борисов ги разбива на избори? Аз мисля, че ако има и грам съмнение в миналото на Б. Борисов, БСП непременно ще пусне официално в обръщение миналото му, било като питания в парламента, в телевизии и т. н. . Те изфабрикуваха фалшива партийна книжка на Ст. Софиянски преди години, та ще крият компромат срещу проклятието си-Б. Борисов. Не вярвам в драсканици, които тук бълва постоянно един изперкал малоумник.

7 + 0 - !
Г-жа Валерия Велева участва в душевното самозадоволяване на една и съща група хора които ни обясняват 22 години , че само те имат майки и бащи, че те са хората които правят хубави неща за България и само за тях трябва да гласуваме, защото другата полвина от групата им пречела. Но сътава на групата е един и същ. Те знаят, а ние трябва да слушаме и търпим техните упражнения. Това момче е от тези на които само се полага да бъдат лидери и ръководители. .
Обикновен
Г-жа Валерия Велева участва в душевното самозадоволяване на една и съща група хора, които ни обясняват 22 години, че само те имат майки и бащи, че те са хората които правят хубави неща за България и само за тях трябва да гласуваме, защото другата половина от групата им пречела. Но сътава на групата е един и същ. Те знаят, а ние трябва да слушаме и търпим техните упражнения. Това момче е от тези на които само се полага да бъдат лидери и ръководители всичко друго е плебеите.
TAPANAR
EMI KRAJNO VREME BESHE NIAKOI DA GO KAGE-DARJAVA BALGARIA NIAMA, IMA DARJAVVA BESEPE.
TOCHEN
BSP, trebva da IZGONI ot redicite si vsichki CHUJDENCI, MASONI I DECA I VNICI NA VISHATA NO, ENKLATURA primerno: muhin-stanishev, hoh-zajakov[pirinski], ka;fin i tem podobni. sushto kriminalni, kato sedefchov, ovcharov, r. petkov. togava BULGARINA shte kaje che taja partia e Bsp. no nadali shte stane.
червен боклук
Този червен боклук Добрев не го ли тикнаха в затвора понеже пренасяще незаконна валута през граница?
обективен
Не съм ГЕРБ, ист, но ще гласувам за Бойко Борисов. Щото ГЕРБ е Бойко Борисов. Първо. Той не краде. Второ. Прави каквото може, а то не е малко. Трето. Озъби се реално срещу мафията (па може и да са му били приятели в миналото) Четвърто. Даде на Путин да разбере, че вече не е първа цигулка в България. Пето. Ако, заедно с новите магистрати вкарат поне един едрогабаритен хайдук(Р. Овч. , Масларова и др. ) в затвора, ще гласувам и трети мандат на ГЕРБ.

РЕКЛАМА

Най - доброто от Моцарт

ВРЕМЕТО

времето в София София

+6°

+17°

времето в София

лек полъх

времето в Бургас Бургас

+12°

+18°

времето в Бургас

лек полъх

времето в Варна Варна

+11°

+19°

времето в Варна

лек полъх

времето в Пловдив Пловдив

+10°

+19°

времето в Пловдив

лек полъх

времето в Ст. Загора Ст. Загора

+9°

+20°

времето в Ст. Загора

лек полъх

времето в Русе Русе

+9°

+19°

времето в Русе

лек полъх

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

  • Концерт на “Крисчън Макбрайд трио“ с Ангел Заберски

FrogBook

РЕКЛАМА

БЛОГОВЕ

Илиян Василев Илиян Василев Автор е на множество статии и анализи по международни отношения, икономика, финанси, енергетика и енергийна сигурност. Войната КТБ Войната КТБ Истината за задкулисните интереси Мирослав Иванов Мирослав Иванов Казвам се Мирослав Иванов и се занимавам с финансова журналистика вече 10 години. Във всичките си текстове съм се стремял към две неща – качество и честност. Вярвам, че именно те карат читателите ти да те четат. Кулинарно  в кухнята с Йоана Кулинарно в кухнята с Йоана Сигурно вече си мислиш, че всичко, което правя е да стоя до печката, да разбърквам тенджери и тигани, да топя с пръст в тях и да присвивам очи, но, вярвай ми, не е така :) Мога хиляди неща! Литературата Днес Литературата Днес Мина доста време, в което бях решен да компилирам една кратка книга със съвети за писане, давани от големите майстори на словото, както и от критици и преподаватели по творческо писане. Бранимир Николов Бранимир Николов БГ Автоблог - Интересно за автомобилите Едвин Сугарев Едвин Сугарев Свободата днес и тук Иво Инджев Иво Инджев Независим обзор на българското политическо пространство

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах